X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Caro Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej,
    Karola melduje się, że.... fanfaranfa DOPIERO WSTAŁAM :-D Szczyt szczytów lenistwa. Urlop w pełni hihi.

Nats oczywiście, że będę je wysyłać dalej. Lago w kolejce :-) Jak mówisz, że mają ciążową moc jeszcze przed zaparzeniem to będę je kirać heh B-) 10 basenów przeplynęłaś? Ulalalla, no to jakaś tam kondycja jeszcze jest!

Gizmo @ odejdzie w odpowiednim momencie. Idealnie przed przyjazdem Tii :-D aaaaaa pokaż włosy, pokaż pokaż!!! Trzymam też mocno kciuki za Ciebie! Żeby Cię przyjęli, a jak pojawi się Groszek to i tak i tak wszystko się ułoży. Zobaczysz!

Lago fajny film był nie? Ja też się wkręciłam i oglądałam z Małżem do końca.

Ana masz jutro wizytę? No to kciuki zaciśnięte i daj znać :-)

Aaaaaa! Pierwszy cykl bez testów i mierzenia tempki i nawet of mnie zaskakuje. Dzisiaj pokazuje mi że UWAGA jest dzień - przypuszczalnie płodny hahahaha :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 10:43

Lago, Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Lago Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Chodzi o to że jeszcze Nie spotkałam się udanym iui w tej klinice A już kilka dziewczyn próbowało. ty pewnie chodzisz do doktora w?

nie nie, ja wogole z innego wojewodztwa jestem, ale czytalam o roznych klinikach dlatego pytam. No niby morfologia ok a bejbika nie ma, cos tam musi szwankowac wiec trzeba dopomoc chlopakom doplynac do celu hahahaha

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nie nie, ja wogole z innego wojewodztwa jestem, ale czytalam o roznych klinikach dlatego pytam. No niby morfologia ok a bejbika nie ma, cos tam musi szwankowac wiec trzeba dopomoc chlopakom doplynac do celu hahahaha
    Powiem ci że statystki ivf to mają Super. Każda W ciąży

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Lago Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Hej, hej,
    Karola melduje się, że.... fanfaranfa DOPIERO WSTAŁAM :-D Szczyt szczytów lenistwa. Urlop w pełni hihi.

Alleluja, a ja myslalam ze tylko ja tak grzesze dlugim spaniem hahaahahah. Film super szkoda tylko ze w tv trzeba polowac na fajne filmy. Powinni codziennie wieczorem dawac cos do ogladania a nie Harry pottery i inne lordy of the ringsy hahhahaa

Caro lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny PRZYJĘLI MNIE!!!! AAAA bede studentka :D jeny nie wierze :'( aż się popłakałam.

Caro, Karolina2787, Nats, Posok82, Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Dziewczyny PRZYJĘLI MNIE!!!! AAAA bede studentka :D jeny nie wierze :'( aż się popłakałam.
    Super gratulacje! będziemy miały znajomosci w służbie zdrowia

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Super gratulacje! będziemy miały znajomosci w służbie zdrowia
    Najpierw to trza to skończyć. Robotę znalezc. A jak mi ciaza dojdzie to pewnie i po studiach bedzie :( juz sama nie wiem co robic

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź i się ucz . mało to dziewczyn W ciąży szkoły kończy. Zacisniesz tyłek i dasz radę

Caro, Karolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GIZMO!!!!! Gratuluje!! :-D Zdolniacha!
    A i Ana ma rację. Wiele dziewczyn w ciąży kończy studia i daje sobie radę. Dasz i Ty! Będziemy wspierać Cie duchowo :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 11:40

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro raz się żyje a co tam śpij ile wlezie i korzystaj z wolnego :D

Gizmo gratulejszyn!!! :D

Ana bardzo się cieszę bo w końcu ktoś z bliskich stron :) a jakie tam mają ceny za te wizyty? Też myślę o IUI więc chciałabym dopytać już tę bardziej doświadczoną ;) IVF jest o wiele skuteczniejsze niż IUI no ale niestety dużo droższe więc jak nie uda mi się po tym to już dalej nie bd próbowała.

Lago Dziś American Pie będzie tak apropo filmów ;)

Caro lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo będzie Pigułą :D Gratulacje :D
    W razie czego zawsze możesz sobie załatwić indywidualny tok nauczania. Wtedy z prowadzącymi dogadujesz się jak zaliczać zajęcia. Możesz chodzić do innych grup i w ogóle. Ja tak miałam jak studiowałam 2 kierunki jednocześnie. Luz, bo możesz mieć trochę więcej nieobecności :) Dacie rade :)
    Ana Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :)

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

Gratulacjony! Teraz trzeba Cie pilnowac, zebys same 5 miala :P zrob sobie specjalizacje poloznej, bedziesz miala na kim trenowac :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Lago Dziś American Pie będzie tak apropo filmów ;)[/QUOTE

eee to glupie jest, dawno temu zaczelam ogladac i wymieklam w polowie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem ja też już kiedyś to oglądałam ale niestety na dobry film to trza poczekać do późniejszych godzin albo coś znaleźć na necie. Sama szukam czegoś ciekawego...

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    GRATULACJE :) poznasz służbę zdrowia od tej drugiej strony ;)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo ile te studia trwają?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie chyba w szoku lekkim jestem i nie dociera nic do mnie. Kiblem sie zajelam i końca roboty nie widac.

Posok u mnie cala rodzinka to sluzba zdrowia :D wiec od małego miałam do czynienia ze szpitalem. Kiedys nawet z psem weszłam na blok operacyjny do matki :D a "ciocie" na wózkach mnie wozily i podnosiły na lozkach :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Gizmo ile te studia trwają?
    3lata. Bo tylko licencjat jest narazie u nas. I pomostowe sa jeszcze dla obecnych pigul.

Lago masz fotę na priv :P

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Narazie chyba w szoku lekkim jestem i nie dociera nic do mnie. Kiblem sie zajelam i końca roboty nie widac.

Posok u mnie cala rodzinka to sluzba zdrowia :D wiec od małego miałam do czynienia ze szpitalem. Kiedys nawet z psem weszłam na blok operacyjny do matki :D a "ciocie" na wózkach mnie wozily i podnosiły na lozkach :D
    to Ty się bzykaj ile wlezie rób dzidzie bo nawet i z trójką niemowlaków sobie poradzisz na tych studiach bo masz to we krwi :D

Caro lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok ale to dzienne. Ja nikogo do opieki do dziecka nie mam w razie W.
    Ale jak dziewczyny tak mówią ze i dziekanke mozna wziac( chociaż czuje ze po urlopie nie chciałoby mi sie juz wracać do nauki ) i ze mozna sie dogadac o zaliczenia w innych terminach. Ktos jeszcze mi tu pisał ze mozna wykłady opuścić byleby notatki sobie kombinowac. Moze i jest szansa ze nie zrezygnuje ze staran. :)
    A ja głupia juz kazalam Tii gumki kupic :/

Posok82 lubi tę wiadomość

‹‹ 531 532 533 534 535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ