"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Posok82 wrote:o to myślałam że ja jestem pod tym względem dinozaurem bo z kim nie rozmawiam to każdy bierze znieczulenie i się dziwi że ja nie, oczywiście nie biorę pod uwagę kanałowego leczenia bo to inna bajkaFabian
Cyprian
Tymuś
-
Hej kobiety.
Od 9siedze z Dudi u dentysty. 40min siedziala na fotelu i tylko znieczulenie dala zrobić. Wkurwilam sie i wyszłam a ona zostala tam z placzem ze chce zrobić tego zęba. Kazala mi jechac do domui ze da mi znać żeby po nia wrócić. Nie wiem co doktor na to bo juz mi wstyd tam nawet wchodzić
Dudi wie ze jak nie zrobi dzis zęba to nici z aparatu. A na 15ortodonte mamy żeby uzgodnić plan leczenia. Nie wiem czy odwolywac tą wizytę czy wogole cokolwiek jeszcze robic. No takich cyrkow z Dudi to jeszcze nie miałam -
Hej dziewczęta
Caro Tylko uważaj, żeby nie przebić panny młodej tak się odstawisz
Pokaż pazury
Ja też dziury i borowanie bez znieczulenia lecę u dentysty. Bardziej mnie ta igła w dziąsło przeraża niż chwila bólu.
Lago Progesteron działa i dlatego Ci wesołoTestuj, testuj dobrze Gadu mówi - trzeba się słuchać ciężarnej.
Gizmo Ale masz przeboje z tą córą, ale może dobrze dentystka zrobiła, że kazała Ci do domu jechać. daj znać czy się udało zrobić tego zębaGaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Hej kobiety.
Od 9siedze z Dudi u dentysty. 40min siedziala na fotelu i tylko znieczulenie dala zrobić. Wkurwilam sie i wyszłam a ona zostala tam z placzem ze chce zrobić tego zęba. Kazala mi jechac do domui ze da mi znać żeby po nia wrócić. Nie wiem co doktor na to bo juz mi wstyd tam nawet wchodzić
Dudi wie ze jak nie zrobi dzis zęba to nici z aparatu. A na 15ortodonte mamy żeby uzgodnić plan leczenia. Nie wiem czy odwolywac tą wizytę czy wogole cokolwiek jeszcze robic. No takich cyrkow z Dudi to jeszcze nie miałam
no tak dziewczyny.. chyba jednak chcę synamoi twardo do dentysty chodzą
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:o kurde.. ale cyrki...
no tak dziewczyny.. chyba jednak chcę synamoi twardo do dentysty chodzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 11:10
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:Gizmo dobrze że wyszłaś z gabinetu bo czasem nieobecność rodzica powoduje większą odwagę u dziecka, niestety nie ma reguły na to, daj znać jak poszło
dzieci przy rodzicach zachowują się zupełnie inaczej
FabianCyprian
Tymuś
-
Siedzę w aucie na parkingu. Tylko widze jak pacjenci sie zmieniają, wchodzą i wychodzą. Czuje ze Dudi drugi raz dzis nie przyjmie. A mi tylko nerwy sie wzmagają. Znieczulenia i tak nie dostanie drugiego na bank.
Wogole to Dudi kazala mi jechac do domu a nie doktor. Doktor to kazala jej wrócić jak się zdecyduje ale ja powiedziałam ze wiecej tam nie pójdę. Strasznie mi wstyd za gowniare -
Gizmo wrote:Siedzę w aucie na parkingu. Tylko widze jak pacjenci sie zmieniają, wchodzą i wychodzą. Czuje ze Dudi drugi raz dzis nie przyjmie. A mi tylko nerwy sie wzmagają. Znieczulenia i tak nie dostanie drugiego na bank.
Wogole to Dudi kazala mi jechac do domu a nie doktor. Doktor to kazala jej wrócić jak się zdecyduje ale ja powiedziałam ze wiecej tam nie pójdę. Strasznie mi wstyd za gowniare -
Gadi dla mnie ta doktor ma super podejscie. Jest mega cierpliwa, pozwalala nawet jej wyjść do wc w trakcie. Który lekarz zrezygnowalby z trzech pacjentów żeby poświęcić czas tylko jednemu? Który pojdzie na rękę i przyjmie bez planowanej wizyty? Poza tym pomoc dentystyczna jest bardzo ciepla w słowach tak samo jak doktor.
Slow mi juz brak na dzisiejsza wizytę. Plakac mi sie chce tylko. Zab nie zrobiony. Tii kaze odwołać wizytę u orto i dac Se spokoj z leczeniem. -
Dudi ma mieć najpierw założony dystalizator Pendulum na 3miesiace żeby przesunąć 6tki na górze i dopiero staly łuk na gore i dol. Właśnie się dowiedziałam ze ten pendulum 1tys, a za dwa luki stale 2,5tys. Chyba ze chce górny i dolny luk zakladac oddzielnie to wtedy po 1,5tys. Minimum 2lata musi nosić staly.
Z pozoru wydaje sie ze ma ladne i proste zęby, ze tylko dwójki na górze troche wystają ale okazuje sie ze Dudi nie jest łatwym przypadkiem dla orto.ma obustronna asymetrie szczeki. O dentyście juz nie wspomne
-
Gizmo wrote:Dudi ma mieć najpierw założony dystalizator Pendulum na 3miesiace żeby przesunąć 6tki na górze i dopiero staly łuk na gore i dol. Właśnie się dowiedziałam ze ten pendulum 1tys, a za dwa luki stale 2,5tys. Chyba ze chce górny i dolny luk zakladac oddzielnie to wtedy po 1,5tys. Minimum 2lata musi nosić staly.
Z pozoru wydaje sie ze ma ladne i proste zęby, ze tylko dwójki na górze troche wystają ale okazuje sie ze Dudi nie jest łatwym przypadkiem dla orto.ma obustronna asymetrie szczeki. O dentyście juz nie wspomne
FabianCyprian
Tymuś
-
Tez myślałam ze prościej bedzie i taniej. Do 7wrzesnia mam czas żeby zdecydowac czy zakładamy separatory przed wyciskami do dystalizarora czy rezygnujemy. Do tego czasu MUSOWO zęby ma miec wyleczone
Czekam juz na Ali pod basenem. Zaraz powinni byc i...dopiero ruch bedzie w domu -
Gizmo ale miałaś dzisiaj przeboje, huhu.. Ale powiem Ci że ja też jestem cykorem jeżeli chodzi o dentystę.. Najchętniej robiłabym to na znieczuleniu całkowitym. A propo dentysty.. Chyba będę musiała się niedługo wybrać na wizytę kontrolną.. Aaaaaa!
Ogólnie Natsik nie no coś Ty! Nie śmiałabym! HihiTo siostra Małża, jakoś za sobą wielce nie przepadamy, mamy odmienne wizję świata po prostu, więc wiesz
A dziś "misja sukienka zakończona sukcesem! O dziwo!! Odbyło się bez "braniaczegośnasiłę"I kolor nietypowy, popielato - biała
Był taki sam w kolorze pudrowego różu, ale to nie moje klimaty
Ahh! Już nie mogę się doczekać. Nawet zapomniałam, o upływającym czasie
Nats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Pazurki. Moje krótkie szpony słabo eksponują
ana1122, Marteczka93, Nats, Posok82, Karolina2787 lubią tę wiadomość