"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNats aż mnie przeraziłaś tą odżywką po chemioterapii uuu... ja tak mam tylko właśnie na te pory roku może to przesilenie czy co nie wiem. Szampon zmieniłam, odżywkę dostałam od szefowej jakąś angielską nie wiem muszę poczytać o niej mówi że dobra ale jeszcze nie próbowałam jak na razie na garnierze ale niezbyt działa widocznie. Wolę te odżywki z farb co mi zostają bo nie zawsze chce mi się po farbowaniu je kłaść i znów czekać
Caro dokładnie koszmar! A Ty też masz tylko tak na lato i zimę czy całym rokiem Ci się sypią? -
Karolina2787 wrote:Mi przeważnie wychodziły ładnie koło południa lub tak 14 ale dziś to na pewno nic już nie wylezie jak tak biało było więc zostawiam na jutro testa. Bd wypatrywała U Ciebie już tuż tuż a jak tam z serduszkami? Wstrzymujecie się i zostawiacie na owu czy macie wyj... i kochacie się wtedy kiedy chcecie? Bo u mnie ostatnio nie było przerwy od początku cyklu praktycznie ale coś czuję że dziś już siły mu zabraknie na oby na owu miał werwę
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGadi to masz szczęście bo ja mam problem z włosami i z pazurami bo słabe jak diabli a stosowałam już kupę odżywek i żadna nie pomogła. Przymus mieć krótkie niestety ale to i do pracy ok chociaż czasem chciałabym mieć ciut dłuższe. Co do owu to my teraz zastopujemy jak na dziś bo sam mówi że zmęczony także nici dziś z no ale może i dobrze zostawi się żołnierzy co by się wzmocnili na potem
-
Karolina2787 wrote:Gadi to masz szczęście bo ja mam problem z włosami i z pazurami bo słabe jak diabli a stosowałam już kupę odżywek i żadna nie pomogła. Przymus mieć krótkie niestety ale to i do pracy ok chociaż czasem chciałabym mieć ciut dłuższe. Co do owu to my teraz zastopujemy jak na dziś bo sam mówi że zmęczony także nici dziś z no ale może i dobrze zostawi się żołnierzy co by się wzmocnili na potemFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:A serduszkujta ile wlezie teraz i kiedy tylko możecie 3 mam kciuki za jutrzejsze krechy Twoje piękne o której planujesz sikać?
dzięki a serduszko było w niedziele... nie wiem no jutro myślę i pojutrze teżKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:też tak o 16-17 bym chciała hahaha ale Ty mnie kusisz żeby szybciej
dzięki a serduszko było w niedziele... nie wiem no jutro myślę i pojutrze też
Jak masz testów pod dostatkiem to zasikaj jeden wcześniej a co tam jak juz dzis takie krechy to jutro musi być pikachu haha
Gizmo co masz zrobić dzisiaj zrób jutro -
Karolina2787 wrote:Jak masz testów pod dostatkiem to zasikaj jeden wcześniej a co tam jak juz dzis takie krechy to jutro musi być pikachu haha
Gizmo co masz zrobić dzisiaj zrób jutroFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:Posok sa wyniki?
beta 31 mIU/ml nisko jak na to że owu była 16 dc
a progesteron też nie powala 17,5 ng/ml
myślę że się nie udało i po prostu te hormony już spadają stąd te plamienia... -
Posok82 wrote:właśnie wróciłam i są wyniki ale nie są zadowalące
beta 31 mIU/ml nisko jak na to że owu była 16 dc
a progesteron też nie powala 17,5 ng/ml
myślę że się nie udało i po prostu te hormony już spadają stąd te plamienia...Fabian Cyprian Tymuś -
Karolina lato, zima, światek, piątek lecą włosy. Małż twierdzi, że według jego obliczeń i ilości włosów jaką tracę, oraz częstotliwości powinnam być już łysa haha
Gizmo!!!! Ale piękne ogóraski
Posok hmmm.. No coś tam się podziało. Trochę to jest na plus, pozytywne. Ale ta beta faktycznie nisko.. Jeżeli uważasz, że owu w 16 dc.
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny