"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale co sie działo.. ja mogłam czytać prywatne wiadomości innych użytkowniczek ! to jest nienormalne... ! podejrzewam że równiez czytano nasze... a ja np w moich wiadomościach miałam moje dane z fb wysyłane do dziewczyn czy też adres
jest wściekła !! na OF !
zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Noo Dziewczyny masakra z tym ovu.. Lago Ty wiesz, że byłam przez chwilą Tobą!?! Za każdym razem jak się zalogowałam byłam kimś innym. Aż napisałam wiadomość do ofa, żeby się ogarnęli..
Lago lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyHej laski
Widzę że się działo ja po którejś próbie wysłania do Was wiadomości dałam sobie spokój i olałam całkiem wczorajsze OF bo bez sensu jak nawet nie miałam własnych wiadomości tylko innych dziewczyn, nie mogłam wysyłać wgl wiadomości it. tak jak u Was. Dziś już wróciło i jak na razie jest ok ale nie mam części komentarzy i kuźwa własnych notatek i wiadomości ze skrzynki mi zniknęłyjakaś masakra zgadzam się z Posok bo zamiast zablokować całkiem stronę i zawiesić na jeden dzień to takie cyrki się dzieją.
A tak poza tym to witam się ze wszystkimi w deszczowy dzień. Obudziłam się śpiąca więc pewnie dzień lenia sobie zrobię dziś
Gadi koniecznie musisz wstawić tę piosenkę dla GizmoGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Looooo matko ale sie nie wyspalam.....Mialy byc afrykanskie upaly a tu deszcz i chmury w sumie dobrze, bedzie wiecej kurek. Boze jak ja sie czegos czepne, to nie odpuszcze hahahahah
Caro ale chyba srednio Ci sie podobalo bycie w mojej skorze co? Szybko wrocilas do siebie hahahahaha
Nats kurcze szkoda ze nie mieszkasz blisko bo bym Ci obdarowala calym wiadrem. Ja kocham wrecz zbierac grzyby. ZAwsze jak jest ich duzo to zbieramy i obdarowujemy sasiadow, ale w tym roku stwierdzilam, ze narobimy pierogow z kurkami i zamrozimy na zime wiec sasiedzi dostana fige z makiem, hyhyhy.
A no i dobrze, ze to nie watek ciazowy, bo pewnie zaraz wiekszosc by Cie zjechala ze grzyby jesz w ciazy....Nats lubi tę wiadomość
-
Hello
Wczorajszej akcji na of juz nie będę komentować bo miałam podobnie jak Wy.
Piosenkę zdążyłam looknac i odsłuchaćoczywiście razem z Tii.
U mnie deszcz od rana, spać sie chce no i ta @ mnie juz do kresu nerw doprowadza. 9dc a ja ciagle plamie i plamie.
Wczoraj tez pojechaliśmy do lasu ale u nas grzybów brak -
Gizmo wrote:U mnie deszcz od rana, spać sie chce no i ta @ mnie juz do kresu nerw doprowadza. 9dc a ja ciagle plamie i plamie.
Wczoraj tez pojechaliśmy do lasu ale u nas grzybów brak
No jakbym Gadulke czytala miesiac temu
Jedz dzis Gizmek jeszcze raz, w calej PL jest wylew grzybow. Moj stary nawet podgrzybki i prawusa znalazlGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Ej a gdyby sie tak udalo w tym cyklu to narkoza moze cos zaszkodzić w trakcie zagniezdzania?? Tak czysto teoretycznie tylko pytam. Nawet nie wiem kiedy i czy w ogóle owu bede miec w tym cyklu.
I musze Gadi wykres rozpracowac jeszcze razchociaż i tak się nic a nic nie nastawiam.
Ale ta @ to juz mnie wkurwia na Maksa. Dwa dni aby z podpaska mogłam spędzić i to praktycznie bez zmieniania. A tak Kuźwa juz który dzien czyste wkladki jedynie zmieniam bo plamienie jest w trakcie wycierania. ( sorry ze tak dosłownie ale no nie wiem jak to opisac inaczej) -
O ja też zaluje Lago , ze nie mieszkasz bliżej. Z chęcią bym taki prezent przyjela
A jajecznica była pyszna. Ale faktycznie na tych wątkach ciazowych nieraz się spotyka takie matki wariatki, ze głowa mała. Wiadomo, ze ciaza trochę mózgu pozbawia, ale dla niektórych nie ma żadnej litości
Gizmo Faktycznie podobna sytuacja jak u Gadu w ostatnim cykluDobrze się wszystko tam oczyszcza, żeby Groszka przyjac
A my wlasnie w drodze do teściów na wieśmoże maliny już sa. Chłop mnie denerwuje, bo pojechał najgorsza mozliwa droga. Dziura na dziurze. Ubić to mało. Zawsze w sobotę czymś musi mieć wkurzyc. grr!
Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Ej a gdyby sie tak udalo w tym cyklu to narkoza moze cos zaszkodzić w trakcie zagniezdzania?? Tak czysto teoretycznie tylko pytam. Nawet nie wiem kiedy i czy w ogóle owu bede miec w tym cyklu.
I musze Gadi wykres rozpracowac jeszcze razchociaż i tak się nic a nic nie nastawiam.
-
Lago nie no, fajnie być na chwilę kimś innym
Mocno się zdziwiłam, bo nawet mogłam "Tobą" komentować. A jak się wylogowałam i znowu zalogowałam, bo byłam kimś zupełnie innym. Masakra co oni porobili
Gizmo co do tej narkozy to myślę, że najlepiej jak zapytalabyś gina, bo trochę racji w tym co pisze Lago jest
Natsik mniam, mniam zjadlabym taką jajecznice z kurkami
Ogólnie u mnie startuje "czas oczekiwania na efekty" i tym samym faza ciąży urojonejpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)