"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola Dobrze, ze tata do szpitala trafił. Jak już ropa była to porządne zakażenie. Mam nadzieję, ze szybko mu ta nogę tam doprowadza do porządku
Caro, Lago takie lody z tego automatu co się samemu robi
Caro - to czekamy na Twoje 2 kreseczki w środę
A my w końcu znaleźliśmy idealną szafę. Nie mogliśmy się dogadać, a teraz o dziwo mi się podoba i lubemu tez. A co najważniejsze jest mega pakownaCaro, Karolina2787 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
dzien dobry
dosyc cos sobie radzicie tu beze mnie heehe
podczytuje was ale nigdy nie mam czasu napisacide dzis na badania krwi no jutro mam zakaznika chcialam zbadac progesteron ale to moj 22 dc wiec chyba za pozno..
dziadek mocno sie pogorszył od maja. . mega chudy.. nerwowy. . krzyczy. . ehh. .wzięliśmy go na spacer wczoraj.. w wózku. . bo sam juz nie chodzi w ogole.
straszne to... wczoraj babcia mi mowila ze kilka dni temu plakal za mną. . ze mnie juz nie zobaczy. . ; ( dzieki bogu jeszcze tym razem sie udalo ...
pogody wcale takiej extra nie ma.. ja sie pytam gdzie jest słońce? ???
cycki mnie juz bola jak na @ wiec standardowo ciotunia za rogiem kurwa. . pozdro dziewczyny. ..!!!!!
FabianCyprian
Tymuś
-
Cześć, witam wszystkie nie było mnie przez weekend bo ratowałam świat w piątek mieliśmy w robocie awarie i jeszcze w sobotę "sprzątaliśmy", a w niedziele trzeba było się ogarnąć w domu i w ogóle
Gadi z reguły progesteron robi się 7-8 dni po owulacji możesz teraz spróbować ale nie wiem na ile miarodajny będzie to wynik. Trzymaj się mocno, spędzaj dużo czasu z dziadkiem, słońce też się pojawi lada dzień
-
Lago wrote:TO JA TU JESTEM WASZE SLONCE
hahahahhhahahah
Gadis uzywaj ile wleziePosok a Ty w 3 city mieszkasz i Cie zalalo?
Lago dawaj dużo słońca bo u mnie też pochmurno dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 10:37
-
hej
pisze bo dziwna sprawa. .. robilam dzis tarczyce. . tsh 0, 16 a dwa tyg temu mialam 0, 7 wiec ostro... nigdy w zyciu w takim tempie mi nie spadlo.. a ft 4 w ogole 13, 97 a normy podane dla kobiet w ciąży. .. dziwne
Nats lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:hej
pisze bo dziwna sprawa. .. robilam dzis tarczyce. . tsh 0, 16 a dwa tyg temu mialam 0, 7 wiec ostro... nigdy w zyciu w takim tempie mi nie spadlo.. a ft 4 w ogole 13, 97 a normy podane dla kobiet w ciąży. .. dziwne
-
Gaduaaa wrote:hej
zagrochowalas???????? -
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Gaduaaa to trzymamy kciuki!
W UK pogoda piekna!30st, słońceWreszcie lato można poczuć.
Ja jak robiłam tsh i ft4 w pl to też miałam na wynikach normy dla kobiet w ciąży... Dziwne to ...
Tak ciepło? Ehh podziel się kilkoma stopniami z Nami. Tu zimno i szaroburo - bynajmniej u mnieTissaia lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)