"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:No mi tsh chyba 1,2 wyszlo w styczniu. Ze w normie ponoć.
Jutro mam 5dc to by pasowało krwi upuścić. Tylko czy ta franca da mi znów skierowanie?
a nie chcesz jej sciemnic, ze wlasnie masz stany depresyjne i jestes rozbita? Powiedz ze chcialabys tarczyce sprawdzic, ale nie TSH tylko ft3 i ft4 badalas to kiedys? -
Gizmo wrote:Chyba się wyspalam troszke. Prysznic wzięłam. Tera by co oszamał. A Te tu drukują w najlepsze i sie chichrają wariatki
Posok Ty stara?? Mi juz 37idziei tez sie zachciało na stare lata
ty masz już doświadczenie i w ogóle a ja nowicjuszka haahahahaha
-
Lago wrote:a nie chcesz jej sciemnic, ze wlasnie masz stany depresyjne i jestes rozbita? Powiedz ze chcialabys tarczyce sprawdzic, ale nie TSH tylko ft3 i ft4 badalas to kiedys?
jak nacpana chodzę i nie moge się skupić na niczym. Nie wiem w co ręce włożyć. Nigdy eftekow nie badałam. Zobaczę moze cos uda mi sie dzis wydębić. Wczoraj test online robiłam to mi wyszlo ze bardzo duże prawdopodobieństwo mam niedoczynności. I badz tu mądrym. Chyba ze jeszcze taki myk jest ze w styczniu to tak naprawde nie wiadomo który ja dc miałam. Od 19 grudnia do 3stycznia @ miałam ciagle. Potem 10stycznia plamilam przez 7dni. A hormony mi badali 15stycznia. Ale czy to byl na pewno 6dc tego nie wie nikt
-
Lago wrote:no ze ja skonczone 38 mam i tez o pierwsze wlacze wiec wiesz ciotka, ty ze swoim 38 to mlodka jestes
-
Posok82 wrote:Gizmo ale to nie będzie Twoje pierwsze
ty masz już doświadczenie i w ogóle a ja nowicjuszka haahahahaha
Posok82 lubi tę wiadomość
-
I huj wielki i dwa bąbelki
nie dala mi ani na morfologię bo w lutym miałam ok. Ani na tsh bo najpierw mam sprawę z palcem załatwić. Skierowanie do chirurga za to dostałam. Albo to wlokniak albo jakis ganglion czy huk wie co.
Wkurwa mam i o. Ciekawe czy i kiedy się teraz do chirurga dostane. Wrrrr -
Posok82 wrote:mam znajomą która w wieku 39 albo 40lat urodziła i za moment drugie miała ale to drugie to czysta wpadka była, tak się jej hormony rozhulały że mogłaby rodzić i rodzić
to nie dlugo bedziesz miala takie 2 znajome, bo ja tez mam zamiar wkrotce urodzicCaro, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:I huj wielki i dwa bąbelki
nie dala mi ani na morfologię bo w lutym miałam ok. Ani na tsh bo najpierw mam sprawę z palcem załatwić. Skierowanie do chirurga za to dostałam. Albo to wlokniak albo jakis ganglion czy huk wie co.
Wkurwa mam i o. Ciekawe czy i kiedy się teraz do chirurga dostane. Wrrrr
kurna no to szkodaa co Ty masz wogole z palcem?
-
Właśnie, właśnie Gizmo, pokaż tego palca! Bo jeżeli to ganglion to mogę Ci co nieco naswietlić sprawę
Sama owego mam na nadgarstku, raz ściągany, raz wycinany i dziad nawraca za każdym razem
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Lago wrote:kurna no to szkoda
a co Ty masz wogole z palcem?
-
Gaduaaa czyli co? Równo strzelamy w owu?
Gizmo nie widzę tego za bardzo na zdjęciach, nie wiem jak wygląda w realu, ale tej na gangliona mi to nie wygląda.. Chyba, że mega jest w środku. Drętwieją palce, bo naciska na nerw. Ale Twój przy moim to pikuśOgólnie można to i chirurgia lub ortopedy ściągnąć strzykawka - w przypadku gangliona - to wygląda jak kisiel, chociaż w dotyku jest twarde. Albo wycina się, normalnie w szpitalu, idziesz na jeden dzień. Ręka na temblaku przez dwa tygodnie, miesiące ćwiczeń. A po pół roku wyszło znowu
Olewam to, póki mi nie doskwiera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 18:49
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)