"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem już laski
Posok gratulacje! teraz rozsyłaj zarazki dla nas tutaj
Gaduaaa ciutek brakuje do ideału ale bzykaj ile a na pewno ostro pojedziecie skoro zgoda nastała
Lago ja też się bd wybierała do gina i chcę żeby mi coś przepisał też Clo zapewne bo już sama nie wiem ale niech chociaż zbada konkretnie jak już kasy tyle wyciąga a nie jak moja gina
No i Witam nową koleżankę
Gaduaaa, Posok82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Coś tam obiło mi się o gały a Ty wiesz coś o tym więcej?
no wiesz co własnie laska na wątku obok pisała o tym stosunku
że wynik LH dzielisz przez FSH i Ci wychodzi ten stosunek to poniżej 0,6 jest niedomaganie przysadki a powyżej 1,5 pcso....
i że najlepszy wynik jest najbliższy 1.0
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGadi no to może po następnych badaniach się i u mnie okaże co i jak już się boje
bo ostatnio robiłam jakoś w 11dc badania i dziewczyny mi mówią żeby nie brać ich pod uwagę bo gina mi kazała zrobić od 3 do 5 dc te badania teraz więc sama nie wiem czy nie brać tamtych wgl pod uwagę czy niektóre co robiłam to można bez względu na dzień w którym się je wykonało. ??? -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gaduaaa a LH i FSH można robić bez względu na dzień cyklu?
mi wyszedł stosunek 0,87... więc jeszcze nie jest źleKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no własnie nie... między 3 a 5 jest zalecane... ja robiłam w 6dc bo tak akurat wyszło... ale ten Twój 11dc to przesada
mi wyszedł stosunek 0,87... więc jeszcze nie jest źle
No widzisz ja robiłam całym pakietem hormony więc niektóre są pewnie zaliczone a inne muszę powtórzyć czyli jak na razie nie bd się martwić dopiero jak powtórzę, ale dobrze wiedzieć o tym przyda się -
Karolina2787 wrote:No widzisz ja robiłam całym pakietem hormony więc niektóre są pewnie zaliczone a inne muszę powtórzyć czyli jak na razie nie bd się martwić dopiero jak powtórzę, ale dobrze wiedzieć o tym przyda sięFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyWłaśnie wydrukowałam sobie cennik wszystkich hormonów w szpitalu miejskim i masakra ile mnie to wyniesie jesli mam zrobić to co gina mi kazała chyba zrezygnuję z niektórych. A tak poza tym to skoro źle zrobiłam te LH i FSH to powinna kazać mi to powtórzyć tak ale nie inne zleciła
-
Posok gratulejszyn krecha widoczna z daleka
Gadi jak to dobrze, że już dobrze miedzy Wami . A zapomniałam się wczoraj zapytac jak po wizycie u lekarza? Co pwiedzial na ten powiekszony wezeł na szyi?
aaa i witam nową koleżankę Mam nadzieje że zostaniesz z Nami dluzej Margerit@Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 18:13
Gaduaaa, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Posok gratulejszyn krecha widoczna z daleka
Gadi jak to dobrze, że już dobrze miedzy Wami . A zapomniałam się wczoraj zapytac jak po wizycie u lekarza? Co pwiedzial na ten powiekszony wezeł na szyi?
aaa i witam nową koleżankę Mam nadzieje że zostaniesz z Nami dluzej Margerit@
no i... mam czekać na wizytę na usg... i prawdopodobnie TK z kontrastem... na samym końcu biopsja... i myślą o skierowaniu mnie do hematologa... ale nie wiem czy umówią mnie czy co.. zobaczymy... podejrzewają że to od tarczycy... lub EBV ale nie wyklukczają innych chorób w tym tych najpowazniejszychFabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:To dobre wieści Gadi. Chociaż na sam początek, ze tyle krwi pod kątem różnych chorób chca zbadać. Moze trafilas w koncu na konkretnego lekarza
Pomalutku zawsze czegos sie dowiesz, zawsze cos lekarz wykluczy. Jak dla mnie super
zmacali mnie do bólu... w każdym możliwym miejscu... wyczuli dużo powiększonych.. zobaczymy eh.. oby nie było tego najgorszegoFabian Cyprian Tymuś -
Ooo, Lago masz wyniki?
Gaduaaa, nosz piszecie o tym lh/fsh że naprawdę zrobię to w przyszłym cyklu. Ciekawe..
Posok niech rośnie sobie betka, niech rośnie, tłuściutkich kresek i zadowalające bety Ci życzę
I witam nową koleżankę Coś wyczytałam o sterydach. To są jakieś konkretne sterydy działające na konkretny układ? Jakieś nazwy kojarzysz coś? Bo zaciekawił mnie ten tematPosok82 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Aha! Gaduaaa nie wiem czy coś przeinaczyłam, ale do gina idę na w piątek i wtedy dostanę Dupka. Chyba, że mu się coś odwidzi hehe Zaprawdę powiadam, że nie wyjdę z gabinetu bez Dupaki!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)