"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaaa szkoda gadać dziewczyny po prostu palant i tyle.
Gadii przygotuj się że za niedługo będziesz miała cycuchy jak pamelahaha bo Twój suwak tak mówi
Oby jutro był lepszy dzień. Mykam w kime laski miłego wieczorku i dobrej nocki meldujcie się jutro co i jak nowego
Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Aaaa szkoda gadać dziewczyny po prostu palant i tyle.
Gadii przygotuj się że za niedługo będziesz miała cycuchy jak pamelahaha bo Twój suwak tak mówi
Oby jutro był lepszy dzień. Mykam w kime laski miłego wieczorku i dobrej nocki meldujcie się jutro co i jak nowegoi cały czas bolą
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
a wiecie ze termin porodu mam na 30 marca... a mój Cypek ma urodziny 30 marca...
hahah ja chyba jestem zdolna do zapłodnienia tylko w lipcu i sierpniu.. :)nie wiem po co tyle miesięcy się starałam haha mogłam od razu poczekać do lipcaCaro, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:a wiecie ze termin porodu mam na 30 marca... a mój Cypek ma urodziny 30 marca...
hahah ja chyba jestem zdolna do zapłodnienia tylko w lipcu i sierpniu.. :)nie wiem po co tyle miesięcy się starałam haha mogłam od razu poczekać do lipca -
Lago wrote:a czy mi sie wydaje czy kiedys byla tu gadka ze w miesiace wakacyjne najczesciej sie zachodzi? a kiedy powiesz chlopakom?
cieszą się!! Chcą siostrę już imiona wymyślają hehe
Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Jestem. Jeszcze z Tii gadalam. Dopiero w Chrobrym jest, po kolacji. Czeka na busa żeby sie przesiasc. Moze na śniadanie mi zjedzie O_O
fajny film dzieki Caro
a co to Chrobry?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 22:20
Caro lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Chrobry to taki zajazd zaraz za niemiecką granica. Juz po polskiej stronie. Tam wszystkie busy maja zjazd i rozdzielaja sie w 4strony świata
Ty lepiej idz ten gorset przymierza ja jeszcze sobie Epidemie obejrze... ze starym sie scielam wiec nie mam co robic. Za kare wyzarlam mu wszystkie krakersy, bedzie wsciekly, sesesesese
-
Gizmo wrote:Jestem. Jeszcze z Tii gadalam. Dopiero w Chrobrym jest, po kolacji. Czeka na busa żeby sie przesiasc. Moze na śniadanie mi zjedzie O_O
Ojojoj niech ta @ znika, bo ogień w szopie się szykujepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hej Laski nie wiecie czy urofuraginum dostać można w rossmanie? Bo dopadło mnie znów zapalenie pęcherza a nie chce mi się po aptekach łazić
A tak w ogole to czesc wszystkim3500 g 54 cm