X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Oj nie zazdroszczę. Wiesz co wydaje mi się, ze chyba nie ma w rossmanie, ale głowy za to nie dam. :D

A tak w ogole to czesc wszystkim :)

Kurcze to jednak bd musiała lecieć ech... nie mogło później to przylezc a nie akurat na owulację

• Nats Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kurcze to jednak bd musiała lecieć ech... nie mogło później to przylezc a nie akurat na owulację
    Może nie będzie tak źle. Ja tak czasem miałam, ze po dwóch tabletkach przechodzilo. Spróbuj też jeść żurawinę i witaminy C dużo. Najlepiej też zaraz po stosunku iść zrobić siku - tylko wtedy możesz niechcaco pozbyć się żołnierzy :P

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    to nie fajnie oby nic poważniejszego się nie wyplątało, ale niektóre jak niedomagały właśnie w okresie owulacji to często zachodziły więc może u Ciebie taki scenariusz się pisze :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny mam nadzieję że szybko przejdzie bo ja dosyć często to mam niestety. Żurawie już po jadłam troszkę i lyknelam urofuraginum 2 bo szefowa ma ale bd musiała kupić i tak.

Posok chciałabym żeby to i mnie spotkało

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ucielo mi wiadomość grrr z tableta pisze dlatego. Potem bd teraz uciekam do apteki

• Nats Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

No właśnie. Często babki zachodzą na antybiotykach, przy grypie to pewnie przy zapaleniu pęcherza też można ;) Swoją drogą właśnie powracające zapalenia cewki moczowej/pęcherza to inaczej choroba miesiaca miodowego :D

Pasok jak się czujesz? Kiedy masz teraz wizyte? :)

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    No właśnie. Często babki zachodzą na antybiotykach, przy grypie to pewnie przy zapaleniu pęcherza też można ;) Swoją drogą właśnie powracające zapalenia cewki moczowej/pęcherza to inaczej choroba miesiaca miodowego :D

Pasok jak się czujesz? Kiedy masz teraz wizyte? :)
    planuję na 16.08 ale jeszcze się nie umówiłam i muszę przed tą wizytą badania wykonać, jak ja nie lubię pobierania krwi brrrr
    Ogólnie to mam spadek energii ale to pewnie przez pogodę , jak wracam po południu z długiego spaceru z psem to mnie normalnie zwala z nóg :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:27

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats a u Ciebie jak tam? brzuchol większy i nie mam na myśli objada się :P kiedy będziesz podglądać maleństwo?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszym trymestrze trochę tych badań trzeba zrobić niestety. Hivy, kily i inne toksoplazmozy :P A zmęczenie to normalne podobno :)
    Ja mam wizytę 11. Już się nie mogę doczekać! Brzucha prawie w ogóle nie mam. Zastanawiam się czy w ogole mi kiedyś urośnie. Za to cycki rosną jak na drozdzach :D

Posok82 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde laski ratunku!!! Ostatni cykl mialam plamienia przed @ dlatego gin we wtorek dal mi luteine, ale ja zapomnialam jej zaaplikowac i co mam teraz robic? Zaczac ja brac od dzis?? kurde chyba troche pozno bo przez 10 dni mi kazal i wtedy cykl mi sie wydluzy jak zaczne dzis brac...

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź dzis i bierz o te 2dni krócej :)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no i znow Gizmo nam zniknie na kilka tygodni..... :D
    Przecie estem :D

Dwóch <3 aby nie moge namalować na wykresie hyhy

• Lago Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Przecie estem :D

Dwóch <3 aby nie moge namalować na wykresie hyhy

dobra wezme ta luteine zeby pozniej nie zalowac.....to juz 2 razy zdazyliscie????? hahahah

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo nie marnujecie czasu :P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam laski w aptece mieli urointima ale to to samo co urofuraginum więc wzięłam dodatkowo jeszcze suszoną żurawinę i sok z żurawiny cholernie kwaśny ale co zrobić jak trzeba wyzdrowieć.

Natsik brzuszek urośnie w swoim czasie na pewno :) najważniejsze że dzidzia zdrowa <3 teraz się ciesz z cycków i smukłej sylwetki póki możesz ;)

Gizmo działaj działaj! w notatkach napisz ile razy <3 i będzie git ;)

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Wróciłam laski w aptece mieli urointima ale to to samo co urofuraginum więc wzięłam dodatkowo jeszcze suszoną żurawinę i sok z żurawiny cholernie kwaśny ale co zrobić jak trzeba wyzdrowieć.

Natsik brzuszek urośnie w swoim czasie na pewno :) najważniejsze że dzidzia zdrowa <3 teraz się ciesz z cycków i smukłej sylwetki póki możesz ;)

Gizmo działaj działaj! w notatkach napisz ile razy <3 i będzie git ;)
    faszeruj się tabletkami - oby szybko przeszło i podczas seksu nic nie doskwierało bo dziecko dzieckiem ale przyjemność też musi być :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    faszeruj się tabletkami - oby szybko przeszło i podczas seksu nic nie doskwierało bo dziecko dzieckiem ale przyjemność też musi być :)

Tak jest! :D Tym bardziej że mamy cykl na luzaku to nie spinam się już z tym że musi być tu i teraz ;) nawet nie wiem czy robić testy owu zostało mi 8 to może zużyję i będzie spokój

Caro, Posok82 lubią tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Tak jest! :D Tym bardziej że mamy cykl na luzaku to nie spinam się już z tym że musi być tu i teraz ;) nawet nie wiem czy robić testy owu zostało mi 8 to może zużyję i będzie spokój
    jak na luzaku to na luzaku nie rób tych testów bo podświadomie będziesz się nimi kierować i się nakręcać albo martwić, widzę że urlop się u Ciebie zbliża to tylko winko, śpiew i sex :D
    w cyklu w którym się udało kupiłam więcej testów owulacyjnych bo w promocji były i teraz leżą haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 13:21

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    jak na luzaku to na luzaku nie rób tych testów bo podświadomie będziesz się nimi kierować i się nakręcać albo martwić, widzę że urlop się u Ciebie zbliża to tylko winko, śpiew i sex :D

No w sumie racja jak ma być luz to luz po całości :) do urlopiku jeszcze trochę ale już się nie mogę doczekać na odpoczynek :) śmiać mi się chciało dziś z mojego bo mówię dziś rano do niego trzymając się za brzuch że coś się zbliża chyba a ona do mnie nooo owulacja :D hehe a ja że też ale bardziej zapalenie pęcherza :D hehe

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    dobra wezme ta luteine zeby pozniej nie zalowac.....to juz 2 razy zdazyliscie????? hahahah
    Zaraz po porannej kąpieli zaczął mnie masowac :D i tak 1,5 godz póki nie mogłam sie juz oprzeć :P Potem sen mnie zmorzyl i na dzień dobry drugi raz.

Chciałam juz wcześnie sie odezwać ale tak jak mówiłam Of siadl. Tez mialyscie przerwę w serwisie??

‹‹ 537 538 539 540 541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ