"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Posok82 wrote:mój to mnie dzisiaj rozwalił pokazuję mu testa a on się pyta co to znaczy, nosz kuźwa przecie we wtorek pokazałam mu wynik bety rozmawialiśmy a dzisiaj rano jakby nie wiedział co ja do niego mówię i co pokazuję
Posok82 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Posok82 wrote:lepiej żeby nie była tak wysoka bo chyba beta musi jakoś ładnie przyrastać bo jak za szybko to też źle - matko za wolno źle za szybko źle masakra
Posok82 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Hej hej
Lago.. Zes na chwilę do brata poszła nie ma co haha!! Dobrze że z tą glukoza okey że to tylko kolacja ja mam za to w dolnej granicy limfocyty kurde
Caro no kurde co jest grane??? Wrrrrrrrrrrrrrr
jo bo szykowali sie jak sujki za morze, mieli wyjechac o 23 a wyjechali o 24,30, hahaha
Gadi? Obiecuje ze juz nie bede o sobie truc, ale powiedz mi, czy te niskie efteki moga byc przyczyna naszych niepowodzen i co z glukoza mam robic, skoro robilam krzywa i jest ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 09:23
-
nick nieaktualnyWitam się kobietki w deszczowy dzień i tak się czuję jak pogoda temperatura moja coraz niżej spada i chyba też u mnie nie będzie owulki w tym cyklu dziś już 11dc a tu spadła tempka, testy blade aż po oczach dają tą bielą nie wiem.
Posok piękny teścior! czekamy na betęPosok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:jo bo szykowali sie jak sujki za morze, mieli wyjechac o 23 a wyjechali o 24,30, hahaha
Gadi? Obiecuje ze juz nie bede o sobie truc, ale powiedz mi, czy te niskie efteki moga byc przyczyna naszych niepowodzen i co z glukoza mam robic, skoro robilam krzywa i jest ok?
truj ile chcesz lubię ten temat hahah cały czas się dokształcam
a co do glukozy to jest jeszcze badanie Hba1c okresla stężenie glukozy w organiźmie z ostatnich 3 miesiecy... może spróbuj w ten deseń? ja właśnie tak sprawdzam pracę mojej glukozyFabian Cyprian Tymuś -
Karolina2787 wrote:Witam się kobietki w deszczowy dzień i tak się czuję jak pogoda temperatura moja coraz niżej spada i chyba też u mnie nie będzie owulki w tym cyklu dziś już 11dc a tu spadła tempka, testy blade aż po oczach dają tą bielą nie wiem.
Posok piękny teścior! czekamy na betęFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny