"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ty masz termin @ teraz na 21go?? Ja na 25go ale znając życie ze dwa dni wcześniej franca do mnie przylezie. Zaczniemy razem nowy cykl i sie sparujemy do testowania i poroduKarolina2787 wrote:No to pasuje czyli Gizmo pijemy za dwie krechy tłuste na naszych wrześniowych testach

Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Ty masz termin @ teraz na 21go?? Ja na 25go ale znając życie ze dwa dni wcześniej franca do mnie przylezie. Zaczniemy razem nowy cykl i sie sparujemy do testowania i porodu

No ja mam nadzieję że u mnie się nie pospieszy bo wolałabym żeby przylazła tak jak mam na wykresie bo bd po urlopiku i chociaż by nie wkurzała
No to Gizmo przygotuj się na to bo trza się sprężyć i serduchować ile wlezie w 3 dni przed, w trakcie i po owulce
musi wyjść zielony kropek do cholery
-
tak właśnie w takim kolorze bedę miała...Gizmo wrote:Gadi kolorek tez taki chcesz jak na zdjęciu?
Wogole to miałam Cie zapytać o Twoje psy. Wyczuwają jakos Twój stan brzuszkowy?
on jest zarezerwowany do kupienia od kuzynki mojego R.
dlatego tak wcześnie o tym mówię żeby wlaśnie go nie sprzedała komu innemu tylko trzymała dla mnie 
a psy chyba nic nie czują.. ale u koleżanki byłam to kot mi się na brzuchu położył a nigdy tego nie robił
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Cześć Kochane w końcu tutaj dotarłam!
Podczytywałam, ale żeby pisać był problem. Bo stary tylko igrzyska i igrzyska
hahahahahaha. 
U mnie... walczę, ze sobą. No co mam powiedzieć. Na szczęście w związku z całą sytuacją zupełnie nie wierzę, że mogło się udać, więc nie czekam na testowanie ani nie węszę żadnych objawów. Staram się myśleć logicznie.
Dostałam chyba pierwszy raz od paru lat zapalenie pęcherza i zdycham, a w domu nic na to. ;x Jestem strasznie nerwowa od wczoraj, wszystko mnie wkurza i krzyczę na wszystkich. Heh. Choć dzisiaj ciut lepiej. Zaliczyliśmy dziś z młodym fryzjera i jestem nawet zadowolona. @ ma być we wtorek dzisiaj 9dpo. Cycki mnie bolą więc w sumie jeszcze moment, może będzie szybciej nawet, niedziela/poniedziałek. 
A teraz tak:
Caro- sukienka mega, a pazurki... super. Ja też tylko krótkie preferuje także zupełnie w moim stylu
Karolcia- no ja wierzę, że za moment Ci się uda i nie ma że czekamy na jakieś tam miesiące- serduszkujesz, zachodzisz i dobrze znosisz 9 miesięcy

Nats- trzymam kciuki- pisz co i jak!
Gizmo- masakra z tym dentystą. Współczuję. Ale piwkuj dzisiaj i odpoczywaj- mnie kusi wódeczka z lodówki!
Posok- ja swoje 9 miesięcy też takie miałam. Zero objawów- czysta przyjemność taką ciążę przechodzić
teraz byle do końca! 
Gadi- ja już też mam wózek upatrzony a nawet w ciąży jeszcze nie jestem.
Już się nie mogę doczekać jak będę wozić w nim swoje drugie maleństwo- oby się udało. Stanik kupuj, tylko nie jakiś kosmicznie drogi bo długo Ci nie posłuży- za moment będziesz potrzebowała jeszcze większy
hahaha. Już 7 tydzień, leci, leci 
LAGO WYŁAŹ I CHODŹ TU NATYCHMIAST!
buziaki!
Karolina2787, Caro, Nats, Posok82 lubią tę wiadomość
-
ooo jak fajnie że się w końcu odezwałaśzapachmalin wrote:Cześć Kochane w końcu tutaj dotarłam!
Podczytywałam, ale żeby pisać był problem. Bo stary tylko igrzyska i igrzyska
hahahahahaha. 
U mnie... walczę, ze sobą. No co mam powiedzieć. Na szczęście w związku z całą sytuacją zupełnie nie wierzę, że mogło się udać, więc nie czekam na testowanie ani nie węszę żadnych objawów. Staram się myśleć logicznie.
Dostałam chyba pierwszy raz od paru lat zapalenie pęcherza i zdycham, a w domu nic na to. ;x Jestem strasznie nerwowa od wczoraj, wszystko mnie wkurza i krzyczę na wszystkich. Heh. Choć dzisiaj ciut lepiej. Zaliczyliśmy dziś z młodym fryzjera i jestem nawet zadowolona. @ ma być we wtorek dzisiaj 9dpo. Cycki mnie bolą więc w sumie jeszcze moment, może będzie szybciej nawet, niedziela/poniedziałek. 
A teraz tak:
Caro- sukienka mega, a pazurki... super. Ja też tylko krótkie preferuje także zupełnie w moim stylu
Karolcia- no ja wierzę, że za moment Ci się uda i nie ma że czekamy na jakieś tam miesiące- serduszkujesz, zachodzisz i dobrze znosisz 9 miesięcy

Nats- trzymam kciuki- pisz co i jak!
Gizmo- masakra z tym dentystą. Współczuję. Ale piwkuj dzisiaj i odpoczywaj- mnie kusi wódeczka z lodówki!
Posok- ja swoje 9 miesięcy też takie miałam. Zero objawów- czysta przyjemność taką ciążę przechodzić
teraz byle do końca! 
Gadi- ja już też mam wózek upatrzony a nawet w ciąży jeszcze nie jestem.
Już się nie mogę doczekać jak będę wozić w nim swoje drugie maleństwo- oby się udało. Stanik kupuj, tylko nie jakiś kosmicznie drogi bo długo Ci nie posłuży- za moment będziesz potrzebowała jeszcze większy
hahaha. Już 7 tydzień, leci, leci 
LAGO WYŁAŹ I CHODŹ TU NATYCHMIAST!
buziaki!
miłoooo
tęskno tu za Tobą
a jaki wózek masz upatrzony ? hihihi
czasami w takich momentach gdzie wydaje nam sie że się nie udało.. właśnie się udaje
jestem tego żywym przykładem.. nawet TSH mnie nie przekonało na początku ze to jednak może być ciąża !! a właściwie to chyba nadal nie do końca to do mnie dociera.. dopiero po usg uwierzę na 100%
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Haajj Malinko
właśnie siedzę i Twoje kuzynki podjadam z krzaczka 
A ja lubię popatrzeć na olimpiadę. Sama zero uprawiania sportu wiec choc troszke przed tv nie zaszkodzi popatrzeć, czasem sie pośmiać ze sportowców, popatrzec na ich wypadki
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie tam ona ogólnie nie przeszkadza- dopóki oglądamy dyscypliny, które lubię
I nikt mnie nie zmusza do oglądania jakiegoś gówna
hahahahaha.
Gadi to chyba byłby cud. Jedno serduszko dwa dni przed owu (choć wg mnie owu była wcześniej ciut). Mój mąż musiałby mieć wybitną armię, serio
(choć jeden dowód na ten fakt siedzi koło mnie
) Ej a Lago nie miała testować jakoś teraz?
może wynik ją zaskoczył i próbuje ogarnąć teraz? 
Gizmuś smacznego!
ja dzisiaj miałam na obiad smak dzieciństwa normalnie. Buchty z jagodami zrobiłam
hahahhaaha. Już zapomniałam jak mi to smakowało za bajtla
Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nie wiem... czekam aż im sie zachce mi wysłać list ze szpitala z umówioną wizytą... zazwyczaj robią w Irl między 12 a 14 tyg....Karolina2787 wrote:Hej Malinko jesteś

No ja mam nadzieję że tak będzie jak mówisz bo już mnie szlag trafia na to wszystko i po mału wątpię
Gadi A kiedy Ty masz to USG? to czy te
więc pewnie w polowie września...
no chyba że bedzie mi dane leciec wcześniej do Polski to zrobię sobie w PolsceFabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:nie wiem... czekam aż im sie zachce mi wysłać list ze szpitala z umówioną wizytą... zazwyczaj robią w Irl między 12 a 14 tyg....
więc pewnie w polowie września...
no chyba że bedzie mi dane leciec wcześniej do Polski to zrobię sobie w Polsce
Że co??? To my mamy czekać aż tak długo?
to chyba w PL zrobisz
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

auto by juz kupił za to