"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Weź se podaruj tą kobietę, skoro ledwo Ci leki dała wiedząc, że planujesz ciążę. Co za ludzie... Ja mam dawkę 100 i bądź tu mądry. A Bromasa całą tabletkę, od razu. Każdy endo ma swoją inną cholerną taktykę. Serio..
cos czuje z epol nocy bede teraz w necie kopala zeby znalezc endo gina jakiegos......a od tej tarczycy to np mozna wczesniej kipnac?? serio pytam, bo wiem ze leki trzeba brac do konca zycia, ale czy jest ryzyko jego skrocenia? -
Gizmo wrote:ich to chyba o kant doopy potłuc trzeba
moja nawet nie wspomniala o tych ftekach a co dopiero o tych antyciałach
Czy czlowiek wszystko sam musi sie wywiedziec, wyprosic?? Juz mam kurwa nerwaGizmo lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:Lago w Toruniu jest olbrzymi szpital wojewódzki nie ma tam ogarniętego endo?
toc nikt mnie tam nie przyjmie...prywatnie musze szukac, ale kiedys tutaj na watku torunksim dziewczyny pisalay ze w toruniu lipa i z endo i z plodnoscia.....wole jechac do 3 city do specjalisty,ale jedynie opinie na jakich moge polegac to "znany lekarz" -
Lago wrote:toc nikt mnie tam nie przyjmie...prywatnie musze szukac, ale kiedys tutaj na watku torunksim dziewczyny pisalay ze w toruniu lipa i z endo i z plodnoscia.....wole jechac do 3 city do specjalisty,ale jedynie opinie na jakich moge polegac to "znany lekarz"Fabian Cyprian Tymuś
-
Lago wrote:cos czuje z epol nocy bede teraz w necie kopala zeby znalezc endo gina jakiegos......a od tej tarczycy to np mozna wczesniej kipnac?? serio pytam, bo wiem ze leki trzeba brac do konca zycia, ale czy jest ryzyko jego skrocenia?Fabian Cyprian Tymuś
-
Lago wrote:ten co teraz sie u niego leczysz?? to poprosze namiar, bo polegac na opiniach z neta tez sie boje. Ludzie urde ocenieja czy lekarz jest mily i delikatny.....
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:Sluchaj Gadi czyli co? powinien mi lekarz podniesc dawke euthyroxu i przepisac to drugoe na FT3?Fabian Cyprian Tymuś