"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:nieeeeee i chyba balabym sie zaryzykowac.....tylko czemu w II fazie?
-
margerit@ wrote:No jestem na takim etapie informacji, że są sterydy i które bierze się w drugiej fazie, nie wiem jeszcze Do kliniki jade 14 w tym miesiącu, jak mi sie nie powiedzie to ma mi przepisac teraz sterydy, wiec wtedy się popytam, No mam tez obawy, w ogóle jak o tym usłyszałam, że bede musiała brać
a nie myslalas o inseminacji? -
Hej, hej
Pasok - kreseczka super. Weź pod uwagę też, ze to nie jest poranny mocz. Na moje oko beta jutro będzie ok 150
Gadu - ładnie proszę sie pogodzić z malzem. Bzykanko na zgodę najlepsze, a jeszcze w okresie plodnym to już w ogole musPosok82 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Lago wrote:tyle czasu????????
zrobiliśmy mu suprise
ucieszył się.. powiedział że dobrze że przyjechaliśmy i przyznał że powiedział wczoraj coś czego w ogóle nie chciał i nigdy nawet tak nie pomyślał... tak więc kawkę wypił , buźki dał.. więc dziś powinno być
hahah
Posok82, Lago, Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Witam nową koleżankę
mam nadzieję że zostaniesz z Nami dłużej
hehe
i cieszę się Caro że u gina okey i że dał dupka w razie W...
Karolinka ja zaraz będę sikała na owu... nie miałam wcześniej czasu
mam śluz jak jajko białka... tylko że ciągle mega podbarwione.... taki brudny jest...Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no bo właściwie to mimo wszystko myśmy się nie pokłocili... On się sa ze sobą pokłócił... trochę też za dużo powiedział... ale mi go było szkoda.. bo to takie było ponad niego... i widziałam że sam ze sobą walczył... no i chyba dziś go ogarnęły wyrzuty sumienia bo się nic nie odzywał ani na przerwie ani nic.. wiec... zrobiłam w termos kawkę.. wzięłam ciasteczka... dzieciaki i pojechałam do niego do pracy na lunch
zrobiliśmy mu suprise
ucieszył się.. powiedział że dobrze że przyjechaliśmy i przyznał że powiedział wczoraj coś czego w ogóle nie chciał i nigdy nawet tak nie pomyślał... tak więc kawkę wypił , buźki dał.. więc dziś powinno być
hahah