X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W górach nigdy nie bylam. Nad morzem ze 30lat temu. Teraz pewnie plaze zaludnione a mi sie cisza marzyyyy...

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Nats Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witojcie :)
    Nam w sobotę udało się wyrwać nad jezioro także trochę się powygrzewalam na słońcu i zlapalam porcje witaminy D :) Dzisiaj taka pół leniwa niedziela - trochę odpoczynku i trochę sprztania. A tak ogólnie to nic ciekawego :)

Lago Pergola pierwsza klasa ;) jeszcze jak dojdą kwiaty i sie ogarnie to w ogóle będzie pięknie.
    Caro Udanego wypoczynku. Korzystajcie z mężem z ostatnich wakacji we dwoje :)
    Malinka Super, że z Małym już lepiej. Dobrze, ze się wszystko wyjaśniło i jest już z Wami w domu.
    Gizmo Ja bym wolała morze. Ale ze mnie ogólnie leniuch jest i lubię dupke na plaży grzać.
    Tissaia a może małpy nie będzie? Widzę, ze miałaś 2 dni temu jakieś plamienie. Może to Groch się zagniezdzil i sie jeszcze nie zdążył ujawnić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 22:34

Caro lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    W górach nigdy nie bylam. Nad morzem ze 30lat temu. Teraz pewnie plaze zaludnione a mi sie cisza marzyyyy...
    To jedzcie do miejscowości która jest bardzo mała . myślę że nad morzem bardziej odpoczniesz. Słyszałam coś o rowach. Tam podobno są 4 domy na krzyż więc cisza i spokój. Tylko to za łeba aż jest. A jak chcecie tu blizej to może jantar albo mikoszewo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 23:52

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Caro Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo kiedyś byłam w takiej małej miejscowości nad morzem, Pustkowo, bardzo miła okolica i spokój. Rodzice z nami jeździli tam za dzieciaka :-) Ogólnie jeśli lubisz łazić i podziwiać naturę to polecam góry. Mój wielka Mała miłość. Niestety nie podzielona z Małżem ;-) On woli morze, dlatego też jedziemy. Ale obiecał mały wypad we wrześniu :-) Jak góry to myślę, że miejscowość nie ma znaczenia. Rano wychodzisz w góry, wracasz wieczorem :-D Moje ukochane góry to Karkonosze więc je będę polecać B-)

Natsik a Ty wiesz, że tak dla "pocieszenia" sobie to powtarzam :-) Owu wypada po wyjeździe co prawda, ale może morskie powietrze dobrze Nam zrobi.

Ana Mikoszewo też fajna miejscowość. Byłam tam kiedyś na obozie sportowym. Ciche miejsce :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 06:17

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Lago Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmek na Mazury najlepiej, bo raz ze blisko a dwa zawsze znajdziesz okolice gdzie bedzie cicho i bez ludzi. Ja w zeszlym roku bylam niby w pipidowce a tlumy ludzi i rozwrzeszczanych dzieciorow wszedzie. Rano o 8 to cale familie obladowane bambetlami w sensie kazdy z torba plazowa do tego naduchany juz materac, parawany pod pachami, pilka wodna a na szyi kolo ratunowe... na koncu dzieciak z nadmuchanym wielorybem.....dla mnie masakra. Na plazy az gesto, brrrrrr

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Gizmek na Mazury najlepiej

Polecam również! :) Naprawdę da się tam wypocząć, bardziej niż nad morzem :)
    Ps. Jestem z Mazur, więc wiem co mówię :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za pomysły. Wszystkie wezmę pod uwagę i przemyśle.

Dzien dobry tak w ogóle.
    Od rana juz jeżdżę za stomatologiem dla Dudi i chyba jednak trza bedzie ruszyc kasą bo na fundusz miejsc nigdzie nie ma :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski a co tu taka cisza?

Ja dziś już mam plamienie więc dupa blada znów się nie udało :/ czyli po staremu. Mam do Was takie pytanko odnośnie @ bo nie wiem jak to wziąć pod uwagę. Chcę iść zbadać hormony w tym tygodniu jednak nie wiem czy dzisiejsze plamienie liczyć jako 1 dzień @ czy poczekać aż się rozkręci i wtedy? Bo na razie to tylko wkładka mi wystarcza chyba że pod wieczór się rozkręci ale pytam bo nie wiem jak będzie i kiedy iść na badania bo mam zrobić w od 3 do 5dc.

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolajna jesli do wieczora wystarczy Ci nadal wkladka to liczysz to jako plamienie. Jesli sie rozkręci do tego stopnia ze będziesz juz potrzebowac podpaski to wtedy liczysz jako 1dc. Ja zawsze czekam albo do wieczora albo do kolejnego dnia. Czasem przez caly dzień mam tylko plamienie a po nocy rano fala mnie zalewa :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Karolajna jesli do wieczora wystarczy Ci nadal wkladka to liczysz to jako plamienie. Jesli sie rozkręci do tego stopnia ze będziesz juz potrzebowac podpaski to wtedy liczysz jako 1dc. Ja zawsze czekam albo do wieczora albo do kolejnego dnia. Czasem przez caly dzień mam tylko plamienie a po nocy rano fala mnie zalewa :D

Czyli muszę czekać bo jak na razie to wygląda jak plamienie. Chyba w takim razie badania bd musiała robić w czwartek. Dzięki Gizmo kochana :*

P.S: Wiesz już gdzie będziesz jechała odpocząć i czy udało Ci się załatwić denta dla córy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 18:17

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nic nie szukalam. Nie miałam dzis czasu. Jeździłam dzis jeszcze po dentystach. Z psem do fryca i Dudi na próbę, z próby, na spektakl i po spektaklu. Dopiero od rana w domu osiadlam. W miedzy czasie zalatwilam dzis na szybko denta na nfz i Dudi paszcze otworzyła ale... Tak wiżgala na fotelu, tak machala przeszczepami ze nawet jednego zęba nie dala zrobic :( Chyba musze jednak prywatnie ze znieczuleniem. Jutro musze dać odpowiedź czy w czwartek bede u doktor. Powiedziala ze po stówie mi policzy za jednego. :/ Cztery na górze trza pilnie robic. Na dole 4moga poczekać.
    Mam dwie córki a kazda tak inna od drugiej. Jak nie siostry wcale :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmek a nie mozna doplacic do NFZ tylko za znieczulenie?

Ja wrocilam z pogrzebu i jestesm jakas taka wewnetrznie zadowolona bo widzialam sie z wiekszoscia rodziny, z ktora bardzo rzadko sie widuje.....teraz piwko i lenistwo :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas takich luksosow nie ma. Sluzba zdrowia- huk wielki i dwa bąbelki :(

Lago moge Ci potowarzyszyc z pifkiem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo właśnie chciałam pisać czy nie da rady ze znieczuleniem no to jakaś maskara jak trza dopłacać czy tp. :/

Co do pifka to ja już po dwóch i kolacyję wcinam teraz, zaraz w kimono bo wykończona jestem... i oczywiście zdrówko za Was kochane moje <3 pijcie na zdrowie :D a bo co nam pozostało heh ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 21:16

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Se właśnie mysle, ze odkąd jestem na OF, przez te kilka miesięcy to wypilam wiecej piwa niż przez cale swoje życie :-O,

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahhaha w taki goracz bez piwa sie nie da :P
    No ja wino czerwone powinnam teraz pic ale z braku laku......jutro ide jajka swoje ogladac, ale kurcze co snie czuje tych jajikow wiec boje sie ze Clo nie zadzialalo...
    Jak pomysle ze znow obcy facet bedzie mi tam grzebal to mi sie zlerobi....stara baba a i tak niecierpie dzinow!!! blah

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wolalabys żeby obca baba Ci tam greblała? :D
    Facet to facet. A baba... Moze pozazdrosi piękności i po złości pazurem cipunde zadrapie :P

Karolina2787, Posok82, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Wolalabys żeby obca baba Ci tam greblała? :D
    Facet to facet. A baba... Moze pozazdrosi piękności i po złości pazurem cipunde zadrapie :P

wariatka, hahahhahahah ale chyba gorzej byloby z baba....a kiedy Tii przyjezdza???? Gorset kupilas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahhaha w taki goracz bez piwa sie nie da :P
    No ja wino czerwone powinnam teraz pic ale z braku laku......jutro ide jajka swoje ogladac, ale kurcze co snie czuje tych jajikow wiec boje sie ze Clo nie zadzialalo...
    Jak pomysle ze znow obcy facet bedzie mi tam grzebal to mi sie zlerobi....stara baba a i tak niecierpie dzinow!!! blah

Lago co do piwa to się zgadzam w 100% :D A tego facia to potraktuj na lajcie kochana jakbyś była po winie właśnie i zobaczysz poleci szybko ;) hihi

Gizmo tu chyba wszystkie się trują jak @ ma przyjść a czym to już ich sprawa ale ja np. lubię pifffko ;)

Idę spać bo się obżarłam i zaraz padnę dobrej nocki dziewczynki

• Lago Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Lago co do piwa to się zgadzam w 100% :D A tego facia to potraktuj na lajcie kochana jakbyś była po winie właśnie i zobaczysz poleci szybko ;) hihi

hahahaha no cos Ty Karola nie moge go na lajcie potraktowac bo jest taaaaaki przystojny hahahahhaha

‹‹ 521 522 523 524 525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ