"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie na TVN krytykuja naprotechnologie i maja 100% racji, przeciez to nie zastapi in vitro...kurwa co za kraj. Zamiast pozwolic ludziom miec dzieci to oni kaza se w ci...ch grzebac i sluz obserwowac, ech cisnienie mi skoczylo
Jesooooo Gadson jaki piekny wozek!!!!!! Kolor cudny co to szary czy taki mietowy?Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinka wózek fajniuchny
ja też kiedyś lukałam na wózki i szukam oczywiście 3w1 żeby nie przepłacać, koła pompowane i duży kosz haha
ale że ja oszczędna babka jestem bardzo to na allegro szukałam i znalazłam nawet kolor ''felg'' można sobie wybrać hihi
Lagoooo no nareżcie gdzie Cię wywiało? Kciukam za jutrzejszy plusik i by obyło się bez insemco do napro zgadzam się z Tobą w 100% !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 19:32
Lago lubi tę wiadomość
-
To testuj! Trzymam kciuka!
A rano zanim domownicy wstaną wrzucaj foto!
Bo komisja już się zbiera
Prawda Posok, Gizmo, Karolcia, Caro, Gadi i Nats?
Proszę lajkować kto obecny(Dublety liczymy podwójnie
)
Karolina2787, Gizmo, Caro, Nats, Gaduaaa, Posok82 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:To testuj! Trzymam kciuka!
A rano zanim domownicy wstaną wrzucaj foto!
Bo komisja już się zbiera
Prawda Posok, Gizmo, Karolcia, Caro, Gadi i Nats?
Proszę lajkować kto obecny(Dublety liczymy podwójnie
)
no pod warunkiem ze cos bedzie, bo bieli to raczej nie ma co oceniac hahahhaahhah -
zapachmalin wrote:Mnie tam ona ogólnie nie przeszkadza- dopóki oglądamy dyscypliny, które lubię
I nikt mnie nie zmusza do oglądania jakiegoś gówna
hahahahaha.
Gadi to chyba byłby cud. Jedno serduszko dwa dni przed owu (choć wg mnie owu była wcześniej ciut). Mój mąż musiałby mieć wybitną armię, serio(choć jeden dowód na ten fakt siedzi koło mnie
) Ej a Lago nie miała testować jakoś teraz?
może wynik ją zaskoczył i próbuje ogarnąć teraz?
Gizmuś smacznego!ja dzisiaj miałam na obiad smak dzieciństwa normalnie. Buchty z jagodami zrobiłam
hahahhaaha. Już zapomniałam jak mi to smakowało za bajtla
a u Ciebie to nie wiadomopożyjemy zobaczymy
FabianCyprian
Tymuś
-
zapachmalin wrote:Pytałaś o wózek Gadi
Musowo bebetto
Wcześniej chciałam holland a teraz chcę murano. Zakochałam się!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/791286229655.jpg
Quinny mają pnaeumatyczne zawiesznie.. kladasz stelaż jednym ruchema właściwie sam się składa
tym mnie kupił
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Malinka wózek fajniuchny
ja też kiedyś lukałam na wózki i szukam oczywiście 3w1 żeby nie przepłacać, koła pompowane i duży kosz haha
ale że ja oszczędna babka jestem bardzo to na allegro szukałam i znalazłam nawet kolor ''felg'' można sobie wybrać hihi
Lagoooo no nareżcie gdzie Cię wywiało? Kciukam za jutrzejszy plusik i by obyło się bez insemco do napro zgadzam się z Tobą w 100% !
Karolcia ja szukałam tak z ciekawości, dla Kapsla mieliśmy Bebetto solaris i był przesuper zajebisty. Jedynie spacerówka chujowa ale to dlatego, że mieliśmy go już używanego. Do tego możesz oczywiście dobrać fotelik bez problemu. A patrzyłam na murano albo na hollanda bo są cudne, mam koleżanki które też je mają i super się sprawują. Choć zastanawiam się jeszcze nad torino bo ma opcje składania spacerówki z siedziskiem razem a to zawsze mniej miejsca w samochodzieAle ogólnie są leciutkie, zwrotne, można prowadzić je jedną ręką- mają amortyzatory i cena serio nie jest tragiczna. Wózki teraz spokojnie koło 2kafli kosztują. Aczkolwiek w niemczech ten bebetto co ja chcę z fotelikiem już i parasolką itd kosztuje około 450euro, więc do przeżycia
Ten pierwszy miałam używany i przyrzekliśmy sobie, że tym razem choćby nie wiem co wózek będziemy mieć nówka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 19:43
-
nick nieaktualnyJa to sobie upatrzyłam wózior już za 1000zł 3w1 i wsio mi się w nim podoba i taki mi by w zupełności wystarczył. Ja mam fioła na punkcie ciuszków jak zaczęłam starania to kupiłam kilka i pewnie tym samym zapeszyłam
ech... no nic ale powiem Wam coś. Jeśli nie zajdę w ciążę to chociaż pracę bd miała pewną bo byłam ostatnio z moja podopieczną Zosią w centrum na zakupach bo jej rodzice dali mi za zadanie wystroić ją na sobotnie wesele na które mają pójść no to ja uchachana bo oczywiście uwielbiam takie zadania
w centrum spotkałam byłą szefową z jej synkiem którym się wcześniej opiekowałam a ona w ciąży termin ma na grudnia i się pyta czy mogłaby na mnie liczyć jeśli by szukała niani
no ba a jak nie hehe ja już szczęśliwa
dziewczynka ma być. No to chociaż tyle mam z radości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 19:53
zapachmalin, Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:słyszałam o tych wózkach.. moja psiapsióła była na niego nakręcona ale za moją namową kupiła quinny moodd
Quinny mają pnaeumatyczne zawiesznie.. kladasz stelaż jednym ruchema właściwie sam się składa
tym mnie kupił
No to też fajnieAle ja jednak wolę amortyzatory bebetto, wózek który mieliśmy dla młodego (tylko inny kolor):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27ccbf039f10.jpg
bez kitu nie ma szans, że Ci się dziecko obudzi podczas kostki brukowej, spaceru po lesie, na wysokim krawężniku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 19:56
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinko mnie się bardzo podoba
coś w moim guście a tak a pro po to powiem Ci że dzieciaki to właśnie mi zasypiają na kocich łbach ahaha
P.S: chyba lubią jak ich tak porządnie wytrzącha i ululaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 19:56
zapachmalin lubi tę wiadomość