Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Caro Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa spokojnego i bezpiecznego lotu :-) Daj znać jak już się ulokujecie i rozgościcie.

Malinka jakie jaja co? Nie pitu pitu tu, bo to wygląda jakbyś miała mieć Bejbaska w brzuszku a nie kłopoty z żołądeczkiem ;-)

Tissaia zgadzam się z Gaduaaa. Te testy to tak różnie wychodzą. Ja zawsze używałam tych z Domowego Laboratorium i było ok. Nie narzekałam. A teraz dostałam w spadku kilka z allegro i nie wiem czy to moja wina, bo nie pilnowałam czasu i picia, ale jakoś mi nie wychodziły. Heh.

Aaaa no i Gadi, miałam podobną historie do Ciebie, bo związaną z samochodem. Pojechaliśmy do sklepu kupić tuje na balkon. Kupiliśmy też ziemię i doniczki i pojechaliśmy na działkę sobie to "poskładać". Chcemy wracać, a tu rozrusznik padł. Oo człowieku..

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago ale Ci kwiat rośnie w ogródku.

Caro a co u Ciebie? Jak pierwszy dzień urlopu?

Gaduaa udanego wypoczynku :)

Gizmo? Ty na działce pewnie...

U mnie w domu nadal ciężkie klimaty z moim starym :/

Pewnie macie rację dziewczyny co do tych testów. Nie ma co im ufać a tym bardziej martwić się przez nie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 17:34

Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:

Caro a co u Ciebie? Jak pierwszy dzień urlopu?

Gaduaa udanego wypoczynku :)

Gizmo? Ty na działce pewnie...

U mnie w domu nadal ciężkie klimaty z moim starym :/

Pewnie macie rację dziewczyny co do tych testów. Nie ma co im ufać a tym bardziej martwić się przez nie :)

Uwięziona na działce. Rozrusznik padł w samochodzie. Na szczęście Małż jest świrem samochodowym, minął się z powołaniem. Do domu dojechaliśmy, a teraz rozkręca pół silnika by wyciągnąć ten rozrusznik i założyć nowy. Hehe. Dobrze, że pogoda się w miarę zrobiła. Zachciało mi się tuj na balkonie :-P

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w samolocie trzymajcie kciuki żebym przeżyła start .. Bo ja tego Nienawidzę.. Aaaa hahah

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Uwięziona na działce. Rozrusznik padł w samochodzie. Na szczęście Małż jest świrem samochodowym, minął się z powołaniem. Do domu dojechaliśmy, a teraz rozkręca pół silnika by wyciągnąć ten rozrusznik i założyć nowy. Hehe. Dobrze, że pogoda się w miarę zrobiła. Zachciało mi się tuj na balkonie :-P
    Heheh no to nic tylko się cieszyć z takiego męża złotej rączki.. ;) a tuje będą pięknie rosły hihi

• Caro Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Heheh no to nic tylko się cieszyć z takiego męża złotej rączki.. ;) a tuje będą pięknie rosły hihi

Oj mam nadzieję, że będą brzydkie, fuj fuj (mama zawsze mówi, że trzeba narzekać na żeby rośliny ładnie rosły hihi ;-))

Gaduaa leeeeeeeeecisz Kochana, leeeeeeeeecisz i bezpiecznie wyląduj B-)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Lago Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Jestem w samolocie trzymajcie kciuki żebym przeżyła start .. Bo ja tego Nienawidzę.. Aaaa hahah

lec motylku lec!!!! i daj znac ja wyladujesz...caly wieczor o Tobie myslalam bo tez nienawidze latac, :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:

to nie kwiat, to jedzenie hahahahahahaha nie no zartuje, to karczoch ktorego pierwszy raz wyhodowalam, a ze moj stary ma wloskie korzenie to musialam sie pochwalic przed jego rodzinka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 21:31

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 01:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sram przed jutrem jak diabli. Jeśli ten wykres, objawy i to wszystko jednak nie skończy się w wymarzony sposób to będzie mi tak źle. I głupio, bo Wy wszystkie we mnie wierzycie... Yh. Takie tam. Nocne przemyślenie. Dobranoc :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ;) wczoraj z przyczyn technicznych juz nie pisałam. Ale jestem. . żyje. . mega nie wyspana hah ale wazne ze w Polsce! !

malina będzie dobrze .. w zaden sposób nas nie zawiedziesz. . czy sie udało teraz czy nie i tak cie uwielbiam ;)

pozdrooo! ! dzięki wszystkim za kciuki ;)

zapachmalin, Caro, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Niestety... Kreska jedna aż wali po gałach. Do tego plamienie czerwone właśnie się zaczęło. Jest moc. No trudno. Odezwę się do Was jutro z pociągu bo na niemieckiej karcie mam jeszcze dwa giga neta. Coś trzeba z tym zrobić.

A tymczasem wracam do łóżka. Trzymajcie się :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 06:34

• Caro Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa!witamy Cię, witamy Cię serdecznie :-D :-D Na Polszej ziemi :-P

Malinka z jednej strony wiem, bo mój nieraz piękny wykres też kończył się klapą, a z drugiej jak to możliwe!!!? Taki wykres, taka tempka.. I nawet te objawy, ehh.. wysyłam wirtualne uściski <3
    Nosz w mordę jeża...

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Witajcie ;) wczoraj z przyczyn technicznych juz nie pisałam. Ale jestem. . żyje. . mega nie wyspana hah ale wazne ze w Polsce! !

malina będzie dobrze .. w zaden sposób nas nie zawiedziesz. . czy sie udało teraz czy nie i tak cie uwielbiam ;)

pozdrooo! ! dzięki wszystkim za kciuki ;)

spoko, nie musisz dziekowac ze Ci zalatwilam taka pogode na przyjazd :P hahahah

nick nieaktualny, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Cześć. Niestety... Kreska jedna aż wali po gałach. Do tego plamienie czerwone właśnie się zaczęło. Jest moc. No trudno. Odezwę się do Was jutro z pociągu bo na niemieckiej karcie mam jeszcze dwa giga neta. Coś trzeba z tym zrobić.

A tymczasem wracam do łóżka. Trzymajcie się :)

Malinis no trudno, czekamu razem dalej! a chociaz brzuch przestal bolec???

• Nats Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej :)
    Malina kurde, kurde. Nie wierzę, ze taki piękny wykres i jedna krecha :(
    Gadu odpoczywaj z rodzinką i korzystaj ile można. A jak pogoda w 3city? Czekamy na 2 krechy! :)
    Lago a jak Ty się czujesz na tarczycowych prochach?
    Caro powodzenia z tujami i fajna przygoda z autem. Dobrze, że masz Malza ogarnietego. :) Kiedy testujesz?
    Tiisaia z tymi testami owu to faktycznie roznie bywa. Ja robiłam prawie codziennie i tak naprawdę dalej nie wiem kiedy miałam tą owu. Ale Wiesz ja jestem przypadkiem, ze zaszlam w cyklu bez owu :D a tak na 100% pozytywny test o
    LH wyszedł mi w ciazy dopiero :D

A my jesteśmy właśnie z drodze do ikei :D Będziemy robić lody :D

3500 g 54 cm <3
  • Caro Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Hej, hej :)
    Malina kurde, kurde. Nie wierzę, ze taki piękny wykres i jedna krecha :(
    Gadu odpoczywaj z rodzinką i korzystaj ile można. A jak pogoda w 3city? Czekamy na 2 krechy! :)
    Lago a jak Ty się czujesz na tarczycowych prochach?
    Caro powodzenia z tujami i fajna przygoda z autem. Dobrze, że masz Malza ogarnietego. :) Kiedy testujesz?
    Tiisaia z tymi testami owu to faktycznie roznie bywa. Ja robiłam prawie codziennie i tak naprawdę dalej nie wiem kiedy miałam tą owu. Ale Wiesz ja jestem przypadkiem, ze zaszlam w cyklu bez owu :D a tak na 100% pozytywny test o
    LH wyszedł mi w ciazy dopiero :D

A my jesteśmy właśnie z drodze do ikei :D Będziemy robić lody :D

Będziecie robić lody?? B-) :-P Czyli że co?

Uuuu jak już mam zatestować i @ się nie pojawi to myślę, że w środę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 10:02

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats a bez roznicy sie czuje...chyba jeszcze za wczesnie bo to tydzien dopiero, ale mam nadzieje ze tsh spada
    ale jak to lody w ikei???

my dzis ze starym konczymy budowac pergole, znaczy onbuduje a ja bede szlifowac i malowac, nareszcie pogoda sprzyja :D
    GIZMO!!!!!! gdzie ta cholera polazla?????

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki

Witam się ze wszystkimi u mnie dziś pogoda się zrobiła i słonko ładnie świeci. Kawka wypita i pomału zbieram się na ryneczek.

Gaduaaa Witaj w PL :D i pogodę masz ładną także miłego spędzania czasu i jak coś się dowiesz o dziadku to dawaj znać <3

Malinko kochanie bardzo mi przykro :( szczerze to aż nie wierzę że tak się stało. No ale jak nowy cykl to i nowe nadzieje, myślę że się chyba organizm przystosowuje i następny cykl będzie tym szczęśliwym <3

Caro co tam jak tam kiedy sikniesz? ;)

A ja tylko chciałam Wam powiedzieć że mój tata w szpitalu wylądował bo mu się tak pogorszyło z tą nogą że w końcu się zgodził i pojechali dziś z mamą na pogotowie. Został w szpitalu. Dzwoniłam do niego niedawno ale słabo mógł gadać bo ciągle tam się kręcą koło niego wiem tylko że ropę mu ściągali z tej nogi 4 strzykawy aż mówił że końskie takie duże i że bolało bardzo. A ja sobie myślę cierp ciało coś chciało! No bo trzeba to było zrobić już dawno a nie na ostatnią chwilę. Najważniejsze że już jest pod dobrą opieką i ja już inaczej się czuję bo się nie martwię.

• Caro Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę Karola noo to z jednej strony dobrze, że tak się stało, że trafił do szpitala, przynajmniej teraz doprowadzą tą nogę do porządku i wyleczą to jak trzeba. Szkoda tylko, że musiało się aż tak skończyć. Oj Ci tatusiowe :-)

Najszybciej testowanko w środę ;-)

Aaaa no i faktycznie pogoda się polepszyła, bo i u mnie słoneczko wyszło. Szału ni ma, ale na przełomie ostatnich dni doceniam i to :-P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    O kurczę Karola noo to z jednej strony dobrze, że tak się stało, że trafił do szpitala, przynajmniej teraz doprowadzą tą nogę do porządku i wyleczą to jak trzeba. Szkoda tylko, że musiało się aż tak skończyć. Oj Ci tatusiowe :-)

Najszybciej testowanko w środę ;-)

Aaaa no i faktycznie pogoda się polepszyła, bo i u mnie słoneczko wyszło. Szału ni ma, ale na przełomie ostatnich dni doceniam i to :-P

Dokładnie. On czeka zawsze na ostatnią chwilę. Zaczął gorączkować i dał się namówić bo się źle czuł a teraz leży i chyba zostanie ze 2 dni przynajmniej. Na razie gadać zbytnio nie mógł ale bd dzwonić i się dowiadywać. Najważniejsze że już tam jest :)

No to kciukam za Ciebie mocno kochana <3 :)

Co do pogody to coś gadali i obiło mi się o uszy że od środy mają wrócić upały także chyba będzie też git :)

Caro lubi tę wiadomość

‹‹ 509 510 511 512 513 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ