X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    posok82 no tak, ja luteine bralam aby wywołać okres, bo był czas kiedy miała co 3 miesią , raz luteina nie pomogła brana przez 2 miesiące z pzrerwami , no masakra. Nie chce jeszcze robić żadnych testów jescze przed terminem spodziewanej @ , bo chce życ jeszcze nadzieją. Dwa miechy temu robiła z krwi jeszcze pzred spodziewaną i wyszło mi minimalnie ze jest pozytywny, bo był, ale miałam poronienie biochemiczne i dupa.

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Posok a jak dlugo czekalas na fasole?
    widzisz paradoks jest taki że kiedyś panicznie bałam się że zajdę w ciąże, staraliśmy się pilnować (nie brałam tabletek) ale zaczęłam się zastanawiać jak to jest że przez tyle lat nie wpadliśmy i pod koniec tamtego roku stwierdziliśmy że idziemy na całość i co? hahaha nic nie wychodziło normalnie zaskoczenie że to nie jest takie hop siup :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago ja długo brała Clo i bez skutku bo nawet mi się pecherze nie pojawiły, dopiero w klinice gin przepisała mi aromek, który ma mocniejsze działanie od Clo

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margerit@ wrote:
    posok82 no tak, ja luteine bralam aby wywołać okres, bo był czas kiedy miała co 3 miesią , raz luteina nie pomogła brana przez 2 miesiące z pzrerwami , no masakra. Nie chce jeszcze robić żadnych testów jescze przed terminem spodziewanej @ , bo chce życ jeszcze nadzieją. Dwa miechy temu robiła z krwi jeszcze pzred spodziewaną i wyszło mi minimalnie ze jest pozytywny, bo był, ale miałam poronienie biochemiczne i dupa.
    masz racje test dopiero w dniu spodziewanej @ albo nawet dzień po jeśli oczywiście wredota nie przyjdzie

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech właśnie pinda nie przychodzi, niech sobie już da spokój u mnie :-) Dawniej cieszyłam się , ze mam co miesiac okres, a teraz smutno gdy przyjdzie, no tak już to jest..

Posok82 lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    widzisz paradoks jest taki że kiedyś panicznie bałam się że zajdę w ciąże, staraliśmy się pilnować (nie brałam tabletek) ale zaczęłam się zastanawiać jak to jest że przez tyle lat nie wpadliśmy i pod koniec tamtego roku stwierdziliśmy że idziemy na całość i co? hahaha nic nie wychodziło normalnie zaskoczenie że to nie jest takie hop siup :)

no to jestes fuksiara jak nic! Ja kiedys tez na mysl "ciaza" dostawalam wysypki tak sie balam i obawiam sie ze teraz sa tego skutki, tylko ze ja pewnie sobie jeszcze poczekam, heh

• Lago Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margerit@ wrote:
    Lago ja długo brała Clo i bez skutku bo nawet mi się pecherze nie pojawiły, dopiero w klinice gin przepisała mi aromek, który ma mocniejsze działanie od Clo

a na kiedy masz termin @. A to ja na bank bede miala Clo jesli to jest slabsze, bo owu mam regularne

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a na kiedy masz termin @. A to ja na bank bede miala Clo jesli to jest slabsze, bo owu mam regularne
    Powinna się pojawić między piątkiem a niedzielą w tym tyug. Ale zwykle mój cykl trwa 30 dni takze pewnie w piątek, myslisz Zwykle miałam już plamienia i ból piersi, a teraz tylko podbrzusze, ale w sumie u mnie to stałych tych samych boli co miesiac nie ma. No jezeli masz regularne @ to pewnie Clo

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no to jestes fuksiara jak nic! Ja kiedys tez na mysl "ciaza" dostawalam wysypki tak sie balam i obawiam sie ze teraz sa tego skutki, tylko ze ja pewnie sobie jeszcze poczekam, heh
    natura jest okrutna jakby drwiła z nas, Lago nie widać twojego wykresu....

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago to co masz na obiad dzisiaj?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Lago to co masz na obiad dzisiaj?
    nie widac wykresu bo nie prowadze, nie mam cierpliwosci do wtykania sobie w pipe termometru codziennie rano :P

pieczarkowa z peczakiem upitolilam, bo mialam ich nadmiar a nie lubie jedzenia marnowac

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nie widac wykresu bo nie prowadze, nie mam cierpliwosci do wtykania sobie w pipe termometru codziennie rano :P

pieczarkowa z peczakiem upitolilam, bo mialam ich nadmiar a nie lubie jedzenia marnowac
    ale chociaż byś serducha pokazała :P
    pieczarkowa nawet lubię... i się głodna zrobiłam :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    ale chociaż byś serducha pokazała :P
    pieczarkowa nawet lubię... i się głodna zrobiłam :)

dobra to zaczne zaznaczac jak nie zapomne, bo teraz to nawet ich nie odtworze, ale bzykano w owu bylo :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdziele, ale leje... a ja czekam na dostawe z Castoramy

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie właśnie grad przeszedł, muszę wsunąć obiad bo kiszki marsza grają :P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja pierdziele, ale leje... a ja czekam na dostawe z Castoramy
    Nie wiem skąd piszesz, ale na Podkarpaciu świeci słoneczko :-)

• Lago Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margerit@ wrote:
    Nie wiem skąd piszesz, ale na Podkarpaciu świeci słoneczko :-)
    ja z centralnej, rano tez bylo ladnie ale sie zes...lo

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja z centralnej, rano tez bylo ladnie ale sie zes...lo
    To chyba deszcze z podkarpacia doszły w centrum , ponieważ u mnie rano padało :-)

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margerit@ wrote:
    To chyba deszcze z podkarpacia doszły w centrum , ponieważ u mnie rano padało :-)
    Słyszałaś moze o braniu sterydów w drugiej fazie cyklu , które pomagają zajsć?

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago :-)

‹‹ 456 457 458 459 460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ