"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGizmo kochanie dzięki za foto
a tak wgl to co u Ciebie? Gdzie Ty się kuźwa podziewasz do cholery??!! Hęęęę???
P.S: Gadi coś chyba nie dowierza bo słaba jakoś reakcja była...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 18:19
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Gizmo kochanie dzięki za foto
a tak wgl to co u Ciebie? Gdzie Ty się kuźwa podziewasz do cholery??!! Hęęęę???
P.S: Gadi coś chyba nie dowierza bo słaba jakoś reakcja była...
A Gadi chyba neta rozlacza ciagle. -
nick nieaktualnyGizmo wrote:U mnie dolek, brak sily, nerw i czasu na cokolwiek. Tak w skrócie. Chyba po niedzieli dopiero oddech złapię.
A Gadi chyba neta rozlacza ciagle.
Nie no Tobie brak siły i wgl? Nie wierzę w to Gizmuś toć Ty zawsze taka szaloooonakrejzolo Ty nasza cudowna wracaj bo forum zamula bez Ciebie
Gadi czekam na Ciebie chodź tu opijać groszka Ty oczywiście wodą lub sokiemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 18:28
-
Gaduaaa gratuluję
Cieszę się bardzo bardzo mocno! Siknij na jeszcze jeden i mi podeślij
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Jejku Gadu ale czad! Strasznie się cieszę
Gratuluję Ci z całego serca i mam nadzieję, ze wszystko się potwierdzi! Super!
Widzisz i ziolka się nie przydały jednak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 18:49
3500 g 54 cm -
Posok82 wrote:Cześć, witam w ten dziwny ni to zimny ni ciepły dzień,
Caro szkoda że test negatywny, trzymam kciuki, może testowanie było za wcześnie...
Gadi jutro Ty nam przynieś zielonego kropka:)
Nats ja pierdziu jakie Ty masz wyżerkimoże trochę opanuj ten głód a swoją drogą to ciekawe czy ja tak będę miała
jeden plus jaki zauważyłam to kompletnie nie ciągnie mnie do słodyczy a ja potrafiłam pochłonąć sporą ilość
Malina pozazdrościć pogody
a u mnie w sumie kiepskawo, bywa że mam ciężko na żołądku i niczego nie mogę przełknąć nawet wody, a dzisiaj doszło jeszcze jakieś dziwne uczucie w pochwie ni to ból ni to ucisk ni to kłucie nagle się pojawia i znika masakra
A daj spokój. Dizsiaj za to cały dzień na sucharach, chlebie z masłem i waflach kukurydzianych. Teraz wypilam puszkę coli to mi trochę lepiej.
Mnie do słodkiego też nie ciagnie w ogóle. Za to slone paluszki mogę jeść kilogramami
A takie klucia i ciagniecia to w normie podobno także nie ma się czym martwić. A kiedy do Gina znowu?3500 g 54 cm -
Gadu będzie miała Groszka, Gadu będzie miała Groszka
Kurde! Przez Ciebie mam teraz banana na twarzy Gaduaaa. Naprawdę mega się cieszę! Zwłaszcza, ze tak długo na to czekalisciewidzisz, musiałaś az do PL jechać, żeby 2 kreski wysikac
3500 g 54 cm -
Nats wrote:A daj spokój. Dizsiaj za to cały dzień na sucharach, chlebie z masłem i waflach kukurydzianych. Teraz wypilam puszkę coli to mi trochę lepiej.
Mnie do słodkiego też nie ciagnie w ogóle. Za to slone paluszki mogę jeść kilogramami
A takie klucia i ciagniecia to w normie podobno także nie ma się czym martwić. A kiedy do Gina znowu?ulzylo mi ze to klucie to cos normalnego
a do gina w poniedzialek wieczorem ciekawe co zobaczymy i uslyszymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 19:07
-
W tej całej dzisiejszej melancholii siedzialam przed komputerem i znalazłam taki artykuł:
http://m.deon.pl/inteligentne-zycie/ona-i-on/art,559,mam-30-lat-i-nie-mam-dzieci-wiesz-dlaczego1.html
Ryczę jak bóbr czytając go..
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:W tej całej dzisiejszej melancholii siedzialam przed komputerem i znalazłam taki artykuł:
http://m.deon.pl/inteligentne-zycie/ona-i-on/art,559,mam-30-lat-i-nie-mam-dzieci-wiesz-dlaczego1.html
Ryczę jak bóbr czytając go..
Przykro mi Caro ze sie smuciszJa nie rozumiem dlaczego kosciol katolicki zawsze sprowadza role kobiety do smutnej cierpietnicy (jakby co to jestem wierzaca).
To: "Płacze, bo rozpaczliwie pragnie in vitro, ale nawet nie może sobie pozwolić na wstępne badania" zamienilabym na "Placze bo Pis nam to zalatwil".....
ja nie kumam takich tekstow i mnie nie ruszaja,ale moze dlatego ze jestem zimna suka. Bo niby dlaczego ta z 5 dzieci placze, skoro zawsze chciala miec duza rodzine? Wierze, ze Bog zaplanowal zycie kazdego z nas i co ma byc to bedzie. Nie widze sensu dolowania sie tekstami katolickiej prasy....glowa do gory -
Lago wrote:Przykro mi Caro ze sie smucisz
Ja nie rozumiem dlaczego kosciol katolicki zawsze sprowadza role kobiety do smutnej cierpietnicy (jakby co to jestem wierzaca).
To: "Płacze, bo rozpaczliwie pragnie in vitro, ale nawet nie może sobie pozwolić na wstępne badania" zamienilabym na "Placze bo Pis nam to zalatwil".....
ja nie kumam takich tekstow i mnie nie ruszaja,ale moze dlatego ze jestem zimna suka. Bo niby dlaczego ta z 5 dzieci placze, skoro zawsze chciala miec duza rodzine? Wierze, ze Bog zaplanowal zycie kazdego z nas i co ma byc to bedzie. Nie widze sensu dolowania sie tekstami katolickiej prasy....glowa do gory
Eee tam jakoś nie rusza mnie to że to jest katolickie pierdu pierdu bardziej te niektóre teksty, które są prawdziwe. Nie wszystkie.
Smęce, bo wkurza mnie to życie. No ile można. Choć wiem że to moje "ile można" przy niektórych z Was to śmiech na sali. Ale może na moją głowę już jest za wiele. O hoo, chyba zaczynam fazę smętów i pytań do Boga, hahahaDobra, przyjdzie @ posmęce, potem przyjdzie faza ognia w szopie i owu, a potem faza urojeń i jechane w kółeczko. Szok w trampkach normalnie
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)