"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzyli tak czy siak trzeba czekać na @ ból @ okazuje się być tym złym i dobrym
Ciekawe jak Gadi bo jej cycki spuchły ponoć jak u Pameli więc może coś też dopowie jak się zjawiciekawa jestem tych żyłek na piersiach bardziej widocznych bo ponoć to też objaw ale od kiedy znaczy ile przed @ miałaś albo masz tak? I czy są rzeczywiście tak widoczne jak to opisują w necie... wiem wiem że Cię gnębię z tym wypytywaniem ale już nie bd
-
też się naczytałam o tych żyłkach ale u siebie tego nie zauważyłam ani ciemniejszych brodawek
a cycyki faktycznie trochę się bardziej zaokrągliły ale to już po tym jak wiedziałam że jestem w ciąży, Jejciu ja nie mam typowych objawów ciąży które opisują w necie to może ja jestem w ciąży urojonej
-
O cześć Karola Może właśnie taki cykl na luzaku dobrze Ci zrobi
Zazdroszczę urlopu. Jakie macie plany?
Co do objawów to ja w ogóle nic nie czułam. Zawsze mi sie wydawało, ze jak będę w ciazy to na pewno będę czuła się inaczej, a tu już drugi trymestr, a czuję się dokładnie tak jak wcześniej. Tylko okresu nie mam
Pasok To niska masz trochę ta hemoglobine. Sok z buraka podobno jest dobry. No i suszone morele - mój ostatni hit
Posok82 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyhehe przestań Posok
to chyba ja co miesiąc jestem w takiej ciąży
nie wiem po cholere ja to wszystko czytam a później wariuję. Chociaż w tym cyklu i tak się uspokoiłam trochę. Niedługo bd myślała nad zrobieniem reszty badań i się zastanawiam czy zrobić je też w 3dniu cyklu tak jak tamte czy obojętnie bo w sumie nie trzeba ich robić w wyznaczonym dniu dlatego się zastanawiam.
-
Nats hehe no właśnie gdyby nie brak okresy i robione USG to człowiek nie wiedziałby że zaciążył
ostatnio obżerałam się suszoną żurawiną bo kwaśna a morele to wcinałam ale świeże, buraki to tylko w formie obiadu, morfologią się nie przejmuję bo od dziecka miałam słabą widocznie tak to u mnie jest
Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:hehe przestań Posok
to chyba ja co miesiąc jestem w takiej ciąży
nie wiem po cholere ja to wszystko czytam a później wariuję. Chociaż w tym cyklu i tak się uspokoiłam trochę. Niedługo bd myślała nad zrobieniem reszty badań i się zastanawiam czy zrobić je też w 3dniu cyklu tak jak tamte czy obojętnie bo w sumie nie trzeba ich robić w wyznaczonym dniu dlatego się zastanawiam.
-
nick nieaktualnyNatsik w niedzielę jedziemy nad morze ale we wtorek już wracamy bo to taki krótki wypad tylko sobie zrobimy. Potem w rozjazdach bo do rodziców będziemy jeździć i w sumie tyle także urlop jedynie leniuchowanie
A Ty Natsik też czułaś się jak na @ kiedy zaszłaś w ciążę? Znaczy w tym cyklu kiedy zaszłaś -
Karolina2787 wrote:Natsik w niedzielę jedziemy nad morze ale we wtorek już wracamy bo to taki krótki wypad tylko sobie zrobimy. Potem w rozjazdach bo do rodziców będziemy jeździć i w sumie tyle także urlop jedynie leniuchowanie
A Ty Natsik też czułaś się jak na @ kiedy zaszłaś w ciążę? Znaczy w tym cyklu kiedy zaszłaśKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Głównie te DHEA-S, Kortyzol i Androstendion ale chciałam jeszcze dołożyć tarczycowe do tego
-
nick nieaktualnyPosok82 wrote:przy tych badaniach chyba nei ma znaczenia w jakim dniu cyklu będziesz robić pytanie czy tego dnia będziesz mieć tyle kasy aby za nie zapłacić
Wiem wiem że sporo wyjdzie za nie no ale niestety mus to musmuszę zrobić wszystkie przed wizytą i mieć z głowy. A tarczycowe też obojętnie kiedy można robić? Tzn te Fki?
-
Karolina2787 wrote:Natsik w niedzielę jedziemy nad morze ale we wtorek już wracamy bo to taki krótki wypad tylko sobie zrobimy. Potem w rozjazdach bo do rodziców będziemy jeździć i w sumie tyle także urlop jedynie leniuchowanie
A Ty Natsik też czułaś się jak na @ kiedy zaszłaś w ciążę? Znaczy w tym cyklu kiedy zaszłaś
Superdobre i kilka dni. Nawdychacie się morskiego powietrza i odpoczniecie
Wiesz co ja jak zaszlam to mniej wiecej w tym samie czasie zaczęłam brać Bromka, bo mi gin na prolaktyne zalecił. Wzięłam 4 tabletki i okazało się, ze jestem w ciazy. Trochę mi się w głowie kręciło i mdlilo rano - ale myślałam, ze to od Bromka, bo on też takie objawy daje. Cycki bolały jak zawsze przed okresem. W końcu jednego dnia zrobilam zupę gulaszowa, zjadlam na raz 4 porcje i poszlam spacpotem się obudziłam i coś mnie tknelo, żeby test zrobić i bum 2 kreski
Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Karolina2787 wrote:Wiem wiem że sporo wyjdzie za nie no ale niestety mus to mus
muszę zrobić wszystkie przed wizytą i mieć z głowy. A tarczycowe też obojętnie kiedy można robić? Tzn te Fki?
-
nick nieaktualnyKurczę fajnie tak
ja to chyba nigdy nie zaciążę
już tak długo się staramy nie wiem co jest grane. Co do wyników to jak na razie mam wszystkie w normie jedyne co to mi chodzi po głowie ten zabieg HSG żeby zrobić bo to może w tym tkwi problem i dlatego się nie udaje, nie wiem już sama. Może nowy gin tez coś pomoże tylko nie wiem co w jakiej kolejności czy najpierw iść do gina z wynikami czy zrobić jeszcze ten zabieg i z tym wszystkim pójść do gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 13:23
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Wizytę mam dopiero na 18. Zaraz się zajmie robieniem obiadu to jakoś zleci
dzięki dziewczyny
Caro Czekamy na fote w sobotę
A ja jestem w szoku, bo właśnie odebrałam wyniki morfologii. Hemoglobine mam lepszą niż ostatnio - 13,7. Ogólnie wszystko w normie tylko EO obniżone. Gadu ekspercie Ty nasz co to może znaczyć? Groźne to jest? Będę zyc?FabianCyprian
Tymuś