X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa Pola cudownie :D <3

Co do wyników no to właśnie tak jak mówisz wszystkie mam w normie jak na razie bo resztę zrobię za miesiąc chociaż i tak obojętnie w jakim dniu cyklu już. To chyba trza się przygotować do HSG jak tak...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tu się dziś dzieje <olaboga>

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyrąbali cały dzisiejszy dzień pisania - świnie :/

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale co sie działo.. ja mogłam czytać prywatne wiadomości innych użytkowniczek ! to jest nienormalne... ! podejrzewam że równiez czytano nasze... a ja np w moich wiadomościach miałam moje dane z fb wysyłane do dziewczyn czy też adres :/ jest wściekła !! na OF !

zapachmalin lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest jakaś chora sytuacja. -.-

Gadi Ty mi dziś skomentowałaś wykres? Bo usunęli komentarz świnie. :/
    Ta sytuacja z wiadomościami mega mnie wkurzyła :/

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezły bajzel im się zrobił dziwne że nie zablokowali na ten czas możliwości logowania tylko pozwalali na wszystko, masakra :/

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    co tu się dziś dzieje <olaboga>

Posok rodzi za 3 dni a Natsik ma owulacje hahahahhahahahahahahahhahhah

Posok82 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    To jest jakaś chora sytuacja. -.-

Gadi Ty mi dziś skomentowałaś wykres? Bo usunęli komentarz świnie. :/
    Ta sytuacja z wiadomościami mega mnie wkurzyła :/
    tak :) komentowałam :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooooo i piosenkę dla Gizmo usunęli :(

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nooooo i piosenkę dla Gizmo usunęli :(
    hehe to musisz wstawić jeszcze raz ona nie może tego przegapić :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo Dziewczyny masakra z tym ovu.. Lago Ty wiesz, że byłam przez chwilą Tobą!?! Za każdym razem jak się zalogowałam byłam kimś innym. Aż napisałam wiadomość do ofa, żeby się ogarnęli..

Lago lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski

Widzę że się działo ja po którejś próbie wysłania do Was wiadomości dałam sobie spokój i olałam całkiem wczorajsze OF bo bez sensu jak nawet nie miałam własnych wiadomości tylko innych dziewczyn, nie mogłam wysyłać wgl wiadomości it. tak jak u Was. Dziś już wróciło i jak na razie jest ok ale nie mam części komentarzy i kuźwa własnych notatek i wiadomości ze skrzynki mi zniknęły :/ jakaś masakra zgadzam się z Posok bo zamiast zablokować całkiem stronę i zawiesić na jeden dzień to takie cyrki się dzieją.

A tak poza tym to witam się ze wszystkimi w deszczowy dzień. Obudziłam się śpiąca więc pewnie dzień lenia sobie zrobię dziś :P

Gadi koniecznie musisz wstawić tę piosenkę dla Gizmo :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Jejku co tu sie działo. OF powinien zacząć to ogarniac, bo to jest przesada.
    Lago Zgadnij co dzisiaj u nas na sniadanie :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8275ec98fd94.jpg

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Looooo matko ale sie nie wyspalam.....Mialy byc afrykanskie upaly a tu deszcz i chmury w sumie dobrze, bedzie wiecej kurek. Boze jak ja sie czegos czepne, to nie odpuszcze hahahahah
    Caro ale chyba srednio Ci sie podobalo bycie w mojej skorze co? Szybko wrocilas do siebie hahahahaha
    Nats kurcze szkoda ze nie mieszkasz blisko bo bym Ci obdarowala calym wiadrem. Ja kocham wrecz zbierac grzyby. ZAwsze jak jest ich duzo to zbieramy i obdarowujemy sasiadow, ale w tym roku stwierdzilam, ze narobimy pierogow z kurkami i zamrozimy na zime wiec sasiedzi dostana fige z makiem, hyhyhy.
    A no i dobrze, ze to nie watek ciazowy, bo pewnie zaraz wiekszosc by Cie zjechala ze grzyby jesz w ciazy....

Nats lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :D
    Wczorajszej akcji na of juz nie będę komentować bo miałam podobnie jak Wy.

Piosenkę zdążyłam looknac i odsłuchać :D oczywiście razem z Tii.
    U mnie deszcz od rana, spać sie chce no i ta @ mnie juz do kresu nerw doprowadza. 9dc a ja ciagle plamie i plamie.

Wczoraj tez pojechaliśmy do lasu ale u nas grzybów brak :/

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    U mnie deszcz od rana, spać sie chce no i ta @ mnie juz do kresu nerw doprowadza. 9dc a ja ciagle plamie i plamie.

Wczoraj tez pojechaliśmy do lasu ale u nas grzybów brak :/

No jakbym Gadulke czytala miesiac temu :D
    Jedz dzis Gizmek jeszcze raz, w calej PL jest wylew grzybow. Moj stary nawet podgrzybki i prawusa znalazl

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a gdyby sie tak udalo w tym cyklu to narkoza moze cos zaszkodzić w trakcie zagniezdzania?? Tak czysto teoretycznie tylko pytam. Nawet nie wiem kiedy i czy w ogóle owu bede miec w tym cyklu.
    I musze Gadi wykres rozpracowac jeszcze raz :D chociaż i tak się nic a nic nie nastawiam.

Ale ta @ to juz mnie wkurwia na Maksa. Dwa dni aby z podpaska mogłam spędzić i to praktycznie bez zmieniania. A tak Kuźwa juz który dzien czyste wkladki jedynie zmieniam bo plamienie jest w trakcie wycierania. ( sorry ze tak dosłownie ale no nie wiem jak to opisac inaczej)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Nats Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja też zaluje Lago , ze nie mieszkasz bliżej. Z chęcią bym taki prezent przyjela :D
    A jajecznica była pyszna. Ale faktycznie na tych wątkach ciazowych nieraz się spotyka takie matki wariatki, ze głowa mała. Wiadomo, ze ciaza trochę mózgu pozbawia, ale dla niektórych nie ma żadnej litości :P
    Gizmo Faktycznie podobna sytuacja jak u Gadu w ostatnim cyklu :) Dobrze się wszystko tam oczyszcza, żeby Groszka przyjac :)

A my wlasnie w drodze do teściów na wieś :D może maliny już sa. Chłop mnie denerwuje, bo pojechał najgorsza mozliwa droga. Dziura na dziurze. Ubić to mało. Zawsze w sobotę czymś musi mieć wkurzyc. grr!

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ej a gdyby sie tak udalo w tym cyklu to narkoza moze cos zaszkodzić w trakcie zagniezdzania?? Tak czysto teoretycznie tylko pytam. Nawet nie wiem kiedy i czy w ogóle owu bede miec w tym cyklu.
    I musze Gadi wykres rozpracowac jeszcze raz :D chociaż i tak się nic a nic nie nastawiam.
    Ja sie nie znam Gizmek, ale wydaje mi sie ze nie. Kobiety zachadza w ciaze pracujac w roznuch trudnych warunkach, cpaja, pala faje wiec organizmy sa podtrute i to nie przeszkadza wiec tak se dedukuje ze narkoza tez nie powinna szkodzic

• Caro Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago nie no, fajnie być na chwilę kimś innym ;-) Mocno się zdziwiłam, bo nawet mogłam "Tobą" komentować. A jak się wylogowałam i znowu zalogowałam, bo byłam kimś zupełnie innym. Masakra co oni porobili :-/

Gizmo co do tej narkozy to myślę, że najlepiej jak zapytalabyś gina, bo trochę racji w tym co pisze Lago jest :-)

Natsik mniam, mniam zjadlabym taką jajecznice z kurkami :-D :-D

Ogólnie u mnie startuje "czas oczekiwania na efekty" i tym samym faza ciąży urojonej B-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
‹‹ 539 540 541 542 543 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ