"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahaha, ja akurat też taka byłam, ale są takie mamuśki które specjalnie walą trzy ulice dalej bo im dziecko zasnęło no i co teraz?
Więc uogólniłam
Ah, mój małż też chce taki wózek. To chyba znaczy, że chce boboTo mi się podoba
Aczkolwiek patrzę na ten Gadi co mówisz i serio jest spoko.Choć strasznie nie podoba mi się ten pałąk w spacerówce. Dlatego dla mnie odpada
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa
Gaduaaa fajny kolor wózka, fajny, w ogóle ładne wózki tu pokazujecie, idzie chyba zwariować co nie?
Lago i Marteczka, trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie
Natsik wieści od lekarza poprosimy!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 21:07
Marteczka93, Nats, zapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dziewczyny, właśnie popełniłam zbrodnię! - zjadłam zupkę chińską.
Wiem, że podczas starań nie powinno się jeść takiego świństwa, na dodatek tuż przed snem, ale taką miałam mega ochotę, że zjadłam aż mi się uszy trzęsły.
Oj nie dobra ja.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Jestem, jestem. Sorry jeszcze galerię zahaczylismy, bo chłop koszule musiał sobie nową sprawić
Wizyta ok. Nudna, zdrowa ciaza. Dziec już na 9,5cm. Na USG nic prawie nie było widać, bo mała sobie smacznie spala i miała wszystko gdzieśPłci też się nie dało potwierdzić, bo miała założona nozka na nozke, ale ja wiem, że Zuzia tam siedzi
Widzę, ze na tapecie temat wózków. Malina Bardzo mi się podoba zestaw kolorów tego co dodalas. Marzą mi się szaro żółte dodatki do łóżeczka. Już mam nawet upatrzoneI proszę nie krakac, że się nie uda! Zobacz na mój cykl. Wydawało się, że nawet owulacji nie było, a tu już 16 tydzien leci. Także uszy do góry i proszę ładnie wysikac 2 kreski
Marteczka Kciuki za test. Wykres wygląda super. A zupka chińska się nie przejmuj. Też ostatnio jadłam, bo miałam ochotę. McDonald też czasem odwiedzam. Raz na jakiś czas nikomu jeszcze nie zaszkodziło
Lago Jutro będę czekać tutaj na Twój tescior i tłuste 2 kreski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 22:23
zapachmalin, Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Z okazji udanej wizyty kupiliśmy pierwsze bodziaki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/88a0bc0a1781.jpg
Przyszły tatuś wybierałWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 22:26
zapachmalin, Caro, Karolina2787, Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Noo w końcu!
Natsik Ty tu po galerii latasz, a ja dwa razy dzisiejsze posty leciałam czy nie przeoczyłem Twojej relacji z wizytyCieszę się, że wszystko idzie ku dobremu. Inaczej nie mogło być
Niech rośnie zdrowo Córeczka Tatusia, bo tatuś to się zna na modzie, nie ma co
Bodziak przesłodki
Lago
Marteczka
Powiem to jeszcze raz - Rano widzę tłuste kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 00:09
Nats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Hej Wam
Lago tak taki miętowy kolor to jest .. testuj testujtrzymam mocno kciuki
Marteczek jedna zupka chińska raz na jakiś czas nie jest zbrodniaspokojnie !
kurcze wiesz co ja Ci nie powiem jak to jest z drugą połową wykresu jeśli jest ciąża.. bo temp nie mierzyłam.. nie wiem czy mi spadało coś czy nie...
ale wiem jedno że do wykresu to trzeba podchodzić z ogromnym dystansem...
Natstik co za piękny bodziak ! jenyyys ja też chce takie kupować z myszkami miki !
a wózków jest od koloru do wyboru.. powiem wam że miałam przy moich chłopakach 4 kołowe dmuchane z amortyzorami właśnie takie jakie pokazujecie ale miałam chicco 3 w 1 i fajny był na lasy, wertepy faktycznie... ale też mi kilka razy pierdły amortyzatory.. no i chyba już mi się nie chcę znowu takiego w takim stylupewnie stąd moje wybory hyhy
Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam,
o rety wy już o wózkach, matko jedyna nie ogarniam jeszcze tego tematuja wiem jedno że wózek musi mi się nadawać do lasu czyli na wertepy bo jak się bobo pojawi to będzie to obowiązkowy punkt dnia - spacer po lesie:)
Nats Myszka Miki zajefajna
Marta w końcu ujrzysz dwie krechy na teście
Lago jak twój teścior?Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Marta Dopóki nie ma @ jest nadzieja - proszę nie zapominać
Karola A kto to dzisiaj urlop zaczyna? Trochę chyba pogoda nie sprzyja. U mnie jest 12 stopni - jesień normalnie:(
Lago Gdzie Ty, babo jesteś?
Pasok zaraz 11 tc zaczynasz! Ale to leciwybierasz się na prentalne?
Caro Ogólnie to nie szalejemy jeszcze z zakupami. Narazie mam skarpetki, te body i komplecik od koleżanki w prezencie. Na zakupy będzie jeszcze czas
Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Witam się i ja
Pasok zaraz 11 tc zaczynasz! Ale to leciwybierasz się na prentalne?
Caro Ogólnie to nie szalejemy jeszcze z zakupami. Narazie mam skarpetki, te body i komplecik od koleżanki w prezencie. Na zakupy będzie jeszcze czas
Wybieram się na prenatalne, zaczynam urlop od 29.08 więc w pierwszym tygodniu chcę to załatwić ale jeszcze się nie umówiłam.
Też wychodzę z założenia że na zakupy będzie czas i najpierw chcę płeć poznać
W którym tygodniu poznałaś płeć? -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gadi te 3 kolowce to takie sportowe wózki? Bo ja ostatnio widziałam jak babka smigala na rolkach i prowadziła taki woziorFabian
Cyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Posok bo my tak się rozmarzylysmy tzn. Ja chyba głównie
hehe bo Gadi i Natsik to chwila moment i wózek będzie kupiony. A ja tylko pomarzyć mogę...
A Ty kiedy kupujesz?matko tyle będzie spraw do załatwienia: pokój bo jest praktycznie pusty i czeka na wykończenie, wózek, ubranka itd. i chyba będziemy musieli jeszcze samochód zmienić bo mamy mały i jakoś nie wyobrażam sobie w nim podróży i z dzieckiem i psem no chyba że bez żadnych bagaży