"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo, takie to nasze NFZ jest. Jak sama nie zrobisz prywatnie i na tej wizycie czegoś nie wyżebrzesz to trza robić badania prywatnie.. Ehh. Odwieczny problem.
Ja zaraz się szykuje i jadę do EndoGina. Mam nadzieję, że ta wizyta będzie pozytywna
Zrobiłam też test owu i w ogóle kreska jasna. Czyli ten wczorajszy był najmocniejszy. Noo ciekawe co tam ginooko wypatrzy.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:Lago pewno w drodzę do Ahmeda
hahaha
Ahmed ma na imię Sułtan z mojego nowego serialu hahahahahahahahah
"Sułtanka Kosem"?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Gizmo, takie to nasze NFZ jest. Jak sama nie zrobisz prywatnie i na tej wizycie czegoś nie wyżebrzesz to trza robić badania prywatnie.. Ehh. Odwieczny problem.
Ja zaraz się szykuje i jadę do EndoGina. Mam nadzieję, że ta wizyta będzie pozytywna
Zrobiłam też test owu i w ogóle kreska jasna. Czyli ten wczorajszy był najmocniejszy. Noo ciekawe co tam ginooko wypatrzy.
zobaczę co mi się tam zmontowałoFabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Ja to chyba poważnie odpuszczę starania, wykresy .... Tii aby dzidziusie zbada i tyle.
Dola juz zlapalam. Ide chyba popłakać
Miłego dnia dziewczyny :-*FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:Karolina. Bo tu facet musi sam to zrobić ze względów higienicznych niby. Ale jest opcja ze może w domu to zrobić i dowiezc w ciągu pół godziny. Więc może tak zrobimy następnym razem i ja chłopa ogarnę
Gaduaa to może dzwoń do lekarza, niech zobaczy i coś radzi na to.
Tissaia właśnie miałam Cię też zapytać o toznaczy się że w domu może i żeby dowieźć. Tylko dziwi mnie że w każdej klinice jest inaczej z tym że u mnie spoko można wejść z mężem a u Ciebie np. już nie ze względów higienicznych
ciekawe dlaczego. U mnie gorzej z dojazdem do kliniki, nie wiem czy w pół godziny byśmy się wyrobili i dojechali dlatego z nim pójdę ale to jeszcze czas.
-
Gaduaaa wrote:nooooooo
jahooo!
też oglądasz?
Oglądałam "Wspaniałe stulecie". Sulejman i te sprawyA jak zaczelam sir Sułtanka Kosem to jakoś opuściłam kilka odcinków i już nie oglądam. Ale zabieram się on nowa
Moja siostra i mój tata (!) oglądają
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Oglądałam "Wspaniałe stulecie". Sulejman i te sprawy
A jak zaczelam sir Sułtanka Kosem to jakoś opuściłam kilka odcinków i już nie oglądam. Ale zabieram się on nowa
Moja siostra i mój tata (!) oglądają
ja jestem zafacynowana tymi ich ubioramipięknymi, przystojnymi tureckimi aktorami ... mm
wkręć sie z powrotem.. jakbyś jakiegoś wątku nie ogarniała to pisz śmiało heheheFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa, wkrece się wkrece, czekam na urlop albo na ciazunie
GIZMO!! O nie, nie! Ty jesteś twarda babka. Nie pisz mi tu takich rzeczy! Czas zbadać nasienie i tyle. Albo jak radzi Gaduaaa, to też jest dobra perspektywa piknąć jakiś pakiet badań sobie. Zbadacie się obydwoje. Nie załamuj się. Będzie dobrze Dziołszko
Aaaaa! I Gaduaaa, spokojnie. Skoro po owu to nic. Ważne, że była. A serducho było przedwczoraj więc armia czekała na jajko
Ja po wizycie. Wszystko ok. Owu była. Czekać na efektyDostałam zapas Dupka - cztery opakowania. Biere od dziś przez 10 dni. W dniu @ zrobić test lub betę, jak negatyw to odstawić i @ powinna przyjść. Chociaż, mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby
Idę do apteki wydać majątek. Jeszcze mam receptę na Bromka 4 opakowania co by mi nie zabrakło heheh i żelazo, bo mam dość nisko a hgb, rbc i hematokryt zawsze w dolnych granicach.
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Caro wrote:Gaduaaa, wkrece się wkrece, czekam na urlop albo na ciazunie
GIZMO!! O nie, nie! Ty jesteś twarda babka. Nie pisz mi tu takich rzeczy! Czas zbadać nasienie i tyle. Albo jak radzi Gaduaaa, to też jest dobra perspektywa piknąć jakiś pakiet badań sobie. Zbadacie się obydwoje. Nie załamuj się. Będzie dobrze Dziołszko
Aaaaa! I Gaduaaa, spokojnie. Skoro po owu to nic. Ważne, że była. A serducho było przedwczoraj więc armia czekała na jajko
Ja po wizycie. Wszystko ok. Owu była. Czekać na efektyDostałam zapas Dupka - cztery opakowania. Biere od dziś przez 10 dni. W dniu @ zrobić test lub betę, jak negatyw to odstawić i @ powinna przyjść. Chociaż, mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby
Idę do apteki wydać majątek. Jeszcze mam receptę na Bromka 4 opakowania co by mi nie zabrakło heheh i żelazo, bo mam dość nisko a hgb, rbc i hematokryt zawsze w dolnych granicach.
i widzisz owu była mimo nie zbyt pozytywnego testu owu
FabianCyprian
Tymuś