SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No to pasuje czyli Gizmo pijemy za dwie krechy tłuste na naszych wrześniowych testach :D
    Ty masz termin @ teraz na 21go?? Ja na 25go ale znając życie ze dwa dni wcześniej franca do mnie przylezie. Zaczniemy razem nowy cykl i sie sparujemy do testowania i porodu :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hmm chyba 4 .. ale stelaż na 3 nogi :D hahaha
    quinny moodd zobacz sobie
    Nie gadaj 3nogi bo mi chłopak od razu sie z tym kojarzy :D chcesz trzeciego syna??

O kurwa jakie ceny tych wózków :-O auto by juz kupił za to

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ty masz termin @ teraz na 21go?? Ja na 25go ale znając życie ze dwa dni wcześniej franca do mnie przylezie. Zaczniemy razem nowy cykl i sie sparujemy do testowania i porodu :D

No ja mam nadzieję że u mnie się nie pospieszy bo wolałabym żeby przylazła tak jak mam na wykresie bo bd po urlopiku i chociaż by nie wkurzała :) No to Gizmo przygotuj się na to bo trza się sprężyć i serduchować ile wlezie w 3 dni przed, w trakcie i po owulce :D musi wyjść zielony kropek do cholery

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8f7a47ab56b821571e8babd7bab38635.jpg

Caro lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi kolorek tez taki chcesz jak na zdjęciu?
    Wogole to miałam Cie zapytać o Twoje psy. Wyczuwają jakos Twój stan brzuszkowy? :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gadi kolorek tez taki chcesz jak na zdjęciu?
    Wogole to miałam Cie zapytać o Twoje psy. Wyczuwają jakos Twój stan brzuszkowy? :)
    tak właśnie w takim kolorze bedę miała...
    on jest zarezerwowany do kupienia od kuzynki mojego R. :) dlatego tak wcześnie o tym mówię żeby wlaśnie go nie sprzedała komu innemu tylko trzymała dla mnie :)

a psy chyba nic nie czują.. ale u koleżanki byłam to kot mi się na brzuchu położył a nigdy tego nie robił :)

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to taka akcja z tą limuzyną :D

Koty chyba tak mają. Nie pamiętam dokladnie ale chyba Sylwia albo Klaudys cos o kotkach tez mowily, ze tak reagowaly właśnie kladac sie na brzuchu.

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane w końcu tutaj dotarłam! ;) Podczytywałam, ale żeby pisać był problem. Bo stary tylko igrzyska i igrzyska :/ hahahahahaha. :D

U mnie... walczę, ze sobą. No co mam powiedzieć. Na szczęście w związku z całą sytuacją zupełnie nie wierzę, że mogło się udać, więc nie czekam na testowanie ani nie węszę żadnych objawów. Staram się myśleć logicznie. :) Dostałam chyba pierwszy raz od paru lat zapalenie pęcherza i zdycham, a w domu nic na to. ;x Jestem strasznie nerwowa od wczoraj, wszystko mnie wkurza i krzyczę na wszystkich. Heh. Choć dzisiaj ciut lepiej. Zaliczyliśmy dziś z młodym fryzjera i jestem nawet zadowolona. @ ma być we wtorek dzisiaj 9dpo. Cycki mnie bolą więc w sumie jeszcze moment, może będzie szybciej nawet, niedziela/poniedziałek. :)

A teraz tak:
    Caro- sukienka mega, a pazurki... super. Ja też tylko krótkie preferuje także zupełnie w moim stylu ;)
    Karolcia- no ja wierzę, że za moment Ci się uda i nie ma że czekamy na jakieś tam miesiące- serduszkujesz, zachodzisz i dobrze znosisz 9 miesięcy ;) <3
    Nats- trzymam kciuki- pisz co i jak! :)
    Gizmo- masakra z tym dentystą. Współczuję. Ale piwkuj dzisiaj i odpoczywaj- mnie kusi wódeczka z lodówki! :D
    Posok- ja swoje 9 miesięcy też takie miałam. Zero objawów- czysta przyjemność taką ciążę przechodzić :D teraz byle do końca! :D
    Gadi- ja już też mam wózek upatrzony a nawet w ciąży jeszcze nie jestem. :D Już się nie mogę doczekać jak będę wozić w nim swoje drugie maleństwo- oby się udało. Stanik kupuj, tylko nie jakiś kosmicznie drogi bo długo Ci nie posłuży- za moment będziesz potrzebowała jeszcze większy :D hahaha. Już 7 tydzień, leci, leci :D
    LAGO WYŁAŹ I CHODŹ TU NATYCHMIAST! :D

buziaki! <3

Karolina2787, Caro, Nats, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Cześć Kochane w końcu tutaj dotarłam! ;) Podczytywałam, ale żeby pisać był problem. Bo stary tylko igrzyska i igrzyska :/ hahahahahaha. :D

U mnie... walczę, ze sobą. No co mam powiedzieć. Na szczęście w związku z całą sytuacją zupełnie nie wierzę, że mogło się udać, więc nie czekam na testowanie ani nie węszę żadnych objawów. Staram się myśleć logicznie. :) Dostałam chyba pierwszy raz od paru lat zapalenie pęcherza i zdycham, a w domu nic na to. ;x Jestem strasznie nerwowa od wczoraj, wszystko mnie wkurza i krzyczę na wszystkich. Heh. Choć dzisiaj ciut lepiej. Zaliczyliśmy dziś z młodym fryzjera i jestem nawet zadowolona. @ ma być we wtorek dzisiaj 9dpo. Cycki mnie bolą więc w sumie jeszcze moment, może będzie szybciej nawet, niedziela/poniedziałek. :)

A teraz tak:
    Caro- sukienka mega, a pazurki... super. Ja też tylko krótkie preferuje także zupełnie w moim stylu ;)
    Karolcia- no ja wierzę, że za moment Ci się uda i nie ma że czekamy na jakieś tam miesiące- serduszkujesz, zachodzisz i dobrze znosisz 9 miesięcy ;) <3
    Nats- trzymam kciuki- pisz co i jak! :)
    Gizmo- masakra z tym dentystą. Współczuję. Ale piwkuj dzisiaj i odpoczywaj- mnie kusi wódeczka z lodówki! :D
    Posok- ja swoje 9 miesięcy też takie miałam. Zero objawów- czysta przyjemność taką ciążę przechodzić :D teraz byle do końca! :D
    Gadi- ja już też mam wózek upatrzony a nawet w ciąży jeszcze nie jestem. :D Już się nie mogę doczekać jak będę wozić w nim swoje drugie maleństwo- oby się udało. Stanik kupuj, tylko nie jakiś kosmicznie drogi bo długo Ci nie posłuży- za moment będziesz potrzebowała jeszcze większy :D hahaha. Już 7 tydzień, leci, leci :D
    LAGO WYŁAŹ I CHODŹ TU NATYCHMIAST! :D

buziaki! <3
    ooo jak fajnie że się w końcu odezwałaś :) miłoooo <3 tęskno tu za Tobą ;) a jaki wózek masz upatrzony ? hihihi

czasami w takich momentach gdzie wydaje nam sie że się nie udało.. właśnie się udaje :) jestem tego żywym przykładem.. nawet TSH mnie nie przekonało na początku ze to jednak może być ciąża !! a właściwie to chyba nadal nie do końca to do mnie dociera.. dopiero po usg uwierzę na 100%

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa wspominając igrzyska to jestem wściekła że lecą.. bo Kosem nie leci przez 2 tyg przez to zasrane Rio ! wrrr

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haajj Malinko <3 właśnie siedzę i Twoje kuzynki podjadam z krzaczka :D

A ja lubię popatrzeć na olimpiadę. Sama zero uprawiania sportu wiec choc troszke przed tv nie zaszkodzi popatrzeć, czasem sie pośmiać ze sportowców, popatrzec na ich wypadki :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f3ddffbd377.jpg

Karolina2787, zapachmalin, Caro, Nats, Posok82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Malinko jesteś :D <3
    No ja mam nadzieję że tak będzie jak mówisz bo już mnie szlag trafia na to wszystko i po mału wątpię :/

Gadi A kiedy Ty masz to USG? to czy te :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f3ddffbd377.jpg

To dla Malinki żeby nas nie opuszczała never! ;)

zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tam ona ogólnie nie przeszkadza- dopóki oglądamy dyscypliny, które lubię :D I nikt mnie nie zmusza do oglądania jakiegoś gówna :D hahahahaha.

Gadi to chyba byłby cud. Jedno serduszko dwa dni przed owu (choć wg mnie owu była wcześniej ciut). Mój mąż musiałby mieć wybitną armię, serio :D (choć jeden dowód na ten fakt siedzi koło mnie :D ) Ej a Lago nie miała testować jakoś teraz? :D może wynik ją zaskoczył i próbuje ogarnąć teraz? :D
    Gizmuś smacznego! :D ja dzisiaj miałam na obiad smak dzieciństwa normalnie. Buchty z jagodami zrobiłam :D hahahhaaha. Już zapomniałam jak mi to smakowało za bajtla :D

Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    To dla Malinki żeby nas nie opuszczała never! ;)
    O tak tak tak :D
    I dla Lago trza jakas przynete wymyślić :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hej Malinko jesteś :D <3
    No ja mam nadzieję że tak będzie jak mówisz bo już mnie szlag trafia na to wszystko i po mału wątpię :/

Gadi A kiedy Ty masz to USG? to czy te :P
    nie wiem... czekam aż im sie zachce mi wysłać list ze szpitala z umówioną wizytą... zazwyczaj robią w Irl między 12 a 14 tyg.... :/ więc pewnie w polowie września...

no chyba że bedzie mi dane leciec wcześniej do Polski to zrobię sobie w Polsce

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to są buchty? :-O

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nie wiem... czekam aż im sie zachce mi wysłać list ze szpitala z umówioną wizytą... zazwyczaj robią w Irl między 12 a 14 tyg.... :/ więc pewnie w polowie września...

no chyba że bedzie mi dane leciec wcześniej do Polski to zrobię sobie w Polsce

Że co??? To my mamy czekać aż tak długo? :/ to chyba w PL zrobisz ;)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluski na parze :D

‹‹ 548 549 550 551 552 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ