"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, hej,
Karola melduje się, że.... fanfaranfa DOPIERO WSTAŁAMSzczyt szczytów lenistwa. Urlop w pełni hihi.
Nats oczywiście, że będę je wysyłać dalej. Lago w kolejceJak mówisz, że mają ciążową moc jeszcze przed zaparzeniem to będę je kirać heh
10 basenów przeplynęłaś? Ulalalla, no to jakaś tam kondycja jeszcze jest!
Gizmo @ odejdzie w odpowiednim momencie. Idealnie przed przyjazdem Tiiaaaaaa pokaż włosy, pokaż pokaż!!! Trzymam też mocno kciuki za Ciebie! Żeby Cię przyjęli, a jak pojawi się Groszek to i tak i tak wszystko się ułoży. Zobaczysz!
Lago fajny film był nie? Ja też się wkręciłam i oglądałam z Małżem do końca.
Ana masz jutro wizytę? No to kciuki zaciśnięte i daj znać
Aaaaaa! Pierwszy cykl bez testów i mierzenia tempki i nawet of mnie zaskakuje. Dzisiaj pokazuje mi że UWAGA jest dzień - przypuszczalnie płodny hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 10:43
Lago, Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
ana1122 wrote:Chodzi o to że jeszcze Nie spotkałam się udanym iui w tej klinice A już kilka dziewczyn próbowało. ty pewnie chodzisz do doktora w?
nie nie, ja wogole z innego wojewodztwa jestem, ale czytalam o roznych klinikach dlatego pytam. No niby morfologia ok a bejbika nie ma, cos tam musi szwankowac wiec trzeba dopomoc chlopakom doplynac do celu hahahaha -
Lago wrote:nie nie, ja wogole z innego wojewodztwa jestem, ale czytalam o roznych klinikach dlatego pytam. No niby morfologia ok a bejbika nie ma, cos tam musi szwankowac wiec trzeba dopomoc chlopakom doplynac do celu hahahaha
-
Caro wrote:Hej, hej,
Karola melduje się, że.... fanfaranfa DOPIERO WSTAŁAMSzczyt szczytów lenistwa. Urlop w pełni hihi.
Alleluja, a ja myslalam ze tylko ja tak grzesze dlugim spaniem hahaahahah. Film super szkoda tylko ze w tv trzeba polowac na fajne filmy. Powinni codziennie wieczorem dawac cos do ogladania a nie Harry pottery i inne lordy of the ringsy hahhahaaCaro lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Dziewczyny PRZYJĘLI MNIE!!!! AAAA bede studentka
jeny nie wierze :'( aż się popłakałam.
-
Idź i się ucz . mało to dziewczyn W ciąży szkoły kończy. Zacisniesz tyłek i dasz radę
Caro, Karolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość
-
GIZMO!!!!! Gratuluje!!
Zdolniacha!
A i Ana ma rację. Wiele dziewczyn w ciąży kończy studia i daje sobie radę. Dasz i Ty! Będziemy wspierać Cie duchowoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 11:40
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyCaro raz się żyje a co tam śpij ile wlezie i korzystaj z wolnego
Gizmo gratulejszyn!!!
Ana bardzo się cieszę bo w końcu ktoś z bliskich strona jakie tam mają ceny za te wizyty? Też myślę o IUI więc chciałabym dopytać już tę bardziej doświadczoną
IVF jest o wiele skuteczniejsze niż IUI no ale niestety dużo droższe więc jak nie uda mi się po tym to już dalej nie bd próbowała.
Lago Dziś American Pie będzie tak apropo filmówCaro lubi tę wiadomość
-
Gizmo będzie Pigułą
Gratulacje
W razie czego zawsze możesz sobie załatwić indywidualny tok nauczania. Wtedy z prowadzącymi dogadujesz się jak zaliczać zajęcia. Możesz chodzić do innych grup i w ogóle. Ja tak miałam jak studiowałam 2 kierunki jednocześnie. Luz, bo możesz mieć trochę więcej nieobecnościDacie rade
Ana Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Narazie chyba w szoku lekkim jestem i nie dociera nic do mnie. Kiblem sie zajelam i końca roboty nie widac.
Posok u mnie cala rodzinka to sluzba zdrowiawiec od małego miałam do czynienia ze szpitalem. Kiedys nawet z psem weszłam na blok operacyjny do matki
a "ciocie" na wózkach mnie wozily i podnosiły na lozkach
-
Gizmo wrote:Narazie chyba w szoku lekkim jestem i nie dociera nic do mnie. Kiblem sie zajelam i końca roboty nie widac.
Posok u mnie cala rodzinka to sluzba zdrowiawiec od małego miałam do czynienia ze szpitalem. Kiedys nawet z psem weszłam na blok operacyjny do matki
a "ciocie" na wózkach mnie wozily i podnosiły na lozkach
Caro lubi tę wiadomość
-
Posok ale to dzienne. Ja nikogo do opieki do dziecka nie mam w razie W.
Ale jak dziewczyny tak mówią ze i dziekanke mozna wziac( chociaż czuje ze po urlopie nie chciałoby mi sie juz wracać do nauki ) i ze mozna sie dogadac o zaliczenia w innych terminach. Ktos jeszcze mi tu pisał ze mozna wykłady opuścić byleby notatki sobie kombinowac. Moze i jest szansa ze nie zrezygnuje ze staran.
A ja głupia juz kazalam Tii gumki kupicPosok82 lubi tę wiadomość