SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku masakra :( Martuś musisz uważać. Obserwuj czy to się nie powtarza bo to naprawdę może być bardzo niebezpieczne. :(

A ja właśnie wróciłam z basenu. W ciągu trzech godzin trzy razy latałam sprawdzać i zmieniać naboje i wszystkie białe. Teraz w domu też. Więc siedzę bez i czekam. Głupia sprawa, mógłby się już określić. :/

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina a Ty testa przypadkiem to nie chcesz zrobić? Bo to jakoś podejrzanie wygląda moim zdaniem ;)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam różowe plamienie tak trochę krwią podbarwione nawet wczoraj popołudniu... Nie ma sensu... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ale miałam różowe plamienie tak trochę krwią podbarwione nawet wczoraj popołudniu... Nie ma sensu... :(

plamienie to nie @ Malinko ;) zawsze jest nadzieja...

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina szykuj sikańca na rano jak Cie @ ale taka prawdziwa nie zaleje. ;)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jak tam dzionek? Coś mało piszecie ostatnio wszystkie zajęte?

Malinko jak tam dzisiaj? Siknęłaś na testa czy wredna jednak przylazła?

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    ja dopiero dzisiaj na OF przez weekend byliśmy na wyjeździe i czasu nie było, przeczytałam co stu się działo...

Gadi trzymaj się <3, nie mogę w to uwierzyć

Gaduaaa lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Koniec urlopu, dzisiaj do pracy hehe. Skończyło się 4tygodniowe leniuchowanie :-P
    Jak dzisiaj się obudziłam o 06:00 to mało nie dostałam zawału. Karola tez właśnie zauważyłam, że mało nas tu ostatnio. W sensie pisania. Weekenduja się wszystkie czy co:-)

Gaduaaa jak się czujesz? <3

Malinka testowałaś, czy jednak wredna się rozkręciła?

Posok gdzie się weekendowałaś? :-D

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Hej Dziewczyny,

Koniec urlopu, dzisiaj do pracy hehe. Skończyło się 4tygodniowe leniuchowanie :-P
    Jak dzisiaj się obudziłam o 06:00 to mało nie dostałam zawału. Karola tez właśnie zauważyłam, że mało nas tu ostatnio. W sensie pisania. Weekenduja się wszystkie czy co:-)

Gaduaaa jak się czujesz? <3

Malinka testowałaś, czy jednak wredna się rozkręciła?

Posok gdzie się weekendowałaś? :-D
    weekendowaliśmy się u "teściowej" a że mój pochodzi z Ostródy to tamte tereny są dla mnie zajefajne :D no i powiedzieliśmy o ciąży

Karolina2787, Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok Twój z Ostródy jest? haha no to to graba :D

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Posok Twój z Ostródy jest? haha no to to graba :D
    no nie mów że Ty z tamtych okolic

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    no nie mów że Ty z tamtych okolic

No a jak :D haha i niedługo jadę do mamy w odwiedzinki właśnie. A gdzie dokładnie się kręciliście? tzn może niedaleko mnie :P

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No a jak :D haha i niedługo jadę do mamy w odwiedzinki właśnie. A gdzie dokładnie się kręciliście? tzn może niedaleko mnie :P
    dokładnie w samej Ostródzie, akurat tym razem tylko po mieście ale czasem jeździmy pod Grunwald albo do Plusek bo tam fajny aquapark,\ :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    dokładnie w samej Ostródzie, akurat tym razem tylko po mieście ale czasem jeździmy pod Grunwald albo do Plusek bo tam fajny aquapark,\ :)

No to może byśmy się spotkały gdyby inny czas i dzień przypadł kto wie ;) fajnie w końcu ktoś z moich stron :D

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No to może byśmy się spotkały gdyby inny czas i dzień przypadł kto wie ;) fajnie w końcu ktoś z moich stron :D
    kto wie:) zobaczymy kiedy znowu tam zawitamy:) bo przyznam się że zbyt często to nie jeździmy bo to ok 230km a jeszcze teraz 7-emkę robią, ale jak już ja zrobią to piorunem się będzie jechało, wczoraj wracaliśmy chyba ponad 4h ale to przez korki :)
    a Ty do samej Ostródy jeździsz czy w okolice? bo rozumiem że teraz mieszkasz gdzie indziej :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    kto wie:) zobaczymy kiedy znowu tam zawitamy:) bo przyznam się że zbyt często to nie jeździmy bo to ok 230km a jeszcze teraz 7-emkę robią, ale jak już ja zrobią to piorunem się będzie jechało, wczoraj wracaliśmy chyba ponad 4h ale to przez korki :)
    a Ty do samej Ostródy jeździsz czy w okolice? bo rozumiem że teraz mieszkasz gdzie indziej :)

No teraz kiepściutko właśnie się jedzie my też jak ostatnio jechaliśmy to staliśmy w korku :/ Fajnie by było się spotkać chociaż na kawkę ;) a ja do samej Ostródy jeżdżę. Teraz odwiedzam tam rodziców a mieszkam z moim w Dywitach kilka km za Olsztynem :) a Wy ogólnie gdzie mieszkacie?

• Caro Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    weekendowaliśmy się u "teściowej" a że mój pochodzi z Ostródy to tamte tereny są dla mnie zajefajne :D no i powiedzieliśmy o ciąży

I co i co? Jaka reakcja? :-D

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No teraz kiepściutko właśnie się jedzie my też jak ostatnio jechaliśmy to staliśmy w korku :/ Fajnie by było się spotkać chociaż na kawkę ;) a ja do samej Ostródy jeżdżę. Teraz odwiedzam tam rodziców a mieszkam z moim w Dywitach kilka km za Olsztynem :) a Wy ogólnie gdzie mieszkacie?
    my teraz mieszkamy pod Warszawą, ale z Ostródy jest tylko mój bo ja jestem z Tomaszowa Maz :D

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    I co i co? Jaka reakcja? :-D
    była radość, a potem mój dostał wykład na co nie powinien mi pozwalać głównie chodziło o dźwiganie i że nie może mnie denerwować itd :) haha trochę się uśmiałam

Caro, Karolina2787 lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Wam

U mnie nic ciekawego poza tym ze owu mi system wyznaczył.

Widzialyscie juz wpis Gadulki? Dziadek zmarł :(

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
‹‹ 555 556 557 558 559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ