"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Hej
Caro no test zaznaczyłam negatywny a dziś temp 36.71 idzie do góry... Zwariować można.. Wczorajnie było.. Ale dziś będzie tylko czy nie za późno.. Zasugerowałam się tym testem wczorajszym kuźwa
No a może to był jednak na plus co? Jeżeli jest ciemniejszy od wcześniejszych to ja był dała na plus. Zwłaszcza, że temperatura odbiła. Dzisiaj musi koniecznie być serducho! Może nie będzie za późno! Jajko poczekapoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:No a może to był jednak na plus co? Jeżeli jest ciemniejszy od wcześniejszych to ja był dała na plus. Zwłaszcza, że temperatura odbiła. Dzisiaj musi koniecznie być serducho! Może nie będzie za późno! Jajko poczeka
coś mnie tam kręci w jajcorach więc jakby jajo się zbierało .. mam nadzieję że zdąrzymy...FabianCyprian
Tymuś
-
zapachmalin wrote:Oj rośnie rośnie -jasne jak co miesiąc
A tak poza tym piwko miało 0.33l i ino 2%. No i podobno przed zagnieżdżeniem nie szkodzisz.. Ale ja już na to wszystko z przymrużeniem oka.
jakie piwsko żłopałaś?FabianCyprian
Tymuś
-
Hej dziewcZeta
Caro, Gadu - pewnie owu wyznacZy Wam na ten sam dzieńfaaajnie
Malina - ciesz się póki możesz, bo to Twoje ostatnie piwko przed długą ponad roczna przerwapóźniej karmi ewentualnie jakieś albo Lech Free.
Może faktycznie ten żołądek bolał przez nocne podjadanie. Kurde,ale ja nie mogę zasnąć jak mam pusty żołądek, bo mnie mdli strasznie wtedy. A ostatnio mam tak, ze zjem coś, mija pół godziny i muszę znowu zjeść.Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej dziewcZeta
Caro, Gadu - pewnie owu wyznacZy Wam na ten sam dzieńfaaajnie
Malina - ciesz się póki możesz, bo to Twoje ostatnie piwko przed długą ponad roczna przerwapóźniej karmi ewentualnie jakieś albo Lech Free.
Może faktycznie ten żołądek bolał przez nocne podjadanie. Kurde,ale ja nie mogę zasnąć jak mam pusty żołądek, bo mnie mdli strasznie wtedy. A ostatnio mam tak, ze zjem coś, mija pół godziny i muszę znowu zjeść.FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Malina jaki wykres .. nie pogdasz...
kozacki
Haha no wiem. Poprzedni też w tym momencie (5dpo) był cud miód hahaha. * no może nie taki jak ten ale całkiem spoko*Jakby były góry doliny to przynajmniej miałoby to sens. A tak sie człowiek nakręca i co? Hehe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 08:53
-
zapachmalin wrote:Haha no wiem. Poprzedni też w tym momencie (5dpo) był cud miód hahaha. * no może nie taki jak ten ale całkiem spoko
*Jakby były góry doliny to przynajmniej miałoby to sens. A tak sie człowiek nakręca i co? Hehe.
ja poprzednie trzy miałam książkowe... i co? i jajco...FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no własnie
i weekendzik!!! chociaz dla mnie to bez rznicy czy weekend czy srodek tygodnia. Nigdy nie pracowalam od pon. do piat. wiec jest mi wszysto jedno... -
Lago wrote:na kawe czekam i stwierdzam ze mi sie nternet zepsol bo nic w nim nie ma, hahahahahah Aaaaa sorry nasz Maliniak przemawia przed szczytem NATO, boze ten koles gada jak ksiadz....masakra. Przypomina mi sie jak za dzieciaka musialam sluchac kazania w kosciele i ni chu chu z tego nie rozumialam
i weekendzik!!! chociaz dla mnie to bez rznicy czy weekend czy srodek tygodnia. Nigdy nie pracowalam od pon. do piat. wiec jest mi wszysto jedno...
ja się cieszę że weekend bo mój ma wolne...
ja osobiście też weekendu nie odczuwam bo nie raz pracuje i w sobotę i niedzielehehe
Lago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyHej laski a co tu tak pusto dziś? Gdzieście pouciekały?
Posok piękna beta gratulejszyn!!!
Co do mnie to hmmm... teścior dziś zrobiony i dalej negatyw ale... jest nadzieja bo widzę cień cienia drugiej kreski to może rzeczywiście owu będzie u mnie później w tym cyklu.