SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    wariatka, hahahhahahah ale chyba gorzej byloby z baba....a kiedy Tii przyjezdza???? Gorset kupilas?
    Za tydzień ma byc rozliczony. Pewnie sroda-czwartek zawita do chalupy. Nic nie kupiłam jeszcze. Podpaski będą na jego powrót :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahaha no cos Ty Karola nie moge go na lajcie potraktowac bo jest taaaaaki przystojny hahahahhaha
    Znowu do tego Abdula jedziesz? Mówisz ze zaczynają Ci się obcokrajowcy podobywac? :P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka akcja :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53f51219a781.jpg

Ja piję. :P

Lago, Gaduaaa, Posok82, Marteczka93, Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Znowu do tego Abdula jedziesz? Mówisz ze zaczynają Ci się obcokrajowcy podobywac? :P

fuuuuj nieeeee. Abdul jest stary i oblesny.....ten moj jest na miejscu taki w moim wieku :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewcZyny :) pogoda sie taka kozacka zrobila ze korzystamy do bólu. . od kiedy przyjechalam spie po max 7 godz a norma u mnie to 9 min.. i chodze juz po scianach :) ale trudno trzeba wykorzystac kazda chwilę ;) podczytuje was w wolnych chwilach ale moj telefon tak muli na ovu ze jak pisze cokolwiek to w trakcie lata po pokoju i odpuszczam. hahaha. .
    caro dzis wyśle ci ziola :P
    niedlugo jade do zakaznika z tym moim wirusem ..zobaczymy co powie. . a w czwartek gin ;) juz nie moge sie doczekac hihi

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozdrawiam wszystkie !!!!!!

ps. teskni mi sie za wami zeby tak popisać i podpowiadać ale mysle ze nadrobimyy

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :) ja się nie ujawniałam ostatnio bo jakoś czasu nie miałam ale wreszcie nadgoniłam i przeczytałam wszystko:)
    Malina nie zazdroszczę przeżyć, to musiało być straszne ale dobrze że mały już w domu :)
    Lago ja pierdiu jaka pergola normalnie zdolniacha z ciebie, a może zajęłabyś się aranżacją ogrodów :) i oczywiście dekoracją wnętrz :)
    Karola wykres masz strasznie dziwny, normalnie jakby coś się tam zadziało, no chyba że u ciebie taki wykres to norma
    Gizmo jak paluch?, szacun dla weków:) aha i jakaś mieścina na Mazurach faktycznie może być całkiem niezła, bo nad morzem tłok w górach w cale nie mniejszy
    Gadi wypoczywaj i zdaj relacje jak wrócisz w czwartek od gina:)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj byłam u gina, zarodek jest, serducho bije, czegóż chcieć więcej :)

Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczeta :)
    Ja jeszcze w łóżku. Czekam na motywację, żeby ruszyć dupke.
    Pasok wow! Gratuluję udanej wizyty i serducha! A gdzie Twój huragan? Pokazuj :-)
    Lago Ja wolę do facetów chodzić. W ogole jestem dziwnym przypadkiem, bo u Gina kompletnie nie mam żadnej krepacji. Mogę codziennie chodzić i nogi rozkładać :D
    Karola Przykro mi, ze malpa się rozkręca. Daj znać jak będą wyniki hormonów. Może dzięki nim wyjdzie w czym jest problem i lekarz znajdzie nowy plan działania?
    Gizmo Z dentystami na NFZ to porazka jest. Albo brak terminów, albo rzecznicy.
    Gadu Odpoczywajcie i korzystajcie ile się da :) Tylko dbaj o siebie, bo Groszek tam już siedzi :)

PS: wiecie, ze nasza koleżanka Flaming zagroszkowala. Normalnie ten lipiec to jakaś magia jeżeli chodzi o ciaze! Normalnie mega się cieszę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 08:58

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój huragan nie jest taki fajny:)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a509560e7e5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 09:11

Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasok piekny ten huragan! Bardzo się cieszę, ze wszystko ok. Zobaczysz jak ten czas szybko leci. Nim się obejrzysz i będziesz prenatalne robić i oglądać wózki w sklepach :)
    A jak się czujesz ogólnie?

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Pasok piekny ten huragan! Bardzo się cieszę, ze wszystko ok. Zobaczysz jak ten czas szybko leci. Nim się obejrzysz i będziesz prenatalne robić i oglądać wózki w sklepach :)
    A jak się czujesz ogólnie?
    właśnie tego czasu się obawiam, że nagle się okaże że nic nie zdążyliśmy przygotować hahaha, a czuje się całkiem nieźle, czasem są dni kiedy mnie rozpycha w brzuchu ale to chyba w tedy jak dużo siedzę, czasem mam gulę w gardle i nic nie mogę przełknąć ale to są sporadyczne przypadki ogólnie nie mogę narzekać, tfu tfu obym nie napisała tego w złej godzinie :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    właśnie tego czasu się obawiam, że nagle się okaże że nic nie zdążyliśmy przygotować hahaha, a czuje się całkiem nieźle, czasem są dni kiedy mnie rozpycha w brzuchu ale to chyba w tedy jak dużo siedzę, czasem mam gulę w gardle i nic nie mogę przełknąć ale to są sporadyczne przypadki ogólnie nie mogę narzekać, tfu tfu obym nie napisała tego w złej godzinie :)
    No to dobrze, że masz takie dobre sampoczucie. Oby cala ciaza taka była. :)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

U nas upał aż mam dość bo nic się nie chce robić wszystko się klei do siebie :/

Gaduaaa miłego wypoczynku i masz rację korzystaj ile wlezie!!! My tu zawsze na Ciebie czekamy ;) nigdzie się nie ruszamy.

Posok no właśnie dziwny ten mój wykres i to bardzo :/ nie wiem co jest grane hormony mi tak aż wariują? Bo nie wiem skąd ta tempka dziś tak wyskoczyła. Gratuluję huraganu hihi przecudnie <3 zdrówka dużo dużo dla Was :)

Natsik u mnie nie wiadomo czy @ bo ja na wkładce dalej jadę i teraz nie wiem kiedy mam hormony badać bo jak cykl się nie zaczął :( nie wiem już o co kaman

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a nie miałaś owu przypadkiem 15-16dc? Wskazywalo by na to ze i spadek i plamienie moze na zagniezdzenie jest. Oby @sie nie rozrecila z tego. Trzymam kciuki. <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Karola a nie miałaś owu przypadkiem 15-16dc? Wskazywalo by na to ze i spadek i plamienie moze na zagniezdzenie jest. Oby @sie nie rozrecila z tego. Trzymam kciuki. <3

Owu przypadło na 14dc i tak też czułam wszystko wyraźnie to chyba się zgadza. Pierwszy raz tak późno bo zawsze wychodziło na 12dc. Dzięki kochana ale za pewne jutro tempka spadnie

• Nats Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Karolajn Faktycznie może to zagnieżdżenie. Dziwne trochę to plamienie. Trzymam kciuki ;*

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Owu przypadło na 14dc i tak też czułam wszystko wyraźnie to chyba się zgadza. Pierwszy raz tak późno bo zawsze wychodziło na 12dc. Dzięki kochana ale za pewne jutro tempka spadnie
    albo plamienie ustanie a tempka wysoka zostanie ;) czekam z niecierpliwością na rozwój sytuacji u Ciebie, to już przecież 16 dpo :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po takich spadkach tempki przez kilka dni to chyba nie możliwe dziewczyny

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Ja tylko na chwile. Zaraz prysznic zalicze bo żar niemilosierny. Po 13 chce jeszcze jednego denta zaliczyć z Dudi, zakupy i ruszam na dzialke.

Posok cudny huraganik ;) taki przejrzysty, slicznie widac kruszynke. Palca juz swojego nie komentuje. Nadal drętwy...

‹‹ 522 523 524 525 526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ