"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale ja serio myślę, że to zatrucie. Chyba za szybko na mdłości jeszcze nawet jeśli... Choć wczoraj byliśmy u siostry i szwagra i mówiłam, że nie pije bo sie strułam itd a on jakie kurna jaja? I zaczął się śmiać. To pytam o co chodzi? A on chyba kinder niespodzianka a nie jajka są przyczyną. Hahahaha.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Ale ja serio myślę, że to zatrucie. Chyba za szybko na mdłości jeszcze nawet jeśli... Choć wczoraj byliśmy u siostry i szwagra i mówiłam, że nie pije bo sie strułam itd a on jakie kurna jaja? I zaczął się śmiać. To pytam o co chodzi? A on chyba kinder niespodzianka a nie jajka są przyczyną. Hahahaha.
hehekochana sama widzisz że to musi być groszek nie ma innej opcji i żadne zatrucie pfff... i wcale nie za szybko każda ciąża inna więc się nie sugeruj swoją pierwszą chociażby
-
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:Cześć Kochane z rana
u mnie od wczoraj koszmarnie, zatrułam się czymś chodzę i rzygam. Brzuch mnie boli, mdli mnie cały czas... Ogólnie beznadzieja i całą noc nie spałam prawie. Wszystko przez cholerną jajecznicę na śniadanie. Yh. I przeterminowane jajka. Fuck.
Jutro chyba siknę na test ale nie widzę tego
Dziś np. temp. wysoka od nie spania w nocya tak pewnie byłby spadek.
hahaahhahaha wez nie mydlij nam tu oczu jajami. Przterminowane jajka to moze miec Twoj stary, hhhahahhahahhahaha. Jakbys jadla stare to byc smierdzialy, i na pewne nie tknelabys tej jajecznicy
Gadi no przylazla jak w zegarku, norma.... A niech zgadne to Twoja labka placze??? Boze jakie te piesy sa kochane. My ja przeprowadzalismy sie z US to poprzegniego psa chcielismy dac bardzo bliskiemu znajomemu, ktory juz mial 2 goldeny, ale nasz byl taki smutny jakby przeczuwal ze cos sie kroi....koniec koncow przylecial z nami -
Lago serio były stare-do 13 były. Tylko mój nie spojrzał, nie wziął rachunku i już dupa. A moja teściowa robiła i twierdziła, że nic nam nie będzie. No i nikomu nic nie jest tylko mnie. Naprawdę źle mi. Tak jakby mi ktoś paskiem żołądek ściskał coraz bardziej i bardziej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 09:14
-
zapachmalin wrote:Lago serio były stare-do 13 były. Tylko mój nie spojrzał, nie wziął rachunku i już dupa. A moja teściowa robiła i twierdziła, że nic nam nie będzie. No i nikomu nic nie jest tylko mnie. Naprawdę źle mi. Tak jakby mi ktoś paskiem żołądek ściskał coraz bardziej i bardziej.
zaparz sobie majeranku, jesli to jajka to jeszcze dzis Ci przejdzie, a jesli to grochu to wiesz co Cie czekamodle sie, zeby Ci nie przeszlo
ale MAlINA przeciez zaden Twoj wykres tak wczesniej nie wygladal....wiem, bo Ci grzebalam! Tu nie ma innej opcji!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 09:22
-
Lago wrote:hahaahhahaha wez nie mydlij nam tu oczu jajami. Przterminowane jajka to moze miec Twoj stary, hhhahahhahahhahaha. Jakbys jadla stare to byc smierdzialy, i na pewne nie tknelabys tej jajecznicy
Gadi no przylazla jak w zegarku, norma.... A niech zgadne to Twoja labka placze??? Boze jakie te piesy sa kochane. My ja przeprowadzalismy sie z US to poprzegniego psa chcielismy dac bardzo bliskiemu znajomemu, ktory juz mial 2 goldeny, ale nasz byl taki smutny jakby przeczuwal ze cos sie kroi....koniec koncow przylecial z namipłakała... smutna chodzi ...
FabianCyprian
Tymuś
-
Nie uwierzycie... R. Pojechał dokupić walizkę..z Fabim.. Ja zostałam w domu z młodszym.. Pół godz minęło dzwoni R. Ze zatrzasnal kluczyki w swoim samochodzie.. Masakra a zapasowych brak.. Dobrze ze to jego samochód bo jedziemy moim.. Ale nerwów co niemiara.. Musial zbic szybę.. HahaFabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyBabeczki, zrobiłam test owulacyjny i brakuje mało co mu do pozytywa
A zrobiłam z ciekawości bo mam wrażenie że te co używałam na owulacje jakieś felerne były. Teraz się zaczynam zastanawiać czy mi się coś nie popierdzielilo z hormonami.
Czasem sobie robiłam testy owu w drugiej fazie cyklu i wychodziły całkiem białe
Nawet w cyklu z biochemem test owu był blady... -
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Babeczki, zrobiłam test owulacyjny i brakuje mało co mu do pozytywa
A zrobiłam z ciekawości bo mam wrażenie że te co używałam na owulacje jakieś felerne były. Teraz się zaczynam zastanawiać czy mi się coś nie popierdzielilo z hormonami.
Czasem sobie robiłam testy owu w drugiej fazie cyklu i wychodziły całkiem białe
Nawet w cyklu z biochemem test owu był blady...FabianCyprian
Tymuś