"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro siemie lniane z gozdzikami jem, bo wczoraj sie naczytalam ze w naszym organizmie zyje cale mnostwo pasozytkow ktorych nie powinno tam byc i az mna wzdryglo 9jest takie slowo), no a ze siemie jest tez dobre na inne sprawy to jem z grymasem ale jem
-
Hej ho
My właśnie wracamy ze wsi. Zaraz zbieramy się na wycieczkę - dzisiaj zwiedzanie zamku. Mamy całe wiaderko jeżyn w bagażniku. Może jutro będę miała wene to jakaś tartę zrobię
Gadu Już udostępniony. Tylko ja tam nic nic uzupelniammoże wieczorem trochę danych wprowadze jak bede miala chwile
Caro Co do zabobonow to słyszałam, ze w ciazy też nie powinno się włosów odcinać. Bo włosy =pepowina. A ja wyrodna przyszła matka w następnym tygodniu planuje strzyżenieolaboga!
Witam Nowa koleżankęGaduaaa, Posok82 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Cześć Kochane
u mnie dzisiaj w końcu po przeszło dwóch tygodniach wyszło słońce i jest na tyle ciepło, że szok. Bo jak już było to max17 stopni przy tym. Więc po obiadku wybieramy się na basen. Mały musi przetestować kółka które przysłali w paczce dziadkowie.
Jako, że pogoda lepsza to i humor w porządku. Podobno u mnie po owu choć nie wiem. Właściwie codziennie coś tam rozciągliwego znajduje. Cholera wie, bo nie mierze temp. Oby tylko @ przyszedł normalnie jak coś.
Poza tym... Coraz lepiej i wszystko jest na dobrej drodze więc nie ma co się dołować.
Przyszły tydzień ma cały czas padać i być max 16 stopni więc muszę wykorzystać dzień na maxa. Odezwę się wieczorkiemmiłej niedzieli!
Ah i Witamy nową KoleżankęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 11:18
-
zapachmalin wrote:Coraz lepiej i wszystko jest na dobrej drodze więc nie ma co się dołować.
no i taki nastroj to ja rozumiemJa tes jakos tak pozytywnie ostatnio sie czuje w sumie nie wiem czemu. Dawno juz nie czulam takiego spokoju wewnetrznego, czary jakies czy cus?
-
nick nieaktualnyHej laski jestem i ja
byłam sobie na ryneczku z moim i firanki kupiłam bardzo tanio od babeczki bo ostatnio sprzedali nam cyganiaki podarte i byłam zła. Tym razem zakup się udał i jetem zadowolona
poza tym cukinie kupiłam i bd na kolację wcinała placuchy
a na obiadek robimy chłopski garnek mniam mniam
Witam serdecznie nową koleżankęw końcu ktoś nowy zawitał do naszej rodziny jak miło
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Hej laski jestem i ja
byłam sobie na ryneczku z moim i firanki kupiłam bardzo tanio od babeczki bo ostatnio sprzedali nam cyganiaki podarte i byłam zła. Tym razem zakup się udał i jetem zadowolona
poza tym cukinie kupiłam i bd na kolację wcinała placuchy
a na obiadek robimy chłopski garnek mniam mniam
Witam serdecznie nową koleżankęw końcu ktoś nowy zawitał do naszej rodziny jak miło
Karola a co to za kociolek? Moj stary wczoraj robil pappardelle- takie makaron grube wstazki ze swiezo mlotkowanym pieprzem, w sensie pieprz jest zagnieciny w ciescie, jezooooosie jak ja uwielbiam taki makaron -
nick nieaktualnyLago wrote:Karola a co to za kociolek? Moj stary wczoraj robil pappardelle- takie makaron grube wstazki ze swiezo mlotkowanym pieprzem, w sensie pieprz jest zagnieciny w ciescie, jezooooosie jak ja uwielbiam taki makaron
Lago to coś takiego tylko my zamiast kiełbasy damy pierś z kuraka i zamiast ziemniaków makaron https://www.winiary.pl/produkt.aspx/373/winiary-pomysl-na-chlopski-garnek można wymyślać różnie. My robimy z papryki, cebuli, fasoli czerwonej, kapusty pekińskiej coś na podobe lecza -
Karolina2787 wrote:Lago to coś takiego tylko my zamiast kiełbasy damy pierś z kuraka i zamiast ziemniaków makaron https://www.winiary.pl/produkt.aspx/373/winiary-pomysl-na-chlopski-garnek można wymyślać różnie. My robimy z papryki, cebuli, fasoli czerwonej, kapusty pekińskiej coś na podobe lecza
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:achaaa takie poaczenie fasolki po retonsku z leczo. Pyszka ja uwielbiam takie jednogarnkowe jedzenie
no właśnie cuś takiegotaki śmietnik hehe wszystko po trochu co chcesz to wrzucasz i na serio bardzo mi to smakuje zwłaszcza z czerwona fasola
-
Heloł
Od razu witam Kasiecobym pozniej nie zapomniala i naprawde milusio ze ktos nowy do Nas tu zajrzal.
Natsik wczoraj czytalam o tych zabobonach i najlepszy jaki mnie powalił to : Nie wolno uprawiać sexu na 2miesiace przed porodem bo wtedy dziecku OCZY ROPIEJĄ
My z Tii juz po zakupach i kolo 15jedziemy do znajomych na grilla.Karolina2787, Gaduaaa, Posok82, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Heloł
Od razu witam Kasiecobym pozniej nie zapomniala i naprawde milusio ze ktos nowy do Nas tu zajrzal.
Natsik wczoraj czytalam o tych zabobonach i najlepszy jaki mnie powalił to : Nie wolno uprawiać sexu na 2miesiace przed porodem bo wtedy dziecku OCZY ROPIEJĄ
My z Tii juz po zakupach i kolo 15jedziemy do znajomych na grilla.
a co kupilas?
nienawidze zabobonow..u mnie pracowala dziewczyna w ciazy i jej siostra poprosila ja na matke chrzestna, a pol rodziny sie temu sprzeciwilo, bo kobieta w ciazy nie ppwinna byc chrzestna....ja jebie, bo tylko to mi na mysl przychodzi.... -
Gizmo przeczytałam o tym zabobonie Małżowi, parsknął śmiechem aż mnie opluł
Udanego grillowania!
Lago a ja na dzisiaj zrobiłam bograczaOmniom mniam
A co do Twojej papki zdrowotnej to raczej ja bym nie przełkła.. No chyba, że faktycznie ktoś dobitnie pokazał by mi jakieś pozytywne właściwości
Malina korzystaj ze słońca póki się pojawiło i cieszę się, że wszystko zmierza ku dobremu
Karola a ja to nie nawidzę firanek.. Mam w kuchni i w jednym pokoju takie rolety rzymskie blackout'owe. A w dużym pokoju karnisz i to była męka pańska dla mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 13:11
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Lago a ja na dzisiaj zrobiłam bogracza
Omniom mniam
A co do Twojej papki zdrowotnej to raczej ja bym nie przełkła.. No chyba, że faktycznie ktoś dobitnie pokazał by mi jakieś pozytywne właściwości
se wygooglowalam. Kurna skad Wy znacie takie dania? U mnie to zawsze bbylo tradycyjne miecho, ziemniory i surowka, albo maczne kluski, pierogi. Co do zdrowotnych mikstur to ja lubie takie wynalazki bo wtedy mam dziwne przekonanie ze robie cos dla siebie i dbam o zdrowie. Pewnie bardziej mi to w glowie siedzi no ale zawsze hahahahah -
Lago wrote:se wygooglowalam. Kurna skad Wy znacie takie dania? U mnie to zawsze bbylo tradycyjne miecho, ziemniory i surowka, albo maczne kluski, pierogi. Co do zdrowotnych mikstur to ja lubie takie wynalazki bo wtedy mam dziwne przekonanie ze robie cos dla siebie i dbam o zdrowie. Pewnie bardziej mi to w glowie siedzi no ale zawsze hahahahah
Moja mama przeplatała dania tradycyjne z kuchniami świata także i zrobię bogracza i zupę pomidorową, gołąbki i lasagne, schabowczaka i cannelloni i różne udziwnieniaCo dla zdrowia to fakt inaczej się wcina, zależy jak to wygląda po przyrządzeniu
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyGizmo wrote:Karola tego w necie od groma i ciut ciut
Jeny jak mi się spać chceeee.
Dzieki Caro
To muszę ja luknąćhehe i się pośmiać
Caro ja chciałam bardzo rolety ale u mnie są takie niewymiarowe okna że trza by było na zamówienie a tak mam firanki za 15 zł i zasłony do tego kupiłam wcześniej na necie za 50zł więc tylko okna umyć pozmieniać i gitara na szczęście tego się nie robi co tydzieńCaro lubi tę wiadomość
-
hejooo
no dobra Lago póki co Ci wybaczam
ej ja też lubie takie kociołki ! misz masz w każdym wykonaniu mniam mniam
też sie naczytałam o tych różnych zabobonach jak szukałam tematu pogrzebu w ciąży.. Boże czego ludzie nie wymyślą
Malinka u Nas w Irlandii dziś też słońce.. skorzystaliśmy trochę i byliśmy nad wodą więc rozumiem doskonale o czym mówisz... jak jets słońce i pogoda to humor zupełnie inny !FabianCyprian
Tymuś