"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:spoko...
kurde wczoraj te krechy nie byly taki tuste i myslalam ze dzis beda ale widac chyba jednak tamte byly pozywtywne
No to na spokojnie zaznaczaj plusik na wykresie na wczoraj jak taku mnie nie wychodzą zbytnio
zaledwie cień cienia dostrzegam ale to minimalnie nie wiem czy coś będzie jutro.
-
margerit@ wrote:no trudno, pocieszenia i porady szukać musze gdzie indziej...Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:No to na spokojnie zaznaczaj plusik na wykresie na wczoraj jak tak
u mnie nie wychodzą zbytnio
zaledwie cień cienia dostrzegam ale to minimalnie nie wiem czy coś będzie jutro.
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnymargerit@ wrote:hej dziewczeta, pomóżcie mi, czy 9 dni po owulacji to normalne ze mój wynik progesteronu w fazie lutealnej wynosi 103,7 nmol/l? gdzie według podanej legendy w fazie lutealnej to 5.3-86
Kochaniutka ja się niestety nie znam na tym także nie pomogę sama mam niedługo badania hormonów a wcześniejsze robiłam w 11dcmargerit@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:hmmm wiesz ale ty masz te testy z allegro.. on mogą być trafione...
Dużo dziewczyn ich używa i wychodzą im ładnie pozytywy, mi też wychodziły więc to nie powiedziane że są nie dobre. Pasek to pasek tamto widocznie mam jednak problemy z tymi owulkami bo raz są a raz nie ma -
Karolina2787 wrote:Dużo dziewczyn ich używa i wychodzą im ładnie pozytywy, mi też wychodziły więc to nie powiedziane że są nie dobre. Pasek to pasek tamto widocznie mam jednak problemy z tymi owulkami bo raz są a raz nie maFabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Wiesz że ja robiłam ją w 11dc ale nie miałam wtedy za wysokiej, tyle że wycieki miałam z sutków więc na bank była za wysoka. Teraz z Casta widzę że chyba coś działa na PRL bo nie zaobserwowałam
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:tak czy inaczej działać trzeba.. widziałaś na przykładzie Caro... wczoraj test nie był taki tłusty a jednak już owu za nią
No tak tak, nie biorę tych testów tak do siebie ale wiesz jak taki test podnosi na duchuchociaż zamiast tego ciążowego jest drugi co cieszy bo wiesz ze z Tobą wszystko ok przynajmniej i owu występuje. No nic poczekam jeszcze. Nie wiem do kiedy robić...
-
Karolina2787 wrote:No tak tak, nie biorę tych testów tak do siebie ale wiesz jak taki test podnosi na duchu
chociaż zamiast tego ciążowego jest drugi co cieszy bo wiesz ze z Tobą wszystko ok przynajmniej i owu występuje. No nic poczekam jeszcze. Nie wiem do kiedy robić...
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:niby tak... ale być może owu się po prostu przesunęła i dopiero przed Tobą.... myślę że tak właśnie jest, masz ich dużo więc używaj
Tak też i zrobiębd testować jeszcze jak dziś coś tam się zaćmiło to może do końca weekendu coś tam wylezie
-
nick nieaktualny
-
margerit@ wrote:hej dziewczeta, pomóżcie mi, czy 9 dni po owulacji to normalne ze mój wynik progesteronu w fazie lutealnej wynosi 103,7 nmol/l? gdzie według podanej legendy w fazie lutealnej to 5.3-86
margerit@ lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:wynik progesteronu im wyzszy tym lepszy ale nie mowi o ciazy ja kiedys mialam 116 i 153 nmol/l noestety w ciazy nie bylam gin powiedzial ze to nie problem taki wysoki hormon, pamietaj ze progesteron jest wydzielany skokowo i zalezy w jakim momencie zostal zlapany
ale ciazy nie bedzie , bo mam wlasnie dziwne rzeczucie ze gdzies na weekendzie @ przyjfdzie
-
margerit@ wrote:Dziekuje za odzew, na pewno mam lepszy wynik niz kiedys, takze chociaz to dobrze
ale ciazy nie bedzie , bo mam wlasnie dziwne rzeczucie ze gdzies na weekendzie @ przyjfdzie
-
Dziewczymy macie teraz wszystkie owulki wiec ja wierze ze wszystkie teraz zaciazycie ja nie widze innej opcji
w sumie chyba to Wy mi pomoglyscie bo w tym cyklu sie do was przylaczylam i strzal w dziesiatke
Gaduaaa, Karolina2787, Tissaia, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Posok82 wrote:Dziewczymy macie teraz wszystkie owulki wiec ja wierze ze wszystkie teraz zaciazycie ja nie widze innej opcji
w sumie chyba to Wy mi pomoglyscie bo w tym cyklu sie do was przylaczylam i strzal w dziesiatke
hihih
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa, to ze test owu pozytywny byl nie znaczy ze owu juz byla! Pamietaj owu od wystapienia pozytywnego testu ma do 48 godz na przyjscie. no! Tak ze dzis Ty + maz = ogien!
Caro super sie udalo u was z serduchami, akurat na owu
Gizmo, nie zamulaj. Jak uwazasz ze faktycznie przez te wykresy moze byc u Ciebie blokada to jebnij termomentr w kat. Wy z Tii to i tak codziennie serduszkujecie wiec jak nie bedziesz temp mierzyc to i tak owu nie ominieciea I umysl bedziesz miala zdrowszy
Karolina, masz czas jeszcczee na owu, wazne zeby nie stresowac sie. Bo od stresu rosnie prl
Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Gaduaaa, to ze test owu pozytywny byl nie znaczy ze owu juz byla! Pamietaj owu od wystapienia pozytywnego testu ma do 48 godz na przyjscie. no! Tak ze dzis Ty + maz = ogien!
Caro super sie udalo u was z serduchami, akurat na owu
Gizmo, nie zamulaj. Jak uwazasz ze faktycznie przez te wykresy moze byc u Ciebie blokada to jebnij termomentr w kat. Wy z Tii to i tak codziennie serduszkujecie wiec jak nie bedziesz temp mierzyc to i tak owu nie ominieciea I umysl bedziesz miala zdrowszy
Karolina, masz czas jeszcczee na owu, wazne zeby nie stresowac sie. Bo od stresu rosnie prlTissaia lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś