X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Caro Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo Gizmo wróciłaś! :-D A pewnie, że dać. Co ma przynieść los to przyniesie. Albo zakiełkuje i tak mialo być, albo pójdziesz na studia :-) Życie zdecyduje. I Ten tam do Góry ;-) I mocno i intensywnie namawiać Malinke żeby Nas nie opuszczała!! Pierdy mogą być i bez staranka :-)

Aaaaaaaa! Gaduaaa odebrałam ziółka!! I przeraziłam się ich ilością hihihi. A jak pachną! O człowieku. Nawet Małż coś tam poczuł :-P Postudiuje ich użytkowanie i w przyszłym cyklu użyje. Teraz je powdycham B-) Chyba, że nie zdążę :-P I Lago wysyłam je Tobie w ramach łańcuszka szczęścia :-) chyba że! Ciążunia objawi się w tym cyklu :-D

Co do filmów to "Moje córki krowy" oglądałam - bardzo fajny i pouczający. POLECAM. A i ja oglądam dzisiaj Polsat. Super film!!!! Małż siedzi jak zaczarowany!!! Nawet nie każe mi się odzywać.

Karola ja mam lenia. Odpuszczam i tempke i testy B-) Taki high life w tym cyklu hihi.

Karolina2787, Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a na jakim pecherzyku robilas IUI i w ktorej klinice?
    Artemida. Na naturalnym cyklu. 12 dc Pęcherzyk 22, endometrium 9,e2 353.

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :) jak tam dzionek u Was? Po kolei się meldować!;)

Caro dokładnie u mnie tak samo jakoś się rozleniwiłam w tym cyklu i sobie luzaka robię ;) i zgadzam się z Tobą co to tego by Gizmo działała bo tak jak mówisz uda się i będzie cudownie a jak nie to też będzie ok więc czemu nie bzykać jak to takie miłe :D

Ana a skąd jesteś? Bo ja jak coś to też w Artemidzie planuję robić IUI jak nic już nie pomoże. Na razie badanie nasienia mojego tam robiliśmy. Ja Olsztyn

Lago jak film? Podobał się bo ja zasnęłam po 20 min trwania :D

Gizmo pisz nam tu zaraz co i jak ;)

Miłego dzionka dla Wszystkich :*

Nats, Caro lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)

Gizmo pokaż nowa fryzurę dziewczynom ;)

Przestańcie z tymi bliźniakami hahah!!!

Tez włączyłam wieczorem ten film na Polsacie i zasnąłam chyba po 8 minutach haha

Idę dziś do GP powiedzieć że jestem w ciąży niech wysyła list do szpitala :)

Wam również miłego dnia

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam :)

U mnie dzis dzień troche zajęty bedzie wiec od razu uprzedzam, ze nieobecna moge byc.
    Łazienkę musze ogarnac, ostatnie prania zrobić, z psem na kontrol( bo bidulek jest na antybiotyku i diecie) no i do dziekanatu zajechać :D france mi źle punkty rankingowe źle policzyli a dzis ogłoszenie wyników. Jejq jak się boje. Raz ze sie nie dostane a dwa ze jak się dostane to przy moim "pechu" wpierdziele sie w tym cyklu. I studia pójdą sie jebac :(

Poza tym @ciag dalszy o chyba nie ma zamiaru wogole odejść :/

Sloneczka Wam dzis życzę bo u mnie szaro, buro i deszczowo

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi nie ma się co juz chwalic wlosami. Wyglądam jak flaga Niemiec :D i chyba tyle wystarczy

• Nats Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naprodukowalyscie :D Lubię to. W końcu coś się dzieje :)
    Gizmo Perfekcyjna Pani domu sprząta pięknie na powrót chlopa :D Ciekawe czy zrobi Ci test białej rękawiczki :) Czekamy na rozpoczęcie produkcji serduch na wykresie :D
    Lago Ja widziałam te córki krowy. Bardzo fajny film. Taki życia wzięty. Kulesza robi mega robotę. Swietnie babka gra.
    Caro Uważaj, bo te zioła mają ciążowa moc jeszcze przed ich zaparzeniem :D Proszę dołożyć swoje wirusy ciążowe i puścić dalej :D

Mi się wczoraj udało przepłynąć 10 basenów :D potem wciagnelam jajecznice z boczkiem i sie położyłam. Zaczęłam oglądać "polozne", ale zasnalam na drugim odcinku. Boże, ale te baby przy porodach się dra :P

Marteczka93 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak też lecze się W artemidzie w olsztynie.

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo a co to za szkoła? jaki kierunek?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana to Ty tydzień jestes po IUI. ??? To chyba i niedługo testowanie :) na kiedy masz termin @?

PWSZ kierunek pielęgniarstwo. Na dzienne uderzyłam :D

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ja też chce:-) Tak jestem po 1 iui. Dziś mija tydzień od zabiegu więc jeszcze tydzień. Ale jutro mam wizytę po zabiegU więc zobaczymy co tam się dzieje

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bede trzymać kciuki Ana :)

A Wy dzis za mnie trzymajcie. Coby mi punkty dobrze przeliczyli i przyjęli :P

ana1122, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pospalam dzis, bo sie w ten Polsat wczoraj wkrecilam...pozniej jeszcze ogladalam Eksperyment.

Ana a IUI bylo na peknietym pecherzyku czy nie? Sorka ze tak wypytuje ale ja tez sie szykuje na przyszly cykl

kurna no niech juz ten deszcz da sobie spokoj bo zaczyna mnie wkurzac.
    GIZMO poka poka poka fryza!!!!

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    No pospalam dzis, bo sie w ten Polsat wczoraj wkrecilam...pozniej jeszcze ogladalam Eksperyment.

Ana a IUI bylo na peknietym pecherzyku czy nie? Sorka ze tak wypytuje ale ja tez sie szykuje na przyszly cykl

kurna no niech juz ten deszcz da sobie spokoj bo zaczyna mnie wkurzac.
    GIZMO poka poka poka fryza!!!!
    Spoko możesz pytac. Ja też cały czas zadaje pytania dziewczyny który podchodziły do ivf. Bo chce wiedziec dokładnie. Ja miałam na niepeknietym. Pękł ok 4 godziny po iui. Dziewczyny pisały że lepiej tak jak ja miałam niż na pękniętym. Jeden minus tej kliniki to różne ceny za wizyty.

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za Gizmo i jej edukację:-)

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Spoko możesz pytac. Ja też cały czas zadaje pytania dziewczyny który podchodziły do ivf. Bo chce wiedziec dokładnie. Ja miałam na niepeknietym. Pękł ok 4 godziny po iui. Dziewczyny pisały że lepiej tak jak ja miałam niż na pękniętym. Jeden minus tej kliniki to różne ceny za wizyty.

a to faktycznie dziwne, bo przewaznie jest tak w klinikach za pierwsza wizyta jest drozsza a pozniej kazda kolejna mniej ale stala, no chyba ze na usg oddzielnie Ci doliczaja....Tez planuje robic na nie peknietym, ale ja ze stymulacja mimo, ze mam swoje owulacje. A duzo badan musialas robic przed?

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie tylko wirusologie za 300 zl na pare. Ja zrobiłam badania na nfz od gina. sama iui kosztuje 800 zł. jeszcze nie ma osoby której by się udało. Oczywiście oprócz mnie:-) A masz już wybranego lekarza? jaki U was jest problem?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Nie tylko wirusologie za 300 zl na pare. Ja zrobiłam badania na nfz od gina. sama iui kosztuje 800 zł. jeszcze nie ma osoby której by się udało. Oczywiście oprócz mnie:-) A masz już wybranego lekarza? jaki U was jest problem?

ale ze co? ten konkretny lekarz nie ma ciezarnej na koncie? lekarza niby mam, ale dopiero za 2 tygodnie bede konkretnie z nim rozmawiala, bo sam mi zaproponowal IUI u siebie w gabinecie. On pracuje w klinice, ale powiedzial, ze zrobi mi u siebie i wlasnie szukam info na temat IUI w prywatnych gabinetach. Sama nie wiem dlaczego nam sie nie udale, bo owu mam monitorowane od stycznia i zawsze byla, stary ma morfologie 13% wiec zle nie jest, chociaz moj endo twierdzi ze powinno byc 40%, no i wlasnie wykrylam u siebie Hashimoto. HSG robilam i wszystko drozne. W zadne badania genetycznie, chromosomy i te inne nie mam zamiaru sie bawic

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ale ze co? ten konkretny lekarz nie ma ciezarnej na koncie? lekarza niby mam, ale dopiero za 2 tygodnie bede konkretnie z nim rozmawiala, bo sam mi zaproponowal IUI u siebie w gabinecie. On pracuje w klinice, ale powiedzial, ze zrobi mi u siebie i wlasnie szukam info na temat IUI w prywatnych gabinetach. Sama nie wiem dlaczego nam sie nie udale, bo owu mam monitorowane od stycznia i zawsze byla, stary ma morfologie 13% wiec zle nie jest, chociaz moj endo twierdzi ze powinno byc 40%, no i wlasnie wykrylam u siebie Hashimoto. HSG robilam i wszystko drozne. W zadne badania genetycznie, chromosomy i te inne nie mam zamiaru sie bawic
    Chodzi o to że jeszcze Nie spotkałam się udanym iui w tej klinice A już kilka dziewczyn próbowało. ty pewnie chodzisz do doktora w?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy macie morfologie 13% minimum jest 4% więc U was to chyba super

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
‹‹ 530 531 532 533 534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ