"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Ja przestałam wierzyć testom owu
I już nie kupuję szkoda kasy na mnie w ogóle nie działały
Ja zakupiłam je już dawno na allegro i było ich 50 sztuk więc chce je zużyć do końca bo jak już się kupiło i sąale też już jak się skończą nie bd więcej kupowała.
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Ja zakupiłam je już dawno na allegro i było ich 50 sztuk więc chce je zużyć do końca bo jak już się kupiło i są
ale też już jak się skończą nie bd więcej kupowała.
A to spoko, można robić
Ja żadnego testu nie mam bo by kusiło robićA tak to kusi ale nie chcę mi się iść do apteki. Jeszcze kilka dni i będę wszystko wiedzieć
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:A to spoko, można robić
Ja żadnego testu nie mam bo by kusiło robićA tak to kusi ale nie chcę mi się iść do apteki. Jeszcze kilka dni i będę wszystko wiedzieć
Nie prowadzisz wykresu? Szkoda bo bym podejrzałajesteś przed owu czy po?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Nie prowadzę tu, mam aplikację na komórce. Wygodniej mi tam
Jestem już 9 dni po owulacji...
A ty?
Ja mam kalendarzyk w tele i też tam prowadzę ale tutaj mam wyraźniejszy wykres chociaz na tempkach też już nie bardzo polegam. No to 3 mam kciuki żeby był plusik na końcuKiedy testujesz? Ja 11dc i czekam na owu jeszcze ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySorki dziś 12dc mam no i owu zawsze na ten dzień mi wypadało (przeważnie) a w tym cyklu wgl wszystko pokręcone bo nawet jajników nie czuję co zawsze tak miałam
Może to wina inofemu albo Castagnusa oby tylko na dobre to szło a nie w drugą stronę. A długo się starasz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:"Mój kalendarzyk"
No to powinnaś iść do lekarza, który bez problemu powie co jest. Im szybciej wiesz tym szybciej się wyleczysz i doczekasz bobaska !
Tak wiemna początku następnego cyklu czyli 3/5dc idę badać hormony i z wynikami do nowego gina oby coś więcej potrafił powiedzieć niż ta moja gina
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny