"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro uwaga, bo teraz to zioła mają już podwójne wirusy, więc bliźniaki murowane
Gadu Polubiłam posta ze względu na wiadomośc o tym, ze Endo potwierdził, ze coś jest na rzeczy.
Strasznie mi przykro z powodu Twojego dziadkadobrze, ze udało Ci się się pore przyjechać zwłaszcza, ze dziadek tak na Ciebie czekał. Dużo siły teraz Wam życzę.
Caro, Gaduaaa lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Cześć Dziewczyny. Podczytuje Was i gratuacje wielkie dla Gadi :* i dla Natsik, że się córa pokazała
Ja jestem w szpitalu z młodym. Cały dzień wymiotował, do tego biegunka i po wynikach krwi kazali natychmiast na oddział. Co tylko weźmie do ust to zwraca (jedynie wodę bierze póki co) kroplówka powoli się sączy a ja dostaje do głowy. Siedzę przy nim i każdy ruch ja już na nogach. Eh.
Mam nadzieję, że do jutra się unormujedobranoc
Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Wiem, wiem wariacka godzina i co ja robię? No taka Małżowa niespodziewajkaPowiedział, że mnie gdzieś zabierze ale muszę wstać bardzo wcześniej. No i ja wstaję, a on mi mówi, że ma służbowe sprawy na "pięć minut" do załatwienia w okolicach miejsca gdzie bym chciała pojechać. No i tak właśnie jadę w "rodzinne" strony. Kierunek - Kędzierzyn - Koźle. Taki Ci to Małż
Uwielbiam takie wycieczki!
Natsik w takim bądź razie cieszę się podwójnie hihi
Malinka jej w szpitalu? Mam nadzieję, że to nic poważnego.. I na strach się skończy. Trzymam kciuki za to że żeby Kacperkowi się polepszyło!
Gaduaaa ZielonokropkowaGaduaaa, Marteczka93, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Cześć,
Nats jakie zdjęcie, jak super widać gratuluję Zuzi
Malina współczuję daj znać czy dzisiaj już lepiej, życzę dużo zdrówka
Marteczka to dobrze że ta przegroda niewielka bo nie powinna utrudniać, oby niedługo było zielono u Ciebie
Gadi bądź silna i ciesz się tymi chwilami z dziadkiem, z kropeczka też się ciesz
Caro udanej wycieczki, patrzę na twój wykres i jakoś ciężko mi uwierzyć że to sprawa dupka bo mi mówiono że to luteina podwyższa temperaturę a dupek właśnie nie
a Gizmo zaszyła się na działce z warzywami owocami i słoikami...Nats lubi tę wiadomość
-
Posok ja też tak myślałam, bo nim go zaczęłam brać i w czasie kiedy brałam to czytałam na ten temat i byłam przekonana, że jest tak jak mówisz. Dupek nie podwyższa, luteina podwyższa. No ale chyba jednak jest inaczej... Sama już nie wiem. Zobaczę co będzie się działo dalej.. No bo co? Późne zagnieżdżenie?? Że testy wychodzą negatywne. To był by chyba jakiś cud nad cuda hehehpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Posok ja też tak myślałam, bo nim go zaczęłam brać i w czasie kiedy brałam to czytałam na ten temat i byłam przekonana, że jest tak jak mówisz. Dupek nie podwyższa, luteina podwyższa. No ale chyba jednak jest inaczej... Sama już nie wiem. Zobaczę co będzie się działo dalej.. No bo co? Późne zagnieżdżenie?? Że testy wychodzą negatywne. To był by chyba jakiś cud nad cuda heheh
dlatego u ciebie czekam na rozwój sytuacji ile z reguły trwa u ciebie faza lutealna?
-
Posok82 wrote:no widzisz mi w 16 dpo wyszło beta zaledwie 31 a jestem prawie pewna że owulka była 15-16-17 dc bo tak mnie jajcor napindalał że spać nie mogłam, teraz ja prawie we wszystko uwierzę
dlatego u ciebie czekam na rozwój sytuacji ile z reguły trwa u ciebie faza lutealna?
Zazwyczaj 12dni. Czasami ewentualnie 13. No Dupka odstawiłam bo nie wiem właściwie co robić i albo ewentualny Groszek zawalczy o siebie, albo przyjdzie @. Narazie nic nie czuję..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Caro, faktycznie dziwna,sprawa u Ciebie z tą temperatura. Niestety trzeba czekać na rozwój sytuacji
Malina, mały szybko dojdzie do siebie, kroplówa go wzmocni i lada moment będziecie w domu
Gaduaa a jak Ty się masz?
Gizmo w krzakach na działce,a Ty Lago wciąż walczysz o przetrwanie na działce brata?Caro lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Zazwyczaj 12dni. Czasami ewentualnie 13. No Dupka odstawiłam bo nie wiem właściwie co robić i albo ewentualny Groszek zawalczy o siebie, albo przyjdzie @. Narazie nic nie czuję..
Najgorsze jest to czekanie - ćwiczenie naszej cierpliwościja nadal trzymam kciuki
Caro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Zdarzają mi się w cyklach, w których owulacje mam z prawego jajnika
Dziewczyny nie śpimy halloooo jaka tu cisz nastala, Gizmo i Lago się pochowały, Gaduaa wylądowała w Polsce więc nie ma czasu to na forum cisza się zrobiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 13:26
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:a Ty Lago wciąż walczysz o przetrwanie na działce brata?
nieeeeee tam juz skonczone, teraz u siebie w ogrodzie dzialamno i jak to w zyciu zawsze cos wyskoczy, zwlaszcza teraz latem. Jutro zamelduje sie na kawe
Tissaia lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Hej kobietki. Ja tylko na chwilkę zameldować ze zyje(jeszcze). Na dzialce od tygodnia nie bylam. Inne sprawy na glowie
. Mysle ze w sobotę uda mi sie juz wrócić do Was na dobre.
Buziaki ogromne dla Was :-* :-*
Gizmo, dobrze że dajesz znakMam nadzieję, że te sprawy nie są jakieś poważne a ta smutna mina to od ich nadmiaru po prostu. Wracaj szybko i oby to co masz załatwić poszło sprawnie i bezproblemowo
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)