X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats aż mnie przeraziłaś tą odżywką po chemioterapii uuu... ja tak mam tylko właśnie na te pory roku może to przesilenie czy co nie wiem. Szampon zmieniłam, odżywkę dostałam od szefowej jakąś angielską nie wiem muszę poczytać o niej mówi że dobra ale jeszcze nie próbowałam jak na razie na garnierze ale niezbyt działa widocznie. Wolę te odżywki z farb co mi zostają bo nie zawsze chce mi się po farbowaniu je kłaść i znów czekać :P

Caro dokładnie koszmar! A Ty też masz tylko tak na lato i zimę czy całym rokiem Ci się sypią?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj no to ja mam dobrze, bo mi tak mocno nie lecą włosy...
    pazurki tylko ciagle się rozdwajają..
    ale to raczej przez prace..

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok sa wyniki?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Mi przeważnie wychodziły ładnie koło południa lub tak 14 ale dziś to na pewno nic już nie wylezie jak tak biało było więc zostawiam na jutro testa. Bd wypatrywała :) U Ciebie już tuż tuż :) a jak tam z serduszkami? Wstrzymujecie się i zostawiacie na owu czy macie wyj... i kochacie się wtedy kiedy chcecie? Bo u mnie ostatnio nie było przerwy od początku cyklu praktycznie ale coś czuję że dziś już siły mu zabraknie na <3 ;) oby na owu miał werwę
    będzie pik będzie <3 hehe

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi to masz szczęście bo ja mam problem z włosami i z pazurami bo słabe jak diabli a stosowałam już kupę odżywek i żadna nie pomogła. Przymus mieć krótkie niestety ale to i do pracy ok chociaż czasem chciałabym mieć ciut dłuższe. Co do owu to my teraz zastopujemy jak na dziś ;) bo sam mówi że zmęczony także nici dziś z <3 no ale może i dobrze zostawi się żołnierzy co by się wzmocnili na potem :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gadi to masz szczęście bo ja mam problem z włosami i z pazurami bo słabe jak diabli a stosowałam już kupę odżywek i żadna nie pomogła. Przymus mieć krótkie niestety ale to i do pracy ok chociaż czasem chciałabym mieć ciut dłuższe. Co do owu to my teraz zastopujemy jak na dziś ;) bo sam mówi że zmęczony także nici dziś z <3 no ale może i dobrze zostawi się żołnierzy co by się wzmocnili na potem :D
    u Nas chyba jutro forma będzie zalana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    u Nas chyba jutro forma będzie zalana :)

A serduszkujta ile wlezie teraz i kiedy tylko możecie :) 3 mam kciuki za jutrzejsze krechy Twoje piękne o której planujesz sikać?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A serduszkujta ile wlezie teraz i kiedy tylko możecie :) 3 mam kciuki za jutrzejsze krechy Twoje piękne o której planujesz sikać?
    też tak o 16-17 bym chciała hahaha ale Ty mnie kusisz żeby szybciej ^_^
    dzięki ;) a serduszko było w niedziele... nie wiem no jutro myślę i pojutrze też

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam ale pisac czasu brak. Umyć mus wszystko z działki. Od rana biere się za weki :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    też tak o 16-17 bym chciała hahaha ale Ty mnie kusisz żeby szybciej ^_^
    dzięki ;) a serduszko było w niedziele... nie wiem no jutro myślę i pojutrze też

Jak masz testów pod dostatkiem to zasikaj jeden wcześniej a co tam :P jak juz dzis takie krechy to jutro musi być pikachu :D haha

Gizmo co masz zrobić dzisiaj zrób jutro :P ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jak masz testów pod dostatkiem to zasikaj jeden wcześniej a co tam :P jak juz dzis takie krechy to jutro musi być pikachu :D haha

Gizmo co masz zrobić dzisiaj zrób jutro :P ;)
    moje testy są drogie jak zloto.. za 7 sztuk 10e płaciłam.. wieć szaleć nie mogę ^_^

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola weź chociaż pomyj za mnie i obierz :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a8a62c3ad3d.jpg

Karolina2787, Tissaia, Caro lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    moje testy są drogie jak zloto.. za 7 sztuk 10e płaciłam.. wieć szaleć nie mogę ^_^

ło no to rzeczywiście trza oszczędzać. Tak czy siak jutro będą dwie piękne krechy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo ogórki i marchewke moge wziąć haha :D bo ładne okazy :P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam mówiłam ze jak znajdziecie sposób na transport żeby to nie padlo w trakcie podróży to ja chetnie sie podzielę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to spadam kochane idę inofem wypić i w kimono bo jutro wstać trza do pracy jak zwykle także każdej życzę miłej nocki i kolorowych seksi snów :D do juterka i czekam na newsy :*

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Posok sa wyniki?
    właśnie wróciłam i są wyniki ale nie są zadowalące
    beta 31 mIU/ml nisko jak na to że owu była 16 dc
    a progesteron też nie powala 17,5 ng/ml
    myślę że się nie udało i po prostu te hormony już spadają stąd te plamienia...

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    właśnie wróciłam i są wyniki ale nie są zadowalące
    beta 31 mIU/ml nisko jak na to że owu była 16 dc
    a progesteron też nie powala 17,5 ng/ml
    myślę że się nie udało i po prostu te hormony już spadają stąd te plamienia...
    Hmmm, a byłaś na monitoringu że masz pewność że owu byla w 16 dc??

• Caro Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina lato, zima, światek, piątek lecą włosy. Małż twierdzi, że według jego obliczeń i ilości włosów jaką tracę, oraz częstotliwości powinnam być już łysa haha :-P

Gizmo!!!! Ale piękne ogóraski :-D <3

Posok hmmm.. No coś tam się podziało. Trochę to jest na plus, pozytywne. Ale ta beta faktycznie nisko.. Jeżeli uważasz, że owu w 16 dc.

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok... Trudno powiedzieć. Może to być biochem, albo owu się przesunela na 23dc... Cholera... Trzeba czekać na rozwój wydarzeń...

‹‹ 450 451 452 453 454 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ