"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
A może i temu bo w koncu czuje luz. Az dziwnie mi
cieszę sie ze udalo mi sie Tu wrócić po raz kolejny. Ze w końcu ludziska z sąsiedztwa i rodzinka dali mi spokoj. Tajfun w domu przegnany. Cisza, spokoj. Zyc nie umierac
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Ja mam 6dc. Termin @ na 25.08. Ale przyjdzie wcześniej jak zwykle.
Pól butelki Tyskiegoale humor mam tak zajebisty ... Czy to dlatego ze Tii wraca, czy ta wiadomość o szkole... Grom wie czego mi sie dziob cieszy
No to jesteś zaraz po mniekochana mam nadzieję że nie przyjdzie i będzie suprise! łooo to ja więcej już wychlałam
drugą tatrę kończę, zaraz obiado-kolację wsunę, inofem wypiję i w kimono. Ja dziś miałam dzień w nerwach ale już mi przeszło... A Ty ciesz się i z tego i z tego kochana bo masz z czego
uczcić trza to seksem!
-
Taaa na śpiocha bedzie mnie dźgał haha. Ja jeszcze musze łoże przygotować, psa wykąpać bo z sosem na czubku Glowy chodzi biedaczek. Tak dziś zebrał o jedzenie a jeszcze mu nie wolno. No i siebie musze ogarnac, wypachnić i chyba jaki gorset wyciągnąć z szafki
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Taaa na śpiocha bedzie mnie dźgał haha. Ja jeszcze musze łoże przygotować, psa wykąpać bo z sosem na czubku Glowy chodzi biedaczek. Tak dziś zebrał o jedzenie a jeszcze mu nie wolno. No i siebie musze ogarnac, wypachnić i chyba jaki gorset wyciągnąć z szafki
Tam na śpiocha jakoś nie wierzę że nie pukniecie się po takiej tęsknocie także nie mydlij mi tu oczu bo nawet po tych wszystkich czynnościach co dziś zrobiłaś w domu to i tak dacie radęco do psa to hehe jakaś odżywka naturalna zawsze się przyda
gorset mmmm... no to już wgl będzie orgiaaaa łoooo...
-
Gizmo wrote:Orgii nie bedzie bo jeszcze @ leci jebana wrrr. Chyba ze mi sie przyblokuje po bro. Jakos dlugo sie franca ciągnie i ciągnie. Raz Kuźwa mnie zalewa dwa dni i potem plamienie a teraz jak na złość ciurka Se i ciurka po trochu. Ale za to jak długo
ostatnio jak Gadula miala dluga i pokrecona ciotke to zagroszkowala w tym samym cykluGaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:A co Cie tak wnerwilo? Jesli moge wiedzieć?
Możesz oczywiście. Bo tak moi szefowie postanowili sprawić dziecku a mojej podopiecznej pieska. Poprosili mnie bym kupiła coś dla niego do jedzenia no to ja poszłam do zoologicznego niedaleko i pytam czy coś ma dla yorka szczeniaka jakiś pasztecik bo szefowa miała właśnie a ten zaczął mi się mądrzyć że zależy jaka firma tego żarcia i że pasztecików nie ma żadnych i przy półce postawił z żarciem dla psów i gada żebym wybrała no to ja wybieram a ten do mnie ze to nie może być bo za duże kawałki to że nie pasuję bo dla innej rasy kuźwa wkurwiłam się i gadam do niego. Po cholere mnie stawia przed półką z żarciem dla psów i mi mówi że to można dawać a potem że nie pasuje itp. Wgl długo by pisać o tym ale brak mi tchu normalnie tak mnie wkurzył a na koniec powiedziałam że sam jest niezdecydowany i że nie wrócę tu więcej bo nawet nie potrafi doradzić nic ani pomóc. A ten do mnie żebym wybrała co chce więc chwyciłam za pierwszą lepszą karmę i poszłam. W domu okazało się że PASZTET JEST! co za dupek -
nick nieaktualnyGizmo wrote:Co za dupki Ci państwo
każą kupic jak w domu maja. Trza bylo od razu wyjść z tego sklepu i iść do drugiego.
Nie nie kochana bo oni mnie poprosili żebym cokolwiek dla małego kupiła ale coś w postaci tego pasztetu no bo mały pies a ja nie patrzyłam na firmę tego żarcia i nie wiedziałam a ten dupek ze sklepu zaczął mi się mądrzyć a gówno się zna nawet nie wiedział jaką mi smycz ma dać dla yorka małego bo kazał go sobie przyprowadzić a moi szefowie kupili gdzie indziej smyczkę normalnie. On ten sprzedający to jakiś idiota znaczy taki snob bo ma sklep swój, myśli że zna się na wszystkim a gówno prawda bo nawet sprzedać nic nie potrafi a o doradzeniu to zapomnij postawi Cię przed półką i se wybieraj a jak już wybierzesz to jeszcze Ci powie że nie dobre grrr taki ciężki przypadek z tym gościem -
U nas tacy sprzedawcy sa od siedmiu bolesci....kiedys wybieralam jakas bluzke i szukam rozmiaru, podchodzi babka i pyta czy mi w czyms pomoc wiec mowie jej ze szukam Mki (z nadzieja ze przyniesie z zaplecza) a ona do mnie ze skoro nie ma na wieszaku to nie ma. No to po huk sie pyta czy mi pomoc?????
-
nick nieaktualnyNo właśnie Lago tak jak piszesz takie pierdolenie kotka za pomocą młotka do cholery. Pytają w czym pomóc a gówno powiedzą bo sama i tak wiesz ech... ten to snob był cholerny. Sklep ma swój i udaje że się zna a nie potrafi nic doradzić tylko przed półką z żarciem stawia i se radź sama a co do czego to źle źle źle...maskara jakaś już na pewno tam nie wrócę.
-
Karolina2787 wrote:No właśnie Lago tak jak piszesz takie pierdolenie kotka za pomocą młotka do cholery. Pytają w czym pomóc a gówno powiedzą bo sama i tak wiesz ech... ten to snob był cholerny. Sklep ma swój i udaje że się zna a nie potrafi nic doradzić tylko przed półką z żarciem stawia i se radź sama a co do czego to źle źle źle...maskara jakaś już na pewno tam nie wrócę.
idz jutro i mu powiedz ze chcialas tylko go poinformowac ze pasztet ma, wiec niech nie wprowadza klientow w bladKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:idz jutro i mu powiedz ze chcialas tylko go poinformowac ze pasztet ma, wiec niech nie wprowadza klientow w blad
Wiesz co poszłabym i tak jak mówisz powiedziała mu wyraźnie że ma coś takiego jak ''pasztet'' a nawet sam nie wie a najchętniej mu wyje...ła tym pasztetem w ryj co by zapamiętał raz na zawsze ale nie mój pies i nie mój problem już nie mam zamiaru się wkurzać niech sami latają za żarciem ja tylko nianią jestem więc mam się dzieckiem zajmować a nie psem.
Dzień wgl zwalony bo nie dosyć że ten gościu wkurzył to szefowa mi daje cynk że wcześniej skończe bo do lekarza ma a pod koniec mojej radości mówi że się nie mogła zwolnić i przestawiła wizytę na późniejsza to ja muszę z małą zostać jeszcze dwie godzinyech...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 20:57
-
jaki głupek... siedzi w tym sklepie jak dupa od srania .. musi doradzać... ewentualnie podać ci do wyboru np dwa produkty a nie powiedzieć wybierz se sama..
wrr też mnie leczą takie ciołki
Gizmo pamiętasz jaki miałam przeciągający się @ ten ostatni ??hyhyhy
Karolina2787, Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Dzień wgl zwalony bo nie dosyć że ten gościu wkurzył to szefowa mi daje cynk że wcześniej skończe bo do lekarza ma a pod koniec mojej radości mówi że się nie mogła zwolnić i przestawiła wizytę na późniejsza to ja muszę z małą zostać jeszcze dwie godziny
ech...
ooooooo takie cos potafi wkurwic...
kurna moje kocie kluseczki maja dopiero 4 dni ale tak urosly ze szok. Juz nawet mamcia je zostawia same i chodzi sobie na spacery, za to piesu uwielbia je obwachiwac D