X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi coś tu fruwa przy telefonie, coś jak ćma ale to chyba nie ćma. Mam pogryzione juz całe ręce. Tak więc ja też spadam, bo zaraz całe stado mi do światła zleci :P

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Wstalam wcześniej, bo jak wariaty mamy zamiar iść do Lidla polować na taki bleder z kubeczkami do robienia smoothie :D
    Jejku, ale Wy ogarniete jesteście jesteście tymi sloikami. Ja robilam chyba z tydzień temu parę słoików ogórków chili i wyszły pyszne. Tylko roboty trochę z tym jest, ale może jeszcze dorobimy parę sztuk, bo ogorki u teściów są i nie ma co z nich robić. Inne słoiki mamy pod dostakiem, bo teściowa ma dobrze zaopatrzona spizarnie. Też chyba kiedyś robiła takie sałatki z cukini. Pyszne były! Nie wiem czy po warminsku akurat, ale zimą do obiadu jedliśmy na potęgę :)

Malinka trzymaj się tam kochana! Najważniejsze, ze już wiadomo co Małemu dolega. Nie wyobrażam sobie co musieliscie przeżywać razem z mężem, ale teraz już lekarze wiedzą jak działać i będzie tylko lepiej. Daj znać jak sytuacja.

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry Wam

Malinko dobrze ze juz wiecie co jest Kapelkowi. I wcale tak nie myśl o tym, ze to choroba ludzi co jedzą "śmieciowe" jedzenie. Lago dobrze gada, to letnia choroba, od lodów, kremow itp.
    Dla odmiany powiem Wam ze moja znajoma w zeszłym tyg zarazila sie swiezbem. A najlepsze jest to ze zlapala to dziadostwo leżąc u nas w szpitalu na laryngologii.

Jeszcze leze w wyrze, wczoraj padlam jak motylek ;)
    Na dzialke muszę skoczyć bo sąsiadce lubczyk obiecałam. I przy okazji salate wezmę na śniadanie. Dzieciaki u mnie uwielbiają ją.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polamana jak stary dziad po wczorajszych wygibusach. Gizmo znow sasiedzi beda ziolo jarac? hahahahha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no hej ,;) beta 86, 4 wiec przyrost 100% oficjalnie tp chyba ciąża hehe

Marteczka93, Nats, Tissaia, Gizmo, zapachmalin, Posok82, Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no hej ,;) beta 86, 4 wiec przyrost 100% oficjalnie tp chyba ciąża hehe
    Super!!! :-)
    Gratuluję oficjalnie, kochana <3

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Ja polamana jak stary dziad po wczorajszych wygibusach. Gizmo znow sasiedzi beda ziolo jarac? hahahahha
    Ty dawaj fotę pergoli ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Voila :D

Tylko syf jeszcze jest wokol no i roslin brak. W tygodniu jeszcze raz musze zaimpregnowac, bo wszystko wsiaklo...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e01852155b1.jpg

Marteczka93, Tissaia, Posok82, Caro, Nats lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Voila :D

Tylko syf jeszcze jest wokol no i roslin brak. W tygodniu jeszcze raz musze zaimpregnowac, bo wszystko wsiaklo...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e01852155b1.jpg
    Noooo kochana. Uklony w Twoją stronę :) Ty się naprawdę minelas z powołaniem. Prawdziwy architekt z Ciebie ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Noooo kochana. Uklony w Twoją stronę :) Ty się naprawdę minelas z powołaniem. Prawdziwy architekt z Ciebie ;)

jeszcze chce piwniczke zbudowac...znaczy taka ziemianke jak dom Hobbita, ale u nas bardzo wysoko sa wody gruntowe wiec nie wiem czy sie uda :D Jakby co Gizmek to Tobie na dzialce tez mozemy zbudowac :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 18:35

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na dzialce miejsca brak na pergole :( a piwnice mam pod mieszkaniem dobrą. Za czasów Hitlera budowana :D prawdziwy bunkier haha

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Watek Nam zamknęli, ze tu tak cicho? Gdzie sie wszystkie podzialy??

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja jestem :)
    Wczoraj tyranie w ogródku u mnie i plewienie kwiatków i podcinanie krzaków.. Ale warto było :)
    A wieczorem gryll że znajomymi.
    No i z rana mały kacyk mnie przywitał...

A teraz oczekiwanie na @, która lada chwila przyjdzie, test wczoraj negatywny.. Ech..

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie idę robić obiad - zupę pomidorową :)

Caro, Nats lubią tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to jest ze jak niedziela przychodzi to wlacza sie lenistwo na maksa.... Najadlam sie racuchow z jagodami i doopy nie moge ruszyc, a jeszcze stary mnie podpuszcza, ze dzis niedziela wiec zakaz pracy jest hahhahah

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :) Moje serduszko jest już w domku na szczęście. Diagnoza się nie potwierdziła. Wszystkie testy negatywne to "zwykły" tylko ostry nieżyt żołądka i jelit. I odwodnienie. (Trochę głupio wyszło, bo wczoraj dzwoniliśmy do teściowej powiedzieć co i jak. I pierwszy raz odkąd ją znam autentycznie kobiecie brakło języka w gębie. A potem wieczorem dzwoniła jeszcze do mnie mnie przepraszać i płakała do słuchawki, że ona by sobie nie darowała gdyby coś się stało. Oczywiście nikt o nic jej nie oskarżał ani nic, chcieliśmy żeby po prostu wiedziała co się wgl stało. Ona jest naprawdę bardzo dobrą babcią tylko ostatnio stała się...hmmm, trochę nieostrożna. Nie będę siała już zamętu i po prostu jak zapyta to powiem, że diagnoza się nie potwierdziła. Już wiem, że by mnie ubiczowała a potem wrzuciła do gotującej się smoły za to :D) Śpi sobie teraz nasz skarb w łóżeczku, przenieśliśmy je tymczasowo do naszej sypialni- wolę go mieć na oku. Ja chyba jakiś czas temu mocno zepsułam sobie prawego kciuka- liczyłam, że samo przejdzie, opuchlizna i wielki siniak na całą dłoń już zeszły ale nadal kur.ewsko boli... yh, coś czuję, że teraz matka będzie latać po lekarzach.

Mam nadzieję, że przynajmniej z młodym już tylko lepiej będzie bo nie ukrywam, że dzisiaj 8dc, za jakiś czas trzeba będzie dorzucić drew do kominka. :D hihi.
    Boże jaki mam dobry humor dzisiaj :D <3

Karolina2787, Caro, Nats, Tissaia, Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Coś tu cichutko ostatnio :-) Ja wpadłam na momencik pomiędzy pakowaniem jeden i drugiej torby. Jedziemy dzisiaj w nocy nad morze :-) Wracam w niedzielę, ale będę od czasu do czasu do Was zaglądać :-D

Malinka cieszę się, że same dobre wieści z Twojej strony, a z Kacperkiem już wszystko dobrze :-) Mam ogromny sentyment do tego imienia, bo Małż za nim szaleje i napewno Nasz synek będzie miał tak na imię B-) Teściowa trochę strachu się najadła. Nie ma co :-P

Lago ale bajera z tą pergola. Naprawdę kawał dobrej roboty :-D :-D

Gaduaaa beta pięknie rośnie <3 Dbaj o siebie i o Groszka teraz <3 Cieszę się ogromnie!!

Natsik Twój suwaczek rośnie w takim tempie, że nie ogarniam tego :-D

Tissaia nadzieja "umiera" z przyjściem Małpiszona więc wiesz ;-)

Gizmo mam nadzieję, że wszystkie problematyczne sprawy o których pisałaś powolutku się rozwiązują :-)

Marteczka wciągnęłabym sobie dobrą pomidoróweczkę, nie ma co :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 20:14

Nats, zapachmalin, Tissaia, Marteczka93, Gaduaaa lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo dziewoje moje kochane <3
    Pierwszy raz od niepamiętnych czasów wypoczelam :)
    Caly dzień na dzialce i mimo ze oprócz moich bab byly tez córki owdowialego sąsiada to dzien byl dla mnie super.

Malinko cieszę sie Twoim szczęściem i radością z powrotu dziecka do domku.

Caro pomalutku zaczynam wracać do żywych :)

Tissaia nie ma @ jest nadzieja ;)

Lago mam obiecane fotki belek ale to juz na priv.

Tyskie wychmolilam duszkiem i juz mi jest dobrze :D
    A dzis Tii wyskoczył z propozycja ze mam sobie wybrac co wole: 2-3 dni w górach czy nad morzem :D
    Doradźcie baby co lepsze w sierpniu :)

Nats, Caro lubią tę wiadomość

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo A lubisz dużo chodzic czy bardziej leniuch jesteś?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogłabym i lazic. Tylko wolałabym tlumu uniknąć. Naprawde chce odpoczac od wszystkiego. Od gwaru ulicznego. Wylaczyc Tel na dwa dni. Mogłabym siedzieć i sie gapic w wode żeby tylko,sie wyciszyć :D

‹‹ 520 521 522 523 524 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ