"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Natsik no masz rację! Fajnie by było
Obyśmy zdążył nim któraś z Was zdąży urodzić hihi
Lago i Marteczka ale już macie dobrze. Czekacie na efekty, a ja dopiero przed "robotą" hahah
Gaduaaa Lago dobrze mówi, śpiąca jesteś boś w ciążyA i pewnie emocji i wrażeń z ostatnich dni było wiele, więc podwójne zmęczenie wychodzi dopiero teraz. Odpoczywaj, odpoczywaj.
Karola trzymam kciuki, żeby wyniki były w porządku. A i powiem Ci, że ja również w tym cyklu odpuściłam temperaturę i testy owulacyjne. Jakoś tak rozpoczęłam cykl urlopem i wyjazdem nad morze, tam termometra nie zabrałam, a po owu Dupek wariuje, także odpuściłam. Może i tak ma być
Malinka no faktycznie, trochę spraw naraz się posypało.. Ale bądź tu z nami od czasu do czasuCieszy też fakt, że myślisz przyszłościowo. To jest odpowiedzialność. Trzymam za Was kciuki
Aaaaaa no chciałabym jeszcze dodać, że jest Nas więcej, bo jest jeszcze GIZMOKarolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:Caro zioła odebrałaś?
to są zioła szczescia.. listonosz mi je przyniósł a na drugo dzień zrobilam testnie zdarzyłam odpakować
rzucacie tymi ziolami jak hot potato hahahhha. Caro jak zaciazysz to ja nastepna w kolejce po ten specyfik sie ustawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 18:44
Caro lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem od czego zacząć. Kuźwa juz nic nie ogarniam
Ani Was co tu sie dzieje ani swojego zycia.
Gadi wróciła to wiem. Ze ma przeczucie ze z dziadkiem juz ostatnie pożegnanie bylo. Gadulka takie życie. Jedni odchodzą by inni mogli sie narodzićnie smutaj aby.
Lago jest po owu i jeszcze ktos hmmm Marta??
Maline na priv przekonuje by konta nie usuwala.
Caro po urlopie i będzie sie gździć w domu dalej ze swoim
Natsik Posok juz zaawansowane ciazowki
Pominelam kogoś to sorry
U mnie Tii w czwartek 4rano będzie.no i płodne sie zaczną i w tym momencie zonk. Bo ja chyba się dostałam juz na studia i nie wiem co teraz robic. Dać panu szpary czy nie dać???
Nats lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ja nie wiem od czego zacząć. Kuźwa juz nic nie ogarniam
Ani Was co tu sie dzieje ani swojego zycia.
Gadi wróciła to wiem. Ze ma przeczucie ze z dziadkiem juz ostatnie pożegnanie bylo. Gadulka takie życie. Jedni odchodzą by inni mogli sie narodzićnie smutaj aby.
Lago jest po owu i jeszcze ktos hmmm Marta??
Maline na priv przekonuje by konta nie usuwala.
Caro po urlopie i będzie sie gździć w domu dalej ze swoim
Natsik Posok juz zaawansowane ciazowki
Pominelam kogoś to sorry
U mnie Tii w czwartek 4rano będzie.no i płodne sie zaczną i w tym momencie zonk. Bo ja chyba się dostałam juz na studia i nie wiem co teraz robic. Dać panu szpary czy nie dać???
Przekonuj MALINE bardziej intensywnie no!!!! MA-LIN-KA!!!! wez nie likwiduj konta no!
A staremu dac i to od razu po przyjezdzie!!! Tyle czekania i wogole no nie wolno rezygowac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 19:27
-
Gizmo wrote:Jak odpuszczę starania to konta nie usunę na bank. Maline tez zwerbuje
bedziem we dwie niestarajace gadajace na of
no i takie cos to ja rozumiem....
a zmieniajac temat to zal jestem na osa, bo sie rozpadalo i w domu ogrzezlam. Chyba sobie zrobie wieczor filmowy, widziala ktoras "moje corki krowy"? -
nick nieaktualnyCaro mam nadzieję że nie będzie tak źle
na razie mam wszystko w normie a na ten Progesteron nadal czekam. Co do tempki to też mam taki wolny cykl bo i urlop niedługo także bez spiny co będzie to będzie. Testy owu mam jeszcze 8 sztuk to może już zużyć i mieć spokój
Ana kciukam mocno
Lago dobrze że jesteś bo jak krzykniesz to i przywołasz do porządku hihi
Gizmo no witamy w końcu i się nie zastanawiaj tylko tyłka dawajco ma być to będzie
A ja się obżarłam obiado kolacją i meliskę piję teraz -
nick nieaktualny
-
przeczytałam co nadrukowałyście uff dużo tego
Gadi trzymaj się, dziadka miło wspominaj abyś o nim opowiadała jeszcze nienarodzonym bo wiesz bliźniaki mogą być
Malina bardzo mądra i dojrzała decyzja ale konta nie wolno Tobie usuwać, nie możesz się sprzeciwiać ciężarnym
Gizmo wróciłaś i nie waż się na tak długo nas zostawiać
Lago, Caro, Marta, Karola, Gizmo czekam na wasze zielone kropkiCaro, Lago, Karolina2787, Gaduaaa, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość