"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka93 wrote:O matko! Posok Tobie również gratuluję!
dopiero teraz zauważyłam, że i do Ciebie się los uśmiechnął. Wybacz, że tak późno
bo tu się takie rzeczy dzieją
a i w kupie raźniej i szybciej się zachodzi - wiem co mówię
więc przygotuj się na zakropkowanie
Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
Normalnie stęskniłam się za Wami, serio
U mnie żadnych nowości. Zaczęłam 12 już cykl, a dzisiaj mam na 16 wizytę u gina. I coś czuję, że będzie rozmowa o zabiegu usunięcia przegrody (mam dwurożność macicy z przegrodą), bo ostatnio coś o tym też wspomniał..
No ale jeśli, to jedyne wyjście to dla bobo zrobię wszystko.
A jeśli chodzi o urlop, to zleciał nie wiem nawet kiedy.
Wgl mam sporo zaległości do nadrobienia tutaj, więc tak z grubsza zacznę już powoli podczytywać
-
Gaduaaa wrote:beta 41. 9..
odpowiednia dla 1-2 tydz ciazy wg norm labo. ..
nie za malo ?Tissaia, Marteczka93, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Marteczka to daj znać co gin powiedział.
Uf na szczęście żadnego zabiegu nie będzie, nie jest on konieczny, bo przegroda jest niewielka. Poza tym robił mi usg i mam widoczne pęcherzyki w obu jajnikach, więc jest szansa, trzeba tylko
ps. Leki mam brać dalej tak jak brałam (bromergon i luteinę), ale dodatkowo dostałam witaminy "pregna plus".
Nats, Posok82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nats gratulacje.
super wieści
bylam u endo i mowi ze po samym tsh widac ze jest ciążą. . i sie nie martwić .. nie wiem czy bede powtarzać bete.. nie mam ani czasu ani siły. .
z dziadkiem jest bardzo źle. . to juz końcówka. . jak to pani doktor dzis powiedziała stan terminalny. . wiec jade tam codziennie. ..
komu przeslac dalej zioła od nats? to sa ziola łańcuszek hihi kto je dostanie ten zachodziNats lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:nats gratulacje.
super wieści
bylam u endo i mowi ze po samym tsh widac ze jest ciążą. . i sie nie martwić .. nie wiem czy bede powtarzać bete.. nie mam ani czasu ani siły. .
z dziadkiem jest bardzo źle. . to juz końcówka. . jak to pani doktor dzis powiedziała stan terminalny. . wiec jade tam codziennie. ..
komu przeslac dalej zioła od nats? to sa ziola łańcuszek hihi kto je dostanie ten zachodzi -
Gaduaaa wrote:nats gratulacje.
super wieści
komu przeslac dalej zioła od nats? to sa ziola łańcuszek hihi kto je dostanie ten zachodzi
Dawaj mi! Z wirusami!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyGadson, super wiesci od endo, jak mowi ze ok to sie juz nie martw, zapomnij
Przykro z powodu dziadkaDobrze, ze jetes teraz tam i z nim moesz spedzic ten czas. I mozesz mu przekzac dobre wiesci o bobo
Trzymaj sie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 20:22
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny