SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No to pasuje czyli Gizmo pijemy za dwie krechy tłuste na naszych wrześniowych testach :D
    Ty masz termin @ teraz na 21go?? Ja na 25go ale znając życie ze dwa dni wcześniej franca do mnie przylezie. Zaczniemy razem nowy cykl i sie sparujemy do testowania i porodu :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hmm chyba 4 .. ale stelaż na 3 nogi :D hahaha
    quinny moodd zobacz sobie
    Nie gadaj 3nogi bo mi chłopak od razu sie z tym kojarzy :D chcesz trzeciego syna??

O kurwa jakie ceny tych wózków :-O auto by juz kupił za to

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ty masz termin @ teraz na 21go?? Ja na 25go ale znając życie ze dwa dni wcześniej franca do mnie przylezie. Zaczniemy razem nowy cykl i sie sparujemy do testowania i porodu :D

No ja mam nadzieję że u mnie się nie pospieszy bo wolałabym żeby przylazła tak jak mam na wykresie bo bd po urlopiku i chociaż by nie wkurzała :) No to Gizmo przygotuj się na to bo trza się sprężyć i serduchować ile wlezie w 3 dni przed, w trakcie i po owulce :D musi wyjść zielony kropek do cholery

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8f7a47ab56b821571e8babd7bab38635.jpg

Caro lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi kolorek tez taki chcesz jak na zdjęciu?
    Wogole to miałam Cie zapytać o Twoje psy. Wyczuwają jakos Twój stan brzuszkowy? :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gadi kolorek tez taki chcesz jak na zdjęciu?
    Wogole to miałam Cie zapytać o Twoje psy. Wyczuwają jakos Twój stan brzuszkowy? :)
    tak właśnie w takim kolorze bedę miała...
    on jest zarezerwowany do kupienia od kuzynki mojego R. :) dlatego tak wcześnie o tym mówię żeby wlaśnie go nie sprzedała komu innemu tylko trzymała dla mnie :)

a psy chyba nic nie czują.. ale u koleżanki byłam to kot mi się na brzuchu położył a nigdy tego nie robił :)

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to taka akcja z tą limuzyną :D

Koty chyba tak mają. Nie pamiętam dokladnie ale chyba Sylwia albo Klaudys cos o kotkach tez mowily, ze tak reagowaly właśnie kladac sie na brzuchu.

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane w końcu tutaj dotarłam! ;) Podczytywałam, ale żeby pisać był problem. Bo stary tylko igrzyska i igrzyska :/ hahahahahaha. :D

U mnie... walczę, ze sobą. No co mam powiedzieć. Na szczęście w związku z całą sytuacją zupełnie nie wierzę, że mogło się udać, więc nie czekam na testowanie ani nie węszę żadnych objawów. Staram się myśleć logicznie. :) Dostałam chyba pierwszy raz od paru lat zapalenie pęcherza i zdycham, a w domu nic na to. ;x Jestem strasznie nerwowa od wczoraj, wszystko mnie wkurza i krzyczę na wszystkich. Heh. Choć dzisiaj ciut lepiej. Zaliczyliśmy dziś z młodym fryzjera i jestem nawet zadowolona. @ ma być we wtorek dzisiaj 9dpo. Cycki mnie bolą więc w sumie jeszcze moment, może będzie szybciej nawet, niedziela/poniedziałek. :)

A teraz tak:
    Caro- sukienka mega, a pazurki... super. Ja też tylko krótkie preferuje także zupełnie w moim stylu ;)
    Karolcia- no ja wierzę, że za moment Ci się uda i nie ma że czekamy na jakieś tam miesiące- serduszkujesz, zachodzisz i dobrze znosisz 9 miesięcy ;) <3
    Nats- trzymam kciuki- pisz co i jak! :)
    Gizmo- masakra z tym dentystą. Współczuję. Ale piwkuj dzisiaj i odpoczywaj- mnie kusi wódeczka z lodówki! :D
    Posok- ja swoje 9 miesięcy też takie miałam. Zero objawów- czysta przyjemność taką ciążę przechodzić :D teraz byle do końca! :D
    Gadi- ja już też mam wózek upatrzony a nawet w ciąży jeszcze nie jestem. :D Już się nie mogę doczekać jak będę wozić w nim swoje drugie maleństwo- oby się udało. Stanik kupuj, tylko nie jakiś kosmicznie drogi bo długo Ci nie posłuży- za moment będziesz potrzebowała jeszcze większy :D hahaha. Już 7 tydzień, leci, leci :D
    LAGO WYŁAŹ I CHODŹ TU NATYCHMIAST! :D

buziaki! <3

Karolina2787, Caro, Nats, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Cześć Kochane w końcu tutaj dotarłam! ;) Podczytywałam, ale żeby pisać był problem. Bo stary tylko igrzyska i igrzyska :/ hahahahahaha. :D

U mnie... walczę, ze sobą. No co mam powiedzieć. Na szczęście w związku z całą sytuacją zupełnie nie wierzę, że mogło się udać, więc nie czekam na testowanie ani nie węszę żadnych objawów. Staram się myśleć logicznie. :) Dostałam chyba pierwszy raz od paru lat zapalenie pęcherza i zdycham, a w domu nic na to. ;x Jestem strasznie nerwowa od wczoraj, wszystko mnie wkurza i krzyczę na wszystkich. Heh. Choć dzisiaj ciut lepiej. Zaliczyliśmy dziś z młodym fryzjera i jestem nawet zadowolona. @ ma być we wtorek dzisiaj 9dpo. Cycki mnie bolą więc w sumie jeszcze moment, może będzie szybciej nawet, niedziela/poniedziałek. :)

A teraz tak:
    Caro- sukienka mega, a pazurki... super. Ja też tylko krótkie preferuje także zupełnie w moim stylu ;)
    Karolcia- no ja wierzę, że za moment Ci się uda i nie ma że czekamy na jakieś tam miesiące- serduszkujesz, zachodzisz i dobrze znosisz 9 miesięcy ;) <3
    Nats- trzymam kciuki- pisz co i jak! :)
    Gizmo- masakra z tym dentystą. Współczuję. Ale piwkuj dzisiaj i odpoczywaj- mnie kusi wódeczka z lodówki! :D
    Posok- ja swoje 9 miesięcy też takie miałam. Zero objawów- czysta przyjemność taką ciążę przechodzić :D teraz byle do końca! :D
    Gadi- ja już też mam wózek upatrzony a nawet w ciąży jeszcze nie jestem. :D Już się nie mogę doczekać jak będę wozić w nim swoje drugie maleństwo- oby się udało. Stanik kupuj, tylko nie jakiś kosmicznie drogi bo długo Ci nie posłuży- za moment będziesz potrzebowała jeszcze większy :D hahaha. Już 7 tydzień, leci, leci :D
    LAGO WYŁAŹ I CHODŹ TU NATYCHMIAST! :D

buziaki! <3
    ooo jak fajnie że się w końcu odezwałaś :) miłoooo <3 tęskno tu za Tobą ;) a jaki wózek masz upatrzony ? hihihi

czasami w takich momentach gdzie wydaje nam sie że się nie udało.. właśnie się udaje :) jestem tego żywym przykładem.. nawet TSH mnie nie przekonało na początku ze to jednak może być ciąża !! a właściwie to chyba nadal nie do końca to do mnie dociera.. dopiero po usg uwierzę na 100%

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa wspominając igrzyska to jestem wściekła że lecą.. bo Kosem nie leci przez 2 tyg przez to zasrane Rio ! wrrr

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haajj Malinko <3 właśnie siedzę i Twoje kuzynki podjadam z krzaczka :D

A ja lubię popatrzeć na olimpiadę. Sama zero uprawiania sportu wiec choc troszke przed tv nie zaszkodzi popatrzeć, czasem sie pośmiać ze sportowców, popatrzec na ich wypadki :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f3ddffbd377.jpg

Karolina2787, zapachmalin, Caro, Nats, Posok82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Malinko jesteś :D <3
    No ja mam nadzieję że tak będzie jak mówisz bo już mnie szlag trafia na to wszystko i po mału wątpię :/

Gadi A kiedy Ty masz to USG? to czy te :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f3ddffbd377.jpg

To dla Malinki żeby nas nie opuszczała never! ;)

zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tam ona ogólnie nie przeszkadza- dopóki oglądamy dyscypliny, które lubię :D I nikt mnie nie zmusza do oglądania jakiegoś gówna :D hahahahaha.

Gadi to chyba byłby cud. Jedno serduszko dwa dni przed owu (choć wg mnie owu była wcześniej ciut). Mój mąż musiałby mieć wybitną armię, serio :D (choć jeden dowód na ten fakt siedzi koło mnie :D ) Ej a Lago nie miała testować jakoś teraz? :D może wynik ją zaskoczył i próbuje ogarnąć teraz? :D
    Gizmuś smacznego! :D ja dzisiaj miałam na obiad smak dzieciństwa normalnie. Buchty z jagodami zrobiłam :D hahahhaaha. Już zapomniałam jak mi to smakowało za bajtla :D

Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    To dla Malinki żeby nas nie opuszczała never! ;)
    O tak tak tak :D
    I dla Lago trza jakas przynete wymyślić :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hej Malinko jesteś :D <3
    No ja mam nadzieję że tak będzie jak mówisz bo już mnie szlag trafia na to wszystko i po mału wątpię :/

Gadi A kiedy Ty masz to USG? to czy te :P
    nie wiem... czekam aż im sie zachce mi wysłać list ze szpitala z umówioną wizytą... zazwyczaj robią w Irl między 12 a 14 tyg.... :/ więc pewnie w polowie września...

no chyba że bedzie mi dane leciec wcześniej do Polski to zrobię sobie w Polsce

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to są buchty? :-O

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nie wiem... czekam aż im sie zachce mi wysłać list ze szpitala z umówioną wizytą... zazwyczaj robią w Irl między 12 a 14 tyg.... :/ więc pewnie w polowie września...

no chyba że bedzie mi dane leciec wcześniej do Polski to zrobię sobie w Polsce

Że co??? To my mamy czekać aż tak długo? :/ to chyba w PL zrobisz ;)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluski na parze :D

‹‹ 548 549 550 551 552 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ