"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie dziewcZyny
pogoda sie taka kozacka zrobila ze korzystamy do bólu. . od kiedy przyjechalam spie po max 7 godz a norma u mnie to 9 min.. i chodze juz po scianach
ale trudno trzeba wykorzystac kazda chwilę
podczytuje was w wolnych chwilach ale moj telefon tak muli na ovu ze jak pisze cokolwiek to w trakcie lata po pokoju i odpuszczam. hahaha. .
caro dzis wyśle ci ziola
niedlugo jade do zakaznika z tym moim wirusem ..zobaczymy co powie. . a w czwartek ginjuz nie moge sie doczekac hihi
FabianCyprian
Tymuś
-
Cześć wszystkim
ja się nie ujawniałam ostatnio bo jakoś czasu nie miałam ale wreszcie nadgoniłam i przeczytałam wszystko:)
Malina nie zazdroszczę przeżyć, to musiało być straszne ale dobrze że mały już w domu
Lago ja pierdiu jaka pergola normalnie zdolniacha z ciebie, a może zajęłabyś się aranżacją ogrodówi oczywiście dekoracją wnętrz
Karola wykres masz strasznie dziwny, normalnie jakby coś się tam zadziało, no chyba że u ciebie taki wykres to norma
Gizmo jak paluch?, szacun dla weków:) aha i jakaś mieścina na Mazurach faktycznie może być całkiem niezła, bo nad morzem tłok w górach w cale nie mniejszy
Gadi wypoczywaj i zdaj relacje jak wrócisz w czwartek od gina:) -
Hej dziewczeta
Ja jeszcze w łóżku. Czekam na motywację, żeby ruszyć dupke.
Pasok wow! Gratuluję udanej wizyty i serducha! A gdzie Twój huragan? Pokazuj
Lago Ja wolę do facetów chodzić. W ogole jestem dziwnym przypadkiem, bo u Gina kompletnie nie mam żadnej krepacji. Mogę codziennie chodzić i nogi rozkładać
Karola Przykro mi, ze malpa się rozkręca. Daj znać jak będą wyniki hormonów. Może dzięki nim wyjdzie w czym jest problem i lekarz znajdzie nowy plan działania?
Gizmo Z dentystami na NFZ to porazka jest. Albo brak terminów, albo rzecznicy.
Gadu Odpoczywajcie i korzystajcie ile się daTylko dbaj o siebie, bo Groszek tam już siedzi
PS: wiecie, ze nasza koleżanka Flaming zagroszkowala. Normalnie ten lipiec to jakaś magia jeżeli chodzi o ciaze! Normalnie mega się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 08:58
Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Pasok piekny ten huragan! Bardzo się cieszę, ze wszystko ok. Zobaczysz jak ten czas szybko leci. Nim się obejrzysz i będziesz prenatalne robić i oglądać wózki w sklepach
A jak się czujesz ogólnie? -
Posok82 wrote:właśnie tego czasu się obawiam, że nagle się okaże że nic nie zdążyliśmy przygotować hahaha, a czuje się całkiem nieźle, czasem są dni kiedy mnie rozpycha w brzuchu ale to chyba w tedy jak dużo siedzę, czasem mam gulę w gardle i nic nie mogę przełknąć ale to są sporadyczne przypadki ogólnie nie mogę narzekać, tfu tfu obym nie napisała tego w złej godzinie3500 g 54 cm
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
U nas upał aż mam dość bo nic się nie chce robić wszystko się klei do siebie
Gaduaaa miłego wypoczynku i masz rację korzystaj ile wlezie!!! My tu zawsze na Ciebie czekamynigdzie się nie ruszamy.
Posok no właśnie dziwny ten mój wykres i to bardzonie wiem co jest grane hormony mi tak aż wariują? Bo nie wiem skąd ta tempka dziś tak wyskoczyła. Gratuluję huraganu hihi przecudnie
zdrówka dużo dużo dla Was
Natsik u mnie nie wiadomo czy @ bo ja na wkładce dalej jadę i teraz nie wiem kiedy mam hormony badać bo jak cykl się nie zacząłnie wiem już o co kaman
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Karola a nie miałaś owu przypadkiem 15-16dc? Wskazywalo by na to ze i spadek i plamienie moze na zagniezdzenie jest. Oby @sie nie rozrecila z tego. Trzymam kciuki.
Owu przypadło na 14dc i tak też czułam wszystko wyraźnie to chyba się zgadza. Pierwszy raz tak późno bo zawsze wychodziło na 12dc. Dzięki kochana ale za pewne jutro tempka spadnie -
Karolina2787 wrote:Owu przypadło na 14dc i tak też czułam wszystko wyraźnie to chyba się zgadza. Pierwszy raz tak późno bo zawsze wychodziło na 12dc. Dzięki kochana ale za pewne jutro tempka spadnie
czekam z niecierpliwością na rozwój sytuacji u Ciebie, to już przecież 16 dpo
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Ja tylko na chwile. Zaraz prysznic zalicze bo żar niemilosierny. Po 13 chce jeszcze jednego denta zaliczyć z Dudi, zakupy i ruszam na dzialke.
Posok cudny huraganiktaki przejrzysty, slicznie widac kruszynke. Palca juz swojego nie komentuje. Nadal drętwy...