"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Kurcze to jednak bd musiała lecieć ech... nie mogło później to przylezc a nie akurat na owulację
Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Karolina2787 wrote:Kurcze to jednak bd musiała lecieć ech... nie mogło później to przylezc a nie akurat na owulację
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie. Często babki zachodzą na antybiotykach, przy grypie to pewnie przy zapaleniu pęcherza też możnaSwoją drogą właśnie powracające zapalenia cewki moczowej/pęcherza to inaczej choroba miesiaca miodowego
Pasok jak się czujesz? Kiedy masz teraz wizyte?3500 g 54 cm -
Nats wrote:No właśnie. Często babki zachodzą na antybiotykach, przy grypie to pewnie przy zapaleniu pęcherza też można
Swoją drogą właśnie powracające zapalenia cewki moczowej/pęcherza to inaczej choroba miesiaca miodowego
Pasok jak się czujesz? Kiedy masz teraz wizyte?
Ogólnie to mam spadek energii ale to pewnie przez pogodę , jak wracam po południu z długiego spaceru z psem to mnie normalnie zwala z nógWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:27
-
W pierwszym trymestrze trochę tych badań trzeba zrobić niestety. Hivy, kily i inne toksoplazmozy
A zmęczenie to normalne podobno
Ja mam wizytę 11. Już się nie mogę doczekać! Brzucha prawie w ogóle nie mam. Zastanawiam się czy w ogole mi kiedyś urośnie. Za to cycki rosną jak na drozdzachPosok82 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Kurde laski ratunku!!! Ostatni cykl mialam plamienia przed @ dlatego gin we wtorek dal mi luteine, ale ja zapomnialam jej zaaplikowac i co mam teraz robic? Zaczac ja brac od dzis?? kurde chyba troche pozno bo przez 10 dni mi kazal i wtedy cykl mi sie wydluzy jak zaczne dzis brac...
-
nick nieaktualnyWróciłam laski w aptece mieli urointima ale to to samo co urofuraginum więc wzięłam dodatkowo jeszcze suszoną żurawinę i sok z żurawiny cholernie kwaśny ale co zrobić jak trzeba wyzdrowieć.
Natsik brzuszek urośnie w swoim czasie na pewnonajważniejsze że dzidzia zdrowa
teraz się ciesz z cycków i smukłej sylwetki póki możesz
Gizmo działaj działaj! w notatkach napisz ile razyi będzie git
-
Karolina2787 wrote:Wróciłam laski w aptece mieli urointima ale to to samo co urofuraginum więc wzięłam dodatkowo jeszcze suszoną żurawinę i sok z żurawiny cholernie kwaśny ale co zrobić jak trzeba wyzdrowieć.
Natsik brzuszek urośnie w swoim czasie na pewnonajważniejsze że dzidzia zdrowa
teraz się ciesz z cycków i smukłej sylwetki póki możesz
Gizmo działaj działaj! w notatkach napisz ile razyi będzie git
-
nick nieaktualnyPosok82 wrote:faszeruj się tabletkami - oby szybko przeszło i podczas seksu nic nie doskwierało bo dziecko dzieckiem ale przyjemność też musi być
Tak jest!Tym bardziej że mamy cykl na luzaku to nie spinam się już z tym że musi być tu i teraz
nawet nie wiem czy robić testy owu zostało mi 8 to może zużyję i będzie spokój
Caro, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Tak jest!
Tym bardziej że mamy cykl na luzaku to nie spinam się już z tym że musi być tu i teraz
nawet nie wiem czy robić testy owu zostało mi 8 to może zużyję i będzie spokój
w cyklu w którym się udało kupiłam więcej testów owulacyjnych bo w promocji były i teraz leżą hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 13:21
-
nick nieaktualnyPosok82 wrote:jak na luzaku to na luzaku nie rób tych testów bo podświadomie będziesz się nimi kierować i się nakręcać albo martwić, widzę że urlop się u Ciebie zbliża to tylko winko, śpiew i sex
No w sumie racja jak ma być luz to luz po całoścido urlopiku jeszcze trochę ale już się nie mogę doczekać na odpoczynek
śmiać mi się chciało dziś z mojego bo mówię dziś rano do niego trzymając się za brzuch że coś się zbliża chyba a ona do mnie nooo owulacja
hehe a ja że też ale bardziej zapalenie pęcherza
hehe
Posok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:dobra wezme ta luteine zeby pozniej nie zalowac.....to juz 2 razy zdazyliscie????? hahahah
i tak 1,5 godz póki nie mogłam sie juz oprzeć
Potem sen mnie zmorzyl i na dzień dobry drugi raz.
Chciałam juz wcześnie sie odezwać ale tak jak mówiłam Of siadl. Tez mialyscie przerwę w serwisie??