"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa spokojnego i bezpiecznego lotu
Daj znać jak już się ulokujecie i rozgościcie.
Malinka jakie jaja co? Nie pitu pitu tu, bo to wygląda jakbyś miała mieć Bejbaska w brzuszku a nie kłopoty z żołądeczkiem
Tissaia zgadzam się z Gaduaaa. Te testy to tak różnie wychodzą. Ja zawsze używałam tych z Domowego Laboratorium i było ok. Nie narzekałam. A teraz dostałam w spadku kilka z allegro i nie wiem czy to moja wina, bo nie pilnowałam czasu i picia, ale jakoś mi nie wychodziły. Heh.
Aaaa no i Gadi, miałam podobną historie do Ciebie, bo związaną z samochodem. Pojechaliśmy do sklepu kupić tuje na balkon. Kupiliśmy też ziemię i doniczki i pojechaliśmy na działkę sobie to "poskładać". Chcemy wracać, a tu rozrusznik padł. Oo człowieku..Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyLago ale Ci kwiat rośnie w ogródku.
Caro a co u Ciebie? Jak pierwszy dzień urlopu?
Gaduaa udanego wypoczynku
Gizmo? Ty na działce pewnie...
U mnie w domu nadal ciężkie klimaty z moim starym
Pewnie macie rację dziewczyny co do tych testów. Nie ma co im ufać a tym bardziej martwić się przez nieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 17:34
Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Lago ale Ci kwiat rośnie w ogródku.
Caro a co u Ciebie? Jak pierwszy dzień urlopu?
Gaduaa udanego wypoczynku
Gizmo? Ty na działce pewnie...
U mnie w domu nadal ciężkie klimaty z moim starym
Pewnie macie rację dziewczyny co do tych testów. Nie ma co im ufać a tym bardziej martwić się przez nie
Uwięziona na działce. Rozrusznik padł w samochodzie. Na szczęście Małż jest świrem samochodowym, minął się z powołaniem. Do domu dojechaliśmy, a teraz rozkręca pół silnika by wyciągnąć ten rozrusznik i założyć nowy. Hehe. Dobrze, że pogoda się w miarę zrobiła. Zachciało mi się tuj na balkoniepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Uwięziona na działce. Rozrusznik padł w samochodzie. Na szczęście Małż jest świrem samochodowym, minął się z powołaniem. Do domu dojechaliśmy, a teraz rozkręca pół silnika by wyciągnąć ten rozrusznik i założyć nowy. Hehe. Dobrze, że pogoda się w miarę zrobiła. Zachciało mi się tuj na balkonie
a tuje będą pięknie rosły hihi
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Heheh no to nic tylko się cieszyć z takiego męża złotej rączki..
a tuje będą pięknie rosły hihi
Oj mam nadzieję, że będą brzydkie, fuj fuj (mama zawsze mówi, że trzeba narzekać na żeby rośliny ładnie rosły hihi)
Gaduaa leeeeeeeeecisz Kochana, leeeeeeeeecisz i bezpiecznie wylądujGaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Tissaia wrote:Lago ale Ci kwiat rośnie w ogródku.
to nie kwiat, to jedzenie hahahahahahaha nie no zartuje, to karczoch ktorego pierwszy raz wyhodowalam, a ze moj stary ma wloskie korzenie to musialam sie pochwalic przed jego rodzinkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 21:31
Tissaia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny sram przed jutrem jak diabli. Jeśli ten wykres, objawy i to wszystko jednak nie skończy się w wymarzony sposób to będzie mi tak źle. I głupio, bo Wy wszystkie we mnie wierzycie... Yh. Takie tam. Nocne przemyślenie. Dobranoc
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie
wczoraj z przyczyn technicznych juz nie pisałam. Ale jestem. . żyje. . mega nie wyspana hah ale wazne ze w Polsce! !
malina będzie dobrze .. w zaden sposób nas nie zawiedziesz. . czy sie udało teraz czy nie i tak cie uwielbiam
pozdrooo! ! dzięki wszystkim za kciukizapachmalin, Caro, Karolina2787 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Cześć. Niestety... Kreska jedna aż wali po gałach. Do tego plamienie czerwone właśnie się zaczęło. Jest moc. No trudno. Odezwę się do Was jutro z pociągu bo na niemieckiej karcie mam jeszcze dwa giga neta. Coś trzeba z tym zrobić.
A tymczasem wracam do łóżka. Trzymajcie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 06:34
-
Gaduaaa!witamy Cię, witamy Cię serdecznie
Na Polszej ziemi
Malinka z jednej strony wiem, bo mój nieraz piękny wykres też kończył się klapą, a z drugiej jak to możliwe!!!? Taki wykres, taka tempka.. I nawet te objawy, ehh.. wysyłam wirtualne uściski
Nosz w mordę jeża...Gaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Gaduaaa wrote:Witajcie
wczoraj z przyczyn technicznych juz nie pisałam. Ale jestem. . żyje. . mega nie wyspana hah ale wazne ze w Polsce! !
malina będzie dobrze .. w zaden sposób nas nie zawiedziesz. . czy sie udało teraz czy nie i tak cie uwielbiam
pozdrooo! ! dzięki wszystkim za kciuki
spoko, nie musisz dziekowac ze Ci zalatwilam taka pogode na przyjazdhahahah
Tissaia, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Cześć. Niestety... Kreska jedna aż wali po gałach. Do tego plamienie czerwone właśnie się zaczęło. Jest moc. No trudno. Odezwę się do Was jutro z pociągu bo na niemieckiej karcie mam jeszcze dwa giga neta. Coś trzeba z tym zrobić.
A tymczasem wracam do łóżka. Trzymajcie się
Malinis no trudno, czekamu razem dalej! a chociaz brzuch przestal bolec??? -
Hej, hej
Malina kurde, kurde. Nie wierzę, ze taki piękny wykres i jedna krecha
Gadu odpoczywaj z rodzinką i korzystaj ile można. A jak pogoda w 3city? Czekamy na 2 krechy!
Lago a jak Ty się czujesz na tarczycowych prochach?
Caro powodzenia z tujami i fajna przygoda z autem. Dobrze, że masz Malza ogarnietego.Kiedy testujesz?
Tiisaia z tymi testami owu to faktycznie roznie bywa. Ja robiłam prawie codziennie i tak naprawdę dalej nie wiem kiedy miałam tą owu. Ale Wiesz ja jestem przypadkiem, ze zaszlam w cyklu bez owua tak na 100% pozytywny test o
LH wyszedł mi w ciazy dopiero
A my jesteśmy właśnie z drodze do ikeiBędziemy robić lody
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej, hej
Malina kurde, kurde. Nie wierzę, ze taki piękny wykres i jedna krecha
Gadu odpoczywaj z rodzinką i korzystaj ile można. A jak pogoda w 3city? Czekamy na 2 krechy!
Lago a jak Ty się czujesz na tarczycowych prochach?
Caro powodzenia z tujami i fajna przygoda z autem. Dobrze, że masz Malza ogarnietego.Kiedy testujesz?
Tiisaia z tymi testami owu to faktycznie roznie bywa. Ja robiłam prawie codziennie i tak naprawdę dalej nie wiem kiedy miałam tą owu. Ale Wiesz ja jestem przypadkiem, ze zaszlam w cyklu bez owua tak na 100% pozytywny test o
LH wyszedł mi w ciazy dopiero
A my jesteśmy właśnie z drodze do ikeiBędziemy robić lody
Będziecie robić lody??Czyli że co?
Uuuu jak już mam zatestować i @ się nie pojawi to myślę, że w środęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 10:02
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Nats a bez roznicy sie czuje...chyba jeszcze za wczesnie bo to tydzien dopiero, ale mam nadzieje ze tsh spada
ale jak to lody w ikei???
my dzis ze starym konczymy budowac pergole, znaczy onbuduje a ja bede szlifowac i malowac, nareszcie pogoda sprzyja
GIZMO!!!!!! gdzie ta cholera polazla????? -
nick nieaktualnyHej kobietki
Witam się ze wszystkimi u mnie dziś pogoda się zrobiła i słonko ładnie świeci. Kawka wypita i pomału zbieram się na ryneczek.
Gaduaaa Witaj w PLi pogodę masz ładną także miłego spędzania czasu i jak coś się dowiesz o dziadku to dawaj znać
Malinko kochanie bardzo mi przykroszczerze to aż nie wierzę że tak się stało. No ale jak nowy cykl to i nowe nadzieje, myślę że się chyba organizm przystosowuje i następny cykl będzie tym szczęśliwym
Caro co tam jak tam kiedy sikniesz?
A ja tylko chciałam Wam powiedzieć że mój tata w szpitalu wylądował bo mu się tak pogorszyło z tą nogą że w końcu się zgodził i pojechali dziś z mamą na pogotowie. Został w szpitalu. Dzwoniłam do niego niedawno ale słabo mógł gadać bo ciągle tam się kręcą koło niego wiem tylko że ropę mu ściągali z tej nogi 4 strzykawy aż mówił że końskie takie duże i że bolało bardzo. A ja sobie myślę cierp ciało coś chciało! No bo trzeba to było zrobić już dawno a nie na ostatnią chwilę. Najważniejsze że już jest pod dobrą opieką i ja już inaczej się czuję bo się nie martwię.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
O kurczę Karola noo to z jednej strony dobrze, że tak się stało, że trafił do szpitala, przynajmniej teraz doprowadzą tą nogę do porządku i wyleczą to jak trzeba. Szkoda tylko, że musiało się aż tak skończyć. Oj Ci tatusiowe
Najszybciej testowanko w środę
Aaaa no i faktycznie pogoda się polepszyła, bo i u mnie słoneczko wyszło. Szału ni ma, ale na przełomie ostatnich dni doceniam i toKarolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualnyCaro wrote:O kurczę Karola noo to z jednej strony dobrze, że tak się stało, że trafił do szpitala, przynajmniej teraz doprowadzą tą nogę do porządku i wyleczą to jak trzeba. Szkoda tylko, że musiało się aż tak skończyć. Oj Ci tatusiowe
Najszybciej testowanko w środę
Aaaa no i faktycznie pogoda się polepszyła, bo i u mnie słoneczko wyszło. Szału ni ma, ale na przełomie ostatnich dni doceniam i to
Dokładnie. On czeka zawsze na ostatnią chwilę. Zaczął gorączkować i dał się namówić bo się źle czuł a teraz leży i chyba zostanie ze 2 dni przynajmniej. Na razie gadać zbytnio nie mógł ale bd dzwonić i się dowiadywać. Najważniejsze że już tam jest
No to kciukam za Ciebie mocno kochana
Co do pogody to coś gadali i obiło mi się o uszy że od środy mają wrócić upały także chyba będzie też gitCaro lubi tę wiadomość