"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Posok serduchowo, ale Gizmolcowi nie dorównam hihi
Aaa bo z tymi "objawami" sugerującym płeć różnie bywa. U jednym idealnie się wpasują, a u innych nie. I Gaduaaa masz rację, byle by zdrowe byłoA co będzie? Co da los? Przekonacie się pewnie już niedługo
Caro lubi tę wiadomość
-
Caro Serio jeszcze kiecki nie masz?
kiedy jakieś zakupy?
Gadu Masz zachcianki na chłopca i dziewczynkę to znaczy, ze będzie parka - bliźniaki dwujajowe
Macie rację, że płeć bez znaczenia jest. Byleby było zdrowe. Chociaż ja już się przywiazalam do myśli, ze corka będzie. Będą jaja jak się okaże, ze coś jej urosło. Będę się czuła jakby mi ktoś dziecko w brzuchu podmienil
Tak mowiciebo tych jajkach - chyba sobie na sniadanie zrobię z majonezem
Marteczka93, Gaduaaa, Caro, Lago lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Ooo Natsik dobrze gada ze Gadulka parkę bedzie miec
Caro u mnie jeszcze dzien czy dwa i chyba odpuszczę seksy. Jakos skupić sie nie moge na nim, a i ochotę mam coraz mniejsza. No i czuje ze chyba cykl znow bez owu bedzie. Moja temp waha sie 36,2-36,4 i tak ciagle. Identico jak w poprzednim cyklu
Dudi juz po wizycie i mimo końskiej dawki znieczulenia zęba nie dala zrobićnosz Kuźwa co za dziecko!!
-
Gizmo wrote:Ooo Natsik dobrze gada ze Gadulka parkę bedzie miec
Dudi juz po wizycie i mimo końskiej dawki znieczulenia zęba nie dala zrobićnosz Kuźwa co za dziecko!!
Oo widzę, że nie ja jedna boję się dentysty. Ułatwieniem dentystów byłoby przywiązywanie pacjentów do foteli haha
Gaduaaa moim marzeniem jest mieć bliźniaki! U mnie to się nie spełni ale za to kto wie, może rzeczywiście to na ciebie wypadłoPosok82, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Gadi toż to staw po dawnej cegielni haha. Glinę tu kiedys kopali
.
Teraz miejscówkę zmieniliśmy. Tii dzis odebral kartę wędkarska i legitymacje to musi sie chłopczyk nacieszyć i woda i nowym patykiem kupionym na te okazje hahaha.
A ja jako szofer i ksiegowa aby jestemnawet piwa sie napic nie moge ino siedzę i sie lampie jak sroka w ser
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:Caro Serio jeszcze kiecki nie masz?
kiedy jakieś zakupy
Serio serioChyba jutro wyskocze na miasto looknąć czy coś ciekawego jest. Ale dzisiaj zrobiłam sobie już paznokcie, w piątek rzęsy, a i makijaż i fryzjera mam umówionego na sobotę również. Więc najważniejsze rzeczy są
Gizmo dobre, dobre!!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
O matko! Dotarlam! Ja mam gosci wiec wiecie jak to jest, sniadanka, obiadki kolacyjki i caly dzien kierat, ale bardzo lubie jak mam pelna chate wiec jestem w swoim zywiole Moze kiedys otworze dom weselny hahahhahah. Nie bede Wam oddzielnie odpisywac bo wszystskie jestescie zajebiste ale to juz Wiecie
Ja teoretycznie czekam na @ w piatek, ale przez ta luteine pewnie mi sie opozni ze 2 dni. Nie zatestuje wczesniej bo nie mam testa i nie mam gdzie kupic. Faze wkretow mam juz od kilku dni no ale kto jej nie ma?
-
Gizmo wrote:Lago a czujesz sie bardziej maupowo czy cionrzowo?
Gizmus nie wiem jak powinnam czuc sie ciazowo, ale bola mnie cycki i janiki sie odzywaja co jaki czas. Poza tym mam mega zaciesz na gebie juz jakis czas i nie wiem czemu. Czuje sie bardzo radosnie.....moze zeswirowalam?? hahahah -
Hejoooo
Gizmo ależ Ty jesteś... hahahah do wcipna ...
Lagoweź no testuj... mnie cyce też bolały jak zawsze... i bolą do tej pory... i tez mnie w jajcorach miętoliło... jak zawsze... u mnie od razu ja po twarzy widziałam że coś jest nie tak.. wyglądałam.. i wyglądam inaczej... aż się w oczy rzucam brzydotą hahahaFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:tak... dobre 4 razy pisałam o tym że chodzę do dentysty i robię zęby bez znieczulenia ! haha