X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No rybki a Wy gdzie jestescie? Kurcze chyba sie wypisze z tej grupy Hashi na fejsie, tam pojawia sie cale mnostwo postow i wiekszosc jest prezrazajaca w sensie ze wlasciwie to powinnam robic sobie tylko mnostwo badan, jesc zielsko i lykac suple a to i tak nie jest pewne bo kazdy mowi co innego w kwestii supli...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 09:07

• Caro Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Ale tu cisza. Wszyscy chyba w pracy ciężko pracują albo się urlopują :-) Ogólnie cuda się nie zdarzają, bynajmniej nie w moim przypadku i wczoraj po południu zaczęła bić do mych wrót wredota. Rozkręciła się wieczorem. Temperatura dzisiaj spadała, więc wszystko wiadomo. Noo i ten miesiąc idzie na luz.. Bez wizyty u lekarza i cudów wianków. Będę myśleć we wrześniu, co robić dalej. Teraz mam zamiar jechać na wakacje i się dobrze bawić. Chciałabym przestać mierzyć temperaturę, ale to już uzależnienie :-P B-)

Miłego dnia <3

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Caro Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago mi się wydaje, że zawsze będzie tak, że każdy będzie miał swoją jakaś prawdę. Każdy lekko działa na daną osobę inaczej. Ten pomoże jednej ale nie pomoże drugiej. I tak wpada się w wir tabletek i innych rzeczy. Wiadomo próbować można wszystkie, jestem za, ale z umiarem, z umiarem.

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Lago mi się wydaje, że zawsze będzie tak, że każdy będzie miał swoją jakaś prawdę. Każdy lekko działa na daną osobę inaczej. Ten pomoże jednej ale nie pomoże drugiej. I tak wpada się w wir tabletek i innych rzeczy. Wiadomo próbować można wszystkie, jestem za, ale z umiarem, z umiarem.

no tak jest ale kurde Caro jakbys czytala jakie te laski robia badania cuda wianki to oczy by Ci wyszly.
    Urlopuj na luzie :) pogoda znow robi sie ladna wiec mozna szalec plus nadmorska zdrowa dieta zrobi swoje :D

Caro lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema, przyłączam się z kawą (zbożową hehe)
    Caro ten cykl będzie udany skoro wybywasz na wakacje odprężysz się, termometr rzuć w kont bo będzie niepotrzebnie wywoływał stres. Jedyna rada to sex, sex i jeszcze raz sex na wakacjach :D

Lago a jak tam Ahmed Abdul czy jakoś tak, miałaś jeszcze jakieś wizyty u niego?

Caro lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago nie czytaj tego co tam piszą bo ochujejesz :)

Posok82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abdullah Wisimupytullah...

Gizmo, Posok82, Caro lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Abdullah Wisimupytullah...
    Ahahahahaha Tisaia wywolalas uśmiech na mej paszczy.

Siedzę w poczekalni u chirurga i mowie sobie: Wejde, nadrobię zaległości a tu cicho cos

Tissaia lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahaha no Abdullah Ahmed dalo mi leki i kazal przyjsc za 2 miesiace, ale chyba sie nie skusze...We wtorek ide do swojego gina podejrzec jajka, bo biore Clo na poprawe owu. Pod koniec sierpniaczyli za 2 cykle pewnie pojade do Gamety do Gdyni zobaczyc co tam powiedza.

Tissaisa no wlasnie ten zalew informacji sprzecznych jest przerazajacy, a laski sie kluca jak glupie dziwki hahahahhahhahahhah

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ahahahahaha Tisaia wywolalas uśmiech na mej paszczy.

Siedzę w poczekalni u chirurga i mowie sobie: Wejde, nadrobię zaległości a tu cicho cos

no koniecznie pozniej napisz co tam z paluchem!!! Boze ze tyle wytrzymalas to medal Ci sie nalezy kobieto!!!

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago mnie ten palec nie boli bo... Najwyczajniej w świecie czucie w nim nie mam. Guz jeszcze większy sie zrobil i poczerwieniał no ale zobaczymy co dzis doktor powie

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo mam nadzieję że będzie dobrze tylko czemu tyle czekałaś przecież nie masz 10 lat, jak wyjdziesz od lekarza daj znać.

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Lago mnie ten palec nie boli bo... Najwyczajniej w świecie czucie w nim nie mam. Guz jeszcze większy sie zrobil i poczerwieniał no ale zobaczymy co dzis doktor powie

wczoraj moja mama sie skaleczyla w ogrodku a ja od razu Twojego palca sobie wyobrazilam. Ja z kolei weszlam na gwozdza a moj stary w panike wpadl i o tezcu zaczal cos krzyczec, hahahhahaha

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Gizmo mam nadzieję że będzie dobrze tylko czemu tyle czekałaś przecież nie masz 10 lat, jak wyjdziesz od lekarza daj znać.
    Kochana bo masę innych spraw musiałam w pierwszej kolejności załatwić. Dzis tez w sumie miałam odpuścić wizytę bo nie boli. A jestem tak mega zmęczona ze najchętniej spać bym poszla.
    Oprócz swoich drobnych problemów musiałam pomoc jednemu ojcu. Wczoraj byl pogrzeb jego zony, mojej sąsiadki i rownolatki. Zostawiła troje dzieci :(

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejooo beta zrobiona , po 16 wyniki ;)
    lago wez do tegonz dystansem.. tam tylko czasem mozna sie dowiedzieć czegoś konkretnego a tak to stek bzdur. .
    posok ja dzis chyba wypilam ostatnia kawe sypana. ... :(
    gizmo dbaj o siebie
    caro uda sie następnym razem zobacysz

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Kochana bo masę innych spraw musiałam w pierwszej kolejności załatwić. Dzis tez w sumie miałam odpuścić wizytę bo nie boli. A jestem tak mega zmęczona ze najchętniej spać bym poszla.
    Oprócz swoich drobnych problemów musiałam pomoc jednemu ojcu. Wczoraj byl pogrzeb jego zony, mojej sąsiadki i rownolatki. Zostawiła troje dzieci :(
    o kuźwa to miałaś przykry okres, rozumiem też bym tak pewnie zrobiła - póki nie boli to nie ma problemu ale brak czucia to juz się robi podejrzane, oby tylko wyczyścili i zaszyli.

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wogole to stawac mi tu wszystkie do raportu!!!

Malina jak maly?
    Tissaia pogodzilas sie ze starym? bzykasz?
    Gadi no jak mamuska? trzymaj sie dzielnie, my Cie wspieramy
    Posok Nats ciuchy ciazowe kupujecie juz? hyhyhy
    Caro cuda sie zdazaja tylko czasem trzeba na nie dluzej zaczekac :D

Posok82, Caro lubią tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    lago wez do tegonz dystansem.. tam tylko czasem mozna sie dowiedzieć czegoś konkretnego a tak to stek bzdur. .
    gizmo dbaj o siebie
    caro uda sie następnym razem zobacysz
    Gadu BRAWO TY - czekamy wszystkie na wynik bety :)
    Ja kawe piłam jeszcze jakiś czas bo są różne opinie na ten temat oczywiście słabą z mlekiem, ale jakoś przeszłam na zbożową, ostaynio latte się napiłam i jakaś taka dziwna była, rety jak człowiek łatwo się odzwyczaja :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a wogole to stawac mi tu wszystkie do raportu!!!

Posok Nats ciuchy ciazowe kupujecie juz? hyhyhy
    hahahaha to ci się udało, w sumie Nats to pewnie już powinna zacząć się rozglądać ale ja hyhy mam jeszcze czas :D

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

no wiem, jak juz wrocisz do IRL to pogadamy bo ja chce brac spiruline i chlorelle ale w koncu nie wiem czy mi wolno....Ograniczylam pieczywo i kurde tak lzej sie czuje, zaczelam jesc ziemniaki, ktore zawsze myslalam ze tucza a tu nic mi nie szkodzi. SZOK!
    A kawe rzucasz przez ciaze czy dlatego ze sypana przestajesz pic?

‹‹ 516 517 518 519 520 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ