"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
PRL 23,51 przy normie do 23,3 mimo ze wpieprzam bromka od 4 miesiecy....po ch..j jato jem?
a teraz UWAGA UWAGA!!!! Tarczyca
TSH 2,37 (0,2-4,2)
Ft4 1,04 (0,932-1,71)
Ft3 2,61 (2,02-4,43)
jakies pomysly co mi kurwa jest???? Bo Euthyrox tez biore i TSH ani drgnie.....a to FT# i FT4 na masakrycznie niskim poziomie jest.... -
Lago wrote:PRL 23,51 przy normie do 23,3 mimo ze wpieprzam bromka od 4 miesiecy....po ch..j jato jem?
TSH 2,37 (0,2-4,2)
Ft4 1,04 (0,932-1,71)
Ft3 2,61 (2,02-4,43)
jakies pomysly co mi kurwa jest???? Bo Euthyrox tez biore i TSH ani drgnie.....a to FT# i FT4 na masakrycznie niskim poziomie jest.... -
Lago wrote:PRL 23,51 przy normie do 23,3 mimo ze wpieprzam bromka od 4 miesiecy....po ch..j jato jem?
TSH 2,37 (0,2-4,2)
Ft4 1,04 (0,932-1,71)
Ft3 2,61 (2,02-4,43)
jakies pomysly co mi kurwa jest???? Bo Euthyrox tez biore i TSH ani drgnie.....a to FT# i FT4 na masakrycznie niskim poziomie jest....
a fteki.. leża.. LAGO...
FT4 13.88%
FT3 24.48%
zachodzimy w ciąże kiedy te procenty są w około 50% i to takie minumum...
jak Ty się kurwa musisz czuć na takich eftekach.... zapierdalaj do endokrynologa...
Fabian Cyprian Tymuś -
Posok82 wrote:tylko TSH masz wysokie bo powinno być ok 1 dla starających sie a FT3 i FT4 zajebiste bo są mniej więcej w połowie norm i tak ma być
nawet ja nie mam takiego ft 4 .. mam około 38% mam ja...
a Lago musisz szybko podnieść i to ft 3 i ft 4
novothyral się na to bierzeFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:bo... dopóki nie unormujesz tarczycy to prl będzie wyższa... ale ciesz się bo nie jest taka zła...
a fteki.. leża.. LAGO...
FT4 13.88%
FT3 24.48%
zachodzimy w ciąże kiedy te procenty są w około 50% i to takie minumum...
jak Ty się kurwa musisz czuć na takich eftekach.... zapierdalaj do endokrynologa...
no jak wysrana jagoda sie czuje, ale zaden kurwa lekarz wczesniej nie kazal mi robic FT, nawet dziwka endokrynolog pol roku temu, chociaz wiedziala, ze chce zajsc w ciaze!!!
Kurwa ale skad mi sie to wzielo Gadi??? Co to wogole jest niedoczynoosc czy nad? czy jakis Basedow??? CZemu one sa takie niskie? -
Lago no jak dla mnie wyniki w porzadku bo w normie.Prolaktyna nieznacznie podwyzszona ale tyle to oko przymknac idzie. Zwłaszcza, że Ty ostatnio tykasz jak bomba
Chyba faktycznie psycha Ci szaleje :)Albo...moim skromnym zdaniem przeszkodą jest ten waski kanal szyjki albo....blokada wzgorka łonowego
(czy to nie przypadkiem to samo?? ) -
Gizmo wrote:Lago no jak dla mnie wyniki w porzadku bo w normie.Prolaktyna nieznacznie podwyzszona ale tyle to oko przymknac idzie. Zwłaszcza, że Ty ostatnio tykasz jak bomba
Chyba faktycznie psycha Ci szaleje :)Albo...moim skromnym zdaniem przeszkodą jest ten waski kanal szyjki albo....blokada wzgorka łonowego
(czy to nie przypadkiem to samo?? )
to tez ale przede wszystkim FT3 i FT$ procentowo wypadaja masakrycznie
-
Lago z tym TSH do zachodzenia to róznie bywa. Mówi się, że musi być to te 1 lub jego okolice. Ja miałam 2,1 i coś tam niby pykło. Z tego co pamiętam Klaudyś też miała dość wysoko i Szuflada. Natura rządzi się swoimi prawami
A z tymi ft-ekami to Gaduaaa Ekspert ma rację. Weź jakiegoś innego endo co? Jak ta Cie zwodzi przez tyle czasu to właściwie pozdrów ją palcem i cześć.
A jaką masz dawkę bo kurna nie pamiętam, ale jakaś niską nie? I Bromka ile wcinasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 20:58
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gadi wez mi wytlumacz jeszcze raz co kaman z tymi ftekami i antycos tam. Bo juz sie teraz bac zaczelam sama tych procentow. Skad Ty je bierzesz i jak liczysz? moze ja bym jutro poszla krew zbadac? 4dc to chyba odpowiedni czas na badanie. Tym bardziej ze w piatek mam wizyte u endo-gina
-
Caro wrote:Lago z tym TSH do zachodzenia to róznie bywa. Mówi się, że musi być to te 1 lub jego okolice. Ja miałam 2,1 i coś tam niby pykło. Z tego co pamiętam Klaudyś też miała dość wysoko i Szuflada. Natura rządzi się swoimi prawami
A z tymi ft-ekami to Gaduaaa Ekspert ma rację. Weź jakiegoś innego endo co? Jak ta Cie zwodzi przez tyle czasu to właściwie pozdrów ją palcem i cześć.
A jaką masz dawkę bo kurna nie pamiętam, ale jakaś niską nie? I Bromka ile wcinasz?
wiem Caro ja tym TSH to sie nie pzrerazilam, ze za wysokie bo niektorzy nawet 2,5 dopuszczaja do ciazy. Jestem przerazona FT bo jak na procenty przeliczylam to mi galy wyszly. Euthyroxu biore 25 a i tak wyblagalam bo ta dziwka nie chciala mi dac... bromka tylo pol tabletki bo mialam nieznacznie podwyzszona ta PRL -
Lago wrote:no jak wysrana jagoda sie czuje, ale zaden kurwa lekarz wczesniej nie kazal mi robic FT, nawet dziwka endokrynolog pol roku temu, chociaz wiedziala, ze chce zajsc w ciaze!!!
Kurwa ale skad mi sie to wzielo Gadi??? Co to wogole jest niedoczynoosc czy nad? czy jakis Basedow??? CZemu one sa takie niskie?Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Gadi wez mi wytlumacz jeszcze raz co kaman z tymi ftekami i antycos tam. Bo juz sie teraz bac zaczelam sama tych procentow. Skad Ty je bierzesz i jak liczysz? moze ja bym jutro poszla krew zbadac? 4dc to chyba odpowiedni czas na badanie. Tym bardziej ze w piatek mam wizyte u endo-gina
Gizmo tu mozesz przeliczyc
http://www.chorobytarczycy.eu/kalkulator -
Lago wrote:wiem Caro ja tym TSH to sie nie pzrerazilam, ze za wysokie bo niektorzy nawet 2,5 dopuszczaja do ciazy. Jestem przerazona FT bo jak na procenty przeliczylam to mi galy wyszly. Euthyroxu biore 25 a i tak wyblagalam bo ta dziwka nie chciala mi dac... bromka tylo pol tabletki bo mialam nieznacznie podwyzszona ta PRL
Weź se podaruj tą kobietę, skoro ledwo Ci leki dała wiedząc, że planujesz ciążę. Co za ludzie... Ja mam dawkę 100 i bądź tu mądry. A Bromasa całą tabletkę, od razu. Każdy endo ma swoją inną cholerną taktykę. Serio..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo wrote:Gadi wez mi wytlumacz jeszcze raz co kaman z tymi ftekami i antycos tam. Bo juz sie teraz bac zaczelam sama tych procentow. Skad Ty je bierzesz i jak liczysz? moze ja bym jutro poszla krew zbadac? 4dc to chyba odpowiedni czas na badanie. Tym bardziej ze w piatek mam wizyte u endo-gina
Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś