Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Poka, Poka :D

jutro pokaze, bo juz ciemno jest i zdjecie nie wyjdzie :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jutro pokaze, bo juz ciemno jest i zdjecie nie wyjdzie :D
    Czymam za slowo :)
    Tyskie Se sączę i odpoczywam :)

Sily zbieram na gratulacje dla Was za owulki, za pozytywne testy :P
    Natsik, Caro przepraszam za brak komentarzy na Wasze posty <3
    Poprostu napeawde nie miałam sily ani się cieszyć z pozytywnych wiadomości ani smucić z tego ze do Caro @przylazla, ze Natsik rozumek sie umiejsza :P

Zrobiłam błąd ze nie odzywałam,sie tu kilka dni. Przy Was byloby mi i lżej i z odrobina chociaż humoru podchodzić do wielu problemów.

Jutro znów ogory robię ale forum nie odpuszczę. Obiecuje :P

Nats lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Jutro znów ogory robię ale forum nie odpuszczę. Obiecuje :P

no ja mysle!!! tez bede kisic bo przez te deszcze takie ciule wielkie urosly ze nie wiem co z nimi zrobic wiec tylko kiszenie. Z mojej marchewki kiszonej wyszlo wielkie smierdzace gowno.....doslownie sie ukisila czyli zasmiardla, ale nie poddaje sie i znow sprobuje. No i ta cukinie nie do okielznania.......chyba leczo jutro zrobie. Jak wstane rano to moze pojade na rynek po jagody i mam zamiar upiec sernik z jagodami, zobaczymy co z tego wyjdzie

• Nats Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam Gizmo tutaj zawsze można coś napisać :)
    Ja tez często gęsto pisze Wam pierdy z życia codziennego. Nie wiem czy do końca to Was interesuje, ale pisze żeby się wyzalic albo pochwalic. Wasze wypociny tez lubie czytac i mimo, ze czasem nie komentuje to staram sie być na biezaco :) o Waszych kwiatkach, mezach, zakupach i innych takich i smutno czasem jak się ktoś nie odzywa kilka dni. Wiadomo, ze kazda ma swoje sprawy na głowie, ale zawsze im nas tutaj więcej to weselej :D w kupie sila jak to mowia :) zreszta ktos ten zajebisty wątek musi tworzyć w końcu :P

Lago czekamy na foty :)

A teraz idę coś zjeść, bo mi w brzuchu burczy :D

Gizmo lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi Tii kazal cukinie robic w tej zalewie od ogorow po warminsku. Nie wiem kto to bedzie jadl.
    Lagus plosie o przepis na leczo z cukinii. :)

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:

A teraz idę coś zjeść, bo mi w brzuchu burczy :D

A ta znowu sie napcha na noc a później zdychać bedzie ze jej niedobrze.

Natsik ta Twoja Zuzia to jakiś nocny Marek :D

Nats lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mi Tii kazal cukinie robic w tej zalewie od ogorow po warminsku. Nie wiem kto to bedzie jadl.
    Lagus plosie o przepis na leczo z cukinii. :)

no ja tez chce zaprawic cukinie, ale moj stary troche panikuje. On troche taki pizdus jest, bo sie naczytal ze mozna sie struc wekami, ktore zle sa zrobione i twierdzi ze cukinia nie ma wystarczajaco kwasu zeby dalo sie ja bezpiecznie wekowac. Ale jak zrobisz zalewe octowa to powinno byc ok. A leczo to ja robie zwyczajnie, najpierw obsmazam kielbe (najlepiej polska bo ma smak wedzonki) i do gara, pozniej na tej samej patelni cebule i do gara, pozniej cukinie tez na tej samej patelni i do gara...na koniec do gara dodaje pokrojone pomidory. Jak mam papryke to tez obsmazam, ale teraz papryka czerwona po 12 zeta (chyba ochujeli!!!) no i gotuje, sol pieprz lisc laurowy i duzo papryki w proszku. NA koniec zaciagam maka troche.. chyba kazdy tak robi co?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago i to da rade w sloiki wekowac?

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A ta znowu sie napcha na noc a później zdychać bedzie ze jej niedobrze.

mnie tak glod przycisnal ze chyba zejde....a z jedzenia tylko zupa z obiadu zostala a ja chce konkret...masakra!

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Lago i to da rade w sloiki wekowac?

leczo/?????? nie!!!!! to do zarcia na biezaco jest, albo do mrozenia na zime, hahahhahahahahhaah w wereczki plastikowe i sru do zamrazarki! Papryke jesienia tez mroze, pieczona

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta zalewa warmińska to
    2l wody
    1/2 litra octu 10%
    3szklanki cukru
    1/4 szklanki soli
    Zagotować, zalewać gorącą zalewa i wekowac 4minuty.
    Musze dopytać czy tez do cukinii walić chrzan, gorcyce, marchew, cebule i koper,ziele angielskie :D ale to nie ogory wiec chyba chodzi o sama zalewe.
    Ogory pierwszy raz takie robiłam i dla mnie bomba bo juz sloik sama zjadłam w ciagu 5min.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 22:52

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    mnie tak glod przycisnal ze chyba zejde....a z jedzenia tylko zupa z obiadu zostala a ja chce konkret...masakra!
    Ja właśnie bule i danio wciagam. :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    leczo/?????? nie!!!!! to do zarcia na biezaco jest, albo do mrozenia na zime, hahahhahahahahhaah w wereczki plastikowe i sru do zamrazarki! Papryke jesienia tez mroze, pieczona
    Ale jakby taki wrzątek w sloik wpierdzielil, zakrecil i do góry dupa to by sie tez zawekowalo. Ja tak bigos robię. Gorący i myk w sloik. Z braku czasu na gotowanie wtedy sloj pyk i obiad gotowy :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ja właśnie bule i danio wciagam. :D

hahahha a ja jogurt grecki z zurawina miodem i platkami owsianymi :) stary zezarl cale musli jak zwykle wiec szybko musialam sobie cos ukrecic. A lazewa na cukinie tez powinna dzialac. A masz cukinie na dzialce?

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ale jakby taki wrzątek w sloik wpierdzielil, zakrecil i do góry dupa to by sie tez zawekowalo. Ja tak bigos robię. Gorący i myk w sloik. Z braku czasu na gotowanie wtedy sloj pyk i obiad gotowy :D

tak tak, tylo ze moze byc za malo kwasu z pomidorow czyli konserwantu. Chyba bezpieczniej robic ja tak samo jak ogory

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa cukini Ci u mnie dostatek. Tii nasial tego mnogo :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Kuźwa cukini Ci u mnie dostatek. Tii nasial tego mnogo :D

hahahahhhaa ja tez kiedys popelnilam ten blad....teraz mam tylko 3 rosliny a wystarcza na 2 domy :) No wlasnie cukinia jest ciulowa, bo trzeba jesc na biezaco.....a kwiaty robilas nadziewane serkiem?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic jeszcze z niej nie robiłam. Czytałam ze taka młoda do 20cm mozna jesc na surowo. Placki aby z niej robiłam ciagle. No i wyczytalam ze kwiaty to smażone sa super :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie moja polka tak wygląda :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e82c1d197d2c.jpg

Marteczka93, Nats lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No nic jeszcze z niej nie robiłam. Czytałam ze taka młoda do 20cm mozna jesc na surowo. Placki aby z niej robiłam ciagle. No i wyczytalam ze kwiaty to smażone sa super :D

no ja zbieram takie male, bo kiedys chcialam miec wieksze i takie maczugi urosly, ze jedna na 3 dni starczala i skora twarda byla. Na surowo tez jem, daje do salatek, akwiaty nadziewasz serkiem ricotta albo mascarpone (w lidlu do kupienia) i smazysz...pycha!!!! A i spgahetti z niej robie.....obieraczka do wazyw robie wstazki, jakis sos do tego i zamiast makaronu (albo pol makaronu reszta cukini)

‹‹ 518 519 520 521 522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ