"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Lago... Co jest..?
no przbitka jak zawsze po wizycie u gina. Ten cykl sposany na straty, endometrium tylo 9mm wiec raczej nie ma szans. No i co, pogadalismy sobie z Ahmedem, zaprosil tez starego oblukal jego wyniki i powiedzial ze sa chujowe, hahahahah
No generalnie napisze Wam co powiedzial tak tylko jako ciekawostke, bo wiecie ze co gin to inna opinia. No wiec na poczatek powiedzial mi, ze WSZYSTKIE hormony powinno sie robic w trakcie miesiaczki 1-3 dzien cyklu, najpozniej w 4. Do zachodzenia TSH okolo 1 najwyzej 1,5 wiec moje 2,3 za duze. Zrobil cytologie ogladnal czy wszysto w srodku jest czysto i jest, Zrobil USG (stad wiem o tym endo ze jest bardzo cienkie), potwierdzil tylozgiecie o ktorym wiedzialam i kazal po bzykanku lezec na brzuchu. I teraz UWAGA UWAGA oficjalnie oglaszam, ze nasza Gadi powinna byc doradca endoZrobil mi USG tarczycy i widac bylo malutkie zmiany wiec oczywiscie podejrzenie poczatku Hashi....kazal zrobic Anty i powiedzial, ze jesli to Hashi to dopiero sie zaczyla. Dal 50 Letroxu i powiedzial, ze przy Hashi to jest lepsze niz Euthyroz bo nie ma laktozy ( i to znow mi sie Gadi przypomniala o eliminacji laktozy z diety). Na koniec dal recepte na Clo a staremy kazal kupic Fertilmen. No i oczywiscie lista badan do zrobienia dla mnie i starego. Jemu jeszcze kazal zrobic USG dzonder, na co moj o dziwo sie ucieszyl i stwierdzil ze chetnie zrobi, ta wogole dla zdrowia. SZOK!
Potem gadalismy o adopcji ale tylko tak pobieznie bo przeciez Hashi niczego nie przekresla. Jak Wam sie nie chce tego czytac to trudnohahahahhhaah
-
Okey.. Widzę że się marnuje na sprzątaniu w Irlandii
hahahaha podbudowalas mnie!
Wiesz no co ci mogę powiedzieć.. Hashi to nie wyrok.. Laski z tym zachodzą w ciążę.. czemu takie cienkie endometrium? Przez hormony nieuregulowane na bank.. Fteki podviagniesz i będzie grało.. No i może u starego coś wynajdziewięc będzie dobrze
zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Posok82 wrote:Przeczytalam jednym tchem, czyli nic straconego pobierzecie leki i moze zaskoczy oby pozostale badania wyszly przyzwoicie
przy tylozgieciu lezenie na brzuch no patrz nie wiedzialam tego
..
raczej ja musze sie leczyc, bo starego juz dawno faszeruje suplami. W sumie te jego badania to z lutego sa a od tego czasu zjadl kilka opakowan witamin. No a ja glupia koza nogi do gory zadzieralam, hahahhha no w sumie to on tylko potwierdzil diagnoze Gadi, bo o TSH wiedzialam wczesniej, ale w Toruniu 4 lekarzy twierdzilo ze 2,3 jest ok. Ja wiem, ze MOZE sie zdrazyc, ale u mnie rok minal i sie nie zdarzylo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 22:08
-
Lago wrote:raczej ja musze sie leczyc, bo starego juz dawno faszeruje suplami. W sumie te jego badania to z lutego sa a od tego czasu zjadl kilka opakowan witamin. No a ja glupia koza nogi do gory zadzieralam, hahahhha no w sumie to on tylko potwierdzil diagnoze Gadi, bo o TSH wiedzialam wczesniej, ale w Toruniu 4 lekarzy twierdzilo ze 2,3 jest ok. Ja wiem, ze MOZE sie zdrazyc, ale u mnie rok minal i sie nie zdarzylo....
Lago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Lago, przeczytałam wszystko, wcale nie było długie
Będzie dobrze! Gaduaaa, prawdę Ci powie co do Hasi! Dobrze, że dostałaś jakąś porządną dawkę leków. Podfaszerujesz się i Męża i będzie git majonez!!
A co do tyłozgięcia macicy.. to moje Drogie, moja mama ma tyłozgięcie macicy i urodziła 5 dzieci. Także ten, do dziełaLago lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Lago wrote:raczej ja musze sie leczyc, bo starego juz dawno faszeruje suplami. W sumie te jego badania to z lutego sa a od tego czasu zjadl kilka opakowan witamin. No a ja glupia koza nogi do gory zadzieralam, hahahhha no w sumie to on tylko potwierdzil diagnoze Gadi, bo o TSH wiedzialam wczesniej, ale w Toruniu 4 lekarzy twierdzilo ze 2,3 jest ok. Ja wiem, ze MOZE sie zdrazyc, ale u mnie roz i sie nie zdarzylo....
-
Gaduaaa wrote:Okey.. Widzę że się marnuje na sprzątaniu w Irlandii
hahahaha podbudowalas mnie!
Wiesz no co ci mogę powiedzieć.. Hashi to nie wyrok.. Laski z tym zachodzą w ciążę.. czemu takie cienkie endometrium? Przez hormony nieuregulowane na bank.. Fteki podviagniesz i będzie grało.. No i może u starego coś wynajdziewięc będzie dobrze
no ja wlasnie na owu mialam zawsze endometrium 20mm wiec nie mam pojecia u teraz takie cienkie jak dopiero 7dpo. A wogole to kazal mi zbadac progesteron 17 cos tam...nawet nie wiedzialam ze takie cos jest.... -
Gaduaaa wrote:Bo.ci mówiłam że mało jest dobrych endo
moze Ahmed sie okaze tym jedynym....a wogole jaka zwala. On oczywiscie mowi z akcentem i chyba zapomina o okresleniu "PAni" w sumie jak moj stary, bo tylko wydawal komendy " to sobie zapisz, zrob takie badanie, kladz sie nabrzuchy, tylko niezapomnij o witaminach....hahahahahahha jak kumpel. A na koniec zapytal czy kiedys mialam indukcje, ale jak wywalilam oczy to sie poprawil na stymulacje, hahahahhahahahahaahah fajna taka przygodaale gosc spoko, wzbudza zaufanie
Posok82, Caro, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Posok82 wrote:I to ginekolodzy twierdzili ze TSH jest ok ? Co to kuzwa za lekarze, A twoj oprocz sulementow prowadzi tzw zdrowy tryb zycia?
3 ginow i jeden endomowie kurde ze Torun to ciulowe miasto....zreszta sami lekarze twierdza, ze tu sie nie leczy nieplodnosci, bo nikt sie na tym nie zna. Kiedys czytalam watek dziewczyn z Torunia to masakra po prostu......
-
Lago wrote:3 ginow i jeden endo
mowie kurde ze Torun to ciulowe miasto....zreszta sami lekarze twierdza, ze tu sie nie leczy nieplodnosci, bo nikt sie na tym nie zna. Kiedys czytalam watek dziewczyn z Torunia to masakra po prostu......
Lago, Caro, Tissaia lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Ja dokładnie wiem że tsh około 1 i ft powyżej 50% żeby zajść w ciążę.. Ale nie kłóce z laskami co.maja 2.5 bo ich lekarz mówi że to.okey jest hah
no i ja juz jakis czas temu chcialam sobie sama dawke podniesc, ale troche sie balam jak mi 4 mowilo ze jest ok. Ja tam juz dawno bardzo wierze internetowi niz lekarzom.
A sluchaj Gadi, bo on powiedzial, ze na razie nie bedzie mi przepisywal tego na fteki, ale ja bede brala wyzsza dawke letroxu to ft4 mi tez podskoczy czy niekoniecznie?