"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Hej dziewczyny
Gadu wow, wyniki super. Trzymam kciuki, żeby faktycznie coś na rzeczy było
Sikasz w ten sam dzień co Caro - mam nadzieję, ze środa będzie podwójnie szczęśliwa
I ja równieżpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Hej Dziewczyny,
Zrobiłam dzisiaj test i tak jak podejrzewałam - negatyw..Obawiam się, że mam taką wysoką temperaturę przez Duphaston. Zresztą objawów zero, więc czego ja oczekiwałam. Cholernie mi przykro... Ehh. Odstawiam dziś Dupka i czekam na @. Ciekawe ile jej to zajmie.
Gaduaaa trzymam nadal kciuki za Twoje jutrzejsze testowaniepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Zrobiłam dzisiaj test i tak jak podejrzewałam - negatyw..Obawiam się, że mam taką wysoką temperaturę przez Duphaston. Zresztą objawów zero, więc czego ja oczekiwałam. Cholernie mi przykro... Ehh. Odstawiam dziś Dupka i czekam na @. Ciekawe ile jej to zajmie.
u
Gaduaaa trzymam nadal kciuki za Twoje jutrzejsze testowanieFabianCyprian
Tymuś
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Gaduaaa trzymam nadal kciuki za Twoje jutrzejsze testowanie
I on lubi dawać złudne nadzieje, bo ma efekty uboczne bardzo podobne do objawów ciąży. -
kozamonia wrote:Pod odstawieniu dupka @ przychodziła do mnie po ok 2-3 dniach nie dłużej
I on lubi dawać złudne nadzieje, bo ma efekty uboczne bardzo podobne do objawów ciąży.
kozamonia czyli wysoka temperatura to "zasługa" Duphastonu tak? Bo ja naczytałam się w necie różnych opinii, niekiedy odmiennych na temat Dupka i luteiny i sama nie wiedziałam do końca. Jeżeli tak jest, to w ogóle nie ma sensu mierzenia temperatury w II fazie bo i tak będzie ona zafałszowana.. No nie?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro Przykro
Gadu W takim razie daj znać co Endo powiedział. Myślałam, ze im wyższe to ft4 to lepiejA i trzymam kciuki za jutrzejszy tescior
zrobiłaś zapas w rosmannie?
Monia Co u Ciebie? Opowiadaj. Dawno Cię nie było
A ja się wczoraj za dużo najadlam i mój żołądek chyba nie daj rady, albo się czymś zatrulam. Pół nocy rzygalam. W dodatku nagle sobie moja 8 przypomniała, ze trzeba dalej rosnąć i dziąsła mi z jednej strony napuchly, az ledwo mówię.
Ehhh
3500 g 54 cm -
Caro tak mi się wydaje, bo ja i tak mam zazwyczaj wysoką temperaturę, ale przy dupku to nawet na @ ledwo co spadła. No i ogólnie strasznie szybko zaczynały mnie boleć sutki, bóle takie jakby miesiączkowe i klops z tego wychodził. Także już podjęłam decyzję, że duphastonu już nie chcę, wolę dopochwowo luteinę - jakoś przeżyję te wyciekanie
Nats, nie mam za bardzo co opowiadać, dlatego też mnie tu dawno nie było, ale podglądałam z krzaków
walczymy dalej, w piątek robię drożność i zobaczymy. -
kozamonia wrote:Caro tak mi się wydaje, bo ja i tak mam zazwyczaj wysoką temperaturę, ale przy dupku to nawet na @ ledwo co spadła. No i ogólnie strasznie szybko zaczynały mnie boleć sutki, bóle takie jakby miesiączkowe i klops z tego wychodził. Także już podjęłam decyzję, że duphastonu już nie chcę, wolę dopochwowo luteinę - jakoś przeżyję te wyciekanie
Nats, nie mam za bardzo co opowiadać, dlatego też mnie tu dawno nie było, ale podglądałam z krzaków
walczymy dalej, w piątek robię drożność i zobaczymy.
Kurde, no a u mnie zazwyczaj niska temperatura, i aktualnie brak jakichkolwiek objawów właśnie. No oprócz lekkiego bólu małpowego. Mówisz że luteina dopochwowo jest lepsza?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Gaduaaa
Natsik
Już sobie poryczałam i chyba mi lepiej. Małżowi jeszcze nie mówiłam. Napewno będzie mu równie smutno. Nosz kurde co za życie. Złośliwe. Muszę się przestawić na wakacje i na dobry humor, bo inaczej powariuje
Aaa Nats no Twoje godziny jedzenia są tak różne, że może żołądek zrobił protest. OdpoczywajGaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Nats wrote:Caro Przykro
Gadu W takim razie daj znać co Endo powiedział. Myślałam, ze im wyższe to ft4 to lepiejA i trzymam kciuki za jutrzejszy tescior
zrobiłaś zapas w rosmannie?
Monia Co u Ciebie? Opowiadaj. Dawno Cię nie było
A ja się wczoraj za dużo najadlam i mój żołądek chyba nie daj rady, albo się czymś zatrulam. Pół nocy rzygalam. W dodatku nagle sobie moja 8 przypomniała, ze trzeba dalej rosnąć i dziąsła mi z jednej strony napuchly, az ledwo mówię.
Ehhh
biedna ty... rzyganie jest najgorszeFabianCyprian
Tymuś
-
Caro wrote:Kurde, no a u mnie zazwyczaj niska temperatura, i aktualnie brak jakichkolwiek objawów właśnie. No oprócz lekkiego bólu małpowego. Mówisz że luteina dopochwowo jest lepsza?
-
Caro wrote:Gaduaaa
Natsik
Już sobie poryczałam i chyba mi lepiej. Małżowi jeszcze nie mówiłam. Napewno będzie mu równie smutno. Nosz kurde co za życie. Złośliwe. Muszę się przestawić na wakacje i na dobry humor, bo inaczej powariuje
Aaa Nats no Twoje godziny jedzenia są tak różne, że może żołądek zrobił protest. OdpoczywajCaro lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja czytałam kiedyś, ze dupek nie ma wpływu na temperaturę w przeciwinstwie do luteiny, która ja podnosi, ale może każdy organizm jest inny.
Monia to trzymam kciuki za te drożność. Podobno czasem sa jakiś mikro zrosty i dużo Babek zachodzi w tym samym cyklu co mają badanieMam nadzieje, ze u Ciebie też tak będzie
No może mój żołądek trochę protestuje,ale pije miete i trochę mi lepiej. Jutro mam usg prenatalne. 3d, 4d, hd i nie wiadomo co jeszcze. Podobno widać wszystko jak na dłonijuż się nie mogę doczekać
kozamonia lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Dzień dobry
My już w domku, dzięki Bogu bez większych przygód. Choć jak podjeżdżaliśmy już pod dom zobaczyłam 3 wozy strażackie, karetki, policję normalnie serce mi prawie stanęło. Myślę sobie- i co teraz, jak domu nie ma?
Ale "na szczęście" to u sąsiada
hehe.
Będę Was nadrabiać jak tylko ogarnę jakiś prowiant dla całej familii bo mam wrażenie, jakbyśmy wszystkie szafki wyczyścili przed wyjazdem.
trzymajcie się ciepło/chłodno co kto woli.
U mnie 30 stopni już i bezchmurne niebo- widać, że wróciłam z urlopu. W pl miałam 15 i ciągle lało.fuck.
słodkopierdzę!
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Cześć, witam w ten dziwny ni to zimny ni ciepły dzień,
Caro szkoda że test negatywny, trzymam kciuki, może testowanie było za wcześnie...
Gadi jutro Ty nam przynieś zielonego kropka:)
Nats ja pierdziu jakie Ty masz wyżerkimoże trochę opanuj ten głód a swoją drogą to ciekawe czy ja tak będę miała
jeden plus jaki zauważyłam to kompletnie nie ciągnie mnie do słodyczy a ja potrafiłam pochłonąć sporą ilość
Malina pozazdrościć pogody
a u mnie w sumie kiepskawo, bywa że mam ciężko na żołądku i niczego nie mogę przełknąć nawet wody, a dzisiaj doszło jeszcze jakieś dziwne uczucie w pochwie ni to ból ni to ucisk ni to kłucie nagle się pojawia i znika masakra -
nick nieaktualny