"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Wam
Lago Marteczka chyba motta zapomnialyscie: Nie ma @, jest nadzieja.
Karola juz spijam piwko razem z Toba
Posok i Gadi maja tematy wozkowe i to mi sie podoba
Posok tak czytałam co Ty lubisz/lubilas wypic z %. Chyba tylko czystego spirytu zabrakłocholero Ty
A my dzis znow nocka na dzialce. Rano się odezwac nie mogłam bo mi Tel padl. A później zakupy i takie tam porzadki na dzialce. Grill juz byl, piwo jest. Jutro powtórka tylko ze jeszcze znajomi do nas wpadną.Gaduaaa, Karolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Hej Wam
Lago Marteczka chyba motta zapomnialyscie: Nie ma @, jest nadzieja.
Karola juz spijam piwko razem z Toba
Posok i Gadi maja tematy wozkowe i to mi sie podoba
Posok tak czytałam co Ty lubisz/lubilas wypic z %. Chyba tylko czystego spirytu zabrakłocholero Ty
A my dzis znow nocka na dzialce. Rano się odezwac nie mogłam bo mi Tel padl. A później zakupy i takie tam porzadki na dzialce. Grill juz byl, piwo jest. Jutro powtórka tylko ze jeszcze znajomi do nas wpadną.
moje plany wózkowe narazie odeszły na daleki planFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:mam jakiś różowy śluz...
czuje że coś nie dobrego się dzieje..Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Gadi znajomi jutro będą bo u nas pod zamkiem Lato z Radiem bedzie. A ze my blisko dzialke mamy to i disco za free bedzie
I przestan miec czarne myśli! Nuu nuu bo w dupke bedzie klapshaha
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Gadi nie gadaj proszę Cię bo zaraz się poryczę
proszę nie myśl tak bo to na pewno tak się czasem zdarza powiedz że tak Ty wiesz proszę....
na razie jest czysto ale było sporo śluzu różowego...
staram się nie panikować.. ale może byc różnie nie oszukujmy się... może tarczyca niedomagać... a może po prostu się przepracowałam.. bo wczoraj po pracy miałam ból...
no nie wiem.... na prawdę jak to się skończy...
czekam i obserwuje.. jak to wróci to jadę do szpitalaFabianCyprian
Tymuś
-
Tak jak Ci pisałam na priv, moim zdaniem moze ten drugi pęcherzyk obumierac i stad ten różowy sluz. Pamiętaj ze nadal masz drugie, zdrowe i dobrze rozwijające sie maleństwo w brzusiu.
Cholera gdzie jest Lago z tym swoim pozytywnym myśleniem i potega podświadomości. Ona by raz dwa Cie do pionu podniosła Gadulko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gadi kochanie Ty się oszczędzaj proszę bo to nie są żarty. Boję się o Ciebie i jak tylko zauważysz coś niepokojącego to mykaj do szpitala
a jak teraz się czujesz?
a dwa...na dodatek..
babcia dzowoniła...
lekarz powiedziała że spodziewać się w każdej chwili ;(FabianCyprian
Tymuś