Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Oj nie zazdroszczę. Wiesz co wydaje mi się, ze chyba nie ma w rossmanie, ale głowy za to nie dam. :D

A tak w ogole to czesc wszystkim :)

Kurcze to jednak bd musiała lecieć ech... nie mogło później to przylezc a nie akurat na owulację

• Nats Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kurcze to jednak bd musiała lecieć ech... nie mogło później to przylezc a nie akurat na owulację
    Może nie będzie tak źle. Ja tak czasem miałam, ze po dwóch tabletkach przechodzilo. Spróbuj też jeść żurawinę i witaminy C dużo. Najlepiej też zaraz po stosunku iść zrobić siku - tylko wtedy możesz niechcaco pozbyć się żołnierzy :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    to nie fajnie oby nic poważniejszego się nie wyplątało, ale niektóre jak niedomagały właśnie w okresie owulacji to często zachodziły więc może u Ciebie taki scenariusz się pisze :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny mam nadzieję że szybko przejdzie bo ja dosyć często to mam niestety. Żurawie już po jadłam troszkę i lyknelam urofuraginum 2 bo szefowa ma ale bd musiała kupić i tak.

Posok chciałabym żeby to i mnie spotkało

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ucielo mi wiadomość grrr z tableta pisze dlatego. Potem bd teraz uciekam do apteki

• Nats Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

No właśnie. Często babki zachodzą na antybiotykach, przy grypie to pewnie przy zapaleniu pęcherza też można ;) Swoją drogą właśnie powracające zapalenia cewki moczowej/pęcherza to inaczej choroba miesiaca miodowego :D

Pasok jak się czujesz? Kiedy masz teraz wizyte? :)

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    No właśnie. Często babki zachodzą na antybiotykach, przy grypie to pewnie przy zapaleniu pęcherza też można ;) Swoją drogą właśnie powracające zapalenia cewki moczowej/pęcherza to inaczej choroba miesiaca miodowego :D

Pasok jak się czujesz? Kiedy masz teraz wizyte? :)
    planuję na 16.08 ale jeszcze się nie umówiłam i muszę przed tą wizytą badania wykonać, jak ja nie lubię pobierania krwi brrrr
    Ogólnie to mam spadek energii ale to pewnie przez pogodę , jak wracam po południu z długiego spaceru z psem to mnie normalnie zwala z nóg :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:27

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats a u Ciebie jak tam? brzuchol większy i nie mam na myśli objada się :P kiedy będziesz podglądać maleństwo?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszym trymestrze trochę tych badań trzeba zrobić niestety. Hivy, kily i inne toksoplazmozy :P A zmęczenie to normalne podobno :)
    Ja mam wizytę 11. Już się nie mogę doczekać! Brzucha prawie w ogóle nie mam. Zastanawiam się czy w ogole mi kiedyś urośnie. Za to cycki rosną jak na drozdzach :D

Posok82 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde laski ratunku!!! Ostatni cykl mialam plamienia przed @ dlatego gin we wtorek dal mi luteine, ale ja zapomnialam jej zaaplikowac i co mam teraz robic? Zaczac ja brac od dzis?? kurde chyba troche pozno bo przez 10 dni mi kazal i wtedy cykl mi sie wydluzy jak zaczne dzis brac...

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź dzis i bierz o te 2dni krócej :)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no i znow Gizmo nam zniknie na kilka tygodni..... :D
    Przecie estem :D

Dwóch <3 aby nie moge namalować na wykresie hyhy

• Lago Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Przecie estem :D

Dwóch <3 aby nie moge namalować na wykresie hyhy

dobra wezme ta luteine zeby pozniej nie zalowac.....to juz 2 razy zdazyliscie????? hahahah

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo nie marnujecie czasu :P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam laski w aptece mieli urointima ale to to samo co urofuraginum więc wzięłam dodatkowo jeszcze suszoną żurawinę i sok z żurawiny cholernie kwaśny ale co zrobić jak trzeba wyzdrowieć.

Natsik brzuszek urośnie w swoim czasie na pewno :) najważniejsze że dzidzia zdrowa <3 teraz się ciesz z cycków i smukłej sylwetki póki możesz ;)

Gizmo działaj działaj! w notatkach napisz ile razy <3 i będzie git ;)

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Wróciłam laski w aptece mieli urointima ale to to samo co urofuraginum więc wzięłam dodatkowo jeszcze suszoną żurawinę i sok z żurawiny cholernie kwaśny ale co zrobić jak trzeba wyzdrowieć.

Natsik brzuszek urośnie w swoim czasie na pewno :) najważniejsze że dzidzia zdrowa <3 teraz się ciesz z cycków i smukłej sylwetki póki możesz ;)

Gizmo działaj działaj! w notatkach napisz ile razy <3 i będzie git ;)
    faszeruj się tabletkami - oby szybko przeszło i podczas seksu nic nie doskwierało bo dziecko dzieckiem ale przyjemność też musi być :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    faszeruj się tabletkami - oby szybko przeszło i podczas seksu nic nie doskwierało bo dziecko dzieckiem ale przyjemność też musi być :)

Tak jest! :D Tym bardziej że mamy cykl na luzaku to nie spinam się już z tym że musi być tu i teraz ;) nawet nie wiem czy robić testy owu zostało mi 8 to może zużyję i będzie spokój

Caro, Posok82 lubią tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Tak jest! :D Tym bardziej że mamy cykl na luzaku to nie spinam się już z tym że musi być tu i teraz ;) nawet nie wiem czy robić testy owu zostało mi 8 to może zużyję i będzie spokój
    jak na luzaku to na luzaku nie rób tych testów bo podświadomie będziesz się nimi kierować i się nakręcać albo martwić, widzę że urlop się u Ciebie zbliża to tylko winko, śpiew i sex :D
    w cyklu w którym się udało kupiłam więcej testów owulacyjnych bo w promocji były i teraz leżą haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 13:21

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    jak na luzaku to na luzaku nie rób tych testów bo podświadomie będziesz się nimi kierować i się nakręcać albo martwić, widzę że urlop się u Ciebie zbliża to tylko winko, śpiew i sex :D

No w sumie racja jak ma być luz to luz po całości :) do urlopiku jeszcze trochę ale już się nie mogę doczekać na odpoczynek :) śmiać mi się chciało dziś z mojego bo mówię dziś rano do niego trzymając się za brzuch że coś się zbliża chyba a ona do mnie nooo owulacja :D hehe a ja że też ale bardziej zapalenie pęcherza :D hehe

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    dobra wezme ta luteine zeby pozniej nie zalowac.....to juz 2 razy zdazyliscie????? hahahah
    Zaraz po porannej kąpieli zaczął mnie masowac :D i tak 1,5 godz póki nie mogłam sie juz oprzeć :P Potem sen mnie zmorzyl i na dzień dobry drugi raz.

Chciałam juz wcześnie sie odezwać ale tak jak mówiłam Of siadl. Tez mialyscie przerwę w serwisie??

‹‹ 537 538 539 540 541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ