"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:3lata. Bo tylko licencjat jest narazie u nas. I pomostowe sa jeszcze dla obecnych pigul.
Lago masz fotę na priv
o matko i corko, ale Ty odwazna jestes hahahah faktycznie masz cos wspolnego z flaga niemiecka
Baby nie gadajcie tyle, bo przez Was obiadu nie ugotuje -
nick nieaktualny
-
Gizmo bo dziewczyny samą prawdę piszą że wszystko da radę pogodzić może się zdarzyć że zamiast 3 lat poświęcisz na studia ciut więcej czasu ale myślę że skoro służbę zdrowia masz we krwi to i piorunem będziesz przyswajać wiadomości ważne aby ćwiczenia i egzaminy zaliczać i pewnie w twoim przypadku to i jakąś praktykę
my w Ciebie wierzymy
a gumki się nie zmarnują u mnie też leży jeszcze jakaś nietknięta paczka haha dobrze że ten produkt ma bardzo długi termin ważności
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Jakie gumki?
Nie ma gumek. Zakazane
Lago a co tam gotujesz dobrego?
wyjatkowo 2 daniowy, bo zapomnialam ze mam w lodowce fasolke szparagowa wiec robie z niej zupe, a na drugie plastry karkowki w musztardzie z cukinia( po tych deszczach to mam jej pol lodowki) do tego kasza peczak i surowka z czerwonej kapuchy. Tak po naszemu dzisNats, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:wyjatkowo 2 daniowy, bo zapomnialam ze mam w lodowce fasolke szparagowa wiec robie z niej zupe, a na drugie plastry karkowki w musztardzie z cukinia( po tych deszczach to mam jej pol lodowki) do tego kasza peczak i surowka z czerwonej kapuchy. Tak po naszemu dzis
Ja fasolkę szparagowa mogę codziennie jesc. U nas dizisaj pierogi z kapustą i pieczarkami z barszczykiem czerwonym. Będą baki
Gizmo Super fryzura!3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Nats wrote:To na bogato
Ja fasolkę szparagowa mogę codziennie jesc. U nas dizisaj pierogi z kapustą i pieczarkami z barszczykiem czerwonym. Będą baki
Gizmo Super fryzura!
no ja tez moge codziennie, najlepiej z bulka i maselkiem, ale staram sie nie jesc bialego pieczywa, wiec kombinuje inne panierki. Ostatnio z fistaskami polubilam. A pierogi sama lepisz czy kupne?