"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaaa szkoda gadać dziewczyny po prostu palant i tyle.
Gadii przygotuj się że za niedługo będziesz miała cycuchy jak pamela
haha bo Twój suwak tak mówi 
Oby jutro był lepszy dzień. Mykam w kime laski miłego wieczorku i dobrej nocki meldujcie się jutro co i jak nowego
Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
-
już takie mam hahahKarolina2787 wrote:Aaaa szkoda gadać dziewczyny po prostu palant i tyle.
Gadii przygotuj się że za niedługo będziesz miała cycuchy jak pamela
haha bo Twój suwak tak mówi 
Oby jutro był lepszy dzień. Mykam w kime laski miłego wieczorku i dobrej nocki meldujcie się jutro co i jak nowego
i cały czas bolą
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
a wiecie ze termin porodu mam na 30 marca... a mój Cypek ma urodziny 30 marca...
hahah ja chyba jestem zdolna do zapłodnienia tylko w lipcu i sierpniu.. :)nie wiem po co tyle miesięcy się starałam haha mogłam od razu poczekać do lipca
Caro, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
a czy mi sie wydaje czy kiedys byla tu gadka ze w miesiace wakacyjne najczesciej sie zachodzi? a kiedy powiesz chlopakom?Gaduaaa wrote:a wiecie ze termin porodu mam na 30 marca... a mój Cypek ma urodziny 30 marca...
hahah ja chyba jestem zdolna do zapłodnienia tylko w lipcu i sierpniu.. :)nie wiem po co tyle miesięcy się starałam haha mogłam od razu poczekać do lipca -
Już wiedząLago wrote:a czy mi sie wydaje czy kiedys byla tu gadka ze w miesiace wakacyjne najczesciej sie zachodzi? a kiedy powiesz chlopakom?
cieszą się!! Chcą siostrę już imiona wymyślają hehe
Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
reklama na tvnGizmo wrote:Jestem. Jeszcze z Tii gadalam. Dopiero w Chrobrym jest, po kolacji. Czeka na busa żeby sie przesiasc. Moze na śniadanie mi zjedzie O_O
fajny film dzieki Caro 
a co to Chrobry?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 22:20
Caro lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Chrobry to taki zajazd zaraz za niemiecką granica. Juz po polskiej stronie. Tam wszystkie busy maja zjazd i rozdzielaja sie w 4strony świata

Ty lepiej idz ten gorset przymierz
a ja jeszcze sobie Epidemie obejrze... ze starym sie scielam wiec nie mam co robic. Za kare wyzarlam mu wszystkie krakersy, bedzie wsciekly, sesesesese
-
Gizmo wrote:Jestem. Jeszcze z Tii gadalam. Dopiero w Chrobrym jest, po kolacji. Czeka na busa żeby sie przesiasc. Moze na śniadanie mi zjedzie O_O
Ojojoj niech ta @ znika, bo ogień w szopie się szykuje
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Oj nie zazdroszczę. Wiesz co wydaje mi się, ze chyba nie ma w rossmanie, ale głowy za to nie dam.Karolina2787 wrote:Hej Laski nie wiecie czy urofuraginum dostać można w rossmanie? Bo dopadło mnie znów zapalenie pęcherza a nie chce mi się po aptekach łazić

A tak w ogole to czesc wszystkim
3500 g 54 cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH