X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    posok82 no tak, ja luteine bralam aby wywołać okres, bo był czas kiedy miała co 3 miesią , raz luteina nie pomogła brana przez 2 miesiące z pzrerwami , no masakra. Nie chce jeszcze robić żadnych testów jescze przed terminem spodziewanej @ , bo chce życ jeszcze nadzieją. Dwa miechy temu robiła z krwi jeszcze pzred spodziewaną i wyszło mi minimalnie ze jest pozytywny, bo był, ale miałam poronienie biochemiczne i dupa.

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Posok a jak dlugo czekalas na fasole?
    widzisz paradoks jest taki że kiedyś panicznie bałam się że zajdę w ciąże, staraliśmy się pilnować (nie brałam tabletek) ale zaczęłam się zastanawiać jak to jest że przez tyle lat nie wpadliśmy i pod koniec tamtego roku stwierdziliśmy że idziemy na całość i co? hahaha nic nie wychodziło normalnie zaskoczenie że to nie jest takie hop siup :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago ja długo brała Clo i bez skutku bo nawet mi się pecherze nie pojawiły, dopiero w klinice gin przepisała mi aromek, który ma mocniejsze działanie od Clo

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margerit@ wrote:
    posok82 no tak, ja luteine bralam aby wywołać okres, bo był czas kiedy miała co 3 miesią , raz luteina nie pomogła brana przez 2 miesiące z pzrerwami , no masakra. Nie chce jeszcze robić żadnych testów jescze przed terminem spodziewanej @ , bo chce życ jeszcze nadzieją. Dwa miechy temu robiła z krwi jeszcze pzred spodziewaną i wyszło mi minimalnie ze jest pozytywny, bo był, ale miałam poronienie biochemiczne i dupa.
    masz racje test dopiero w dniu spodziewanej @ albo nawet dzień po jeśli oczywiście wredota nie przyjdzie

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech właśnie pinda nie przychodzi, niech sobie już da spokój u mnie :-) Dawniej cieszyłam się , ze mam co miesiac okres, a teraz smutno gdy przyjdzie, no tak już to jest..

Posok82 lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    widzisz paradoks jest taki że kiedyś panicznie bałam się że zajdę w ciąże, staraliśmy się pilnować (nie brałam tabletek) ale zaczęłam się zastanawiać jak to jest że przez tyle lat nie wpadliśmy i pod koniec tamtego roku stwierdziliśmy że idziemy na całość i co? hahaha nic nie wychodziło normalnie zaskoczenie że to nie jest takie hop siup :)

no to jestes fuksiara jak nic! Ja kiedys tez na mysl "ciaza" dostawalam wysypki tak sie balam i obawiam sie ze teraz sa tego skutki, tylko ze ja pewnie sobie jeszcze poczekam, heh

• Lago Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margerit@ wrote:
    Lago ja długo brała Clo i bez skutku bo nawet mi się pecherze nie pojawiły, dopiero w klinice gin przepisała mi aromek, który ma mocniejsze działanie od Clo

a na kiedy masz termin @. A to ja na bank bede miala Clo jesli to jest slabsze, bo owu mam regularne

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a na kiedy masz termin @. A to ja na bank bede miala Clo jesli to jest slabsze, bo owu mam regularne
    Powinna się pojawić między piątkiem a niedzielą w tym tyug. Ale zwykle mój cykl trwa 30 dni takze pewnie w piątek, myslisz Zwykle miałam już plamienia i ból piersi, a teraz tylko podbrzusze, ale w sumie u mnie to stałych tych samych boli co miesiac nie ma. No jezeli masz regularne @ to pewnie Clo

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no to jestes fuksiara jak nic! Ja kiedys tez na mysl "ciaza" dostawalam wysypki tak sie balam i obawiam sie ze teraz sa tego skutki, tylko ze ja pewnie sobie jeszcze poczekam, heh
    natura jest okrutna jakby drwiła z nas, Lago nie widać twojego wykresu....

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago to co masz na obiad dzisiaj?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Lago to co masz na obiad dzisiaj?
    nie widac wykresu bo nie prowadze, nie mam cierpliwosci do wtykania sobie w pipe termometru codziennie rano :P

pieczarkowa z peczakiem upitolilam, bo mialam ich nadmiar a nie lubie jedzenia marnowac

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nie widac wykresu bo nie prowadze, nie mam cierpliwosci do wtykania sobie w pipe termometru codziennie rano :P

pieczarkowa z peczakiem upitolilam, bo mialam ich nadmiar a nie lubie jedzenia marnowac
    ale chociaż byś serducha pokazała :P
    pieczarkowa nawet lubię... i się głodna zrobiłam :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    ale chociaż byś serducha pokazała :P
    pieczarkowa nawet lubię... i się głodna zrobiłam :)

dobra to zaczne zaznaczac jak nie zapomne, bo teraz to nawet ich nie odtworze, ale bzykano w owu bylo :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdziele, ale leje... a ja czekam na dostawe z Castoramy

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie właśnie grad przeszedł, muszę wsunąć obiad bo kiszki marsza grają :P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja pierdziele, ale leje... a ja czekam na dostawe z Castoramy
    Nie wiem skąd piszesz, ale na Podkarpaciu świeci słoneczko :-)

• Lago Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margerit@ wrote:
    Nie wiem skąd piszesz, ale na Podkarpaciu świeci słoneczko :-)
    ja z centralnej, rano tez bylo ladnie ale sie zes...lo

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja z centralnej, rano tez bylo ladnie ale sie zes...lo
    To chyba deszcze z podkarpacia doszły w centrum , ponieważ u mnie rano padało :-)

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margerit@ wrote:
    To chyba deszcze z podkarpacia doszły w centrum , ponieważ u mnie rano padało :-)
    Słyszałaś moze o braniu sterydów w drugiej fazie cyklu , które pomagają zajsć?

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago :-)

‹‹ 456 457 458 459 460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ