X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Caro Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa spokojnego i bezpiecznego lotu :-) Daj znać jak już się ulokujecie i rozgościcie.

Malinka jakie jaja co? Nie pitu pitu tu, bo to wygląda jakbyś miała mieć Bejbaska w brzuszku a nie kłopoty z żołądeczkiem ;-)

Tissaia zgadzam się z Gaduaaa. Te testy to tak różnie wychodzą. Ja zawsze używałam tych z Domowego Laboratorium i było ok. Nie narzekałam. A teraz dostałam w spadku kilka z allegro i nie wiem czy to moja wina, bo nie pilnowałam czasu i picia, ale jakoś mi nie wychodziły. Heh.

Aaaa no i Gadi, miałam podobną historie do Ciebie, bo związaną z samochodem. Pojechaliśmy do sklepu kupić tuje na balkon. Kupiliśmy też ziemię i doniczki i pojechaliśmy na działkę sobie to "poskładać". Chcemy wracać, a tu rozrusznik padł. Oo człowieku..

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago ale Ci kwiat rośnie w ogródku.

Caro a co u Ciebie? Jak pierwszy dzień urlopu?

Gaduaa udanego wypoczynku :)

Gizmo? Ty na działce pewnie...

U mnie w domu nadal ciężkie klimaty z moim starym :/

Pewnie macie rację dziewczyny co do tych testów. Nie ma co im ufać a tym bardziej martwić się przez nie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 17:34

Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:

Caro a co u Ciebie? Jak pierwszy dzień urlopu?

Gaduaa udanego wypoczynku :)

Gizmo? Ty na działce pewnie...

U mnie w domu nadal ciężkie klimaty z moim starym :/

Pewnie macie rację dziewczyny co do tych testów. Nie ma co im ufać a tym bardziej martwić się przez nie :)

Uwięziona na działce. Rozrusznik padł w samochodzie. Na szczęście Małż jest świrem samochodowym, minął się z powołaniem. Do domu dojechaliśmy, a teraz rozkręca pół silnika by wyciągnąć ten rozrusznik i założyć nowy. Hehe. Dobrze, że pogoda się w miarę zrobiła. Zachciało mi się tuj na balkonie :-P

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w samolocie trzymajcie kciuki żebym przeżyła start .. Bo ja tego Nienawidzę.. Aaaa hahah

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Uwięziona na działce. Rozrusznik padł w samochodzie. Na szczęście Małż jest świrem samochodowym, minął się z powołaniem. Do domu dojechaliśmy, a teraz rozkręca pół silnika by wyciągnąć ten rozrusznik i założyć nowy. Hehe. Dobrze, że pogoda się w miarę zrobiła. Zachciało mi się tuj na balkonie :-P
    Heheh no to nic tylko się cieszyć z takiego męża złotej rączki.. ;) a tuje będą pięknie rosły hihi

• Caro Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Heheh no to nic tylko się cieszyć z takiego męża złotej rączki.. ;) a tuje będą pięknie rosły hihi

Oj mam nadzieję, że będą brzydkie, fuj fuj (mama zawsze mówi, że trzeba narzekać na żeby rośliny ładnie rosły hihi ;-))

Gaduaa leeeeeeeeecisz Kochana, leeeeeeeeecisz i bezpiecznie wyląduj B-)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Lago Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Jestem w samolocie trzymajcie kciuki żebym przeżyła start .. Bo ja tego Nienawidzę.. Aaaa hahah

lec motylku lec!!!! i daj znac ja wyladujesz...caly wieczor o Tobie myslalam bo tez nienawidze latac, :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:

to nie kwiat, to jedzenie hahahahahahaha nie no zartuje, to karczoch ktorego pierwszy raz wyhodowalam, a ze moj stary ma wloskie korzenie to musialam sie pochwalic przed jego rodzinka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 21:31

Tissaia lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 01:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sram przed jutrem jak diabli. Jeśli ten wykres, objawy i to wszystko jednak nie skończy się w wymarzony sposób to będzie mi tak źle. I głupio, bo Wy wszystkie we mnie wierzycie... Yh. Takie tam. Nocne przemyślenie. Dobranoc :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ;) wczoraj z przyczyn technicznych juz nie pisałam. Ale jestem. . żyje. . mega nie wyspana hah ale wazne ze w Polsce! !

malina będzie dobrze .. w zaden sposób nas nie zawiedziesz. . czy sie udało teraz czy nie i tak cie uwielbiam ;)

pozdrooo! ! dzięki wszystkim za kciuki ;)

zapachmalin, Caro, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Niestety... Kreska jedna aż wali po gałach. Do tego plamienie czerwone właśnie się zaczęło. Jest moc. No trudno. Odezwę się do Was jutro z pociągu bo na niemieckiej karcie mam jeszcze dwa giga neta. Coś trzeba z tym zrobić.

A tymczasem wracam do łóżka. Trzymajcie się :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 06:34

• Caro Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa!witamy Cię, witamy Cię serdecznie :-D :-D Na Polszej ziemi :-P

Malinka z jednej strony wiem, bo mój nieraz piękny wykres też kończył się klapą, a z drugiej jak to możliwe!!!? Taki wykres, taka tempka.. I nawet te objawy, ehh.. wysyłam wirtualne uściski <3
    Nosz w mordę jeża...

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Witajcie ;) wczoraj z przyczyn technicznych juz nie pisałam. Ale jestem. . żyje. . mega nie wyspana hah ale wazne ze w Polsce! !

malina będzie dobrze .. w zaden sposób nas nie zawiedziesz. . czy sie udało teraz czy nie i tak cie uwielbiam ;)

pozdrooo! ! dzięki wszystkim za kciuki ;)

spoko, nie musisz dziekowac ze Ci zalatwilam taka pogode na przyjazd :P hahahah

Tissaia, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Cześć. Niestety... Kreska jedna aż wali po gałach. Do tego plamienie czerwone właśnie się zaczęło. Jest moc. No trudno. Odezwę się do Was jutro z pociągu bo na niemieckiej karcie mam jeszcze dwa giga neta. Coś trzeba z tym zrobić.

A tymczasem wracam do łóżka. Trzymajcie się :)

Malinis no trudno, czekamu razem dalej! a chociaz brzuch przestal bolec???

• Nats Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej :)
    Malina kurde, kurde. Nie wierzę, ze taki piękny wykres i jedna krecha :(
    Gadu odpoczywaj z rodzinką i korzystaj ile można. A jak pogoda w 3city? Czekamy na 2 krechy! :)
    Lago a jak Ty się czujesz na tarczycowych prochach?
    Caro powodzenia z tujami i fajna przygoda z autem. Dobrze, że masz Malza ogarnietego. :) Kiedy testujesz?
    Tiisaia z tymi testami owu to faktycznie roznie bywa. Ja robiłam prawie codziennie i tak naprawdę dalej nie wiem kiedy miałam tą owu. Ale Wiesz ja jestem przypadkiem, ze zaszlam w cyklu bez owu :D a tak na 100% pozytywny test o
    LH wyszedł mi w ciazy dopiero :D

A my jesteśmy właśnie z drodze do ikei :D Będziemy robić lody :D

3500 g 54 cm <3
  • Caro Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Hej, hej :)
    Malina kurde, kurde. Nie wierzę, ze taki piękny wykres i jedna krecha :(
    Gadu odpoczywaj z rodzinką i korzystaj ile można. A jak pogoda w 3city? Czekamy na 2 krechy! :)
    Lago a jak Ty się czujesz na tarczycowych prochach?
    Caro powodzenia z tujami i fajna przygoda z autem. Dobrze, że masz Malza ogarnietego. :) Kiedy testujesz?
    Tiisaia z tymi testami owu to faktycznie roznie bywa. Ja robiłam prawie codziennie i tak naprawdę dalej nie wiem kiedy miałam tą owu. Ale Wiesz ja jestem przypadkiem, ze zaszlam w cyklu bez owu :D a tak na 100% pozytywny test o
    LH wyszedł mi w ciazy dopiero :D

A my jesteśmy właśnie z drodze do ikei :D Będziemy robić lody :D

Będziecie robić lody?? B-) :-P Czyli że co?

Uuuu jak już mam zatestować i @ się nie pojawi to myślę, że w środę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 10:02

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats a bez roznicy sie czuje...chyba jeszcze za wczesnie bo to tydzien dopiero, ale mam nadzieje ze tsh spada
    ale jak to lody w ikei???

my dzis ze starym konczymy budowac pergole, znaczy onbuduje a ja bede szlifowac i malowac, nareszcie pogoda sprzyja :D
    GIZMO!!!!!! gdzie ta cholera polazla?????

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki

Witam się ze wszystkimi u mnie dziś pogoda się zrobiła i słonko ładnie świeci. Kawka wypita i pomału zbieram się na ryneczek.

Gaduaaa Witaj w PL :D i pogodę masz ładną także miłego spędzania czasu i jak coś się dowiesz o dziadku to dawaj znać <3

Malinko kochanie bardzo mi przykro :( szczerze to aż nie wierzę że tak się stało. No ale jak nowy cykl to i nowe nadzieje, myślę że się chyba organizm przystosowuje i następny cykl będzie tym szczęśliwym <3

Caro co tam jak tam kiedy sikniesz? ;)

A ja tylko chciałam Wam powiedzieć że mój tata w szpitalu wylądował bo mu się tak pogorszyło z tą nogą że w końcu się zgodził i pojechali dziś z mamą na pogotowie. Został w szpitalu. Dzwoniłam do niego niedawno ale słabo mógł gadać bo ciągle tam się kręcą koło niego wiem tylko że ropę mu ściągali z tej nogi 4 strzykawy aż mówił że końskie takie duże i że bolało bardzo. A ja sobie myślę cierp ciało coś chciało! No bo trzeba to było zrobić już dawno a nie na ostatnią chwilę. Najważniejsze że już jest pod dobrą opieką i ja już inaczej się czuję bo się nie martwię.

• Caro Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę Karola noo to z jednej strony dobrze, że tak się stało, że trafił do szpitala, przynajmniej teraz doprowadzą tą nogę do porządku i wyleczą to jak trzeba. Szkoda tylko, że musiało się aż tak skończyć. Oj Ci tatusiowe :-)

Najszybciej testowanko w środę ;-)

Aaaa no i faktycznie pogoda się polepszyła, bo i u mnie słoneczko wyszło. Szału ni ma, ale na przełomie ostatnich dni doceniam i to :-P

Karolina2787 lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    O kurczę Karola noo to z jednej strony dobrze, że tak się stało, że trafił do szpitala, przynajmniej teraz doprowadzą tą nogę do porządku i wyleczą to jak trzeba. Szkoda tylko, że musiało się aż tak skończyć. Oj Ci tatusiowe :-)

Najszybciej testowanko w środę ;-)

Aaaa no i faktycznie pogoda się polepszyła, bo i u mnie słoneczko wyszło. Szału ni ma, ale na przełomie ostatnich dni doceniam i to :-P

Dokładnie. On czeka zawsze na ostatnią chwilę. Zaczął gorączkować i dał się namówić bo się źle czuł a teraz leży i chyba zostanie ze 2 dni przynajmniej. Na razie gadać zbytnio nie mógł ale bd dzwonić i się dowiadywać. Najważniejsze że już tam jest :)

No to kciukam za Ciebie mocno kochana <3 :)

Co do pogody to coś gadali i obiło mi się o uszy że od środy mają wrócić upały także chyba będzie też git :)

Caro lubi tę wiadomość

‹‹ 509 510 511 512 513 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ