X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    wariatka, hahahhahahah ale chyba gorzej byloby z baba....a kiedy Tii przyjezdza???? Gorset kupilas?
    Za tydzień ma byc rozliczony. Pewnie sroda-czwartek zawita do chalupy. Nic nie kupiłam jeszcze. Podpaski będą na jego powrót :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahaha no cos Ty Karola nie moge go na lajcie potraktowac bo jest taaaaaki przystojny hahahahhaha
    Znowu do tego Abdula jedziesz? Mówisz ze zaczynają Ci się obcokrajowcy podobywac? :P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka akcja :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53f51219a781.jpg

Ja piję. :P

Lago, Gaduaaa, Posok82, Marteczka93, Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Znowu do tego Abdula jedziesz? Mówisz ze zaczynają Ci się obcokrajowcy podobywac? :P

fuuuuj nieeeee. Abdul jest stary i oblesny.....ten moj jest na miejscu taki w moim wieku :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewcZyny :) pogoda sie taka kozacka zrobila ze korzystamy do bólu. . od kiedy przyjechalam spie po max 7 godz a norma u mnie to 9 min.. i chodze juz po scianach :) ale trudno trzeba wykorzystac kazda chwilę ;) podczytuje was w wolnych chwilach ale moj telefon tak muli na ovu ze jak pisze cokolwiek to w trakcie lata po pokoju i odpuszczam. hahaha. .
    caro dzis wyśle ci ziola :P
    niedlugo jade do zakaznika z tym moim wirusem ..zobaczymy co powie. . a w czwartek gin ;) juz nie moge sie doczekac hihi

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozdrawiam wszystkie !!!!!!

ps. teskni mi sie za wami zeby tak popisać i podpowiadać ale mysle ze nadrobimyy

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :) ja się nie ujawniałam ostatnio bo jakoś czasu nie miałam ale wreszcie nadgoniłam i przeczytałam wszystko:)
    Malina nie zazdroszczę przeżyć, to musiało być straszne ale dobrze że mały już w domu :)
    Lago ja pierdiu jaka pergola normalnie zdolniacha z ciebie, a może zajęłabyś się aranżacją ogrodów :) i oczywiście dekoracją wnętrz :)
    Karola wykres masz strasznie dziwny, normalnie jakby coś się tam zadziało, no chyba że u ciebie taki wykres to norma
    Gizmo jak paluch?, szacun dla weków:) aha i jakaś mieścina na Mazurach faktycznie może być całkiem niezła, bo nad morzem tłok w górach w cale nie mniejszy
    Gadi wypoczywaj i zdaj relacje jak wrócisz w czwartek od gina:)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj byłam u gina, zarodek jest, serducho bije, czegóż chcieć więcej :)

Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczeta :)
    Ja jeszcze w łóżku. Czekam na motywację, żeby ruszyć dupke.
    Pasok wow! Gratuluję udanej wizyty i serducha! A gdzie Twój huragan? Pokazuj :-)
    Lago Ja wolę do facetów chodzić. W ogole jestem dziwnym przypadkiem, bo u Gina kompletnie nie mam żadnej krepacji. Mogę codziennie chodzić i nogi rozkładać :D
    Karola Przykro mi, ze malpa się rozkręca. Daj znać jak będą wyniki hormonów. Może dzięki nim wyjdzie w czym jest problem i lekarz znajdzie nowy plan działania?
    Gizmo Z dentystami na NFZ to porazka jest. Albo brak terminów, albo rzecznicy.
    Gadu Odpoczywajcie i korzystajcie ile się da :) Tylko dbaj o siebie, bo Groszek tam już siedzi :)

PS: wiecie, ze nasza koleżanka Flaming zagroszkowala. Normalnie ten lipiec to jakaś magia jeżeli chodzi o ciaze! Normalnie mega się cieszę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 08:58

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój huragan nie jest taki fajny:)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a509560e7e5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 09:11

Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasok piekny ten huragan! Bardzo się cieszę, ze wszystko ok. Zobaczysz jak ten czas szybko leci. Nim się obejrzysz i będziesz prenatalne robić i oglądać wózki w sklepach :)
    A jak się czujesz ogólnie?

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Pasok piekny ten huragan! Bardzo się cieszę, ze wszystko ok. Zobaczysz jak ten czas szybko leci. Nim się obejrzysz i będziesz prenatalne robić i oglądać wózki w sklepach :)
    A jak się czujesz ogólnie?
    właśnie tego czasu się obawiam, że nagle się okaże że nic nie zdążyliśmy przygotować hahaha, a czuje się całkiem nieźle, czasem są dni kiedy mnie rozpycha w brzuchu ale to chyba w tedy jak dużo siedzę, czasem mam gulę w gardle i nic nie mogę przełknąć ale to są sporadyczne przypadki ogólnie nie mogę narzekać, tfu tfu obym nie napisała tego w złej godzinie :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    właśnie tego czasu się obawiam, że nagle się okaże że nic nie zdążyliśmy przygotować hahaha, a czuje się całkiem nieźle, czasem są dni kiedy mnie rozpycha w brzuchu ale to chyba w tedy jak dużo siedzę, czasem mam gulę w gardle i nic nie mogę przełknąć ale to są sporadyczne przypadki ogólnie nie mogę narzekać, tfu tfu obym nie napisała tego w złej godzinie :)
    No to dobrze, że masz takie dobre sampoczucie. Oby cala ciaza taka była. :)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

U nas upał aż mam dość bo nic się nie chce robić wszystko się klei do siebie :/

Gaduaaa miłego wypoczynku i masz rację korzystaj ile wlezie!!! My tu zawsze na Ciebie czekamy ;) nigdzie się nie ruszamy.

Posok no właśnie dziwny ten mój wykres i to bardzo :/ nie wiem co jest grane hormony mi tak aż wariują? Bo nie wiem skąd ta tempka dziś tak wyskoczyła. Gratuluję huraganu hihi przecudnie <3 zdrówka dużo dużo dla Was :)

Natsik u mnie nie wiadomo czy @ bo ja na wkładce dalej jadę i teraz nie wiem kiedy mam hormony badać bo jak cykl się nie zaczął :( nie wiem już o co kaman

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a nie miałaś owu przypadkiem 15-16dc? Wskazywalo by na to ze i spadek i plamienie moze na zagniezdzenie jest. Oby @sie nie rozrecila z tego. Trzymam kciuki. <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Karola a nie miałaś owu przypadkiem 15-16dc? Wskazywalo by na to ze i spadek i plamienie moze na zagniezdzenie jest. Oby @sie nie rozrecila z tego. Trzymam kciuki. <3

Owu przypadło na 14dc i tak też czułam wszystko wyraźnie to chyba się zgadza. Pierwszy raz tak późno bo zawsze wychodziło na 12dc. Dzięki kochana ale za pewne jutro tempka spadnie

• Nats Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Karolajn Faktycznie może to zagnieżdżenie. Dziwne trochę to plamienie. Trzymam kciuki ;*

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Owu przypadło na 14dc i tak też czułam wszystko wyraźnie to chyba się zgadza. Pierwszy raz tak późno bo zawsze wychodziło na 12dc. Dzięki kochana ale za pewne jutro tempka spadnie
    albo plamienie ustanie a tempka wysoka zostanie ;) czekam z niecierpliwością na rozwój sytuacji u Ciebie, to już przecież 16 dpo :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po takich spadkach tempki przez kilka dni to chyba nie możliwe dziewczyny

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Ja tylko na chwile. Zaraz prysznic zalicze bo żar niemilosierny. Po 13 chce jeszcze jednego denta zaliczyć z Dudi, zakupy i ruszam na dzialke.

Posok cudny huraganik ;) taki przejrzysty, slicznie widac kruszynke. Palca juz swojego nie komentuje. Nadal drętwy...

‹‹ 522 523 524 525 526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ