"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:przerażona jestem...
a dwa...na dodatek..
babcia dzowoniła...
lekarz powiedziała że spodziewać się w każdej chwili ;( -
Gizmo wrote:A może tą wiadomością tak się zestresowalas. Zaparz moze sobie jakies meliski, wyciszysz sie, przysniesz na troszke i choc przez chwile odpoczniesz psychicznie. Tak jak przy staraniach tak i w ciąży stres to najgorszy wróg.
zaraz jadę po nospę do koleżankiFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGadi Słoneczko nasze nie stresuj się proszę
te złe wiadomości to za dużo na teraz dla Ciebie. Nie możesz tak do siebie przyjmować tego wszystkiego, wiem że to ciężko ale jednak masz groszka a on jest teraz najważniejszy nie denerwuj się i spróbuj wyciszyć jak Gizmo podpowiada. Wspieramy Cię z całych serduch
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa, Kochana wypoczywaj i nie denerwuj się.. Wiem łatwo powiedzieć w takiej sytuacji, ale sama pewnie wiesz. Będzie dobrze. Odgoń złe myśli. A dziadek.. No sama też wiesz jak będziesz. Spokój, spokój to to czego teraz potrzebujesz. Trzymaj się
A ja Wam powiem, że mam dzisiaj jakieś "dziwne" objawy(?), urojona?, heh. Wymiotowałam to raz, a druga sprawa to ból po prawej stronie w jajniku. Na test i obawy ciążowe, raczej za wcześnie. Bez jaj.. Mam nadzieję, że nic tam złego się nie dzieje...początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyCaro Tobie to chociaż OF wyznaczył owu u mnie to chyba nie wyznaczy raczej bo nie robiłam ani testów ani nic
liczę na 12 dc jak zazwyczaj to bywało u mnie ale co tam niech będzie co ma być a i tak będzie @ ja obecnie 18dc czyli jakby na ten 12 wypadała owu to jestem 6dpo
-
Gadu Tak jak dziewczyny mówią odpoczywaj tam i spróbuj się nie stresować. Trzeba wierzyć, ze będzie dobrze. Trzymam kciuki.
Caro Oby było tak jak Gizmo mówi - hormony szaleją i Groszek po cichu daje o sobie znać
Lago, Marta Przykro mi3500 g 54 cm -
ja też myślę tak ja Gizmo że może ten 2 zarodek po prostu się zniszczyl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 22:22
-
Gaduaaa Bądź dobrej myśli bo ja wierzę że wszystko będzie dobrze. Musi być!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 22:23
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Wczoraj byłam na wizycie u innego lekarza okazało się podczas badania że mam polipa na macicylekarz stwierdził że wycinka jest ostatecznością i na razie zalecił mi od następnego cyklu przyjmowanie Asubtelli są to tabletki antykoncepcyjne. Mam je przyjmować przez 21 dni i zrobić 7 dni przerwy po czym rozpocząć następne opakowanie. Jeżeli podczas drugiego opakowania pojawiloby sie plamienie mam przyjmować dwie tabletki dziennie do końca opakowania. W połowie drugiego mam się pokazać u niego czy idzie ku dobremu. Przepisał mi tabletki na 3 miesiące
tak więc teraz jest ostatni cykl przed przerwą na kurację....oby okazała się skuteczna. Mam taki żal do swojego lekarza że nie zaobserwował polipa przy poprzednich badaniach
-
nick nieaktualny
-
Hej
Kasia nie masz co miec pretensji do swojego gina ze polipa nie widział. Mnie przegrzebalo i przebadalo wielu ginow i żaden nie podejrzewal polipów u mnie. Dopiero sam ordynator dr.Czosnyka w histeroskopii znalazł liczne polipy, które nie byly widoczne w usg.
I masz racje ze polipy działają jak antykoncepcja. -
Gizmo wrote:Hej
Kasia nie masz co miec pretensji do swojego gina ze polipa nie widział. Mnie przegrzebalo i przebadalo wielu ginow i żaden nie podejrzewal polipów u mnie. Dopiero sam ordynator dr.Czosnyka w histeroskopii znalazł liczne polipy, które nie byly widoczne w usg.
I masz racje ze polipy działają jak antykoncepcja. -
ana1122 wrote:Serio? ja też mam polipa Ale mówili że Nie przeszkadza W zajśćiu w ciąże. tylko że można W trakcie plamic
Poza tym zaburzaja prawidlowa prace hormonów. Organizm myśli ze jestesmy w ciąży bo faktycznie polip jest zagniezdzony w macicy i tym samym blokowana jest owu. -
nick nieaktualny