"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:no własnie mówią że FT4 żeby zajść w ciąże musi być ponad 50%... inaczej niestety .... i ja też mam niskie i myślę że właśnie przez to cały czas się nie udaje... teraz będę u endo to pewnie podniesie mi dawkę i wtedy zobaczymy....
truj ile chcesz lubię ten temat hahah cały czas się dokształcam
a co do glukozy to jest jeszcze badanie Hba1c okresla stężenie glukozy w organiźmie z ostatnich 3 miesiecy... może spróbuj w ten deseń? ja właśnie tak sprawdzam pracę mojej glukozy
dobrze, ze chociaz z Toba mohe bogadac bo ze startm juz sie ze 3 razy zdazylam poklucic o ta moja tarczyce.....on to jak wiekszosc ludzi widzi, ze mieszcza sie w widelkach wiec jest ok. Kurde w nocy znalazlam jakas babe w Bydgoszczy ze niby leczy zaburzenia plodnosci, zaraz bede dzwonic i sie umawiac. Jak mi nic nie powie konkretnego to jade do 3city! -
Lago wrote:dobrze, ze chociaz z Toba mohe bogadac bo ze startm juz sie ze 3 razy zdazylam poklucic o ta moja tarczyce.....on to jak wiekszosc ludzi widzi, ze mieszcza sie w widelkach wiec jest ok. Kurde w nocy znalazlam jakas babe w Bydgoszczy ze niby leczy zaburzenia plodnosci, zaraz bede dzwonic i sie umawiac. Jak mi nic nie powie konkretnego to jade do 3city!
a jeden dzień na Nowych Ogrodach? niestety nie znam Bydgoszczy i nazwy ulic mogę przęręcićWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 10:01
Lago lubi tę wiadomość
-
Lago jak byś bliżej chciała lekarza niż w Trójmieście to w Przasnyszu jest dr. Hubisz. Przyjmuje tez w Makowie Mazow. http://www.przasnysz-ginekolog.pl/wizyta.html dwie babki ode mnie z miasta go polecają odnośnie nieplodnosci. Moze to i malo ale akurat tylko te dwie znam staraly sie latami a dzis maja prawie roczne babasy
-
Lago wrote:dobrze, ze chociaz z Toba mohe bogadac bo ze startm juz sie ze 3 razy zdazylam poklucic o ta moja tarczyce.....on to jak wiekszosc ludzi widzi, ze mieszcza sie w widelkach wiec jest ok. Kurde w nocy znalazlam jakas babe w Bydgoszczy ze niby leczy zaburzenia plodnosci, zaraz bede dzwonic i sie umawiac. Jak mi nic nie powie konkretnego to jade do 3city!Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Posok, ja obstawiam owu na ten 23dc...
Karolina, dopiero 11dc, a Ty juz negatywne myśli masz. Czasem jest tak ze jednego dnia blady test a następnego dwie grube krechy! -
Tissaia wrote:Posok, ja obstawiam owu na ten 23dc...
Karolina, dopiero 11dc, a Ty juz negatywne myśli masz. Czasem jest tak ze jednego dnia blady test a następnego dwie grube krechy! -
Tissaia wrote:Siema dzieuchy
Stwierdzam że mierzenie temperatury i obserwacja objawów źle na mnie wpływają. Dwa dni mierzylam tempke i znów jakieś stresy mnie łapią. Odpuszczam więc, co by znów sobie w głowę nie zaszkodzićLago, Tissaia lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Dzieki dziewczyny za namiary na lekarzy. Gadi wiem ze do endo musze isc i ta babka wlasnie jest endo i dodatkowo zajmuje sie hormonami zwiazanymi z plodnoscia. Zapisalam sie w bydgoszczy na Cito do jakiegos goscia Ahmeda co pracuje w bydgoskiej klinice plodnosci gin-endo. Zalezy mi na juz wizyta, ale jak bedzie mnie sciemnial to bede po kolei umawiac sie do tych, co polecacie. Jestescie kochane
od razu humor mi podskoczyl tak sie zestrachalam ze dzis z kawa czekalam 45 minut az sie lek wchlonie, hyhyhyhyh -
Posok82 wrote:tylko śluz zjebisty był wcześniej i jajcor napitalał też wcześniej, może plemniki i jajko były leniwe i się późno spotkały a potem zapłodnione nie spieszyło się do macicy hahah
o tam. To tylko potwierdza teorie, ze kazdy organizm jest inny i nie ma co przyjmowac, ze zagniezdzenie trwa tyle i tyle albo owu wystepuje wtedy czy wtedy Jestes w ciazy ciotka!!! No kurde moze i my sie doczlapiemy w koncu do mety, seseseTissaia, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Dzieki dziewczyny za namiary na lekarzy. Gadi wiem ze do endo musze isc i ta babka wlasnie jest endo i dodatkowo zajmuje sie hormonami zwiazanymi z plodnoscia. Zapisalam sie w bydgoszczy na Cito do jakiegos goscia Ahmeda co pracuje w bydgoskiej klinice plodnosci gin-endo. Zalezy mi na juz wizyta, ale jak bedzie mnie sciemnial to bede po kolei umawiac sie do tych, co polecacie. Jestescie kochane
od razu humor mi podskoczyl tak sie zestrachalam ze dzis z kawa czekalam 45 minut az sie lek wchlonie, hyhyhyhyhFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:heheh i na kiedy wizyta u Ahmeda?
jutro na 18. No wez sie nie smiej ze Ahmed, hahhahhaha. Babki w ciazy z tarczyca pisaly o nim dobrze, wiec dam mu szanse
babka w rejestracji chciala mnie zapisac na 20 lipca, ale powiedzialam jej ze mam tragiczne wyniki i nie wiem czy dozyje tej wizyty......no i sie ulitowala i mnie wcisnela:PWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 11:06
Posok82, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:jutro na 18. No wez sie nie smiej ze Ahmed, hahhahhaha. Babki w ciazy z tarczyca pisaly o nim dobrze, wiec dam mu szanse
babka w rejestracji chciala mnie zapisac na 20 lipca, ale powiedzialam jej ze mam tragiczne wyniki i nie wiem czy dozyje tej wizyty......no i sie ulitowala i mnie wcisnela:PFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:ale mówisz o czym? o euthyroxie?!
no, bo to na razie jem,ale tylko 25 po tym jak najpierw mi endo zapisala dawke 12,5
i o ile bedzie mi dalej kazal brac to chyba mu powiem ze chce Letrox...a no i powiem mu ze Gadi kazala mu przepisac mi to drugie na FTeki serio mu tak powiem. W dupie mam!Posok82 lubi tę wiadomość