"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku masakra
Martuś musisz uważać. Obserwuj czy to się nie powtarza bo to naprawdę może być bardzo niebezpieczne.
A ja właśnie wróciłam z basenu. W ciągu trzech godzin trzy razy latałam sprawdzać i zmieniać naboje i wszystkie białe. Teraz w domu też. Więc siedzę bez i czekam. Głupia sprawa, mógłby się już określić.Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
Koniec urlopu, dzisiaj do pracy hehe. Skończyło się 4tygodniowe leniuchowanie
Jak dzisiaj się obudziłam o 06:00 to mało nie dostałam zawału. Karola tez właśnie zauważyłam, że mało nas tu ostatnio. W sensie pisania. Weekenduja się wszystkie czy co:-)
Gaduaaa jak się czujesz?
Malinka testowałaś, czy jednak wredna się rozkręciła?
Posok gdzie się weekendowałaś?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Koniec urlopu, dzisiaj do pracy hehe. Skończyło się 4tygodniowe leniuchowanie
Jak dzisiaj się obudziłam o 06:00 to mało nie dostałam zawału. Karola tez właśnie zauważyłam, że mało nas tu ostatnio. W sensie pisania. Weekenduja się wszystkie czy co:-)
Gaduaaa jak się czujesz?
Malinka testowałaś, czy jednak wredna się rozkręciła?
Posok gdzie się weekendowałaś?no i powiedzieliśmy o ciąży
Karolina2787, Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No a jak
haha i niedługo jadę do mamy w odwiedzinki właśnie. A gdzie dokładnie się kręciliście? tzn może niedaleko mnie
-
nick nieaktualnyPosok82 wrote:dokładnie w samej Ostródzie, akurat tym razem tylko po mieście ale czasem jeździmy pod Grunwald albo do Plusek bo tam fajny aquapark,\
No to może byśmy się spotkały gdyby inny czas i dzień przypadł kto wiefajnie w końcu ktoś z moich stron
-
Karolina2787 wrote:No to może byśmy się spotkały gdyby inny czas i dzień przypadł kto wie
fajnie w końcu ktoś z moich stron
a Ty do samej Ostródy jeździsz czy w okolice? bo rozumiem że teraz mieszkasz gdzie indziej -
nick nieaktualnyPosok82 wrote:kto wie:) zobaczymy kiedy znowu tam zawitamy:) bo przyznam się że zbyt często to nie jeździmy bo to ok 230km a jeszcze teraz 7-emkę robią, ale jak już ja zrobią to piorunem się będzie jechało, wczoraj wracaliśmy chyba ponad 4h ale to przez korki
a Ty do samej Ostródy jeździsz czy w okolice? bo rozumiem że teraz mieszkasz gdzie indziej
No teraz kiepściutko właśnie się jedzie my też jak ostatnio jechaliśmy to staliśmy w korkuFajnie by było się spotkać chociaż na kawkę
a ja do samej Ostródy jeżdżę. Teraz odwiedzam tam rodziców a mieszkam z moim w Dywitach kilka km za Olsztynem
a Wy ogólnie gdzie mieszkacie?
-
Posok82 wrote:weekendowaliśmy się u "teściowej" a że mój pochodzi z Ostródy to tamte tereny są dla mnie zajefajne
no i powiedzieliśmy o ciąży
I co i co? Jaka reakcja?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Karolina2787 wrote:No teraz kiepściutko właśnie się jedzie my też jak ostatnio jechaliśmy to staliśmy w korku
Fajnie by było się spotkać chociaż na kawkę
a ja do samej Ostródy jeżdżę. Teraz odwiedzam tam rodziców a mieszkam z moim w Dywitach kilka km za Olsztynem
a Wy ogólnie gdzie mieszkacie?