"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPosok82 wrote:hehe ja zazwyczaj mam 14-16 ale są wyjątki że wcześniej lub później
może w tym cyklu ty masz taki wyjątek
A ilu dniowe cykle masz? Teraz tak myślę że może coś się pozmieniać przez inofem i Castagnusa. Mam nadzieję że się naprawia w taki sposób i że masz rację może będzie później tym razem. Tylko dziwi mnie jeszcze to że nie mam wgl bóli jajników co zawsze występowało przed owu wczoraj tam niby poćmił jeden ale dziś już cisza. Dziwne to ale wiem dziewczynki że was już tym wkurzam więc nie bd pierdzielić już nic o tych testachWybaczcie.
-
nick nieaktualnyPosok82 wrote:Karola co to za przerwa w serduchowaniu ?
Niestety mój ostatnio wymordowany i jak przychodzi do domu po pracy to zje obiad, wykąpie się i w kimę od razu pada. Wczoraj mi obiecał że będzie ranoale też nie było a ja prosić nie bd
potem pisze mi sms i przeprasza że nic nie było rano ale on taki zaspany itd. postaram się wieczorem mówi
hehe zobaczymy więc...
-
Karolina2787 wrote:A ilu dniowe cykle masz? Teraz tak myślę że może coś się pozmieniać przez inofem i Castagnusa. Mam nadzieję że się naprawia w taki sposób i że masz rację może będzie później tym razem. Tylko dziwi mnie jeszcze to że nie mam wgl bóli jajników co zawsze występowało przed owu wczoraj tam niby poćmił jeden ale dziś już cisza. Dziwne to ale wiem dziewczynki że was już tym wkurzam więc nie bd pierdzielić już nic o tych testach
Wybaczcie.
-
Karolina2787 wrote:Niestety mój ostatnio wymordowany i jak przychodzi do domu po pracy to zje obiad, wykąpie się i w kimę od razu pada. Wczoraj mi obiecał że będzie rano
ale też nie było a ja prosić nie bd
potem pisze mi sms i przeprasza że nic nie było rano ale on taki zaspany itd. postaram się wieczorem mówi
hehe zobaczymy więc...
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPosok82 wrote:cykle średnio 29-32 dni zależy wałaśnie kiedy owulka była zdarzyło się mieć i 27 dniowy i 35 i jajniki też nie zawsze grały ale wiesz ja mam już swoje lata nie zawsze owu u mnie zajdzie
Ja mam cykle 25-28 i odkąd pamiętam zawsze te jajcory bolały a w tym cyklu jak na razie cisza. Nie wiem, nie panikuję ale dziwne to wszystko ostatnio. Zrobię badania to się dowiem więcej tak jak mówi Gaduaaa bo sama nie mam co się zagłębiać i dumać nad tym. Pożyjemy zobaczymy -
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Bo zauważyłam że znów zaczynam jakieś analizy swoich objawów robić, porównywać co było w poprzednich cyklach i takie sranie w banie. I jakaś nerwowa byłam wczoraj przez to. Śluz płodny zanikl wczoraj całkiem. Może to zbieg okoliczności a może stresy tak na mnie wpłynęły.
Ale dziś mi już lepiej
i tez mi płodny znikł dzisiaj... kuźwa wczoraj szyczyt białka jajka, żółnierzyki disappeared wraz z pięknym śluzem... i temp nisko...
no co zrobisz... najwazniejsze mieć do tego duuuży dystans.. a wszytsko będzie okeyFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:słyszę robiąc sobie membranę z ucha ... dostał sterdydy w inhalatorze... i kotnrola rtg po powrocie z polski
zagladalas dziecku do pluca przez ucho?????????? szok!! biedny maly, jeszcze sterydami go faszeruja....Posok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:zagladalas dziecku do pluca przez ucho?????????? szok!! biedny maly, jeszcze sterydami go faszeruja....
hahahahahah i wszystko słychać..
no te sterydy sa mega ciężkie... masakraFabianCyprian
Tymuś
-
Tissaia wrote:Bo zauważyłam że znów zaczynam jakieś analizy swoich objawów robić, porównywać co było w poprzednich cyklach i takie sranie w banie. I jakaś nerwowa byłam wczoraj przez to. Śluz płodny zanikl wczoraj całkiem. Może to zbieg okoliczności a może stresy tak na mnie wpłynęły.
Ale dziś mi już lepiej
nooooo nie ma co! ja tylko testy owulkowe robie, zeby nie przeoczyc, a cala reszta to do kosza sie nadaje wedlug mnie.... kazde pikniecie jajnika czlowie z ciaza porownuje. No ale na razie mam spokoj i przynajmniej najblizsze dni nie bede sobie niczego wmawiac, bo i tak sie nie udalo.... -
Gaduaaa wrote:hahahahah wariatka... przykładasz ucho do pleców.. jak je dobrze ułożysz to się wytwarza membrana
hahahahahah i wszystko słychać..
no te sterydy sa mega ciężkie... masakra
a ja myslalam, ze membrana to jakis przyzad co sie do ucha wklada i slychac pluco.....(facepalm), Ja bez kitu nie powinnam sie czasem odzywac, hahahhahahaPosok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:a ja myslalam, ze membrana to jakis przyzad co sie do ucha wklada i slychac pluco.....(facepalm), Ja bez kitu nie powinnam sie czasem odzywac, hahahhahaha
łahahahahahaha
no nie .... Lagoooo!zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:a to ja tak robię dwa razy dziennie conajmniej hahahaha
i tez mi płodny znikł dzisiaj... kuźwa wczoraj szyczyt białka jajka, żółnierzyki disappeared wraz z pięknym śluzem... i temp nisko...
no co zrobisz... najwazniejsze mieć do tego duuuży dystans.. a wszytsko będzie okey
no ale skad wiesz ze armii nie ma? musza byc przeciez, wez GAdi bo mnie straszysz...jak sie psrawdza czy armia nie zginela? I lepiej tam nie grzeb, bo chlopakow palcem zadzgasz....Posok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:no ale skad wiesz ze armii nie ma? musza byc przeciez, wez GAdi bo mnie straszysz...jak sie psrawdza czy armia nie zginela? I lepiej tam nie grzeb, bo chlopakow palcem zadzgasz....
zawsze wylatuje niczym lawina... a od wczoraj ja mam sucho jak na pustyni...Lago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Oj Dziewczyny, Dziewczyny
Moja owu się schowała. Nie wiem gdzie jest. Skubana. Małż wrócił wczoraj w nocy i dzisiaj znowu jedzie. I wróci w sobotę.. Pożyjemy, zobaczymy.
Gaduaaa, a jakieś sterydy dostał Fabian? Podejrzewają jakaś reakcje alergiczną czy co?
Aha! Posok, piękne soczyste kreski. Ciemnieją z dnia na dzień. Będzie dobrze. Idzie ku dobremuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 12:46
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)