"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kobietki
U mnie cala noc lało i nadal nie przestaje.
Caro Ty juz chyba miałaś w którymś cyklu podobne W na wykresie z temperatur cos mi sie tak kojarzy. A może to Almitta byla... Tak czy inaczej trzymam kciuki żeby owu byla
Gadi to Se razem poczekamy na betę Posok'a
A mnie kumpela ze snu wybudzila o 3spac poszłam i oki mi sie kleją nadal. Musiałam syna jej do pećkola zawiezc i siostrę do roboty. A tamta stoi na trasie w Pultusku i czeka na lawetę.
A ja Se guza w palcu wymacalam bolesnego. I juz się sram ze 2tyg temu przy koszeniu trawy nadzialam sie na zardzewiala siatkę. Rana sie zagoila ale paluch jak bolał tak boli. A dzis ten guz wyczulam. Ki uj znow ?? -
Hej dziewczeta
Caro - gdzie ta Twoja owu się zgubiła? A może tylko dobrze się kamufluje, albo czeka na malza. Kiedy wraca z delegacji?
Lago - z wynikami nie pomogę, bo się na tym nie znam. Nasz ekspert Gadu już wszystko wytlumaczyla. Od siebie mogę powiedzieć, ze ja też miałam podwyszona PRL i się udało tsh też nie mam idealnego.
Pasok -A sikalas dzisiaj na testa?Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej dziewczeta
Caro - gdzie ta Twoja owu się zgubiła? A może tylko dobrze się kamufluje, albo czeka na malza. Kiedy wraca z delegacji?
Lago - z wynikami nie pomogę, bo się na tym nie znam. Nasz ekspert Gadu już wszystko wytlumaczyla. Od siebie mogę powiedzieć, ze ja też miałam podwyszona PRL i się udało tsh też nie mam idealnego.
Pasok -A sikalas dzisiaj na testa? -
Posok82 wrote:nasikałam są dwie kreski, ale z tym sikaniem to się nawet uśmiałam. Zaspana poszłam do łazienki siadam na kibelek zaczynam sikać i co kurna miałam na test a nie tak po prostu do muszli hahaha powstrzymałam się i jeszcze zdążyłam oblać teściora hahahah
A mocniejsze niż wczoraj?3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Czesc kobietki
Caro Ty juz chyba miałaś w którymś cyklu podobne W na wykresie z temperatur cos mi sie tak kojarzy. A może to Almitta byla... Tak czy inaczej trzymam kciuki żeby owu byla
A mnie kumpela ze snu wybudzila o 3spac poszłam i oki mi sie kleją nadal. Musiałam syna jej do pećkola zawiezc i siostrę do roboty. A tamta stoi na trasie w Pultusku i czeka na lawetę.
A ja Se guza w palcu wymacalam bolesnego. I juz się sram ze 2tyg temu przy koszeniu trawy nadzialam sie na zardzewiala siatkę. Rana sie zagoila ale paluch jak bolał tak boli. A dzis ten guz wyczulam. Ki uj znow ??
wiesz ze jak się ma styk np z zardzewiałym czymś to powinno się dostać zastrzyk na tężec... chyba że miałaś w przeciągu ostatnich 7 lat..
może być tam jakaś bakteria i może lepiej wziąć na to antybiotyk ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 08:57
Fabian Cyprian Tymuś -
mnie zmacali we wtorek w tym szpitalu i co? i dziś mnie w lewej pachwinie węzły napindalają i jeden chyba wywaliło... mam dość...
aaa i żołnierzyki wczorajsze zaginęły... wstawałam nad ranem siku i ich nie było.. ja nie wiem co one się wchłonęły kuźwaa?
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:mnie zmacali we wtorek w tym szpitalu i co? i dziś mnie w lewej pachwinie węzły napindalają i jeden chyba wywaliło... mam dość...
aaa i żołnierzyki wczorajsze zaginęły... wstawałam nad ranem siku i ich nie było.. ja nie wiem co one się wchłonęły kuźwaa?Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:z dzisiaj rana
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e024ed6f070.jpg
Posok będzie miala bejbi, Posok będzie miała bejbiPosok82, Nats, Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Czesc kobietki
A ja Se guza w palcu wymacalam bolesnego. I juz się sram ze 2tyg temu przy koszeniu trawy nadzialam sie na zardzewiala siatkę. Rana sie zagoila ale paluch jak bolał tak boli. A dzis ten guz wyczulam. Ki uj znow ??Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:mnie zmacali we wtorek w tym szpitalu i co? i dziś mnie w lewej pachwinie węzły napindalają i jeden chyba wywaliło... mam dość...
aaa i żołnierzyki wczorajsze zaginęły... wstawałam nad ranem siku i ich nie było.. ja nie wiem co one się wchłonęły kuźwaa?
Cipunda je zassała glodne jajko bylo, glodne.Gaduaaa lubi tę wiadomość