"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:hahahahaha skad wiesz? widzialas czy Ci powiedziala?
Napierdzielalabym ze tylko dym by szedł z dupy. Ale ciagle jej tlumacze. Zreszta ja z dziecmi strasznie duzo gadam o "trudnych" sprawach -
Lago wrote:no ja tez moge codziennie, najlepiej z bulka i maselkiem, ale staram sie nie jesc bialego pieczywa, wiec kombinuje inne panierki. Ostatnio z fistaskami polubilam. A pierogi sama lepisz czy kupne?
moje zawsze jakieś koslawe wychodzą i sie rozwalaja później. Mama mi pomoże lepić, albo raczej ja jej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 13:23
Lago, Posok82 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Dudi ją podkablowala. A Ali sie pozniej przyznala. Zreszta po Ali widac ze to modelka i jak zachowuje sie w obecności plci męskiej
Napierdzielalabym ze tylko dym by szedł z dupy. Ale ciagle jej tlumacze. Zreszta ja z dziecmi strasznie duzo gadam o "trudnych" sprawach
cos Ty lomot tylko moglby spowodowac efekt odwrotny, dobrze dobrze gadaj im, od tego jest stara matka hahhahha -
Gizmo wrote:Dudi ją podkablowala. A Ali sie pozniej przyznala. Zreszta po Ali widac ze to modelka i jak zachowuje sie w obecności plci męskiej
Napierdzielalabym ze tylko dym by szedł z dupy. Ale ciagle jej tlumacze. Zreszta ja z dziecmi strasznie duzo gadam o "trudnych" sprawachto Ali może szybciej się przydadzą niż Ci się wydaje
-
Posok82 wrote:no widzisz to gumki jak znalazł na takie pogaduchy
to Ali może szybciej się przydadzą niż Ci się wydaje
Posok82, Lago lubią tę wiadomość
-
Ej!! A ja zdjęcia new hair Gizmo nie widziałam!! Proszę na fb
A no i ja przyklepie, że prawdą jest to, że można sobie załatwić indywidualny tok nauczania, chodzić tylko na ćwiczenia, opuszczać wykłady i dogadać się z wykładowcami, kombinować notatki i skończyć studia z oceną bardzo dobrąSi si! Autentyk! Także Gizmo gumki? A co to? Heheh
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Karolina2787 wrote:Caro raz się żyje a co tam śpij ile wlezie i korzystaj z wolnego
Gizmo gratulejszyn!!!
Ana bardzo się cieszę bo w końcu ktoś z bliskich strona jakie tam mają ceny za te wizyty? Też myślę o IUI więc chciałabym dopytać już tę bardziej doświadczoną
IVF jest o wiele skuteczniejsze niż IUI no ale niestety dużo droższe więc jak nie uda mi się po tym to już dalej nie bd próbowała.
Lago Dziś American Pie będzie tak apropo filmów -
Posok82 wrote:normalnie dzisiaj masz kulinarną rozpustę
może to się przekłada na sypialnię
hahahahahahha no wlasnie nie wiem co mnie ogarnelo dzis, bo ja nawet nie lubie gotowac...chyba nie chce mi sie zabrac za konkretna robote i sciemniam przy garach -
Lago wrote:hahahahahahha no wlasnie nie wiem co mnie ogarnelo dzis, bo ja nawet nie lubie gotowac...chyba nie chce mi sie zabrac za konkretna robote i sciemniam przy garach
przynajmniej sobie dobrze pojecie
Lago, Nats lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Posok ma rację i zgadzam się z nią także Gizmo tak czy siak i tak dasz radę na pewno
Lago poczekaj niech tylko Gadua wróci to wgl już obiadów nie będziesz gotowała bo czasu nie będzieKarolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/701519f12c06.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7594ae01a251.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efdff9daa1d4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 17:41
zapachmalin, Nats, Caro, Karolina2787, Marteczka93, ana1122, Posok82 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś