"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Witojcie
Nam w sobotę udało się wyrwać nad jezioro także trochę się powygrzewalam na słońcu i zlapalam porcje witaminy DDzisiaj taka pół leniwa niedziela - trochę odpoczynku i trochę sprztania. A tak ogólnie to nic ciekawego
Lago Pergola pierwsza klasajeszcze jak dojdą kwiaty i sie ogarnie to w ogóle będzie pięknie.
Caro Udanego wypoczynku. Korzystajcie z mężem z ostatnich wakacji we dwoje
Malinka Super, że z Małym już lepiej. Dobrze, ze się wszystko wyjaśniło i jest już z Wami w domu.
Gizmo Ja bym wolała morze. Ale ze mnie ogólnie leniuch jest i lubię dupke na plaży grzać.
Tissaia a może małpy nie będzie? Widzę, ze miałaś 2 dni temu jakieś plamienie. Może to Groch się zagniezdzil i sie jeszcze nie zdążył ujawnić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 22:34
Caro lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:W górach nigdy nie bylam. Nad morzem ze 30lat temu. Teraz pewnie plaze zaludnione a mi sie cisza marzyyyy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 23:52
-
Gizmo kiedyś byłam w takiej małej miejscowości nad morzem, Pustkowo, bardzo miła okolica i spokój. Rodzice z nami jeździli tam za dzieciaka
Ogólnie jeśli lubisz łazić i podziwiać naturę to polecam góry. Mój wielka Mała miłość. Niestety nie podzielona z Małżem
On woli morze, dlatego też jedziemy. Ale obiecał mały wypad we wrześniu
Jak góry to myślę, że miejscowość nie ma znaczenia. Rano wychodzisz w góry, wracasz wieczorem
Moje ukochane góry to Karkonosze więc je będę polecać
Natsik a Ty wiesz, że tak dla "pocieszenia" sobie to powtarzamOwu wypada po wyjeździe co prawda, ale może morskie powietrze dobrze Nam zrobi.
Ana Mikoszewo też fajna miejscowość. Byłam tam kiedyś na obozie sportowym. Ciche miejsceWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 06:17
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmek na Mazury najlepiej, bo raz ze blisko a dwa zawsze znajdziesz okolice gdzie bedzie cicho i bez ludzi. Ja w zeszlym roku bylam niby w pipidowce a tlumy ludzi i rozwrzeszczanych dzieciorow wszedzie. Rano o 8 to cale familie obladowane bambetlami w sensie kazdy z torba plazowa do tego naduchany juz materac, parawany pod pachami, pilka wodna a na szyi kolo ratunowe... na koncu dzieciak z nadmuchanym wielorybem.....dla mnie masakra. Na plazy az gesto, brrrrrr
-
nick nieaktualnyHej laski a co tu taka cisza?
Ja dziś już mam plamienie więc dupa blada znów się nie udałoczyli po staremu. Mam do Was takie pytanko odnośnie @ bo nie wiem jak to wziąć pod uwagę. Chcę iść zbadać hormony w tym tygodniu jednak nie wiem czy dzisiejsze plamienie liczyć jako 1 dzień @ czy poczekać aż się rozkręci i wtedy? Bo na razie to tylko wkładka mi wystarcza chyba że pod wieczór się rozkręci ale pytam bo nie wiem jak będzie i kiedy iść na badania bo mam zrobić w od 3 do 5dc.
-
Karolajna jesli do wieczora wystarczy Ci nadal wkladka to liczysz to jako plamienie. Jesli sie rozkręci do tego stopnia ze będziesz juz potrzebowac podpaski to wtedy liczysz jako 1dc. Ja zawsze czekam albo do wieczora albo do kolejnego dnia. Czasem przez caly dzień mam tylko plamienie a po nocy rano fala mnie zalewa
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Karolajna jesli do wieczora wystarczy Ci nadal wkladka to liczysz to jako plamienie. Jesli sie rozkręci do tego stopnia ze będziesz juz potrzebowac podpaski to wtedy liczysz jako 1dc. Ja zawsze czekam albo do wieczora albo do kolejnego dnia. Czasem przez caly dzień mam tylko plamienie a po nocy rano fala mnie zalewa
Czyli muszę czekać bo jak na razie to wygląda jak plamienie. Chyba w takim razie badania bd musiała robić w czwartek. Dzięki Gizmo kochana :*
P.S: Wiesz już gdzie będziesz jechała odpocząć i czy udało Ci się załatwić denta dla córy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 18:17
-
Jeszcze nic nie szukalam. Nie miałam dzis czasu. Jeździłam dzis jeszcze po dentystach. Z psem do fryca i Dudi na próbę, z próby, na spektakl i po spektaklu. Dopiero od rana w domu osiadlam. W miedzy czasie zalatwilam dzis na szybko denta na nfz i Dudi paszcze otworzyła ale... Tak wiżgala na fotelu, tak machala przeszczepami ze nawet jednego zęba nie dala zrobic
Chyba musze jednak prywatnie ze znieczuleniem. Jutro musze dać odpowiedź czy w czwartek bede u doktor. Powiedziala ze po stówie mi policzy za jednego.
Cztery na górze trza pilnie robic. Na dole 4moga poczekać.
Mam dwie córki a kazda tak inna od drugiej. Jak nie siostry wcale -
nick nieaktualnyGizmo właśnie chciałam pisać czy nie da rady ze znieczuleniem no to jakaś maskara jak trza dopłacać czy tp.
Co do pifka to ja już po dwóch i kolacyję wcinam teraz, zaraz w kimono bo wykończona jestem... i oczywiście zdrówko za Was kochane mojepijcie na zdrowie
a bo co nam pozostało heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 21:16
-
hahahahhaha w taki goracz bez piwa sie nie da
No ja wino czerwone powinnam teraz pic ale z braku laku......jutro ide jajka swoje ogladac, ale kurcze co snie czuje tych jajikow wiec boje sie ze Clo nie zadzialalo...
Jak pomysle ze znow obcy facet bedzie mi tam grzebal to mi sie zlerobi....stara baba a i tak niecierpie dzinow!!! blah -
nick nieaktualnyLago wrote:hahahahhaha w taki goracz bez piwa sie nie da
No ja wino czerwone powinnam teraz pic ale z braku laku......jutro ide jajka swoje ogladac, ale kurcze co snie czuje tych jajikow wiec boje sie ze Clo nie zadzialalo...
Jak pomysle ze znow obcy facet bedzie mi tam grzebal to mi sie zlerobi....stara baba a i tak niecierpie dzinow!!! blah
Lago co do piwa to się zgadzam w 100%A tego facia to potraktuj na lajcie kochana jakbyś była po winie właśnie i zobaczysz poleci szybko
hihi
Gizmo tu chyba wszystkie się trują jak @ ma przyjść a czym to już ich sprawa ale ja np. lubię pifffko
Idę spać bo się obżarłam i zaraz padnę dobrej nocki dziewczynki -
Karolina2787 wrote:Lago co do piwa to się zgadzam w 100%
A tego facia to potraktuj na lajcie kochana jakbyś była po winie właśnie i zobaczysz poleci szybko
hihi
hahahaha no cos Ty Karola nie moge go na lajcie potraktowac bo jest taaaaaki przystojny hahahahhaha