X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przestałam wierzyć testom owu :) I już nie kupuję szkoda kasy na mnie w ogóle nie działały :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Ja przestałam wierzyć testom owu :) I już nie kupuję szkoda kasy na mnie w ogóle nie działały :D

Ja zakupiłam je już dawno na allegro i było ich 50 sztuk więc chce je zużyć do końca bo jak już się kupiło i są ;) ale też już jak się skończą nie bd więcej kupowała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja zakupiłam je już dawno na allegro i było ich 50 sztuk więc chce je zużyć do końca bo jak już się kupiło i są ;) ale też już jak się skończą nie bd więcej kupowała.

A to spoko, można robić :)
    Ja żadnego testu nie mam bo by kusiło robić :) A tak to kusi ale nie chcę mi się iść do apteki. Jeszcze kilka dni i będę wszystko wiedzieć

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    A to spoko, można robić :)
    Ja żadnego testu nie mam bo by kusiło robić :) A tak to kusi ale nie chcę mi się iść do apteki. Jeszcze kilka dni i będę wszystko wiedzieć

Nie prowadzisz wykresu? Szkoda bo bym podejrzała :P jesteś przed owu czy po?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie prowadzę tu, mam aplikację na komórce. Wygodniej mi tam :)
    Jestem już 9 dni po owulacji... :D

A ty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Nie prowadzę tu, mam aplikację na komórce. Wygodniej mi tam :)
    Jestem już 9 dni po owulacji... :D

A ty?

Ja mam kalendarzyk w tele i też tam prowadzę ale tutaj mam wyraźniejszy wykres chociaz na tempkach też już nie bardzo polegam. No to 3 mam kciuki żeby był plusik na końcu :) Kiedy testujesz? Ja 11dc i czekam na owu jeszcze ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zawsze do owu zleci bardzo szybko a mam od 15-17 dnia zawsze :) Potem czas się wlecze jak ślimak :D Ale to chyba normalne. Właśnie ciagle się zastanawiam czy testować w 11 dni po czy poczekać na brak @ ? oby, oby :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki dziś 12dc mam no i owu zawsze na ten dzień mi wypadało (przeważnie) a w tym cyklu wgl wszystko pokręcone bo nawet jajników nie czuję co zawsze tak miałam :/ Może to wina inofemu albo Castagnusa oby tylko na dobre to szło a nie w drugą stronę. A długo się starasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też brałam castagnus. Ale przestałam. U mnie w ogóle dziwie bo od roku czasu czuję tą owulację, wcześniej brałam tabletki i wiadomo pousypiane tam wszystko.

Staram się 5 cykl.
    A ty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie możliwe że inofem poprawia coś z hormonami ale mam nadzieję że z owulki mnie nie wyczyści ;) Z Castagnusem to mój drugi cykl i chcę pociągnąć do końca. Ja staram się już 19 cykl :/ tutaj na OF 5

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz PCOS?
    Castagnus 3 cykle i przerwa, dobrze pamiętam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to podejrzewam ale gina otwarcie mi tego nie powiedziała tylko kazała pić inofolic 2 razy dziennie więc pewnie też tak myśli. No i coś gadała żebym zrobiła zabieg na drożność jajowodów ale z tym chcę się wstrzymać jeszcze. Casta tak 3 cykle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie Wy macie aplikacje - kalendarzyki na telefonach? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia ja mam ten: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.periodcalendar&hl=pl

Tissaia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Mój kalendarzyk"

No to powinnaś iść do lekarza, który bez problemu powie co jest. Im szybciej wiesz tym szybciej się wyleczysz i doczekasz bobaska !

Karolina2787, Tissaia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    "Mój kalendarzyk"

No to powinnaś iść do lekarza, który bez problemu powie co jest. Im szybciej wiesz tym szybciej się wyleczysz i doczekasz bobaska !

Tak wiem :) na początku następnego cyklu czyli 3/5dc idę badać hormony i z wynikami do nowego gina oby coś więcej potrafił powiedzieć niż ta moja gina :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie!
    Co masz zamiar badać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Właśnie!
    Co masz zamiar badać?

LH, FSH, Testosteron, Adnrostendion, kortyzol, PRL, 17-OH Progesteron, DHEA-s

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, nie robiłam nigdy tych badań.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed wizytą u ginki robiłam badania hormonów jednak nie w tym dniu cyklu kiedy trzeba były niektóre więc muszę je powtórzyć no i kilka innych dołożyła, których też nigdy jeszcze nie badałam.

‹‹ 473 474 475 476 477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ