"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:dzień dobry
u mnie ekscytacja.. w nocy się budziłam.. od 3:40 nie mogłam zansać dopiero nad samym ranem troszkę przysnęłam.. eh... będe dziś chodzić jak neptyk a przed Nami długa podróż
Wiadomo emocje biorą górę bo myślisz dużo za pewne o wszystkim i spać nie możesz. No ale to już dziśPrześpisz się w podróży
-
Karolina2787 wrote:Wiadomo emocje biorą górę bo myślisz dużo za pewne o wszystkim i spać nie możesz. No ale to już dziś
Prześpisz się w podróży
powoli zaczyna się też załatwiać pod siebie... ma problemy z mówienie czasami... nie chcę mi sie aż wierzyć.. miesiąc temu tam byłam, normalnie rozmawialiśmy, sam sobie podawał sprawni insuline...to jest straszne
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:zapomnij ! nienawidzę latać samolotem ! hahahah a dopiero 21.15 lądujemy w Gdańsku... jeszcze u dziadka wczoraj było pogotowie ... cukier do 570 mu skoczył... okazało sie w ogóle że dziadek nie widzi... i fiolka z insuliną była pusta... a On biedny nie widział... to jedno.. a drugie że generalnie jest strasznie rozregulowany...
powoli zaczyna się też załatwiać pod siebie... ma problemy z mówienie czasami... nie chcę mi sie aż wierzyć.. miesiąc temu tam byłam, normalnie rozmawialiśmy, sam sobie podawał sprawni insuline...to jest straszne
No to sowa będziesz jak wylądujesz
Jeju biednyaż łezka się w oku kręci. Wiem że to bardzo przygnębiające i smutne ale może jak go tym razem odwiedzisz to znów się poprawi i będzie już dobrze kochana tulam i wspieram
Powiem Ci że ja byłam wczoraj u rodziców (mama mieszka z dziadkami, z jej rodzicami) Mój dziadek niewidomy i przygłuchy także wiem co możesz czuć a babcia ma alzheimera i ja wchodzę do kuchni mówię cześć a babcia cześć ale patrzy na mnie i nie wie kim jestem dopiero mama powiedziała że ja przyjechałam to zareagowała. godzinę później babcia przychodzi do pokoju i mówi do mnie Ewcia (moja mama Ewa) to jest straszne co się dzieje z ludźmi na starość
aż się popłakałam jak wyszłam od nich z pokoju. Chciałabym mieć więcej czasu by z nimi być dłużej.
-
Karolina2787 wrote:No to sowa będziesz jak wylądujesz
Jeju biednyaż łezka się w oku kręci. Wiem że to bardzo przygnębiające i smutne ale może jak go tym razem odwiedzisz to znów się poprawi i będzie już dobrze kochana tulam i wspieram
Powiem Ci że ja byłam wczoraj u rodziców (mama mieszka z dziadkami, z jej rodzicami) Mój dziadek niewidomy i przygłuchy także wiem co możesz czuć a babcia ma alzheimera i ja wchodzę do kuchni mówię cześć a babcia cześć ale patrzy na mnie i nie wie kim jestem dopiero mama powiedziała że ja przyjechałam to zareagowała. godzinę później babcia przychodzi do pokoju i mówi do mnie Ewcia (moja mama Ewa) to jest straszne co się dzieje z ludźmi na starość
aż się popłakałam jak wyszłam od nich z pokoju. Chciałabym mieć więcej czasu by z nimi być dłużej.
u dziadka lepiej nie będzie... bo ten rak jak widąc już chyba cały mózg opanował... po tym co mi opowiadają rodzice i babcia ja sie boje tam do niego jechać.. może nie że boję ale wiem jak strasznie to zniosę....
Zgodzę się też z tym czasem.. ludzie młodzi, my ,... teraz pędzimy za pieniądzem.. za życiem takim innym... nie zważając często na to co mamy w koło siebie.. tych ludzi, których rok po roku zacznie brakować... i płacz będzie wtedy jak pewnego dnia usiądziemy i zadamy sobie pytanie.. gdzie byliśmy kiedy najbliżsi nas potrzebowali..Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
możecie mi nie wierzyć... ale mój pies płacze.... od wczoraj czuje że coś się święci... i jej z resztą już mówię od jakiegoś czasu że Pani jedzie do Polski , piesek zostaje z Basią...
i dziś leży koło mnie popiskuje.. i łzy jej kapią... no kurde... aż w szoku jestem !FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:oj tak.. jak to mówią, starosć Panu Bogu się nie udała.... mam dla nich wiele zrozumienia.. a jeszcze wiecej dla ludzi którzy się nimi opiekują...
u dziadka lepiej nie będzie... bo ten rak jak widąc już chyba cały mózg opanował... po tym co mi opowiadają rodzice i babcia ja sie boje tam do niego jechać.. może nie że boję ale wiem jak strasznie to zniosę....
Zgodzę się też z tym czasem.. ludzie młodzi, my ,... teraz pędzimy za pieniądzem.. za życiem takim innym... nie zważając często na to co mamy w koło siebie.. tych ludzi, których rok po roku zacznie brakować... i płacz będzie wtedy jak pewnego dnia usiądziemy i zadamy sobie pytanie.. gdzie byliśmy kiedy najbliżsi nas potrzebowali..
Dokładnie jak mówisz nie zdajemy sobie sprawy z tego niekiedy. Nie myślimy o tym jak czas szybko płynie i ucieka nam między palcami. Moja mama zajmuje się nimi bo jej brat mieszka w innym mieście i ma to w dupie, nawet nie zadzwoni i nie zapyta się jak się czują itp. a to w końcu też jego rodzice. Na mamę wszystko spadło i jak przyjeżdżam to nawet nie ma czasu żeby ze mną pogadać bo ciągle przy nich biega. A pilnować ich trzeba na każdym kroku a szczególnie babci bo ona zapomina z minuty na minutę a i czasem wpada w histerię, krzyczy i rzuca rzeczami itp. tabletki dziadka zjada, nie pamięta że coś jadła nawet... bardzo przykre
My musimy się z tym pogodzić że czas nie jest łaskawy dla nikogo i że taka niestety kolej rzeczy bo śmierć to jednak część życia. Na nas kiedyś też przyjdzie czas dlatego starajmy się jak najlepiej go wykorzystać bo życie jest tylko jedno.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:możecie mi nie wierzyć... ale mój pies płacze.... od wczoraj czuje że coś się święci... i jej z resztą już mówię od jakiegoś czasu że Pani jedzie do Polski , piesek zostaje z Basią...
i dziś leży koło mnie popiskuje.. i łzy jej kapią... no kurde... aż w szoku jestem !
Kochana zwierzaki są mądrzejsze od ludzi a psy to już wglczują wszystkie emocje nasze. Także ja wierzę
P.S: Czytałam gdzieś że pies wyczuł że jego pani jest w ciąży kiedy ona jeszcze o tym nie wiedziała. Stał się bardzo opiekuńczy i ciągle był przy niej i kładł się na jej brzuchu. Piękne jak zwierzęta potrafią okazać miłośćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 07:53
-
Karolina2787 wrote:Kochana zwierzaki są mądrzejsze od ludzi a psy to już wgl
czują wszystkie emocje nasze. Także ja wierzę
P.S: Czytałam gdzieś że pies wyczuł że jego pani jest w ciąży kiedy ona jeszcze o tym nie wiedziała. Stał się bardzo opiekuńczy i ciągle był przy niej i kładł się na jej brzuchu. Piękne jak zwierzęta potrafią okazać miłośćmi się wydaje że ona wyczuwa moje emocje.. i już wie że jak ja się tak czuje to Ona gdzieś będzie musiała pójść... z resztą obie teraz siedzą koło mnie... i mała i duża.. jedna z lewej , druga z prawej...kurcze pies to pies...
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane z rana
u mnie od wczoraj koszmarnie, zatrułam się czymś chodzę i rzygam. Brzuch mnie boli, mdli mnie cały czas... Ogólnie beznadzieja i całą noc nie spałam prawie. Wszystko przez cholerną jajecznicę na śniadanie. Yh. I przeterminowane jajka. Fuck.
Jutro chyba siknę na test ale nie widzę tego
Dziś np. temp. wysoka od nie spania w nocya tak pewnie byłby spadek.
-
zapachmalin wrote:Cześć Kochane z rana
u mnie od wczoraj koszmarnie, zatrułam się czymś chodzę i rzygam. Brzuch mnie boli, mdli mnie cały czas... Ogólnie beznadzieja i całą noc nie spałam prawie. Wszystko przez cholerną jajecznicę na śniadanie. Yh. I przeterminowane jajka. Fuck.
no Malina... jakie jajka? jaka jajecznica? haha toć Ty w ciąży jesteśKarolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Cześć Kochane z rana
haha ona się tu jajkami zasłaniaa to dobre haha toć to dzidzia głuptasie jeden
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny