"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Eee tam jakoś nie rusza mnie to że to jest katolickie pierdu pierdu bardziej te niektóre teksty, które są prawdziwe. Nie wszystkie.
Smęce, bo wkurza mnie to życie. No ile można. Choć wiem że to moje "ile można" przy niektórych z Was to śmiech na sali. Ale może na moją głowę już jest za wiele. O hoo, chyba zaczynam fazę smętów i pytań do Boga, hahahaDobra, przyjdzie @ posmęce, potem przyjdzie faza ognia w szopie i owu, a potem faza urojeń i jechane w kółeczko. Szok w trampkach normalnie
ej no ale u Ciebie temp sie trzyma to skad ten nastroj??? A Gadson nam wlasnie pokazala, ze cierpliwosc poplaca -
Lago wrote:ej no ale u Ciebie temp sie trzyma to skad ten nastroj??? A Gadson nam wlasnie pokazala, ze cierpliwosc poplaca
Bo to Dupek tworzy taką "magiczną" aurę..
A Gadule jeszcze raz gratulujęTo jest coś co mnie dzisiaj ucieszyło
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Lago wrote:aaaaa to Dupek
No co nam pozostalo Caro? czekac
Ja clo zaczynam i to ostatnie prochy jakie w siebie wpakuje....
A ni Dupek jakich małoOj czekać, czekać. Uczymy się cierpliwości, nie ma co. Wiesz, że czasem zastanawiam się czy to że jemy tyle tych leków nie działa w odwrotną stronę mimo iz intencje są jak najbardziej zasadne.
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:A ni Dupek jakich mało
Oj czekać, czekać. Uczymy się cierpliwości, nie ma co. Wiesz, że czasem zastanawiam się czy to że jemy tyle tych leków nie działa w odwrotną stronę mimo iz intencje są jak najbardziej zasadne.
tez czesto o tym mysle, ale z drugiej strony boje sie, ze kiedys tam w przyszlosci zalowalabym ze nie pomagalam sobie medycznie, wiec puki co jeszcze lykam, ale jak to nie pomoze to rzucam dragi w cholere i zostaje tylko przy tarczycowych. Trzeba wszystkiego sprobowac i modlic sie zeby zadzialalo
-
Lago wrote:tez czesto o tym mysle, ale z drugiej strony boje sie, ze kiedys tam w przyszlosci zalowalabym ze nie pomagalam sobie medycznie, wiec puki co jeszcze lykam, ale jak to nie pomoze to rzucam dragi w cholere i zostaje tylko przy tarczycowych. Trzeba wszystkiego sprobowac i modlic sie zeby zadzialalo
Dokładnie, święte słowa, bym rzekłaLago lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Hej, hej
Pasok u mnie słońca brak. Za to pochmurno i zbiera się na deszcz
Wstałam, udało mi się nawet zjeść śniadanie. Wczoraj dzień głodówki to dzisiaj muszę nadrobić. Dzisiaj mam prentalne. Jest lekki stres, ale mam nadzieję że będzie ok
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej, hej
Pasok u mnie słońca brak. Za to pochmurno i zbiera się na deszcz
Wstałam, udało mi się nawet zjeść śniadanie. Wczoraj dzień głodówki to dzisiaj muszę nadrobić. Dzisiaj mam prentalne. Jest lekki stres, ale mam nadzieję że będzie ok -
Posok82 wrote:o której to prenatalne? i to będzie tylko USG czy również badania z krwi?3500 g 54 cm
-
Nats wrote:Na to 16:10. Zdecydowaliśmy się tylko na USG i tak już kupa kasy idzie na wizyty u Gina, badania i w ogóle. A podobno ten test z krwi to tylko statystyka
Tylko się nie przejadaj przed wizytą
-
Posok82 wrote:trzymam kciuki, wierzę ze wszystko będzie OK i będę czekać na wieści po badaniu. A teraz ślę dużo słońca
Tylko się nie przejadaj przed wizytą
mam nadzieję, ze z ufolkiem wszystko ok. Postaram się nie przejadac
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:hej
beta zrobiona po 15 wyniki ...
matko mam mega stres
ej no oszalala.....wiesz Gadson ze ja do Gdyni daleko nie mam wiec uwazaj bo pojade i Ci nakopie do tego chudego tylka!!! Krechy piekne wiec bez stresu mi tu bo fasola sie wkurzy
Dalabys potrzymac tego testa, moze bym sie zarazila.... -
Lago wrote:ej no oszalala.....wiesz Gadson ze ja do Gdyni daleko nie mam wiec uwazaj bo pojade i Ci nakopie do tego chudego tylka!!! Krechy piekne wiec bez stresu mi tu bo fasola sie wkurzy
Dalabys potrzymac tego testa, moze bym sie zarazila....Lago lubi tę wiadomość
-
Wchodzę sobie na wykresy na tablicy, zaglądam do każdej po kolei a tu patrzę Gaduaaa zielona kropka. Oczy wielkie jak 5zł. I szybko tu weszłam by się upewnić, czy może mam jakieś zwidy. A jednak to nie zwidy
Gaduaaa tak bardzo mocno gratuluję!
Ps. Witam pozostałe kobietkiPosok82, Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość