X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jaka ja głodna jestem. A nic przełknąć nie umiem bo mnie mdli i ściska w środku. Ale ujnia. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka masz tych objawów ;) hihi

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja serio myślę, że to zatrucie. Chyba za szybko na mdłości jeszcze nawet jeśli... Choć wczoraj byliśmy u siostry i szwagra i mówiłam, że nie pije bo sie strułam itd a on jakie kurna jaja? I zaczął się śmiać. To pytam o co chodzi? A on chyba kinder niespodzianka a nie jajka są przyczyną. Hahahaha.

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ale ja serio myślę, że to zatrucie. Chyba za szybko na mdłości jeszcze nawet jeśli... Choć wczoraj byliśmy u siostry i szwagra i mówiłam, że nie pije bo sie strułam itd a on jakie kurna jaja? I zaczął się śmiać. To pytam o co chodzi? A on chyba kinder niespodzianka a nie jajka są przyczyną. Hahahaha.

hehe :D kochana sama widzisz że to musi być groszek nie ma innej opcji i żadne zatrucie pfff... i wcale nie za szybko każda ciąża inna więc się nie sugeruj swoją pierwszą chociażby ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z resztą przestać gadać i tu zapeszać niepotrzebnie tylko jutro sama się przekonasz :)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jasne. Ja chyba bym się zapłakała jeśli będzie jedna kreska. A tak podchodzę na luzie i nie uważam, że się udało. Choć wiadomo rozczarowanie tak czy inaczej będzie ogromne. :|

• Lago Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Cześć Kochane z rana :) u mnie od wczoraj koszmarnie, zatrułam się czymś chodzę i rzygam. Brzuch mnie boli, mdli mnie cały czas... Ogólnie beznadzieja i całą noc nie spałam prawie. Wszystko przez cholerną jajecznicę na śniadanie. Yh. I przeterminowane jajka. Fuck.

Jutro chyba siknę na test ale nie widzę tego
    Dziś np. temp. wysoka od nie spania w nocy :) a tak pewnie byłby spadek.

hahaahhahaha wez nie mydlij nam tu oczu jajami. Przterminowane jajka to moze miec Twoj stary, hhhahahhahahhahaha. Jakbys jadla stare to byc smierdzialy, i na pewne nie tknelabys tej jajecznicy

Gadi no przylazla jak w zegarku, norma.... A niech zgadne to Twoja labka placze??? Boze jakie te piesy sa kochane. My ja przeprowadzalismy sie z US to poprzegniego psa chcielismy dac bardzo bliskiemu znajomemu, ktory juz mial 2 goldeny, ale nasz byl taki smutny jakby przeczuwal ze cos sie kroi....koniec koncow przylecial z nami :D

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago serio były stare-do 13 były. Tylko mój nie spojrzał, nie wziął rachunku i już dupa. A moja teściowa robiła i twierdziła, że nic nam nie będzie. No i nikomu nic nie jest tylko mnie. Naprawdę źle mi. Tak jakby mi ktoś paskiem żołądek ściskał coraz bardziej i bardziej. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 09:14

• Lago Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Lago serio były stare-do 13 były. Tylko mój nie spojrzał, nie wziął rachunku i już dupa. A moja teściowa robiła i twierdziła, że nic nam nie będzie. No i nikomu nic nie jest tylko mnie. Naprawdę źle mi. Tak jakby mi ktoś paskiem żołądek ściskał coraz bardziej i bardziej. :(

zaparz sobie majeranku, jesli to jajka to jeszcze dzis Ci przejdzie, a jesli to grochu to wiesz co Cie czeka :P modle sie, zeby Ci nie przeszlo :D ale MAlINA przeciez zaden Twoj wykres tak wczesniej nie wygladal....wiem, bo Ci grzebalam! Tu nie ma innej opcji!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 09:22

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahaahhahaha wez nie mydlij nam tu oczu jajami. Przterminowane jajka to moze miec Twoj stary, hhhahahhahahhahaha. Jakbys jadla stare to byc smierdzialy, i na pewne nie tknelabys tej jajecznicy

Gadi no przylazla jak w zegarku, norma.... A niech zgadne to Twoja labka placze??? Boze jakie te piesy sa kochane. My ja przeprowadzalismy sie z US to poprzegniego psa chcielismy dac bardzo bliskiemu znajomemu, ktory juz mial 2 goldeny, ale nasz byl taki smutny jakby przeczuwal ze cos sie kroi....koniec koncow przylecial z nami :D
    nooo labka moja kochana <3 płakała... smutna chodzi ...

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nooo labka moja kochana <3 płakała... smutna chodzi ...

no wez ja wysciskaj, daj buziaka :) a Wyd zis lecicie? bo mnie sie ubzduralo ze jutro....jakby co to slonce wyszlo :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no wez ja wysciskaj, daj buziaka :) a Wyd zis lecicie? bo mnie sie ubzduralo ze jutro....jakby co to slonce wyszlo :D
    noo dziś o 17.30 chyba wylot ;) 21.15 Poland Welcome ;)
    uuuu słonko :D hyhy niech zostanie

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago zaparzyłam. Ile trzeba czekać max żeby zaczęło działać?...

• Lago Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Lago zaparzyłam. Ile trzeba czekać max żeby zaczęło działać?...

no za chwile jak zaczniesz trawic to powinno Ci sie beknac kilka razy i powinno szybko przejsc :)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chyba nic z tego bo prawie 1,5h minęło i tylko troszkę lepiej ale dupy nie urywa. Yh.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uwierzycie... R. Pojechał dokupić walizkę..z Fabim.. Ja zostałam w domu z młodszym.. Pół godz minęło dzwoni R. Ze zatrzasnal kluczyki w swoim samochodzie.. Masakra a zapasowych brak.. Dobrze ze to jego samochód bo jedziemy moim.. Ale nerwów co niemiara.. Musial zbic szybę.. Haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babeczki, zrobiłam test owulacyjny i brakuje mało co mu do pozytywa :/
    A zrobiłam z ciekawości bo mam wrażenie że te co używałam na owulacje jakieś felerne były. Teraz się zaczynam zastanawiać czy mi się coś nie popierdzielilo z hormonami.
    Czasem sobie robiłam testy owu w drugiej fazie cyklu i wychodziły całkiem białe :/
    Nawet w cyklu z biochemem test owu był blady...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina, wykres masz jak nigdy dotąd! Ja też jak Lago zrobiłam małe rozpoznanie :D
    Fajnie by było jakby to twoje zatrucie zakończyło się porodem za 9 miesięcy! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 13:32

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Babeczki, zrobiłam test owulacyjny i brakuje mało co mu do pozytywa :/
    A zrobiłam z ciekawości bo mam wrażenie że te co używałam na owulacje jakieś felerne były. Teraz się zaczynam zastanawiać czy mi się coś nie popierdzielilo z hormonami.
    Czasem sobie robiłam testy owu w drugiej fazie cyklu i wychodziły całkiem białe :/
    Nawet w cyklu z biochemem test owu był blady...
    Wiesz z tymi testami to różnie jest.. Mi w drugiej fazie cyklu wychodzą zawsze dwie krechy.. Fakt że kontrolna mocniejsza niż testowa no ale są dwie..

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jużw drodze na lotnisko ;)

Tissaia lubi tę wiadomość

‹‹ 508 509 510 511 512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ