"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Hej dziewczyny

Gadu wow, wyniki super. Trzymam kciuki, żeby faktycznie coś na rzeczy było
Sikasz w ten sam dzień co Caro - mam nadzieję, ze środa będzie podwójnie szczęśliwa
I ja również
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Hej Dziewczyny,
Zrobiłam dzisiaj test i tak jak podejrzewałam - negatyw..
Obawiam się, że mam taką wysoką temperaturę przez Duphaston. Zresztą objawów zero, więc czego ja oczekiwałam. Cholernie mi przykro... Ehh. Odstawiam dziś Dupka i czekam na @. Ciekawe ile jej to zajmie.
Gaduaaa trzymam nadal kciuki za Twoje jutrzejsze testowanie
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
jejku jejku .. przykro mi Caro..Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Obawiam się, że mam taką wysoką temperaturę przez Duphaston. Zresztą objawów zero, więc czego ja oczekiwałam. Cholernie mi przykro... Ehh. Odstawiam dziś Dupka i czekam na @. Ciekawe ile jej to zajmie.
u
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Pod odstawieniu dupka @ przychodziła do mnie po ok 2-3 dniach nie dłużejCaro wrote:Hej Dziewczyny,

I on lubi dawać złudne nadzieje, bo ma efekty uboczne bardzo podobne do objawów ciąży. -
kozamonia wrote:Pod odstawieniu dupka @ przychodziła do mnie po ok 2-3 dniach nie dłużej

I on lubi dawać złudne nadzieje, bo ma efekty uboczne bardzo podobne do objawów ciąży.
kozamonia czyli wysoka temperatura to "zasługa" Duphastonu tak? Bo ja naczytałam się w necie różnych opinii, niekiedy odmiennych na temat Dupka i luteiny i sama nie wiedziałam do końca. Jeżeli tak jest, to w ogóle nie ma sensu mierzenia temperatury w II fazie bo i tak będzie ona zafałszowana.. No nie?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro Przykro

Gadu W takim razie daj znać co Endo powiedział. Myślałam, ze im wyższe to ft4 to lepiej
A i trzymam kciuki za jutrzejszy tescior
zrobiłaś zapas w rosmannie?
Monia Co u Ciebie? Opowiadaj. Dawno Cię nie było
A ja się wczoraj za dużo najadlam i mój żołądek chyba nie daj rady, albo się czymś zatrulam. Pół nocy rzygalam. W dodatku nagle sobie moja 8 przypomniała, ze trzeba dalej rosnąć i dziąsła mi z jednej strony napuchly, az ledwo mówię.
Ehhh
3500 g 54 cm
-
Caro tak mi się wydaje, bo ja i tak mam zazwyczaj wysoką temperaturę, ale przy dupku to nawet na @ ledwo co spadła. No i ogólnie strasznie szybko zaczynały mnie boleć sutki, bóle takie jakby miesiączkowe i klops z tego wychodził. Także już podjęłam decyzję, że duphastonu już nie chcę, wolę dopochwowo luteinę - jakoś przeżyję te wyciekanie

Nats, nie mam za bardzo co opowiadać, dlatego też mnie tu dawno nie było, ale podglądałam z krzaków
walczymy dalej, w piątek robię drożność i zobaczymy. -
kozamonia wrote:Caro tak mi się wydaje, bo ja i tak mam zazwyczaj wysoką temperaturę, ale przy dupku to nawet na @ ledwo co spadła. No i ogólnie strasznie szybko zaczynały mnie boleć sutki, bóle takie jakby miesiączkowe i klops z tego wychodził. Także już podjęłam decyzję, że duphastonu już nie chcę, wolę dopochwowo luteinę - jakoś przeżyję te wyciekanie

Nats, nie mam za bardzo co opowiadać, dlatego też mnie tu dawno nie było, ale podglądałam z krzaków
walczymy dalej, w piątek robię drożność i zobaczymy.
Kurde, no a u mnie zazwyczaj niska temperatura, i aktualnie brak jakichkolwiek objawów właśnie. No oprócz lekkiego bólu małpowego. Mówisz że luteina dopochwowo jest lepsza?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Gaduaaa

Natsik
Już sobie poryczałam i chyba mi lepiej. Małżowi jeszcze nie mówiłam. Napewno będzie mu równie smutno. Nosz kurde co za życie. Złośliwe. Muszę się przestawić na wakacje i na dobry humor, bo inaczej powariuje
Aaa Nats no Twoje godziny jedzenia są tak różne, że może żołądek zrobił protest. Odpoczywaj
Gaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
cos ty jeszcze nie mialam szans sie wyrwac do kjakiegokolwiek skleu hehNats wrote:Caro Przykro

Gadu W takim razie daj znać co Endo powiedział. Myślałam, ze im wyższe to ft4 to lepiej
A i trzymam kciuki za jutrzejszy tescior
zrobiłaś zapas w rosmannie?
Monia Co u Ciebie? Opowiadaj. Dawno Cię nie było
A ja się wczoraj za dużo najadlam i mój żołądek chyba nie daj rady, albo się czymś zatrulam. Pół nocy rzygalam. W dodatku nagle sobie moja 8 przypomniała, ze trzeba dalej rosnąć i dziąsła mi z jednej strony napuchly, az ledwo mówię.
Ehhh
biedna ty... rzyganie jest najgorszeFabian
Cyprian
Tymuś 
-
Wiesz co, nie mówię, że jest lepsza ale wydaje mi się, że skoro jest dopochwowo to nie powinna dawać takich skutków ubocznych jak duphaston. Raczej nie będzie wpływać aż tak na cały organizm, tylko powinna działać w miejscu aplikacji.Caro wrote:Kurde, no a u mnie zazwyczaj niska temperatura, i aktualnie brak jakichkolwiek objawów właśnie. No oprócz lekkiego bólu małpowego. Mówisz że luteina dopochwowo jest lepsza?
-
moze twoj organizm musi sie zregenerowac po ostatnim.. kazdy jeat inny.. i moim zdaniem to wcale nie jest dobrze zachodzic od razu po biochemii. . glowa do gory carooo bedzie dobrzeCaro wrote:Gaduaaa

Natsik
Już sobie poryczałam i chyba mi lepiej. Małżowi jeszcze nie mówiłam. Napewno będzie mu równie smutno. Nosz kurde co za życie. Złośliwe. Muszę się przestawić na wakacje i na dobry humor, bo inaczej powariuje
Aaa Nats no Twoje godziny jedzenia są tak różne, że może żołądek zrobił protest. Odpoczywaj
Caro lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Ja czytałam kiedyś, ze dupek nie ma wpływu na temperaturę w przeciwinstwie do luteiny, która ja podnosi, ale może każdy organizm jest inny.
Monia to trzymam kciuki za te drożność. Podobno czasem sa jakiś mikro zrosty i dużo Babek zachodzi w tym samym cyklu co mają badanie
Mam nadzieje, ze u Ciebie też tak będzie 
No może mój żołądek trochę protestuje,ale pije miete i trochę mi lepiej. Jutro mam usg prenatalne. 3d, 4d, hd i nie wiadomo co jeszcze. Podobno widać wszystko jak na dłoni
już się nie mogę doczekać 
kozamonia lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm
-
Dzień dobry
My już w domku, dzięki Bogu bez większych przygód. Choć jak podjeżdżaliśmy już pod dom zobaczyłam 3 wozy strażackie, karetki, policję normalnie serce mi prawie stanęło. Myślę sobie- i co teraz, jak domu nie ma?
Ale "na szczęście" to u sąsiada
hehe.
Będę Was nadrabiać jak tylko ogarnę jakiś prowiant dla całej familii bo mam wrażenie, jakbyśmy wszystkie szafki wyczyścili przed wyjazdem.
trzymajcie się ciepło/chłodno co kto woli.
U mnie 30 stopni już i bezchmurne niebo- widać, że wróciłam z urlopu. W pl miałam 15 i ciągle lało.
fuck.
słodkopierdzę!
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Cześć, witam w ten dziwny ni to zimny ni ciepły dzień,
Caro szkoda że test negatywny, trzymam kciuki, może testowanie było za wcześnie...
Gadi jutro Ty nam przynieś zielonego kropka:)
Nats ja pierdziu jakie Ty masz wyżerki
może trochę opanuj ten głód a swoją drogą to ciekawe czy ja tak będę miała
jeden plus jaki zauważyłam to kompletnie nie ciągnie mnie do słodyczy a ja potrafiłam pochłonąć sporą ilość 
Malina pozazdrościć pogody
a u mnie w sumie kiepskawo, bywa że mam ciężko na żołądku i niczego nie mogę przełknąć nawet wody, a dzisiaj doszło jeszcze jakieś dziwne uczucie w pochwie ni to ból ni to ucisk ni to kłucie nagle się pojawia i znika masakra
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH