"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
posok82 no tak, ja luteine bralam aby wywołać okres, bo był czas kiedy miała co 3 miesią , raz luteina nie pomogła brana przez 2 miesiące z pzrerwami , no masakra. Nie chce jeszcze robić żadnych testów jescze przed terminem spodziewanej @ , bo chce życ jeszcze nadzieją. Dwa miechy temu robiła z krwi jeszcze pzred spodziewaną i wyszło mi minimalnie ze jest pozytywny, bo był, ale miałam poronienie biochemiczne i dupa.
-
Lago wrote:Posok a jak dlugo czekalas na fasole?
-
margerit@ wrote:posok82 no tak, ja luteine bralam aby wywołać okres, bo był czas kiedy miała co 3 miesią , raz luteina nie pomogła brana przez 2 miesiące z pzrerwami , no masakra. Nie chce jeszcze robić żadnych testów jescze przed terminem spodziewanej @ , bo chce życ jeszcze nadzieją. Dwa miechy temu robiła z krwi jeszcze pzred spodziewaną i wyszło mi minimalnie ze jest pozytywny, bo był, ale miałam poronienie biochemiczne i dupa.
-
Posok82 wrote:widzisz paradoks jest taki że kiedyś panicznie bałam się że zajdę w ciąże, staraliśmy się pilnować (nie brałam tabletek) ale zaczęłam się zastanawiać jak to jest że przez tyle lat nie wpadliśmy i pod koniec tamtego roku stwierdziliśmy że idziemy na całość i co? hahaha nic nie wychodziło normalnie zaskoczenie że to nie jest takie hop siup
no to jestes fuksiara jak nic! Ja kiedys tez na mysl "ciaza" dostawalam wysypki tak sie balam i obawiam sie ze teraz sa tego skutki, tylko ze ja pewnie sobie jeszcze poczekam, heh -
margerit@ wrote:Lago ja długo brała Clo i bez skutku bo nawet mi się pecherze nie pojawiły, dopiero w klinice gin przepisała mi aromek, który ma mocniejsze działanie od Clo
a na kiedy masz termin @. A to ja na bank bede miala Clo jesli to jest slabsze, bo owu mam regularne -
Lago wrote:a na kiedy masz termin @. A to ja na bank bede miala Clo jesli to jest slabsze, bo owu mam regularne
-
Lago wrote:no to jestes fuksiara jak nic! Ja kiedys tez na mysl "ciaza" dostawalam wysypki tak sie balam i obawiam sie ze teraz sa tego skutki, tylko ze ja pewnie sobie jeszcze poczekam, heh
-
Posok82 wrote:Lago to co masz na obiad dzisiaj?
pieczarkowa z peczakiem upitolilam, bo mialam ich nadmiar a nie lubie jedzenia marnowacPosok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:nie widac wykresu bo nie prowadze, nie mam cierpliwosci do wtykania sobie w pipe termometru codziennie rano
pieczarkowa z peczakiem upitolilam, bo mialam ich nadmiar a nie lubie jedzenia marnowac
pieczarkowa nawet lubię... i się głodna zrobiłam