"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:kurna ja to chyba juz bym zaczela chalupe szykowac, hahahhaha ale przyznaj sie ze ciuszki ogladasz
jejciu chałupę a w sumie pokój trzeba będzie szykować ja pierdziu to masakara będzie....
Lago lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:no patrz jeszcze nie, to chyba jeszcze do mnie nie dotarło do końca, chyba czekam na moment aż usłyszę serducho
jejciu chałupę a w sumie pokój trzeba będzie szykować ja pierdziu to masakara będzie....
jakby co to moge przyjechac Ci pomoc hahahahhaha j auwielbiam remonty, malowanie, przestawianie i dekorowanieminelam sie z powolaniem, powinnam byc budowlancem
-
Posok82 wrote:możesz być jeszcze architektem wnętrz na to nigdy nie jest za późno
hahahha nooooo znam kolesia ktory po 40 postanowil byc architektem i poszedl na studia. Teraz to nowoczesnosc dominuje a ja wole starocie, taie sielksie klimaty. Uwielbiam odnawiac stare meble...kredensy, stoly, krzeslatylko coraz mniej tego mamy w PL
Posok82 lubi tę wiadomość
-
Hej laski
Lago Daj znać jak Twoje jajka rosnąA Ty nie myslalas, żeby zrobić sobie tą dietę bez tego gluta jak Gadu? Może coś faktycznie cos w tym jest
Caro dzisiaj jeszcze wchodzilam na Twój wykres i myślałam, ze dalej tempka piękna. Ehh. No to teraz wypoczywaj na tych wakacjachDrinki, sexy na piasku i pełen relaks
Tiisaia Ja nigdy nie miałam plamienia na owu. W ogóle moja owulacja to się lubi chować. Jakby nie była w ciazy to bym żyła w przekonaniu, ze w ogole jej nie miewalam
Gadu Kciuki za bete!!!!
A'propo ciuchów ciazowych to wczoraj w hmie kupiłam 2 pary spodni ciazowych za 70 zlco prawda jeszcze brzucha nie mam, ale czekają w szafie na swoją premierę
Zaliczyliśmy też Castorame. Mamy już farby i tapety. W niedzielę może pojedziemy do Ikei zamówić szafy i komody i zaczynamy remont
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej laski
Lago Daj znać jak Twoje jajka rosnąA Ty nie myslalas, żeby zrobić sobie tą dietę bez tego gluta jak Gadu? Może coś faktycznie cos w tym jest
A'propo ciuchów ciazowych to wczoraj w hmie kupiłam 2 pary spodni ciazowych za 70 zlco prawda jeszcze brzucha nie mam, ale czekają w szafie na swoją premierę
Zaliczyliśmy też Castorame. Mamy już farby i tapety. W niedzielę może pojedziemy do Ikei zamówić szafy i komody i zaczynamy remont
no myslalam i powoli sie do tego przygotowuje. Troche to potrwa, najpierw wyrzucam pszenice...
Ale Ci zazdroszcze z tym remontem!!! My tez troche w domu robimy, ale tak na pol gwizdka...za to w ogrodzie zbudowalismy pergole, jak ja wyszlifuje i pomaluje to sie pochwale
-
Zazdroszczę?
Pełno, kurzu, smrodu i bałagan wszędzie. Najchetniej to zostawilabym to wszystko, wyjechała na wakacje i wróciła na gotowe
Ale muszę trochę ponadzorowac czy wszystko będzie zgodne z moją wizją
Remont już dawno planowaliśmy, a teraz w końcu się zmotywowlismy, żeby coś ruszyć w tym kierunku
Lago lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Nats, rozumiem, że Ty w tym projekcie pełnisz rolę kierownika budowy
To mi zawsze najlepiej wychodzi.
Kurde, dzisiaj zjaralam chlopu jego ulubiona koszule zalazkiem. Najgorzej, ze jest taki kochany, ze nawet nie był na mnie zły, a ja bym chyba wolała, żeby się wściekł chociaż trochęW sklepie już tego modelu nie ma. Głupio mi strasznie. W ogóle ostatnio taka sierota się zrobiłam. 2 dni temu jak kroilam cebulę to pół palca sobie rozwalilam. Krew się leje, a ja płacze i dre się na cały dom. Nie bolalo tak bardzo, ale bardziej mnie rozwala to, ze nic mi nie wychodzi. Chyba naprawdę w tej ciazy mózg maleje.
3500 g 54 cm -
Hej kochane. Oczy dopiero otworzyłam i nadal mnie muli. Ja to się chyba wykoncze
Czlowiek przyśnie a teraz patrze a na Tel 4 polaczenia nieodebrane i 8smsow. W ogóle to owu chyba w tym cyklu u mnie nie ma i nie bedzie. Stres ladnie działa na prolaktynke
Z palcem nic nie wyszlo. Az szkoda pisac i cytowac słowa doktoramam czekac i może za miesiąc sie pokazac.
-
Gizmo wrote:Hej kochane. Oczy dopiero otworzyłam i nadal mnie muli. Ja to się chyba wykoncze
Czlowiek przyśnie a teraz patrze a na Tel 4 polaczenia nieodebrane i 8smsow. W ogóle to owu chyba w tym cyklu u mnie nie ma i nie bedzie. Stres ladnie działa na prolaktynke
Z palcem nic nie wyszlo. Az szkoda pisac i cytowac słowa doktoramam czekac i może za miesiąc sie pokazac.
ale co? kazal ci chodzic z taka gula????????? -
Lago wrote:ale co? kazal ci chodzic z taka gula?????????
Ja: No to może palec uciąć jak mozna zyc bez niego?
On: Haha. No ja tam grzebać juz nie będę. Przyjdź za miesiąc.
Ja: A te czucie wróci?
On: Moze wróci, moze nie.
Slow mi brak na to wszystko. Doszly mi nowe problemy i z Dudi, i z Tii corka. Wszystko juz jest do dupy :'( o reszcie rodziny juz nie wspomnę -
Gizmo wrote:Tak. Ze on tego ruszać juz nie bedzie. Pytam a co z brakiem czucia? A on: Dobrze ze to tylko palec.
Ja: No to może palec uciąć jak mozna zyc bez niego?
On: Haha. No ja tam grzebać juz nie będę. Przyjdź za miesiąc.
Ja: A te czucie wróci?
On: Moze wróci, moze nie.
Slow mi brak na to wszystko. Doszly mi nowe problemy i z Dudi, i z Tii corka. Wszystko juz jest do dupy :'( o reszcie rodziny juz nie wspomnę
Jezusie Swiety dziewczyno szukaj innego chirurga!!! A dziewczyny mozno nabroily? Nie daj im sie!!! -
Nie nabroily. Dla Dudi musze stomatologa znalezc. Oczywiście najlepiej by bylo na fundusz. Tylko juz miejsc brak. A za 4 zęby nie wywale teraz 600zl. Do 10sierpnia musi miec je wyleczone przed założeniem aparatu. Tii corka nie dostala sie do Wawy na studia tylko do Siedlec. Ona chce koniecznie Wawe. Tii eks chce prywatnie ją poslac, za studia jest w stanie płacić. Ale poprosiła nas o pomoc w oplacaniu stancji.
Wszędzie wydatkichyba dziecko naprawde sobie odpuścimy. Wnukow sie prędzej doczekamy